2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Oxotide çıktı muadili olarak. Ben eksik kalan cetrotide yerine onu kullandım
Oxotide buldum ama doktor illa cetrotide istiyor. Oxotide diye bir ilaç bilmiyorum diyor. 200 eczane aradım belki hiç birinde yok. Olmazsa tekrar oxotide önereceğim veya tedaviyi erteleyeceğim. Siz olumlu sonuç aldınız mı peki? Beklemede misiniz?

Kızlar selam🙋🏻‍♀️ Cumartesi opu oldum 4 yumurta toplandı 2si döllendi, bugün aradılar yine biri orta diğeri düşük kalitedeymiş yarın sabah yeniden arayacaklar ama muhtemelen yarın öğlen transferim olacak 3.gün embriyosu. Duanıza beni de ekler misiniz? Kulun kula duası kabul olurmuş inşallah bebeğim sağlıkla transfer edilir ve bana tutunur🥺
Rabbim yardımcın olsun canım.
İnsalah yavrun sımsıkı tutunsun🌺
Sana can olsun 💓

Kızlar Selam Bende Eylülde Opu Oldum Doğal Siklusla 2 Embriyomuz 3. Gün donduruldu Kasım Adeti İle başladık Yarın 2. Muayene günüm yine kan verip yumurta takibi yapılacak Aranızda Doğal Siklus Tedavi Olan Var mı ? Hepimiz İnşallah Buradan Güzel Haberleri Veririz Birbirimize 🙏Banada dua edin olur mu

Gonal f 450, 5 kutuyu 6500 e aldım.
Sizin günlük doz kaç

Canım en son gonalf 450 flakon 1750 gibi bişeydi ben raporlu 690 a aldım sanirim
Ben de 1500 e alıyorum paketini. Çok değişken fiyatları gerçekten şaşırtıcı🤨 neyse işe yarasın da. Zaten tedavi yeterince pahalı ilaç bunun yanında hiç bir şey.

İlk defa deniyoruz o yüzden heyecanlıyım. Bu ay yumurtalar toplanacak diğer ay dölleme olacakmış. Keşke beklemesek hemen yapsalar 🥲

Ben de 1500 e alıyorum paketini. Çok değişken fiyatları gerçekten şaşırtıcı🤨 neyse işe yarasın da. Zaten tedavi yeterince pahalı ilaç bunun yanında hiç bir şey.

İlk defa deniyoruz o yüzden heyecanlıyım. Bu ay yumurtalar toplanacak diğer ay dölleme olacakmış. Keşke beklemesek hemen yapsalar 🥲
Süreciniz hayırlı olsun hangi doktora gidiyorsunuz.
Evet iğne fiyatları değişken raporsuz olunca pahalı oluyor.
İğnelerin kaçıncı günündesiniz.
Sizin de dondurulmuş transfer olacak o zaman.. Yumurtaları toplayıp embriyo haline getirip donduracaklar.. 1 adetten sonra transfer hazırlığı başlar..
Sağlıklı kaliteli embriyolar olsun inşallahh😊

Kızlar selam🙋🏻‍♀️ Cumartesi opu oldum 4 yumurta toplandı 2si döllendi, bugün aradılar yine biri orta diğeri düşük kalitedeymiş yarın sabah yeniden arayacaklar ama muhtemelen yarın öğlen transferim olacak 3.gün embriyosu. Duanıza beni de ekler misiniz? Kulun kula duası kabul olurmuş inşallah bebeğim sağlıkla transfer edilir ve bana tutunur🥺
Tabiki de ederim. Yavrun sana sıkı sıkı tutunsun inşallah 🤲🌸

kızlar benim 31 ekimde 20 yumurtam toplanmıştı. 14ü olgunmuş, döllendi. 4. gün 7 tanesi iyi kalite donduruldu. transfer zamanı 1 gün önce çözdürüp 1 gün daha bekleyip 5. gün şeklinde transfer olacakmış.
opu sonrası ilk reglimi dün oldum ama epey az geliyor. kahverengi leke gibi. bir dahaki adetle mi transfer sürecine başlamam gerekiyor?

Süreciniz hayırlı olsun hangi doktora gidiyorsunuz.
Evet iğne fiyatları değişken raporsuz olunca pahalı oluyor.
İğnelerin kaçıncı günündesiniz.
Sizin de dondurulmuş transfer olacak o zaman.. Yumurtaları toplayıp embriyo haline getirip donduracaklar.. 1 adetten sonra transfer hazırlığı başlar..
Sağlıklı kaliteli embriyolar olsun inşallahh😊
Sağolun☺️ Allede serkan aydoğdu ya gidiyorum. Sanırım dondurulmuş transfer olacak büyük ihtimalle öyle olur ama duruma bakacağız dedi. 5. Gün bugün yarın kontrolüm var dün de vardı güzel gözüküyor devam dedi. Pazartesi yumurtalar toplanacakmış🥹 hepimizin iyi olur inşallah💛 ilk denemede olan var mı duyduğunuz?

Sağolun☺️ Allede serkan aydoğdu ya gidiyorum. Sanırım dondurulmuş transfer olacak büyük ihtimalle öyle olur ama duruma bakacağız dedi. 5. Gün bugün yarın kontrolüm var dün de vardı güzel gözüküyor devam dedi. Pazartesi yumurtalar toplanacakmış🥹 hepimizin iyi olur inşallah💛 ilk denemede olan var mı duyduğunuz?
maşallaahhh hayırlı olsun süreciniz ,

benımde bugun iğnelern 6.günü :) yarın kontrolüm var ,
amiin hepimiz için süreç hayırla,bebişle sonuçlansın :KK200:
ilk denemede tutan var evet :) nasip kısmet

kızlar benim 31 ekimde 20 yumurtam toplanmıştı. 14ü olgunmuş, döllendi. 4. gün 7 tanesi iyi kalite donduruldu. transfer zamanı 1 gün önce çözdürüp 1 gün daha bekleyip 5. gün şeklinde transfer olacakmış.
opu sonrası ilk reglimi dün oldum ama epey az geliyor. kahverengi leke gibi. bir dahaki adetle mi transfer sürecine başlamam gerekiyor?
Bir damla bile gelse reglden sayiyolar doktorlar ama yine doktorunuza danisin

İnşallahhh💙
Evet tabi ki de ilk denemede pozitif gören de var.. Nasip birazda..bizlere de nasip olsun pozitifi görmek inşallahh🤲🥰
Benim de cumartesi ya da pzt toplama olacak, yarın belli olur😊

Back
X