2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

başınız sagolsun :KK43:
onu dıyen yere gıtmeyın baska bır merkezde tedavı olun, kafanızı bıraz rahatlatınca başlayın.
Şimdi bir doktordan cıktım canım. kesinlikle bu doktor ile devam edeceğim. ilgisi konusması cok hosuma gitti bütün sonuclarıma baktı. değerlendirdi. hiç birşeyin yok en kolay hasta grubusun iki ay duralım vitamin takviyesi yapalım belki kendiliğinden bile olabilir dedi olmazsa gelirsin dedi olmazsa gideceğim en azından içimi rahatlattı. hayatımda ilk defa böyle sacmalık gördüm zaten

Yok canım kardeş valla samsunda artık gitmediğim doktor kalmadı herkes bir şey yok derlen biri cıkıp var dedi bu iş artık inanırmısın ticarete dökülmüş. 7 folikül az bir folikül mü anlamadım ki
Hayır tabiki çok iyi canim yaşında iyi benim tek folikül var ben bile onum peşinden koşuyorum sizin çok iyi

Bu ay için verdi biosteronu 2 ay evel 9 ymurta saydı bu ay 6 gibi saydı neden azaldı böyle bilmiyorum günde 3 kere iç dedi adete 1 hafta kalada estrofem iç dedi düzensiz büyüklükte yumurtalar bu ay başlamak istemiyorum o yüzden dedi bakalım öbür ay nolcak
Merhaba bende funda hanım a gidiyorum biosteron u kaç ay kullanalım demişti size bilgi verdi mi acaba.. ve başka vitamin yazdı mj

İlk defa duydum bunu araştıracağım
Kızlar medikalpointde embryo yapıştırma var transfer aşamasında isteyin bunu mutlaka abis66 abis66 Hope3535 Hope3535

Embiryo glue ismi tutunmayı yüzde 5 veya 10 etki ediyor 👉 Embryo glue, embriyo transferi sırasında kullanılan yeni bir kültür ortamıdır. İçerisinde bulunan hyaluronan adlı maddenin etkisiyle, embriyonun rahim içerisinde tutunma şansının arttığı gösterilmiştir. 👈

Bu ay için verdi biosteronu 2 ay evel 9 ymurta saydı bu ay 6 gibi saydı neden azaldı böyle bilmiyorum günde 3 kere iç dedi adete 1 hafta kalada estrofem iç dedi düzensiz büyüklükte yumurtalar bu ay başlamak istemiyorum o yüzden dedi bakalım öbür ay nolcak
Her ay farklı elbette yumurta sayısı belki de ondandır.. benim 5 sayıldı sadece 2 toplanmıştı onlarda tutmadı zaten.. Hakkımızda hayırlısı olsun.. ben mayıstan beri esimle beraber nort vital da kullanıyorum günde 3 kere oda

Hayır tabiki çok iyi canim yaşında iyi benim tek folikül var ben bile onum peşinden koşuyorum sizin çok iyi
Bugun gittiğim doktorun söylediği sey bir koltukta iki karpuz olurmu bebek için tek sperm tek yumurta yeter önce allaha sonra bana güven dedi o kadar haklıki allah ol derse olur

Kızlar benimde haftaya randevum var tüp bebek için.. Rapor için Mevcut evliliklerinden çocuk sahibi olmamak, Her iki eşten birinin En az 5 yıllık SGK'lı olmak ve en az 900 gün prim gün sayısına sahip olmak, Gebe kalmaya engel herhangi bir hastalığa sahip olmamak. Sadece şartlar bunlar mı acaba yoksa başka şartlarda var mı?
kızlar bi bilginiz var mı acaba :(

Şimdi bir doktordan cıktım canım. kesinlikle bu doktor ile devam edeceğim. ilgisi konusması cok hosuma gitti bütün sonuclarıma baktı. değerlendirdi. hiç birşeyin yok en kolay hasta grubusun iki ay duralım vitamin takviyesi yapalım belki kendiliğinden bile olabilir dedi olmazsa gelirsin dedi olmazsa gideceğim en azından içimi rahatlattı. hayatımda ilk defa böyle sacmalık gördüm zaten
evet doktorda en onemlısı o ya rahat hıssetmek,
olumsuz hıssednce olmuyor,
cok dogru demıs dogal gebelık bıle olabılır, menepozla alakası yok degerının...
nerde tedavı goruyorsun ?

2. Gün ❤

Eklentiler

• 20221026_190107.webp
    20221026_190107.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 64
Bakalım biosteron işe yarar inş biraz bendede biraz fazla olsada ne kadarı dolu çıkcak nolcak bakalım
Her ay farklı elbette yumurta sayısı belki de ondandır.. benim 5 sayıldı sadece 2 toplanmıştı onlarda tutmadı zaten.. Hakkımızda hayırlısı olsun.. ben mayıstan beri esimle beraber nort vital da kullanıyorum günde 3 kere oda

Merhabalar. Bugün adetimin 2. Günü ve tüp bebek tedavisine başladık ☺️ ganopeptyl ve gonalf iğne vurulacağım. İzmir Tınaztepe hastanesi Erdal Aktan beyle başladık tedaviye.ben 3 yıldır evliyim 2 yıldır çocuk istiyoruz. 3 kere klomen + ovitrella tedavisi oldu biri Medicana diğeri tavmergede olmak üzere 2 kere aşılama yapıldı hep sonuç negatif :( eşimde ve bende hiç bir sorun yok. Sebepsiz infertilite yani. Artık sıra tüp bebeğe geldi. İzmir’deki neredeyse tüm tüp bebek merkezleriyle görüştüm zaten fiyat hepsinde hemen hemen aynı, doktor olarak en çok içime sinen Erdal bey oldu. İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar görürüz kızlar.

Back
X