Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaliteli embiryolar olsun canim insallahKizlar 9bucukta girdigim opudan ciktim eve gidiyorum simdi. 20 yumurta toplandi![]()
Insallah, en onemli kismi oKaliteli embiryolar olsun canim insallah
maşallaahh canım, saglıklı ,dopdolu olsunlar ınsllaahhhKizlar 9bucukta girdigim opudan ciktim eve gidiyorum simdi. 20 yumurta toplandi![]()
Insallah canim benim, darisi kaliteli embriyolara insallahmaşallaahh canım, saglıklı ,dopdolu olsunlar ınsllaahhh
Selam canım bende 9 gün gonalf kullandım cumartesi günü kan verdim e2 7700 cıktı doktorum gayet normal dedi:) bugünde yumurtalar toplandı. Pcos var bende 38 yumurta toplanmıs toplamdakızlar selam. ben de tüp bebek tedavisine başladım, 6 gündür gonal f vuruyorum. haftaya yumurta toplamam olacak. hoca 10dan fazla yumurta saydığını söyledi, 5 günlük iğne sonucu da e2 1550 olmuş. sizce yumurta toplamaya kadar daha ne kadar yükselir ohss olur muyum? dondurulmuş transfer olacak, ohss olursam ne kadar beklemem lazım? yumurta toplama sonrası ne zaman işe dönülebiliyor?
MasallahSelam canım bende 9 gün gonalf kullandım cumartesi günü kan verdim e2 7700 cıktı doktorum gayet normal dedi:) bugünde yumurtalar toplandı. Pcos var bende 38 yumurta toplanmıs toplamda
Canım merhaba hayırlı haberler duyarsın umarım tedavi ücretleri ne durumda ben de arastırıyorhm da bülent hocayı memnun musunSelamm kızlaar 3 Kasım da transferim var 4. Deneme Bülent Tıraş Acıbadem Maslak’ta tedavi görüyorumm.. hepimizin hayırlı uğurlu olur pozitiflere gömülürüz inşallah . Bizim neden topiğimiz yok. Ben yapmayı bilmiyorum![]()
![]()
Öyle bir şey yok.. taze de olsa dondurulmusta olsa rapor kullanabilirsiniz.. hangi merkezdi acabaKızlar bugün klinikle görüştüm sgk desteği için. Eğer tüp bebek sürecinizde rahim dinlendirme uygulanacaksa devlet destek vermiyormuş. Sadece taze transfere veriyormuş bilginiz olsun. Bana hocam taze transfer önermedi
Bahçeci ankarada yaptırıcam ben orayı aradım görüştüm. Devlet desteğiyle 17 bine geliyor fakat sadece taze transferle dedi. İlaçlar için alabilirsiniz dedi anlamadım vallaÖyle bir şey yok.. taze de olsa dondurulmusta olsa rapor kullanabilirsiniz.. hangi merkezdi acaba
Bu arada önceki tedaviden kalan dondurulmuşlardan bahsetmiyor yeni başlayan tedavide uygulanacak rahim dinlendirmeden bahsediyorBahçeci ankarada yaptırıcam ben orayı aradım görüştüm. Devlet desteğiyle 17 bine geliyor fakat sadece taze transferle dedi. İlaçlar için alabilirsiniz dedi anlamadım valla
Mide bulantiniz vs olmadi mi ohss olmamaniz icin takip altinda tutuldunuz muSelam canım bende 9 gün gonalf kullandım cumartesi günü kan verdim e2 7700 cıktı doktorum gayet normal dedi:) bugünde yumurtalar toplandı. Pcos var bende 38 yumurta toplanmıs toplamda
Prp yaptirsana canimBen bugün kontrole gittim yine 1 yumurta göründü maalesef..ama 0.8 ama yine 1 yada 2 görünüyor.. ama a göre yinede çok düşük yumurta sayım..
Histeroskopi ve Rahim filmi çekilecek.. bu histeroskopiden sonra yumurta sayısı artan yada gebelik şansını arttırdığı kimse var mı?
Yok artık hepimiz kasımda mi yapicaz=)))Hay aklınla bin yaşa canım benimBenim de başlayamayan sürecim kasım ayına ötelendi
inşallah hep beraber başlar mutlu haberler veririz birbirimize
![]()
Prp yi söylemedi doktor.. belki hsg ve histeroskopiden sonra yine beklediğimiz yumurta sayısını alamazsak onu önerebilir... sizin yumurta sayısına yada kalitesine bir etkisi oldu mu? Ne zaman kontrolunuzPrp yaptirsana canim
Yok artık hepimiz kasımda mi yapicaz=)))
Hehehe masallah hayır olsun insallahhhh1kasımda tüp bebiş başkadır
![]()