2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Ay @MaviSasa234 bu iğne ile doğan gebelik elde etti belki sende normal olursun canim
İnşallah kuzum yan ben her aşı sonrası kan uyuşmazlığı iğneside olmak zorundayım ve bu çok maliyetli oluyor bu aşı gebelik öncesi 3 gebelik sonrası 2 kere yapılıyormuş her aşı sonrasıda uyuşmazlık iğnesi yapılması gerekiyormuş 🤷‍♀️

İnşallah kuzum 🙏🫶 başta hiç bu aşıyı denemeden tüp mü denesek diye düşündüm ama bu sefer tutmazsa pişman olacağım bi arada kaldım açıkcası
Denemekten zarar gelmez.. Ki sonrasında tüp bile olsa ihtimali arttırarak artıyla başlayacaksınız, en doğru kararı vermişsin bence. Allahım kolaylaştırsın yollarımızı..

İnşallah kuzum yan ben her aşı sonrası kan uyuşmazlığı iğneside olmak zorundayım ve bu çok maliyetli oluyor bu aşı gebelik öncesi 3 gebelik sonrası 2 kere yapılıyormuş her aşı sonrasıda uyuşmazlık iğnesi yapılması gerekiyormuş 🤷‍♀️
Kac tl canım nerede olacaksin peki

Benim erken çatlama problemi var dün 21 günde progesteron bakildi ve 7 gün bu iğneleri kullanmam istendi regl olmayacakmışım iğne olurken öyle dedi doktor 2 kasimda kontrol canım
Anladim benim ilk opu ma volkan bey girmişti ama hiç konuşmadık kendisi ile Funda hoca tedavinin devamında devralacak mı acaba?

Medicalpark Semra esenkaya canım fiyatı Perşembe randevuda öğrenicem 😂 eşimle tam karar veremedik diye sormadım çünkü tüp bebek mi bu yol mu diye kararsız kalmıştık
Bizi bilgilendir fiyat için referans olur yaptırmak isteyene kaç doz nasıl olcak canım

Anladim benim ilk opu ma volkan bey girmişti ama hiç konuşmadık kendisi ile Funda hoca tedavinin devamında devralacak mı acaba?
Volkan beyden memnun kaldinizmi normalde funda hoca hastasiyim ama kongrede 3 haftada belli günler gelicek bende beklemek istemedim ikisi birlikte tedavimi yönetirler normalde funda hanim hastasiyim çünkü canım

Volkan beyden memnun kaldinizmi normalde funda hoca hastasiyim ama kongrede 3 haftada belli günler gelicek bende beklemek istemedim ikisi birlikte tedavimi yönetirler normalde funda hanim hastasiyim çünkü canım
Bende Funda hocaya gidiyordum. Opu zamaninda Volkan bey Funda Hanım ile beraber giriyor opu lara dedi hemşire tamam peki dedim ve zaten sonrası anestezi. Ne başında ne sonunda benimle hiç konuşmadı.. ama beraber yurutuyorlarmis prosedürleri sanıyorum.. 3 hafta yoksa benim baslangicimda da olmayacak sanırım Funda hoca... ay sonu regl baslangicim.. bilgiler konusunda paylaşımda bulunalım canım.. :)

Bende Funda hocaya gidiyordum. Opu zamaninda Volkan bey Funda Hanım ile beraber giriyor opu lara dedi hemşire tamam peki dedim ve zaten sonrası anestezi. Ne başında ne sonunda benimle hiç konuşmadı.. ama beraber yurutuyorlarmis prosedürleri sanıyorum.. 3 hafta yoksa benim baslangicimda da olmayacak sanırım Funda hoca... ay sonu regl baslangicim.. bilgiler konusunda paylaşımda bulunalım canım.. :)
Tamam canım 31 ekim 1 kasım ve 7 kasimda orda senin opuda kaç yumurta toplandı şuan ne yapılcak sana tedavin hakkında bilgi verirmisin

Prp oldun mu sen canım ya belki ise yarar bakalım ben regl den önce Gonapety başladık 2 kasım kontrol var değişik prosedür yapıyoruz hayırlısı insallah
Yok canikom kimse prp yapalım demedi 😃 son iki aydır yumurtalar azaldı. Mayısta 10, temmuzda 8 yumurta vardı. Memorialdaki semra ve yücel hoca da 8 yumurtayı kendileri gördüğü için yine artabilir diye düşünüyorlar sanırım..
bana kimse ne iğne ne bi alternatif öneri hiç bişey sunmadı valla kızlar.. tam olarak içine sinmedi hala belirsizlik yaşıyorum tedavi ve hastaneyle ilgili..

Tamam canım 31 ekim 1 kasım ve 7 kasimda orda senin opuda kaç yumurta toplandı şuan ne yapılcak sana tedavin hakkında bilgi verirmisin
Benim ilk opu da sadece 2 yumurta toplandı.. 2.gun taze transfer oldum birinin şekli bozuktu diğeri de 10 hucreliydi tek transfer yapıldı ve tutmadı maalesef.. hayırlısı ile bu ay ikinci tedaviye sil baştan başlayacağım.. ama funda hoca benim geçmişimi bildiği için onunla devam etmeyi daha çok isterim açıkçası.. neyse sonu güzel olsun yeter ki

Back
X