- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 138
- 42
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #2.361
İyi pazarlar kızlar
Ben bebişime ilk defa bişeyler aldım
E bebekte prima bezler indirimdeymiş prima pampers harmonie aldım yenidoğan için çok önerilmiş
Birde zarf zıbın aldım göbeği düşene kadar bayağı hassas oluyormuş o bölge annem direkt badi giydirip çıkarırken zor olabilir dedi bulmuşken ondan aldım
Birde bebek deterjanı aldım kayınvalidemin aldıklarından ilk zaman kullanabileceklerimi yıkayıp küçük bir çanta hazırlayayım diyorum
Açılışı yaptık bakalım inşallah devamı gelir
Allaah açılışı yaptın

ama biz görmek isteriz fotola biziii
 ama biz görmek isteriz fotola biziii

babaya bol bol masraf çıkarırız
 babaya bol bol masraf çıkarırız 

Tekmeleri kuvvetlendi dan dan vuruyorlar gece gündüz
 Tekmeleri kuvvetlendi dan dan vuruyorlar gece gündüz

Çatlak için krem kullanıyomusun kuzucum, ben  Akzer yağ aldım onu kullanıyorum. Beraberinde hindistan cevizi yağı. Ama hergün sürmüyorum. Duştan duşa
 Çatlak için krem kullanıyomusun kuzucum, ben  Akzer yağ aldım onu kullanıyorum. Beraberinde hindistan cevizi yağı. Ama hergün sürmüyorum. Duştan duşa  

ben de covid sonrası pztsi gitmiştim 500 gr demişti. Senin de son haftan çok şükür izin zamanına ulaşabildik
 ben de covid sonrası pztsi gitmiştim 500 gr demişti. Senin de son haftan çok şükür izin zamanına ulaşabildik

ama ben de bazen hindistan cevizi yağı bazen mustela, arada da kaçamak yapıp dalin'in bebe yağını sürüyorum
 ama ben de bazen hindistan cevizi yağı bazen mustela, arada da kaçamak yapıp dalin'in bebe yağını sürüyorum

sizin gibi pırlanta arkadaşlarım olduğu için çok şanslıyım hepiniz iyiki varsınız, allah herşeyi gönlünüzce kılsın
 sizin gibi pırlanta arkadaşlarım olduğu için çok şanslıyım hepiniz iyiki varsınız, allah herşeyi gönlünüzce kılsın 

kocaman da olmuş
 kocaman da olmuş