- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 138
- 42
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #2.801
Görüntü süper trafik felç
Onları veren Allah'a şükürler olsun isyan etmek istemiyorum ama yataktan o kadar zor kalkıyorum ki karın kaslarım yok olmuş sankiyani birde toplasan 3 4 damla ama sanki hiç tuvalete gitmemişim gibi baskı var mesanemde
sonra sabah uyanmak zulüm oluyor

2-3 damla için tuvalete gitmek gerçekten çok sinir bozucu
 ahaha ben de sinşr oluyorum
 ahaha ben de sinşr oluyorum 

benim hamilelikten önce de böyleydi
 benim hamilelikten önce de böyleydi işkence mübarek
 işkence mübarek Eve gelince kahvaltı yapıp resmen uykusuzluktan bayılmışım
 Eve gelince kahvaltı yapıp resmen uykusuzluktan bayılmışım  Kan ve idrar tahlili istedi doktorum. 3 ayı kapsayan bir şeker değeri mi ne varmış yanlış anlamadıysam ona bakıp şeker yüklemesine karar veririz dedi. Ben uyurken sonuçlarımı görüp yazmış. Şeker yüklemesine gerek yok idrarda biraz enfeksiyon var diye. Onun içinde ilaç yazmış. Yarın ya da cuma 2. Doz tetanoz olucam. Benden haberler böyle
 Kan ve idrar tahlili istedi doktorum. 3 ayı kapsayan bir şeker değeri mi ne varmış yanlış anlamadıysam ona bakıp şeker yüklemesine karar veririz dedi. Ben uyurken sonuçlarımı görüp yazmış. Şeker yüklemesine gerek yok idrarda biraz enfeksiyon var diye. Onun içinde ilaç yazmış. Yarın ya da cuma 2. Doz tetanoz olucam. Benden haberler böyle  
		 her şeyin yolunda olmasına çok sevindim
 her şeyin yolunda olmasına çok sevindim bebiş nasıldııı
 bebiş nasıldııı

benim doktorum hep açıyor dörtlü küçükken daha az sürede idi. Işık rahatsız etmesin diye sanırım.
 benim doktorum hep açıyor dörtlü küçükken daha az sürede idi. Işık rahatsız etmesin diye sanırım. 

normal su bardağı ölçüsündeki suya mı karıştırmıştın kuzum.
normal su bardağı ölçüsündeki suya mı karıştırmıştın kuzum. 

elbet geçecek. Bebeğim tek dayanagim şuan. Dualarım hep eşimle. Allah biran önce kavuştursun bizi
 elbet geçecek. Bebeğim tek dayanagim şuan. Dualarım hep eşimle. Allah biran önce kavuştursun bizi  

bizide haberdar et
bizide haberdar et