- 11 Haziran 2019
- 1.259
- 3.168
- 133
- 39
Cok degisikbir kere reçete ettirebildim dokor reçeteye günde 1 yazmış şubatın 10 una bitiyor görünüyor hem yazdıramıyorum hemde bulamiyorum bugün 11 eczane gezdim sadece 1 kutu bulabildim 168 tlye aldım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok degisikbir kere reçete ettirebildim dokor reçeteye günde 1 yazmış şubatın 10 una bitiyor görünüyor hem yazdıramıyorum hemde bulamiyorum bugün 11 eczane gezdim sadece 1 kutu bulabildim 168 tlye aldım
Hayir normalde eczanede yoksa getirmeleri gerekiyor depodan,benim prolutex ve lutinus,estrofem aldım gun yoktu,getirdiler bugun aldim 4kutu prolutex 2kutu lutinus 2850tlYa p.tesi arayayım ozaman ben mesindeyim tüp bebek doktorum adanada orada illaki bulurlar haklisiniz
Yok öyle bir bebeğin görülebilmesi gerekiyor durumu. Kendim yaşadığım için çok rahat söylüyorum bunu. 6+1de gittim görülemedi. 7+1 de gördük ama onda da gelişim 1 hafta geridendi. Yanlış bir umut vermek istemiyorum ama kesen iyi , değerin iyi çok da endişelenmeAnladım canım, benimkisi de aşırı umutsuz konuştu.. o bebeğin görünmesini bekliyodu artık. Ne kadarlıkken girmiştin tam olarak canım? Benim 6+1 olması lazımmış ama 5+6 bebeği görememesi tuhaf geldi. Ama embriyologumla konuştum ona demiş ki benim doktor, belki kese daha küçük olduğu içib görememiş olabilirim demiş. Bana da çok küçük bir umut dedi devam etmesi için
Bende gunde 6tane kullanıyorumEstrofemi küçük eczanelere sorun telefonla. Yaşadığınız yerdeki tenha bölge veya ilçe eczanelerini arayın. Ben kullanırken depolarda bile yoktu günde 6 tane içiyordum hemde. Başka şehirlerden getirtmek zorunda kaldık. Parasına bakmsyın bulduğunuzu alın transferden ve hamilelikten sonra kullanılıyor
Ben sordum canım getirtemiyormusunuz diye malesef dediHayir normalde eczanede yoksa getirmeleri gerekiyor depodan,benim prolutex ve lutinus,estrofem aldım gun yoktu,getirdiler bugun aldim 4kutu prolutex 2kutu lutinus 2850tl
Canım bende lutinus ve estrofem kullaniyorum ama lutinus u sgk karşılamıyor estrofemi sgk karşılıyor. Yazdirirsan eğerCok degisikbende ayni sekilde kullanıyorum 3 sabah 3 aksam,transfer sonrasi yazilan recete ile her defasinda alıyorum,hic böyle bir sorun olmadı,hic sormadı kimse kac tane kullanıyorsun,zaten ozel ilaç para ile alıyoruz
Bende lutinus sabah akşam estrofem sabah 3 akşam 3 kullaniyorum bide prenatal life 30 kapsül var lutinus u bi eczaneden toplu aldım canım (sadece lutinus 2670) tlye 6 kutuHayir normalde eczanede yoksa getirmeleri gerekiyor depodan,benim prolutex ve lutinus,estrofem aldım gun yoktu,getirdiler bugun aldim 4kutu prolutex 2kutu lutinus 2850tl
Canım yakın illerdeki eczanelere de sorabilirsn ben ne olduğunu bilmiyom ilacın kullanmadım hiç ama soğuk zincirle gönderiyolar bu şekilde oluncaKizlar hic birsekilde hic bir yerde (estrofem 2mg) bulamiyorum elinde olan yardimci olabilecek biri varmi? 12. Haftaya kadar gunde 6 adet 3 sabah 3 akşam kullanmam gerekiyor ama yazdiramiyorumda yazdirabilsem bu suferde bulamiyorum yok mu yardimci olabilecek biri
Bebek yerleşiyodur belki canım evham yapma benimde arada oluyor ama çok şiddetli değil benim gaz sorunum çok oluyo ya afedersinizKızlar benim bütün gece çok şiddetli belim ağrıdı sanki adet sökülcekmiş gibi.. uyandım hala öyle yataktan kalkamıyorum şuan normal mi bu ya..
Insallah öyledir canim sag olasinBebek yerleşiyodur belki canım evham yapma benimde arada oluyor ama çok şiddetli değil benim gaz sorunum çok oluyo ya afedersiniz
Canım nasıl oldun daha iyimisin?Kızlar benim bütün gece çok şiddetli belim ağrıdı sanki adet sökülcekmiş gibi.. uyandım hala öyle yataktan kalkamıyorum şuan normal mi bu ya..
Aaa onu bilmiyordumCanım bende lutinus ve estrofem kullaniyorum ama lutinus u sgk karşılamıyor estrofemi sgk karşılıyor. Yazdirirsan eğer
Yaaa cok pahlı evetBende lutinus sabah akşam estrofem sabah 3 akşam 3 kullaniyorum bide prenatal life 30 kapsül var lutinus u bi eczaneden toplu aldım canım (sadece lutinus 2670) tlye 6 kutu
Inşallah bebek büyüyor genişliyorKızlar benim bütün gece çok şiddetli belim ağrıdı sanki adet sökülcekmiş gibi.. uyandım hala öyle yataktan kalkamıyorum şuan normal mi bu ya..
Yok canım devlete kadın doğuma gidiyorsan doktoruna söyle yazıyor reçeteli 2 kutuyu 42 tl ye aldım ben 10 gün önceAaa onu bilmiyordumben sadece oksaparin raporu çıkardım 9ay boyunca kullanıcam diye onuda dr söyledi,ama öbürleri sordum yok dedi onlar özel
Inşallah canımYaaa cok pahlı evetben hesaplayıp hep 2haftalik ilaç alıyorum,her 2haftada 4000civarinda ilac parasi veriyoruz
sonucumuz güzel olsun inşallah
![]()
Özele giriyorum yazar mi acabaYok canım devlete kadın doğuma gidiyorsan doktoruna söyle yazıyor reçeteli 2 kutuyu 42 tl ye aldım ben 10 gün önce
Eğer sgk ile anlaşması varsa karşılarÖzele giriyorum yazar mi acaba![]()