- 14 Ocak 2019
- 327
- 290
- 103
InşallahEvet ilk olarak kese için çağırıyorlar .Transferden sonra artık ultrasonlar karından oluyor bir sıkıntı yoksa kanama gibi.Kalp atışı ve sesi daha sonra .Güzel haberlerle gelin inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InşallahEvet ilk olarak kese için çağırıyorlar .Transferden sonra artık ultrasonlar karından oluyor bir sıkıntı yoksa kanama gibi.Kalp atışı ve sesi daha sonra .Güzel haberlerle gelin inşallah![]()
Şükür canımKızlar doktora gittimdeğerlerin iyi görünebilir bi bakalım dedi ama bir şey görüyorum ama daha belli olmuyor dedi alttan bakarsam görünür dedi ben kabul etmedim
haftaya tam net görünür ultrasonda dedi
şimdi daha çok küçük dedi kesin birşey söylemedi. Ilaclarımı yazdırdım en azından kötü giden bir durum yok çok şükür
![]()
Aynı gün transfer olmuşuz19 kasimda 5gunluk dondurulmus embriyo transfer oldum,8ci gunu kaset idrar testte silik çizgiyi gördüm,iki kere kan verdim ve 2hafta sonra kontrole gittim,karnimdan bakti dr![]()
Ben biraz riskiyim canım benim daha önceden düşüklerim oldu rahim ağzı yetmezliği var bende en az 2 - 2.5 ayına kadar alttan baktırmak istemiyorumŞükür canımben alttan baktırıcam canım gittiğimde 6+1 olcak daha önce de baktırmıştım bir sıkıntı yaşanmıyo
![]()
Canım baktırmaman alttan çok iyi olmuş banada aynı şeyleri söyledi Dr bekleyip geç görmek daha mantıklı mercimekler büyüyor sonuçta bende haftaya randevum var doktorum net görürüz dedi bakalım inşKızlar doktora gittimdeğerlerin iyi görünebilir bi bakalım dedi ama bir şey görüyorum ama daha belli olmuyor dedi alttan bakarsam görünür dedi ben kabul etmedim
haftaya tam net görünür ultrasonda dedi
şimdi daha çok küçük dedi kesin birşey söylemedi. Ilaclarımı yazdırdım en azından kötü giden bir durum yok çok şükür
![]()
Anladım canım zaten sonrasında da gerek yok artık baktırmana son çatı kontrolüne kadarBen biraz riskiyim canım benim daha önceden düşüklerim oldu rahim ağzı yetmezliği var bende en az 2 - 2.5 ayına kadar alttan baktırmak istemiyorum
InsallahAnladım canım zaten sonrasında da gerek yok artık baktırmana son çatı kontrolüne kadarbu sefer sağ salim alırsın inşallah kucağına bebeğini canım
Inşallah canımCanım baktırmaman alttan çok iyi olmuş banada aynı şeyleri söyledi Dr bekleyip geç görmek daha mantıklı mercimekler büyüyor sonuçta bende haftaya randevum var doktorum net görürüz dedi bakalım inş![]()
Benimde çarşamba günü randevum varAynı gün transfer olmuşuzben de geçen ctesi gittim alttan baktı keseyi gördü ama kalp atışını duymadık önümüzdeki çarşamba gideceğim onun içinde ama daha erken gitsem de duyulur heralde o zaman 5. Gün embriyosuydu benimkide
![]()
Hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıklaBenimde çarşamba günü randevum var![]()
Amin canim inşallahHayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıklabelirtin varmiydi
Yaaaa inşallah sende bebişin kalbi duyarsınAynı gün transfer olmuşuzben de geçen ctesi gittim alttan baktı keseyi gördü ama kalp atışını duymadık önümüzdeki çarşamba gideceğim onun içinde ama daha erken gitsem de duyulur heralde o zaman 5. Gün embriyosuydu benimkide
![]()
Aa çabuk vermiş canım sanki ikinci randevuyuBenimde çarşamba günü randevum var![]()
Dedi ki haftaya kontrole gel sonra daha aralıklı bakarizAa çabuk vermiş canım sanki ikinci randevuyu![]()
Anladım canım olsun ne güzel her hafta olsa her hafta görmek isterizDedi ki haftaya kontrole gel sonra daha aralıklı bakariz
İnşallah çok heycanlıyım o sesi duymak içinYaaaa inşallah sende bebişin kalbi duyarsınsağlıklı illerler gebelik kavuşalım miniklere
![]()
Benimde ayın 20sinde test tarihim ama su gaz sancısı beni mahvetti ne yesem midemi yakıyor yediklerim ağzıma geliyor inşallah belirtidir diyorum sabretmeye çalışıyorum dün aşırı kötüydüm ve hastaneye gitmek zorunda kaldım gaz sıkışması dediler ilaçlardan olabilir dedilerAmin canim inşallahYok çok bir belirtim yok hafif bir göğüs hassasiyeti var ara ara da adet gaz sancisi gibi ağrılar,arada kayboluyorlar
![]()
Bende de çok gaz sikismasi var canim bide kssik agrisiBenimde ayın 20sinde test tarihim ama su gaz sancısı beni mahvetti ne yesem midemi yakıyor yediklerim ağzıma geliyor inşallah belirtidir diyorum sabretmeye çalışıyorum dün aşırı kötüydüm ve hastaneye gitmek zorunda kaldım gaz sıkışması dediler ilaçlardan olabilir dediler
Aynı benimdeBende de çok gaz sikismasi var canim bide kssik agrisi