2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

SSormayin benimde kafam karisti iyi mi kötü mü algilayamiyorum artik -kuzeyildizi- -kuzeyildizi-
Ben şimdi görüştüm de şöyle benim tedavi gördüğüm hastane de anladığım kadarıyla 3. Gün benim hiö dondurulmamış ben ön görüp dondururlar diye düşünmüştüm hatta dün 5 ten 1 i o şekildeydi. Yani 3. Güne gelmiş yavaşlamıştı. Ancak dondurmamışlar anladığım kadarıyla temel amaçları 5. Güne ilerletmek. Güncel olarak şuanda 4 tane kalmış onlardan da 3 ü yavaşlamış biraz 1 i iyi durumda dedi yarın 5. Günümüz. bakalım yarına kadar çıkacak mı çıkamayacak mı göreceğiz. Nasip kısmet işi yani artık.

Biraz önce aradılar iki tane 3. Gün orta ve iyi kalite dondurmuslar geriye kalan 7 embriyo orta kaliteymis onları da 5. Güne gitmesini bekliyorlarmis ama pek umutlu konusmadilar bilmiyom bende ilk defa yaptırdım ama moralim bozuldu
3. Gün transfer edilip pozitif gören de bir çok kişi var, hiç umutsuzluğa kapılmayın içinizi ferah tutun..🌸

Ben şimdi görüştüm de şöyle benim tedavi gördüğüm hastane de anladığım kadarıyla 3. Gün benim hiö dondurulmamış ben ön görüp dondururlar diye düşünmüştüm hatta dün 5 ten 1 i o şekildeydi. Yani 3. Güne gelmiş yavaşlamıştı. Ancak dondurmamışlar anladığım kadarıyla temel amaçları 5. Güne ilerletmek. Güncel olarak şuanda 4 tane kalmış onlardan da 3 ü yavaşlamış biraz 1 i iyi durumda dedi yarın 5. Günümüz. bakalım yarına kadar çıkacak mı çıkamayacak mı göreceğiz. Nasip kısmet işi yani artık.
Umarım hakkımız da hayırlısı olur

Kızlar benim bugün kasık ağrılarım başladı. Salı günü transfer oldu. Aynı durumu yaşayan var mı ?

merhaba kızlar umarım iyisinizdir.
20 aya yakın bebek istiyoruz fakat nasip olmadı. Sebepsiz infertilite diyorlar. (Yaş 23&27)Temmuz ayında aşılama yapılacaktı fakat yumurtalar erken çatladı. 1 hafta sonra adet olacağım ve tüp bebek yaptırmak istiyorum dayanamıyorum artık…
Medipol mega bağcılar (gonca hoca) ve medical park bahçelievler (ayşet hoca) arasında kaldım. Aranızda bu hastanelere giden varmı hangisini tavsiye edersiniz?

Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum
Transfer sırasında embriyosu katetere geri gelen oldu mu ?? Bugün transferim vardı başıma geldi tekrardan geri verdiler ama çok merak ediyorum bunu yaşayan başka kimse var mı

Oxotide buldum ama doktor illa cetrotide istiyor. Oxotide diye bir ilaç bilmiyorum diyor. 200 eczane aradım belki hiç birinde yok. Olmazsa tekrar oxotide önereceğim veya tedaviyi erteleyeceğim. Siz olumlu sonuç aldınız mı peki? Beklemede misiniz?
Merhaba oxotide ı nerede buldunuz acaba? Bana 1 iğne lazım ama bulamıyorum. Teşekkürler

Banada öyle yapıldı . Yumurtam toplanıp donduruldu. Bir sonraki adete kadar ilaç aldım Rahim kalınlığı uygun olduğunda transferim gerçekleşi. 3 kasımda 5. Gün embriyosu transferi oldum 13. Ünde test vereceğim sabırsızlıkla bekliyorum o günü
Ayy inşallah tutmuştur💛 ben hala iğneleri oluyorum pazartesi günü yumurtalar toplanacak inş🙏🏻 bugün koltuk altıma bir ağrı girdi snaki böcek ısırıyormuş gibi. Sizde de oldu mu ya çok korktum

Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum
Transfer sırasında embriyosu katetere geri gelen oldu mu ?? Bugün transferim vardı başıma geldi tekrardan geri verdiler ama çok merak ediyorum bunu yaşayan başka kimse var mı
Kateterin boşalıp boşalmadığını kontrol ediyorlar demek ki olabiliyor. Fark edilmesi her zaman iyidir.

Back
X