2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Prp yi söylemedi doktor.. belki hsg ve histeroskopiden sonra yine beklediğimiz yumurta sayısını alamazsak onu önerebilir... sizin yumurta sayısına yada kalitesine bir etkisi oldu mu? Ne zaman kontrolunuz
Ben prp yaptırdım Mart gibi hiçbir şey değişmedi herkeste aynı olmayabilir tabiki işe yarayanda oluyor çok

Ben prp yaptırdım Mart gibi hiçbir şey değişmedi herkeste aynı olmayabilir tabiki işe yarayanda oluyor çok
Sizinde mi yumurta sayınız az?
Vallahi ne yapacağımı şaşırdım.. kilo verdim gidama dikkat ettim vitaminleri aksatmadim ama yine 1 yine 2 en fazla.. şimdi saizen yazdı büyüme hormonu imiş.. başka bir protokolü deneyeceğiz.. hayırlısı olsun bakalım

Yani sıksık kontrollerm oldu zaten hiçbir yanetki yaşamadım gayet yolunda gitti bugün biraz ağrışı olsu tabı sayıdan dolayı sanırım oda
Cok sevindim o tur sikayetler yasamamaniza.aynen cok yumurta oldugu icin agri olmustur.bol bol dinlenin su icin

Cok sevindim o tur sikayetler yasamamaniza.aynen cok yumurta oldugu icin agri olmustur.bol bol dinlenin su icin
Birde zaten transfer 2 ay sonra olacak o yüzden 2. Reglimde yani rahimde dinlendirilicek olası durumların önüne geçmek için 🙏🏼 evet dinlendim bugün bolca bakalım yumurtalar ne durumda acaba iyi mi kötü mü göreceğiz

Birde zaten transfer 2 ay sonra olacak o yüzden 2. Reglimde yani rahimde dinlendirilicek olası durumların önüne geçmek için 🙏🏼 evet dinlendim bugün bolca bakalım yumurtalar ne durumda acaba iyi mi kötü mü göreceğiz
Benimde 1 bucuk ay dinlenmis oluyorum.2.reglimde kasim sonu veya aralik basi olacak.hayirlisi ile kaliteli guzel embriyolarniz olsun insallah

Maviesra Maviesra Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi
Teach_Mavi Teach_Mavi partalina_ partalina_

Ben de memorial da baslicam bu ay kontrole gittim kasımda aynı sayıyı görürse başlanacak

Ekim de 19.gun 4 folikul
2.gun 3 folikul gördü Allah buyuk her sey güzel olur insallah

Ben daha önce opu ya girdim 3 yumurta görüldü 1 toplandı kalitesizdi dollenmeye bile gitmedi

Havuz yöntemi uygulanacak
Hadi hayırlı olsun halicigim💕
Rabbim emekleromizi boşa cikarmasin

Sizinde mi yumurta sayınız az?
Vallahi ne yapacağımı şaşırdım.. kilo verdim gidama dikkat ettim vitaminleri aksatmadim ama yine 1 yine 2 en fazla.. şimdi saizen yazdı büyüme hormonu imiş.. başka bir protokolü deneyeceğiz.. hayırlısı olsun bakalım
Hayirlisi olsun evet 3 4 görünüyor ama bir şey çıkmadı insallah bu sefer ise yarar şeyler çıkar amin

Ben de memorial da baslicam bu ay kontrole gittim kasımda aynı sayıyı görürse başlanacak

Ekim de 19.gun 4 folikul

Ben daha önce opu ya girdim 3 yumurta görüldü 1 toplandı kalitesizdi dollenmeye bile gitmedi

Ay hadi inşallah en kalitelileri olsun bu ay ❤️
Şişli memorialda mısın? Hangi doktorla görüşüyorsunuz?

Ben öğretmenim, okuldan 14:30 da çıkıyorum. Eğer tahliller sabah aç karnına olacaksa nasıl olacak diye düşüncedeyim. Bir de şu süreçte doğal takviyeler, vitaminler vs alıyor musunuz? Beslenmenizde dikkat ettiğiniz şeyler var mı arkadaşlar?
Cevaplandı mı bilmiyorum ama bikaç günde bir ultrason için çağırıyor doktor yumurtaların gelişimini görmek için ona göre ilaç dozunu ayarlıyor ve gönderiyor. Kan tahlili sadece işin en başında gerekiyor o da 1 ya da en fazla 2 kez. Aç karnına gitmenize gerek yok :) ultrason için de saatleri kendiniz söyleyebilirsiniz ona göre ayarlanabiliyor müsaitliğe göre

Ekim de 19.gun 4 folikul

Canımm hayırlı olsunn 😍 su gibi aksın süreçlerimiz inşallahhh çok emek verdik karşılığını alalım inşallahh 💙🤲

Ben öğretmenim, okuldan 14:30 da çıkıyorum. Eğer tahliller sabah aç karnına olacaksa nasıl olacak diye düşüncedeyim. Bir de şu süreçte doğal takviyeler, vitaminler vs alıyor musunuz? Beslenmenizde dikkat ettiğiniz şeyler var mı arkadaşlar?
Meslektaşız.. Branşınız nedir 🌸
Hangi şehirde hangi doktorla başladınız sürece..
Opu ya kadar okul sonraları gidersin muayeneye bi opu günü rapor alırsın..
Doktorum ttansferden sonra 5 gün rapor yazarız demişti.. Ama fazla yatmaya gerek yok bence de..
Omepaq10, dvit, folik asit ve corasprin vermişti doktorum.

Back
X