2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Bendende ne e2 nede diğer testler istenmedi yumurta ve rahim büyüklüğü ne bakıp uyumu için o testler işini bilen doktor istemez zaten boşa masraf ilkinde yapmıştı başka doktor malesef negatif oldu bu doktorum istemedi çok şükür pozitif hemde 3.gun taze embriyo 3bbb
ya ne kadar güzel. inşallah sağlıcakla kucağına alırsın. benim kesin kalitesi kötü olur sigara içiyorum :( eşimde içiyor ama spermi cok iyi bu sigara sadece kadınlara mı vuruyor

Ayni gün transfer olmusuz canim senin 3. gün benim 5. gün 😍
Benim de taze transfer oldu ben istemiyordum aslinda taze transfer olmak, dondurulmusa göre tutma sansi daha az diye. Doktorum israr etti, eger hepsini dondurursak bosa gitcek bazi embriyolarin diye. Ben de kabul ettim cok sükür tuttu iyi ki de di lemisim 😌😊

Ayni gün transfer olmusuz canim senin 3. gün benim 5. gün 😍
Ayhadi inşallah sağlıcakla alırız kucaklarimiza bebeklerimizi doktor dediki tek olsa kese gozukurdu bu değerde çift olabilir dedi benim 4 gün önce bidaha kahve leke geldi ilkinde tutunmada olduğu gibi sıkıntı yok dedi kimyasal mi dedim hayır dedi dış gebelik olabilirmi dedim öyle bı bulgu görmedim rahmin çok kalın gebe rahmi dedi 🥰

ya ne kadar güzel. inşallah sağlıcakla kucağına alırsın. benim kesin kalitesi kötü olur sigara içiyorum :KK43: eşimde içiyor ama spermi cok iyi bu sigara sadece kadınlara mı vuruyor
Evet canim sigara kadinlarin direk yumurtlarina etki edip bozuyor. Kadinlar zavalli hersey etkiliyor bizi.. en iyisi birakmak bir an evvel..

Ayhadi inşallah sağlıcakla alırız kucaklarimiza bebeklerimizi doktor dediki tek olsa kese gozukurdu bu değerde çift olabilir dedi benim 4 gün önce bidaha kahve leke geldi ilkinde tutunmada olduğu gibi sıkıntı yok dedi kimyasal mi dedim hayır dedi dış gebelik olabilirmi dedim öyle bı bulgu görmedim rahmin çok kalın gebe rahmi dedi 🥰
Hayirlisi canim merak ettim ben de 😍😍

Benim de taze transfer oldu ben istemiyordum aslinda taze transfer olmak, dondurulmusa göre tutma sansi daha az diye. Doktorum israr etti, eger hepsini dondurursak bosa gitcek bazi embriyolarin diye. Ben de kabul ettim cok sükür tuttu iyi ki de di lemisim 😌😊
Evet benimde taze canım 3 BBB dedi kalite li değil artık rahmine kalmış dedi çift transfer oldu biri 7 biri 8 hucreliydi 😊🤗çok şükür tutundu bebişim

Evet canim sigara kadinlarin direk yumurtlarina etki edip bozuyor. Kadinlar zavalli hersey etkiliyor bizi.. en iyisi birakmak bir an evvel..
bir yandan etkilese büyümezdi diyorum kendi kendime teselli ediyorum bir sene kadar bırakmıştım annemin öldüğü gün tekrar başladım. baba yok anne yok kardeş yok böyle olunca cok fazla alternatif olmuyr maalesef

bir yandan etkilese büyümezdi diyorum kendi kendime teselli ediyorum bir sene kadar bırakmıştım annemin öldüğü gün tekrar başladım. baba yok anne yok kardeş yok böyle olunca cok fazla alternatif olmuyr maalesef
Basin sag olsun canim.. evet cok zor ama evlat icin katlanmak yapmak zorundayiz.. ben de iciyordum biraktim. Allah kolaylik versin bir an önce birakabilesin insallah 🤲🏼🤲🏼
Yumurtalar illa ki büyür canim sonucta ilac aliyoruz.. ama kaliteli olur mu onu bilemeyiz

Back
X