- 8 Eylül 2022
- 274
- 175
- 33
AminnnnTeşekkür ederim umarım hep birlikte güzel haberler alırız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminnnnTeşekkür ederim umarım hep birlikte güzel haberler alırız![]()
Ben şimdi görüştüm de şöyle benim tedavi gördüğüm hastane de anladığım kadarıyla 3. Gün benim hiö dondurulmamış ben ön görüp dondururlar diye düşünmüştüm hatta dün 5 ten 1 i o şekildeydi. Yani 3. Güne gelmiş yavaşlamıştı. Ancak dondurmamışlar anladığım kadarıyla temel amaçları 5. Güne ilerletmek. Güncel olarak şuanda 4 tane kalmış onlardan da 3 ü yavaşlamış biraz 1 i iyi durumda dedi yarın 5. Günümüz. bakalım yarına kadar çıkacak mı çıkamayacak mı göreceğiz. Nasip kısmet işi yani artık.SSormayin benimde kafam karisti iyi mi kötü mü algilayamiyorum artik-kuzeyildizi-
3. Gün transfer edilip pozitif gören de bir çok kişi var, hiç umutsuzluğa kapılmayın içinizi ferah tutun..Biraz önce aradılar iki tane 3. Gün orta ve iyi kalite dondurmuslar geriye kalan 7 embriyo orta kaliteymis onları da 5. Güne gitmesini bekliyorlarmis ama pek umutlu konusmadilar bilmiyom bende ilk defa yaptırdım ama moralim bozuldu
İnşallah canımm, boğaz ağrım var sabahtan beri.. Hasta olmam iniallah tam da opu öncesiiHadi inşallah cok güzel geçer opu canım.. hepsi topaç gibi embriyolar olurlar![]()
Umarım hakkımız da hayırlısı olurBen şimdi görüştüm de şöyle benim tedavi gördüğüm hastane de anladığım kadarıyla 3. Gün benim hiö dondurulmamış ben ön görüp dondururlar diye düşünmüştüm hatta dün 5 ten 1 i o şekildeydi. Yani 3. Güne gelmiş yavaşlamıştı. Ancak dondurmamışlar anladığım kadarıyla temel amaçları 5. Güne ilerletmek. Güncel olarak şuanda 4 tane kalmış onlardan da 3 ü yavaşlamış biraz 1 i iyi durumda dedi yarın 5. Günümüz. bakalım yarına kadar çıkacak mı çıkamayacak mı göreceğiz. Nasip kısmet işi yani artık.
İlaçlara bağlı kasık ağrısı oluyor.. normal bir süreç..Kızlar benim bugün kasık ağrılarım başladı. Salı günü transfer oldu. Aynı durumu yaşayan var mı ?
Merhaba Istanbul’dayızHangi şehirdesiniz ?
Burda birinin basına gelmisti, pozitif olmustu sonraMerhaba kızlar bişey sormak istiyorum
Transfer sırasında embriyosu katetere geri gelen oldu mu ?? Bugün transferim vardı başıma geldi tekrardan geri verdiler ama çok merak ediyorum bunu yaşayan başka kimse var mı
Dr da şansı azaltan bı durum değil dedi ama çok tedirgin oldum transfer sırasındaBurda birinin basına gelmisti, pozitif olmustu sonra
Merhaba oxotide ı nerede buldunuz acaba? Bana 1 iğne lazım ama bulamıyorum. TeşekkürlerOxotide buldum ama doktor illa cetrotide istiyor. Oxotide diye bir ilaç bilmiyorum diyor. 200 eczane aradım belki hiç birinde yok. Olmazsa tekrar oxotide önereceğim veya tedaviyi erteleyeceğim. Siz olumlu sonuç aldınız mı peki? Beklemede misiniz?
Ayy inşallah tutmuşturBanada öyle yapıldı . Yumurtam toplanıp donduruldu. Bir sonraki adete kadar ilaç aldım Rahim kalınlığı uygun olduğunda transferim gerçekleşi. 3 kasımda 5. Gün embriyosu transferi oldum 13. Ünde test vereceğim sabırsızlıkla bekliyorum o günü
Kateterin boşalıp boşalmadığını kontrol ediyorlar demek ki olabiliyor. Fark edilmesi her zaman iyidir.Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum
Transfer sırasında embriyosu katetere geri gelen oldu mu ?? Bugün transferim vardı başıma geldi tekrardan geri verdiler ama çok merak ediyorum bunu yaşayan başka kimse var mı
Hayırlı olsun.. :) Kaç yumurta toplandı peki?Kızlar benim opu oldu ama henüz kaçı dolu kaçı kaliteli bilgisi verilmedi.. Pzt arayacaklarmış..
Saol canımmHayırlı olsun.. :) Kaç yumurta toplandı peki?