2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Ahhh kesin iptal mi oluyormuş yaa.. insanız yani, kafamız bir dünya zaten, çok normal hata yapman, sakın üzülme..
Ilaclara devam etcekmisim pazartesi kontrol var şuan panik olcak bisey yokmuş canım çok korktum ya insallah sağlıkla ilerler tedavim

Ilaclara devam etcekmisim pazartesi kontrol var şuan panik olcak bisey yokmuş canım çok korktum ya insallah sağlıkla ilerler tedavim
Haydi geçmiş olsun.. sevindim sizin adınıza 😀 pazartesi funda hoca orda olacak.. onunla mı yoksa volkan hocayla mı görüşecek siniz? Birde saizen e adetin kaçıncı günü başlattılar size?

Haydi geçmiş olsun.. sevindim sizin adınıza 😀 pazartesi funda hoca orda olacak.. onunla mı yoksa volkan hocayla mı görüşecek siniz? Birde saizen e adetin kaçıncı günü başlattılar size?
Volkana randevum ama fundayida bi görürüm yakalarsam saizen reglimin 4 günü vuruldum bugün boş yarın yine vurulcam canim

Benim yumurta sayım az maalesef.. tek yumurta göründü o yüzden histeroskopi ve Rahim filmi çekelim bu ay sonra da saizen yazdı onu kullanacağım.. biesteron ve nort vital vitaminlere de günde 3 kere devam edeceğim.. o kadar.. bakalım hayırlısı olsun
Merhaba benimde yumurta sayım tekti ama direkt tedaviye başladık 5 yumurta oluştu ama 3 tane kaliteli toplandı ki yeterli dedi üzülme 3 varsa umut vardir demişti mesela bana doktorum isallah sizin içinde hayırlısı olur🤲🤲

Merhaba benimde yumurta sayım tekti ama direkt tedaviye başladık 5 yumurta oluştu ama 3 tane kaliteli toplandı ki yeterli dedi üzülme 3 varsa umut vardir demişti mesela bana doktorum isallah sizin içinde hayırlısı olur🤲🤲
Amin inşallah.. yeter ki kaliteli embiriyolar olsunlar.. sizin de tedaviniz hayırlı olsun.. güzel sonuclar paylasirsiniz inşallah 😀

İlki negatif 🥲oldu Aralık başı yeni transfer olucak ben hiç dikkat etmemiştim bu sefer rapor falan alıp az gezicem🙈🙈 isallah olumlu olur ve paylaşırım🤗
Stresten uzak kalıp bol bol dinlenin inşallah bu sefer tutunur.. kaç embriyo kaldı geriye

Pazartesi opu olucak benimde kızlar ilk tüp bebek deneyimim canım Volkan hocam takip ediyordu zaten pcos olduğum için çok sayıda yumurta var ama önemli olan kalitesi sayı değil. Stres yapmayalım her şey güzel olucak. Sadece İzmir Medical Point yakınından ilaç alacaklara önerim akademi eczanesi var hastanenin karşısında bende tedavinin son günü farkettim .Doğa eczanesinden aliyodum ama pahalıymış aynı ilaç meriofert 150 akademide bugün 239 liraya aldım doğadan 333 lira bilginiz olsun.ve ben sürekli doğadan aldım indirim yapiyoz dediler hiçte yapmamışlar bugün onlarda ilaç olmayınca akademiye gidince anladım. İki gün önce onlardan almıştım halbuki arada zaman farkida yok naçizane tavsiyem sizde muhakkak sorun raporsuzdum ben

Back
X