2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Canım doktor çok şükür ikiside iyi dedi 🙏:nazar: kalp atışlarını da dinledik :21:biri 10+1 diğeri 9+5 dedi bi kaç gün oynuyor araları sağlıklı olsunlarda bir kaç günün önemi yok dedi doktor Ama çok şükür 🙏çok korkmuştum iyiler😊
Masallah canim cok sükür cok sevindim🌸🧿 ikizler zaten hep öyle oluyorlar biri önden gidiyor hep digeri de yakalamaya calisiyor🥰 insallah saglikla büyürker annesi😍🤲🏼
Aa öyle mi derler hic duymamistim canim😊 tek bildigim 2-3. gebeliklerde erken hissedilebilecegi.. ben direk onu düsündüm. Zaten bu hissetmem de kizimi hissetmeye baslamamdani his cok farkli. Onda böyle misir patlama gibiydi pit pit, bunda tam tarif edemiyorum ama orda bi hareketlilik var yogun sekilde.. sanki göbek deligine parmagini sokarsin da bi hassas olur ya öyle bir hassasiyet ilginc bisey 🙈

Ben herhangi bi kıpırdama hissetmiyorum henüz canım.:KK64: Sen hissediyorsan erkek galiba öyle derler bizde hayırlısı olsun bakalım😊 doktor bana enfeksiyon için bir toz verdi tek kullanımlık bir bardak suda karıştırıp içiliyor adını tam hatırlamıyorum. Bugu. Kontrolde şükür enfeksiyon geçmiş görünüyor. Çok dikkat et dedi doktorum enfeksiyon bebeği etkiliyormuş
Evet canim enfeksiyon bebegi kötü etkiler ben 2. bebegimi o yüzden kaybettim☹️🥺 20. haftada.. ayak tirnagim iltihaplanmisti battigi icin ben de önemsemedim her zaman olan sey gecer dedim. Aptallik ettim o zamanlar bilmiyordum, kizim kücüktü yorgundum aklim ondaydi falan ihmal etmis oldum kendimi sucluyorum ama bilemezdim😔😔

Evet canim enfeksiyon bebegi kötü etkiler ben 2. bebegimi o yüzden kaybettim☹️🥺 20. haftada.. ayak tirnagim iltihaplanmisti battigi icin ben de önemsemedim her zaman olan sey gecer dedim. Aptallik ettim o zamanlar bilmiyordum, kizim kücüktü yorgundum aklim ondaydi falan ihmal etmis oldum kendimi sucluyorum ama bilemezdim😔😔
Yaaa çok üzüldüm🙁 çokta iyi ilerlemiş aslında rabbim onun rızkı olsaydı zaten ne bahanesi olursa olsun verirdi. Böylesi hayirliymis demekki rabbim karnımızdakileri korusun dikkat etmek lazım canım. Sende dikkat et benim serklaj işi var onu bekliyorum bakalim ne olacak bekliyorum

Kendini suçlama canım zaten dünyada yiyecek rızkı olsaydı rabbim yanına almazdı meleğini inşallah bundan sonrakiler sana sımsıkı tutunsun rabbim kucağını boş koymasın inşallah

Maviesra Maviesra @Papatyamveben-Mavi
@Teach_Mavi @partalina_

Ben de memorial da baslicam bu ay kontrole gittim kasımda aynı sayıyı görürse başlanacak

Ekim de 19.gun 4 folikul
2.gun 3 folikul gördü Allah buyuk her sey güzel olur insallah

Ben daha önce opu ya girdim 3 yumurta görüldü 1 toplandı kalitesizdi dollenmeye bile gitmedi

Havuz yöntemi uygulanacak
Merhaba gecmis olsun havuz yontemi kac ay arayla uygulandi.olumlu sonuc aldiniz mi

Merhaba ben 2 kere Funda hanımda yumurta toplama işleminde hem hayal kırıklığına uğradım hemde boşa harcadığım 4 ayıma neden oldu şimdi 2 aydır İsrael hocamdayım çok memnunum ilk ay 2 yumurtam donduruldu bugün 2 yumurtam toplamdı nasipse onlarda dondurulacak. İsrael beyi şiddetle tavsiye ederim
İsrael beyden memnunmusunuz sonuç noldu

Medicalpark Semra esenkaya canım fiyatı Perşembe randevuda öğrenicem 😂 eşimle tam karar veremedik diye sormadım çünkü tüp bebek mi bu yol mu diye kararsız kalmıştık
Merhaba bahsettiğiniz doktor ve hastaneyle görüştünüz mü veya orada karar kılabildiniz mi?

Merhaba bahsettiğiniz doktor ve hastaneyle görüştünüz mü veya orada karar kılabildiniz mi?
Merhaba yazdığınızı yeni gördüm..
evet sürecimiz başladı Semra hoca gerçekten çok tatlı bir doktor ama laboratuvar kısmından çok emin değilim

Merhaba kızlar bende kasımda başlamak istiyorum. Medipol İstanbul’da Gonca yetkin yıldırım hocayla başlamak istiyorum. 2 senedir sebepsiz infertilite’den dolayı olmuyor. Tüp bebek öncesi ne yapılması gerekiyor? Bu ay randevu alacağım bilgiler için
Merhaba gonca hanima gittiniz mi ne oldu

Amin inşallah 🤲🏻Ben İzmit Umuttepe hastanesinde tedavi görüyorum 5.gün 4 adet 6.gün 2 adet toplam 6 adet embriyo oldu benimde ilk tüp bebek sürecim cok heyecanlıyım 😌
Merhabalar benim de geçen hafta yumurta toplama işlemim oldu Umuttepede, işlemden sonra ücret aldılar. Şu anda dondurma işlemine geçtiler arayip bilgi alıyorum bu dondurma işlemi için fiyat bahsetmedi bana kimse sizden aldılar mi dondurma için. Yoksa transferi olacağı zaman sadece çözdürme için mi ücret alıyorlar. Sırf bunun için Umuttepeye gitmek istemiyorum.

Kendini suçlama canım zaten dünyada yiyecek rızkı olsaydı rabbim yanına almazdı meleğini inşallah bundan sonrakiler sana sımsıkı tutunsun rabbim kucağını boş koymasın inşallah
Canım nasılsın? Uzuun zamandır hiç denk gelmedik.. nasıl gidiyor aartık son haftalar 😍 senin bebişler ikiz miydi?

Back
X