2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Geçmiş olsun canım 💐baya maceralı gerçekten 🤦‍♀️ sen sicak saunaya hamama falan girme kuzum,bebek için iyi değil diye biliyorum ,Allah korusun🤲🏻iyi tatiller size🤗
Sağol canım teşekkür ederim. Yok zaten ben havuza bile girmedim.. zaten o yüzden oldu ilgilenemedim çocuğumla doğru düzgün 😔 babası yanındaydı ama o da 1 dk sudan çıktı olan oldu.. allah beterinden korusun siyelim.. elden bişey gelmiyo. Ben de bi köşede oturdum hep öyle

Selam canım sağol iyiyim şükür bir yaramazlık yok🥰 dün kaplıcalara geldik de havuz falan benim kız için. 2 geceliğine ordayız şuan yarın dönücex o yüzden pek yazamadım ara ara girip okudum. Çok da maceralı geçiyor, başımıza kaza geldi, kızım düştü havuzda dudağı patladı kan revan içinde şoka girdik hepimiz😩😩 dülündükçe hala kötü oluyorum. Neyseki kanaması durdu dikişe gerek kalmadan. Bi de hiç bilmediğimizi bi yerdeyiz doktor falan da yok 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ öyle yani baya telaşlı korkulu geçti ama toparladık allahtnan dudak ve ağız en içi en hızlı iyileşen yer.. dikkat ediyoruz şimdi tekrar darbe almamasına ve ıslanmamasına.. biraz uzun oldu ama 2 günün özeti bu💁🏼‍♀️
Koyamam canım ya şuan iyidir inşallah nasılsınız

Kızlar selam size ne soracağım 10 gün önceki muayenemde vajinal ultrasonda bebek 6+1 çıkmıştı dün doktora gittik karından ultrasonla baktı 6 haftalık dedi ben anlamadım nasıl bişey 10 gün önce 6 haftalık olan çocuk 10 gün sonra nasıl yine 6 haftalık oluyor

Kızlar selam size ne soracağım 10 gün önceki muayenemde vajinal ultrasonda bebek 6+1 çıkmıştı dün doktora gittik karından ultrasonla baktı 6 haftalık dedi ben anlamadım nasıl bişey 10 gün önce 6 haftalık olan çocuk 10 gün sonra nasıl yine 6 haftalık oluyor
Merhaba canım yoktun çoktandır.. sen de iyisindir inşallah biz iyiyiz şükür şimdilik🤲🏼 allah allah yaa doktor ne dedi peki bu duruma canım? Nasıl oluyor o iş gerçekten ben de anlamadım

Merhaba canım yoktun çoktandır.. sen de iyisindir inşallah biz iyiyiz şükür şimdilik🤲🏼 allah allah yaa doktor ne dedi peki bu duruma canım? Nasıl oluyor o iş gerçekten ben de anlamadım
İyiyim şükür kuzum ben de karından bakınca 6 haftalık gözüktü dedi ama dedim geçen gittiğimde egede aşağıdan bakınca 6+1 di dedim şuan 7 olması gerekmiyomu oda vajinal ölçümlerde daha net oluyor karından net daha gözükmüyor dedi alttan bakmayalım dedi bende kaldım öyle

İyiyim şükür kuzum ben de karından bakınca 6 haftalık gözüktü dedi ama dedim geçen gittiğimde egede aşağıdan bakınca 6+1 di dedim şuan 7 olması gerekmiyomu oda vajinal ölçümlerde daha net oluyor karından net daha gözükmüyor dedi alttan bakmayalım dedi bende kaldım öyle
Keike yine alttan baksaymış ya.. daha küçük net görürdü.ama ben şey okumuştum canım vajinal ultrason ile karından ultrason arasında 1 hafta oluyormuş o yüzden bence normal canım🥰😊 hangi doktora gittin bu arada?

Keike yine alttan baksaymış ya.. daha küçük net görürdü.ama ben şey okumuştum canım vajinal ultrason ile karından ultrason arasında 1 hafta oluyormuş o yüzden bence normal canım🥰😊 hangi doktora gittin bu arada?
Yaaaa gerçekten oluyomuş demi bende ona bakıyom bulamıyom kafayı yicem bişey yoktur demi ya ege yaşam hastahanesine gittim canım eşimin iş yerindekiler orda bi doktoru söylemişler özel muayeneler almış başını gitmiş gidemiyorum

Yaaaa gerçekten oluyomuş demi bende ona bakıyom bulamıyom kafayı yicem bişey yoktur demi ya ege yaşam hastahanesine gittim canım eşimin iş yerindekiler orda bi doktoru söylemişler özel muayeneler almış başını gitmiş gidemiyorum
Bi daha ne zamana çağırdı canım? Evet valla ben kaç yerde okudum canım bak denk gelirse gene paylaşırım seninle daha 2 gün evvel okudum hatta. 🌸😊 kalp atışları falan normaldi demi bebişin canım? Önemli olan o 😊 bir daha ne zamana çağırdı?

Bi daha ne zamana çağırdı canım? Evet valla ben kaç yerde okudum canım bak denk gelirse gene paylaşırım seninle daha 2 gün evvel okudum hatta. 🌸😊 kalp atışları falan normaldi demi bebişin canım? Önemli olan o 😊 bir daha ne zamana çağırdı?
Cumartesi gittim yani dün önümüzdeki cuma günü çağırdı tekrar kuzum kalp atışı şuan henüz duyulmuyo dedi vajinaldan duyduk dedim ordan duyulur dedi

Kızlar merhaba ya çok düşünüyormda 2 günnönce kese gözüktü doktora kaç haftalık diye sormayı unuttum keseyi gördük 10 gün sonra
C647DCDD-8797-47C0-9C5C-D6AF61B8A196.webp
kalp atışı için ve bebek varmı yokmu diye bakacak ultrason görseli var anlayan varmı uygulamaya göre 6+2 gösteriyordu birde kese içinde ince beyaz bir çizgi gibi birşey gördüm gibi

Kızlar merhaba ya çok düşünüyormda 2 günnönce kese gözüktü doktora kaç haftalık diye sormayı unuttum keseyi gördük 10 gün sonra Eki Görüntüle 3193575 kalp atışı için ve bebek varmı yokmu diye bakacak ultrason görseli var anlayan varmı uygulamaya göre 6+2 gösteriyordu birde kese içinde ince beyaz bir çizgi gibi birşey gördüm gibi
Canim kese 5 haftalik gibi duruyor😊 hayirli olsun🥰🧿 tüp bebek mi?

Evet tüp bebek işte bebek göremediğimiz işin ilk dış gebelik olur korkusu vardı şimdide boş gebelik olurmu diye çok düşünüyorum 3. Gün embriyosu 2 tane transfer olmuştum beta hcg güzel arttı ama

Kızlar selam. Aranızda estrofemi bırakan oldu mu? Bıraktıktan sonra kanama vs yaşadınız mu yoksa sorunsuz mu oldu? Teşekürler şimdiden

Selam kızlar kafam da çok değişik karmaşıklık var yarın doktor kontrolümüz var bakalım yarın ne diyecek içim çok huzursuz nedense 😞

Kızlar merhaba ya çok düşünüyormda 2 günnönce kese gözüktü doktora kaç haftalık diye sormayı unuttum keseyi gördük 10 gün sonra Eki Görüntüle 3193575 kalp atışı için ve bebek varmı yokmu diye bakacak ultrason görseli var anlayan varmı uygulamaya göre 6+2 gösteriyordu birde kese içinde ince beyaz bir çizgi gibi birşey gördüm gibi
Canım 4-5 haftalık gibi gözüküyor ne zaman transfer oldunuz

Back
X