- 6 Şubat 2022
- 1.815
- 3.693
- 53
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #2.781
 EzgininAnnesi
 yazdiklarını okudum ,ne yazılır bilmiyorum ama bebeğin sana böyle bir zamanda yoldaş olsun diye yollanmış bence,minik mucize en büyük destekçin.

EzgininAnnesi
 yazdiklarını okudum ,ne yazılır bilmiyorum ama bebeğin sana böyle bir zamanda yoldaş olsun diye yollanmış bence,minik mucize en büyük destekçin.Kendin ,bebeğin ve esin için çok iyi ol.
Dünya bir imtihan yeri ,en kısa zamanda bu günlerinizi geride bırakacaksaniz buna inan.
Bebeğinle bol bol konuş ,dua et,herşey geçecek ne geçmedi ki dimi bu da geçecek unutma.

videoya çekmeyi unutmaa
 videoya çekmeyi unutmaa 

elbet geçecek. Bebeğim tek dayanagim şuan. Dualarım hep eşimle. Allah biran önce kavuştursun bizi
 elbet geçecek. Bebeğim tek dayanagim şuan. Dualarım hep eşimle. Allah biran önce kavuştursun bizi  

60 tlye aldık
 60 tlye aldık  

Kan ve idrar tahlili istedi doktorum. 3 ayı kapsayan bir şeker değeri mi ne varmış yanlış anlamadıysam ona bakıp şeker yüklemesine karar veririz dedi. Ben uyurken sonuçlarımı görüp yazmış. Şeker yüklemesine gerek yok idrarda biraz enfeksiyon var diye. Onun içinde ilaç yazmış. Yarın ya da cuma 2. Doz tetanoz olucam. Benden haberler böyle
 Kan ve idrar tahlili istedi doktorum. 3 ayı kapsayan bir şeker değeri mi ne varmış yanlış anlamadıysam ona bakıp şeker yüklemesine karar veririz dedi. Ben uyurken sonuçlarımı görüp yazmış. Şeker yüklemesine gerek yok idrarda biraz enfeksiyon var diye. Onun içinde ilaç yazmış. Yarın ya da cuma 2. Doz tetanoz olucam. Benden haberler böyle