2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Evet ama bende pozitif olan şuan vücudumda enfeksiyon olma değeriymiş doktor da çok nadir böyle çıkıyor dedi moralim çok bozuldu bebeğime geçme olasılığı çok yüksekmiş
ınternetten araştırdım da canım dedgın gıbı bır rahatsızlık okumadım,
enfeksıyon yazıyor ...
bır tedavısı vardır herhalde ne dedı doktorun ?

Çok üzüldüm bendee ama ilk 3 ay bulaşma riski az ama bulaşırsa sonuçları ağır diye okudum. 2. Kez tekrar etmemi istedi testi o arada araştırmalarım bu yöndeydi. Sonuç yine diğeriyle birebir gibi çıktı. Biz sonra farkettik ki haziran ayında bu orandan daha yüksekmiş. 6 ay öncesi de varmış yani. Yeni bir virüs kapma olayı değil. Doktorum 6 ay boyunca sürekli bunu geçiriyor olamazsın ben oranları anlamlı bulmuyorum dedi. Yeni bir şey değil dedi. Benim sorularımı hala rahatlamadığımı farkedince perinatoloji uzmanı bir arkadaşımdan da fikir alıp dönücem tekrar dedi.
İnşallah iyi haberler alırız gerçekten o kadar zor ki Allah kimseye vermesin

Boş gebelik canım.. dr ilaçları kesti kanama bekliyorum düşmesi için ocakta tekrar başlayacağız sorun çıkmazsa inş
Nasil yani canim ya.. nasil oldu simdi ben kacirdim mi anlattigin biseyi ya da unuttum mu.. sende yolunda degil miydi hersey☹️

Nasil yani canim ya.. nasil oldu simdi ben kacirdim mi anlattigin biseyi ya da unuttum mu.. sende yolunda degil miydi hersey☹️
Evet canım ben de dr da çok şaşkın.. hala hayal gibi dr dediklerini hatırlamıyorum bile . Beta düzenli arttı 3 kez kan da baktırdım kese gördük kese boyutu iyiydi ama boş çıktı embriyo kalitesinden olabilir dedi dr o da net bir şey diyemedi 5 bc kaliteydi tek transfer dr yaşım 26 olduğu için çok umutluydu ama bir kaç gündür tüm belirtilerim gitti pozitifi duyduğumda daha çok belirtim vardı her geçen gün azaldı bir terslik olduğunu anladım ama konduramıyor insan kendine :( ilk bebeğimi 16. Hafta da kaybettim onun acısı kadar yaralamadı bu beni sonuçta içi boş olmayan bir şey boş bir kese düşüreceğim ama yine de bu ilk denemem di ve kesin oldu gözüyle baktım kan da pozitif alıp kese görünce insan tamam oldu bu değer diyor ama emeklerimizin yine karşılığının olmadığı bir zaman ama yine de buna da şükürler olsun yine ileri zaman da kaybetmektense başta kaybettik vardır bir hayır inşallah 3. Gebeliğim de olur onu da sağlıkla kucağıma almayı nasip eder rabbim🙏🏻 Allahım isteyen emek veren uğraşan çabalayan bekleyen herkesin beneğini kucağına almaya nasip etsin ben çok üzgünüm sadece ..

Insallah canim aminn 🤲🏼🤲🏼 yolk kesesini de görürüz belki yani insallah 🤗
Ayyy inşallah valla bı heycanliyim ki rabbim umutlarimizi boşa cikarmasin uykumda yok saatler biran önce geçse gündüz gözümü acamadigim için heralde Öğlene doğru gel dediler 11 buçuk gibi🫣😍

Back
X