2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Oyyy maşallah kavuşmalara az kalmış sizinnnn 🤲🏻🥰 bende bugün kalp atışını duymaya gittim daha çok ufak kalp atışı var ama hızlı değil zayıf dedi haftaya tekrar gidecekmişim çağırdılar yine birşey olmaz değilmi 🙄😞
Ben 6+4 te duymuştum senin daha 5 haftalıkmış sanırım çok minnak kalp atışı duyabilmeleri bile çok güzel, bence kalbini ferah tut o iyi😍😍

Anladım canım sende baya bi belirti olmuş maşallah 🧿🥰🙈 bugün aşırı bir uyku hali bende de var.. o gaz olayı da çok oldu ama 2 gündüe falan yok o da gitti.. çok tuhaf ya insan düşünmekten şaşırıyo artık
Merhaba benim de öyle transfer sonrası ilk 5 gün ağrı sancı vardı baya 2 gündür belirgin bir şey yok..sonucunuz nasıl çıktı

Merhaba benim de öyle transfer sonrası ilk 5 gün ağrı sancı vardı baya 2 gündür belirgin bir şey yok..sonucunuz nasıl çıktı
Pozitif oldu canım çok şükür🤲🏼🤲🏼🧿🧿🥰🥰 şimdilik yolunda herşey 7+1 olduk bir sonraki kontrolü bekliyoruz 😍 test günbe ne kadar kaldı canım? İnşallah pozitif olur 🤲🏼🤲🏼❤️

Kızlar pazartesi sağlık ocağı bazı testler istedi betayada bakmış 12396 diyor güzel gidiyor değilmi ya doktor kalp atışı zayıf yavaş deyince hala kafamı ona taktım 5+6 dediler sorun olmaz demi ya 1 hafta sonra yine gel dediler içim içimi yiyor 😞🥺

Kızlar pazartesi sağlık ocağı bazı testler istedi betayada bakmış 12396 diyor güzel gidiyor değilmi ya doktor kalp atışı zayıf yavaş deyince hala kafamı ona taktım 5+6 dediler sorun olmaz demi ya 1 hafta sonra yine gel dediler içim içimi yiyor 😞🥺
Canım en sonki betan kaçtı ki 12396dan önce ve kaç gün önceydi?

5+6 da yavaş olması daha normal bence canım anca oluşmuştur kalbi ondandır. Bana da 6+4 de dedi doktor bak dedi burda kalbi atmaya başlamış ama daha yeni başlamış dedi bence korkulcak bişey yoktur canım rahat ol

5+6 da yavaş olması daha normal bence canım anca oluşmuştur kalbi ondandır. Bana da 6+4 de dedi doktor bak dedi burda kalbi atmaya başlamış ama daha yeni başlamış dedi bence korkulcak bişey yoktur canım rahat ol
İnşallah yavrum ya Allahım korusun miniklerimizi kavuşmalı günlerimiz olsun🤲🏻💕

Kızlar günaydın şimdi kalktım çamaşırımda açık kahve çok az leke gördüm bu normal mi ya korkuyorum🥺 6 haftalığız

Kızlar günaydın şimdi kalktım çamaşırımda açık kahve çok az leke gördüm bu normal mi ya korkuyorum🥺 6 haftalığız
Canım doktoruna haber verirsen iyi olur.. normal olduğunu söylüyor ama tüm arkadaşlar korkma😊 ben daha hiç yaşamadım bilmiyorum. Ama sanırım iyice yerleşiyor bebek büyürken de olurmuş böyle lekelenmeler

Canım doktoruna haber verirsen iyi olur.. normal olduğunu söylüyor ama tüm arkadaşlar korkma😊 ben daha hiç yaşamadım bilmiyorum. Ama sanırım iyice yerleşiyor bebek büyürken de olurmuş böyle lekelenmeler
Şuan birşeyim yok ama görünce çok korktum devamı gelmiyor kuzum takip ediyorum şuan kendimi 😞

Bendede oldu carsamba sabah erkenden,panikledim zor saat 8i bekledim dr yazmak için,normal dedi kan sulandirici kullanıyorsun lekelenme olabilir,beni muayeneye bile çağırmadı 😊 sonra internetten baktım 6-8haftalarda sık görünen bişey,nirmal kabul ediliyor yani🤷‍♀️ama o korku insana yeter 🤦‍♀️

Bendede oldu carsamba sabah erkenden,panikledim zor saat 8i bekledim dr yazmak için,normal dedi kan sulandirici kullanıyorsun lekelenme olabilir,beni muayeneye bile çağırmadı 😊 sonra internetten baktım 6-8haftalarda sık görünen bişey,nirmal kabul ediliyor yani🤷‍♀️ama o korku insana yeter 🤦‍♀️
Evet canım bende şuan bekliyorum cevap yazmadı henüz 😁 aynı şeyler yaşıyoruz ya Rabbim hayırlısını versin korkuyo insan cidden inşallah miniğim iyidir çok teşekkür ederim 🤲🏻🥰

Merhabalar kasım ayında tedaviye baslayacak arkadaslar burda süreç ole ilgili bilgi alışverişi yapalım kim nerede tedavi görüyor. Ben izmir medikalpoint (medikalpark) hastanesinde tedaviye başladım doktorum funda gode ama kongrede olduğu için volkan emirdar hoca takibimi yapcak biz reglden 10 gun önce Gonapepty iğneye başladık 🤗

..bu tedavide olumsuz oldu 😕
Merhaba ben 2 kere Funda hanımda yumurta toplama işleminde hem hayal kırıklığına uğradım hemde boşa harcadığım 4 ayıma neden oldu şimdi 2 aydır İsrael hocamdayım çok memnunum ilk ay 2 yumurtam donduruldu bugün 2 yumurtam toplamdı nasipse onlarda dondurulacak. İsrael beyi şiddetle tavsiye ederim

Back
X