2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Taze olacak inşallah. Ay inşallah kaliteli çıkarlar 🙏🏻🙏🏻 benden sonra birini daha aldılar opu için ondan 20 tane yumurta çıkmış onu duyunca benimki çok az geldi
İnşallah kuzum içini ferah tut bol dua et. 🌺
Hiç onlara takılma pcos vardır o durumda çok yumurta oluyor.
Önemli olan embriyo olup yola devam edenler💓🤲

Bugün iğnenin 4. Günü..
Pzt kontrol var..
Sol yumurtalığım çok ağrıyor belime bacağıma vuruyor ağrısı..
Bir de doktor bana iğneler sabah 9 da yap dedi enteresan geldi var mı benim gibi sabah vurulan 🤷‍♀️🤷‍♀️

Kızlar şubatta amhım 0.900 dü şimdi tüp bebek öncesi bakıldı 0.16 çıktı moralim çok bozuk 9 yumurta saymıştı doktorum. Bir şey olmaz değil mi? Şansım düşmüş mü oluyor tüp bebek için 🥹

Kızlar şubatta amhım 0.900 dü şimdi tüp bebek öncesi bakıldı 0.16 çıktı moralim çok bozuk 9 yumurta saymıştı doktorum. Bir şey olmaz değil mi? Şansım düşmüş mü oluyor tüp bebek için 🥹
Hiç moralinizi bozmayın sayı değil kalite önemli 1 bile olsa size can olacaksa yetmez mi.. Olumlu düşünmeye çalışıp stes yapmamaya çalışın

Bugün iğnenin 4. Günü..
Pzt kontrol var..
Sol yumurtalığım çok ağrıyor belime bacağıma vuruyor ağrısı..
Bir de doktor bana iğneler sabah 9 da yap dedi enteresan geldi var mı benim gibi sabah vurulan 🤷‍♀️🤷‍♀️
Ağrı bende de olmuştu sonuçta yumurtalar büyüyor. Ama saat ile ilgili bir şey demedi bana doktor. Hep aynı saatte vurul dedi sadece

Ağrı bende de olmuştu sonuçta yumurtalar büyüyor. Ama saat ile ilgili bir şey demedi bana doktor. Hep aynı saatte vurul dedi sadece
Şimdiden böyle ağrıyorsa opu öncemi düşünemiyorum 🙈😅
Aynen aynı saatlerde vurulmak önemli..
Bir de bana tarlusal verdi.. Dondurulmuş transfer olacak diye sanırım, ya da cetrodite yok diye çatlamasın diye.

Hiç moralinizi bozmayın sayı değil kalite önemli 1 bile olsa size can olacaksa yetmez mi.. Olumlu düşünmeye çalışıp stes yapmamaya çalışın
Ay inşallah kaliteli olur. Sigarayı da bırakamıyorum stres yaptıkça offf nasıl bi çıkmaza girdim rabbim yardım etsin.

9yumurta çok iyi💓
önemli olan kalitesi canım moralini bozma hiç.su gibi aksin sürecin 💮

Back
X