2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Maviesra

Canım oğlum 💙
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2021
6.262
6.330
148
Merhabalar kasım ayında tedaviye baslayacak arkadaslar burda süreç ole ilgili bilgi alışverişi yapalım kim nerede tedavi görüyor. Ben izmir medikalpoint (medikalpark) hastanesinde tedaviye başladım doktorum funda gode ama kongrede olduğu için volkan emirdar hoca takibimi yapcak biz reglden 10 gun önce Gonapepty iğneye başladık 🤗

..bu tedavide olumsuz oldu 😕

Son düzenleme:
Merhabalar kasım ayında tedaviye baslayacak arkadaslar burda süreç ole ilgili bilgi alışverişi yapalım kim nerede tedavi görüyor. Ben izmir medikalpoint (medikalpark) hastanesinde tedaviye başladım doktorum funda gode ama kongrede olduğu için volkan emirdar hoca takibimi yapcak biz reglden 10 gun önce Gonapetye iğneye başladık 🤗
Hay aklınla bin yaşa canım benim 🙏🏼 Benim de başlayamayan sürecim kasım ayına ötelendi 😁 inşallah hep beraber başlar mutlu haberler veririz birbirimize ❤️

Senin son durumlar ne kuzum
Geçen hafta başlamak için gittim hastaneye, yine 2-3 yumurta olduğu için bir ay daha bekleyelim dediler 😬 15-16 kasımda regl ile gidip tekrar değerlendireceğiz bakalım yine az yumurta mı olacak.. tam 3 haftam var. Gluteni kestim, avokado ve arısütüne tekrar başladım 😅 takviyeler zaten aynen devam.. bakalım 3 hafta 3 haftadır, belki temmuzdaki sayıya yaklaşıp tedaviye başlayabiliriz 🥹🥹

Geçen hafta başlamak için gittim hastaneye, yine 2-3 yumurta olduğu için bir ay daha bekleyelim dediler 😬 15-16 kasımda regl ile gidip tekrar değerlendireceğiz bakalım yine az yumurta mı olacak.. tam 3 haftam var. Gluteni kestim, avokado ve arısütüne tekrar başladım 😅 takviyeler zaten aynen devam.. bakalım 3 hafta 3 haftadır, belki temmuzdaki sayıya yaklaşıp tedaviye başlayabiliriz 🥹🥹
Prp oldun mu sen canım ya belki ise yarar bakalım ben regl den önce Gonapety başladık 2 kasım kontrol var değişik prosedür yapıyoruz hayırlısı insallah

Back
X