- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
- 83
İnşallah kuzumBelki de (inşallah) hiç başlamana gerek kalmayacakkk![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah kuzumBelki de (inşallah) hiç başlamana gerek kalmayacakkk![]()
Hosgeldin minnossss ❤❤❤Aranılan kan bulundu
Geldim geldim saol çiçeğimm![]()
Benim erken çatlama problemi var dün 21 günde progesteron bakildi ve 7 gün bu iğneleri kullanmam istendi regl olmayacakmışım iğne olurken öyle dedi doktor 2 kasimda kontrol canımNeden 10 gün önceden igneye başladınMaviesra
Heyecanlı olunmazmi ilk tedavi bambaşka umutlarPendik medikalparkta Semra hocayla başlayacağız..
Kasım reglinde gel dedi.. Az kaldı bakalım neler bekliyorinşallah sorun yoktur da başlarız tefaviye.. Heyecanlıyım..
![]()
Maviesra
İnşallah kuzum yan ben her aşı sonrası kan uyuşmazlığı iğneside olmak zorundayım ve bu çok maliyetli oluyor bu aşı gebelik öncesi 3 gebelik sonrası 2 kere yapılıyormuş her aşı sonrasıda uyuşmazlık iğnesi yapılması gerekiyormuşAy @MaviSasa234 bu iğne ile doğan gebelik elde etti belki sende normal olursun canim
Ah ilk ve son olması umuduylaa..Heyecanlı olunmazmi ilk tedavi bambaşka umutlar![]()
Denemekten zarar gelmez.. Ki sonrasında tüp bile olsa ihtimali arttırarak artıyla başlayacaksınız, en doğru kararı vermişsin bence. Allahım kolaylaştırsın yollarımızı..İnşallah kuzumbaşta hiç bu aşıyı denemeden tüp mü denesek diye düşündüm ama bu sefer tutmazsa pişman olacağım bi arada kaldım açıkcası
Kac tl canım nerede olacaksin pekiİnşallah kuzum yan ben her aşı sonrası kan uyuşmazlığı iğneside olmak zorundayım ve bu çok maliyetli oluyor bu aşı gebelik öncesi 3 gebelik sonrası 2 kere yapılıyormuş her aşı sonrasıda uyuşmazlık iğnesi yapılması gerekiyormuş![]()
Medicalpark Semra esenkaya canım fiyatı Perşembe randevuda öğrenicemKac tl canım nerede olacaksin peki
Evet kuzum nasibimizde ne varsa onu yaşıcaz benimde aklımda kalmasın bakalım inşallah hayırlısı olurBen 10 bine prp oldum denemedi olmayalım diyebgm21
Anladim benim ilk opu ma volkan bey girmişti ama hiç konuşmadık kendisi ile Funda hoca tedavinin devamında devralacak mı acaba?Benim erken çatlama problemi var dün 21 günde progesteron bakildi ve 7 gün bu iğneleri kullanmam istendi regl olmayacakmışım iğne olurken öyle dedi doktor 2 kasimda kontrol canım
Bizi bilgilendir fiyat için referans olur yaptırmak isteyene kaç doz nasıl olcak canımMedicalpark Semra esenkaya canım fiyatı Perşembe randevuda öğrenicemeşimle tam karar veremedik diye sormadım çünkü tüp bebek mi bu yol mu diye kararsız kalmıştık
Volkan beyden memnun kaldinizmi normalde funda hoca hastasiyim ama kongrede 3 haftada belli günler gelicek bende beklemek istemedim ikisi birlikte tedavimi yönetirler normalde funda hanim hastasiyim çünkü canımAnladim benim ilk opu ma volkan bey girmişti ama hiç konuşmadık kendisi ile Funda hoca tedavinin devamında devralacak mı acaba?
Bende Funda hocaya gidiyordum. Opu zamaninda Volkan bey Funda Hanım ile beraber giriyor opu lara dedi hemşire tamam peki dedim ve zaten sonrası anestezi. Ne başında ne sonunda benimle hiç konuşmadı.. ama beraber yurutuyorlarmis prosedürleri sanıyorum.. 3 hafta yoksa benim baslangicimda da olmayacak sanırım Funda hoca... ay sonu regl baslangicim.. bilgiler konusunda paylaşımda bulunalım canım.. :)Volkan beyden memnun kaldinizmi normalde funda hoca hastasiyim ama kongrede 3 haftada belli günler gelicek bende beklemek istemedim ikisi birlikte tedavimi yönetirler normalde funda hanim hastasiyim çünkü canım
Tamam canım 31 ekim 1 kasım ve 7 kasimda orda senin opuda kaç yumurta toplandı şuan ne yapılcak sana tedavin hakkında bilgi verirmisinBende Funda hocaya gidiyordum. Opu zamaninda Volkan bey Funda Hanım ile beraber giriyor opu lara dedi hemşire tamam peki dedim ve zaten sonrası anestezi. Ne başında ne sonunda benimle hiç konuşmadı.. ama beraber yurutuyorlarmis prosedürleri sanıyorum.. 3 hafta yoksa benim baslangicimda da olmayacak sanırım Funda hoca... ay sonu regl baslangicim.. bilgiler konusunda paylaşımda bulunalım canım.. :)
Gebelik öncesi 3 doz gebelikte kese görüldüğünde 4.doz kalp atışında 5.doz oluyormuş canımBizi bilgilendir fiyat için referans olur yaptırmak isteyene kaç doz nasıl olcak canım
Yok canikom kimse prp yapalım demediPrp oldun mu sen canım ya belki ise yarar bakalım ben regl den önce Gonapety başladık 2 kasım kontrol var değişik prosedür yapıyoruz hayırlısı insallah
Benim ilk opu da sadece 2 yumurta toplandı.. 2.gun taze transfer oldum birinin şekli bozuktu diğeri de 10 hucreliydi tek transfer yapıldı ve tutmadı maalesef.. hayırlısı ile bu ay ikinci tedaviye sil baştan başlayacağım.. ama funda hoca benim geçmişimi bildiği için onunla devam etmeyi daha çok isterim açıkçası.. neyse sonu güzel olsun yeter kiTamam canım 31 ekim 1 kasım ve 7 kasimda orda senin opuda kaç yumurta toplandı şuan ne yapılcak sana tedavin hakkında bilgi verirmisin