2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

canım hayırlı olsun surecın, yumoşlar nasıl doktorun sylemedı mı?
adetını durumunu vs ?
Teşekkürler size de hayırlı olsun inşallah 🙏🏻 Söylüyor aslında ama ben pek konuşmak istemiyorum yani sonuçta adet sayı çok önemli değil biliyorsunuz kalite önemli o yüzden böyle çok bi beklentiye girmek ya da bunun için stres yapmak istemediğimden . Yani ne olup ne olmadıgı anca toplanınca ortaya çıkacağı için 😇

İğneleri kendiniz mi yapıyorsunuz beni korkutuyor ya bi 10 güne başlayacağım bi aksilik olmazsa bende kendim yapabilcekmiyim emin değilim 😞
kendım yapıyorum kuzum,
zor degıl aslında ama ılk yaparken ınsan bı telaşlanıyor da sonra geçiyor, yaparsın sende hıc korkutma kendını cesaretını topla, sonunda yavrularımıza kavuşmak ıcın yapıyoruz onu dusunerek şifalandıgına ınanarak yap ınsallah :KK200:

Teşekkürler size de hayırlı olsun inşallah 🙏🏻 Söylüyor aslında ama ben pek konuşmak istemiyorum yani sonuçta adet sayı çok önemli değil biliyorsunuz kalite önemli o yüzden böyle çok bi beklentiye girmek ya da bunun için stres yapmak istemediğimden . Yani ne olup ne olmadıgı anca toplanınca ortaya çıkacağı için 😇
ben çok stres olmuyorum :) bılmek istiorum herşeyi..
ama evet sayı cok da onemlı degıl haklısın,
30 cıkıp 1 -2 kalanda oluyor.. 5 cıkıp hepsı dollenende..
Rabbım kımsenın emeklerını boşa çıkarmasın :KK37:

ben çok stres olmuyorum :) bılmek istiorum herşeyi..
ama evet sayı cok da onemlı degıl haklısın,
30 cıkıp 1 -2 kalanda oluyor.. 5 cıkıp hepsı dollenende..
Rabbım kımsenın emeklerını boşa çıkarmasın :KK37:
Aynen öyle. Herkesin yapısı da Farklı tabi ☺️ Nasipten öteye yol yok o yüzden çok sormuyorum sorgulamıyorum hoca takip ediyor yazıyor söylüyor ama odadan çıktıgımda unutmuş oluyorum 😂😂 Amin inşallah herkes hayırlısıyla en çabuk şekilde olumlu sonuçlar alsın. 🙏

Aynen öyle. Herkesin yapısı da Farklı tabi ☺️ Nasipten öteye yol yok o yüzden çok sormuyorum sorgulamıyorum hoca takip ediyor yazıyor söylüyor ama odadan çıktıgımda unutmuş oluyorum 😂😂 Amin inşallah herkes hayırlısıyla en çabuk şekilde olumlu sonuçlar alsın. 🙏
söylüyormuş doktor bende doktor hiç bilgi vermiyor sandım yaa...
kesınlıkle öyle nasipte var ise oluyor ,
yok ise ne desek de boş..
Rabbim hayırlı saglıklı evlatlar versın herkese ınsallah..
amiinnnn :KK36:

Öyle tabi canım kaliteli olsunda 🙏 başlayıp yapana kadar gözüm korkacak sanırım ama bikere yapınca alışırım inş 😊
kendım yapıyorum kuzum,
zor degıl aslında ama ılk yaparken ınsan bı telaşlanıyor da sonra geçiyor, yaparsın sende hıc korkutma kendını cesaretını topla, sonunda yavrularımıza kavuşmak ıcın yapıyoruz onu dusunerek şifalandıgına ınanarak yap ınsallah :KK200:

Merhaba ben de bugün başladım 😅 gonal ilacın ilk dozunu vurdular bugün. Bu ilacın fiyatı değişiyor mu biliyor musunuz ne kadara alıyorsunuz? Tanıdık eczacı var mı falan diye sordular merak ettim?

Son düzenleme:
Günaydın arkadaslar bugün ilaç ve ignelerimin 3 günü adetimin ise 4 günü iğnelere ikinci günü başladım adetim kesildi ilaçlardan sonra sizde öyle birsey oldumu

Back
X