- 6 Şubat 2021
- 6.271
- 6.338
- 148
Oh hayırlı olsum canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh hayırlı olsum canım
Saizen çok tuhaf ya bende çektim ama hic emin olamadım yağlı değişik bi iğne eksik mi fazlamı yaptım algılayamadım kullanırkenİğneleri yaptık ilk defa savaş verdik resmen anlayıp yapana kadar yaasla kendim yapamıyorum kendime batıramıyorum eşim yaptı öyle devam etcek sanırım saizen 10 ünite yap dedi çektim şırıngaya ama o kadar çektim mi yaptık mı hiç anlamadım bugün
Gonalfın ilacnı karıştırırken suyu çok az boşa gitti fln yapcak bişy yok artık umarım doğru yapmışızdır![]()
Cetrodite muadil çıktı oxodite canım ay sevindik senin adina insallah guzel guzel tedavin ilerler dualarim ve kalbimle yanındayım❤Valla 3 aydır yumurta az diye başlamadık biliyorsunuz.. bu ay artık ben de çok streslenmiştim. 4 tane büyük 3-4 tane de çok ufak folikül gördü doktor başlayalım dedi. Ufaklardan embriyo olmaz dedi.. büyüklerden de biri fazla büyük pek umudum yok 3 tanede umut var dedi..
Tüm vitaminleri kes dedi.. bitkisel hiç bişey kullanmamamı tembihledi ki zaten ben sadece arısütü alıyordum. Folidol verdi, bu güne mahsus eşime ve bana tek doz antibiyotik verdi bir de adını hiç duymadığım bir yumurta büyütücü ilaç verdi, su-toz karışım göbekten. İsmi pergoveris.. cuma da kontrolüm var. Tepkilerine göre tedaviyi durur ya da devam ederiz dedi.. sonra da reçetede oxotide ve ovitrelle eklenecek işte klasik..
Bu ilacı siz hiç duymuş muydunuz kızlar??
Teach_Mavi
Hope3535
Maviesra
Saizen çok tuhaf ya bende çektim ama hic emin olamadım yağlı değişik bi iğne eksik mi fazlamı yaptım algılayamadım kullanırken
Ayy sağol canım bakalım nasıl olacak yeni maceraCetrodite muadil çıktı oxodite canım ay sevindik senin adina insallah guzel guzel tedavin ilerler dualarim ve kalbimle yanındayım❤![]()
Benim de bugün toplandı 11 yumurtam vardı. Ben de ağrı ne zaman geçer diyordumAynen öyle sayıya takılmamak lazım
38 yumurta toplandıktan sonra nasıldiniz.
Ben 17 tane sonrası 1 hafta kadar çok ağrı çektim
Benim opu sonrası. Akşama başladı ağrı ama ben iyiyim diye işte yaptım.3.gun transfer yapıldı.asil ağrım transfer sonrası başladı.4 gün falan da o sürdü toplam 1 hafta sağlam ağrı çektim sonra yavaş yavaş sağdan sola rahat dönmeyeBenim de bugün toplandı 11 yumurtam vardı. Ben de ağrı ne zaman geçer diyordumsizinki geçti mi ne kadar sürdü hep böyle ilk günkü gibi miydi
İnşallah canımm sürecin kolaylıklarla gitsin. Sonunda hepimiz bebelerimize kavuşalım inşallahhEvet bazı doktorların merkezlerin yaklaşımı öyle 5.güne gidenleri tercih ediyor, bizde de mecbur öyle olacak çünkü pgt yapılsın istiyorlar.. inşallah hepsi devam eder canım![]()
Merhaba benimde çok ağrım oldu üç gün falan karnimda da bı ağrı vardı ayrıca gaz sancısı çekiyordum ama 3-4 güne bişey kalmiyo o 3-4 günde çok iş yapmadım ağır falan kaldirmadim dikkat ettimBenim de bugün toplandı 11 yumurtam vardı. Ben de ağrı ne zaman geçer diyordumsizinki geçti mi ne kadar sürdü hep böyle ilk günkü gibi miydi
Ağrı olması normal bir iki güne geçer, benim gülerken çok ağrıyordu özellikle.. Şimdi baya azaldı ağrılarım.Benim de bugün toplandı 11 yumurtam vardı. Ben de ağrı ne zaman geçer diyordumsizinki geçti mi ne kadar sürdü hep böyle ilk günkü gibi miydi
Hangi hastanede tedavi görüyorsunuz?Biraz önce aradılar iki tane 3. Gün orta ve iyi kalite dondurmuslar geriye kalan 7 embriyo orta kaliteymis onları da 5. Güne gitmesini bekliyorlarmis ama pek umutlu konusmadilar bilmiyom bende ilk defa yaptırdım ama moralim bozuldu
İzmir Medical Point sizHangi hastanede tedavi görüyorsunuz?
Maslak Acıbadem hastanesi, böyle ayrıntılı bilgi vermiyoruz artık kapalı takip ediyoruz dediler. O yüzden epey merak içerisindeyimİzmir Medical Point siz
İnanın söylemeleri daha fazla stres yaratiyo acaba iyi bişey mi kötü bişey mi diye o yüzden hayırlısı deyin transfer aşamasında öğrenirsiniz bazen kaliteli diyolar güveniyoruz ama olmuyor bazen kalitesiz dedikleri oluyor belki ondan soylemiyolardir. Hasta stres yaptıkça tedavi süreci etkileniyorMaslak Acıbadem hastanesi, böyle ayrıntılı bilgi vermiyoruz artık kapalı takip ediyoruz dediler. O yüzden epey merak içerisindeyim![]()
Bende 21. Günü gonapepty basladım canım. Doktor aana neden verdi bunu10 gün önceden gonapepty ye başladık 2 kasım kontrol ba kalim neler olcak regl öncesi başladık biz tedaviye
Amh düşük baskılarım diye verdi zaten yumurtam azdı geliştirmedi daha beter oldum maalesef çok yumurtası olanlara yarıyor diyolarBende 21. Günü gonapepty basladım canım. Doktor aana neden verdi bunu
Benim opu sonrası. Akşama başladı ağrı ama ben iyiyim diye işte yaptım.3.gun transfer yapıldı.asil ağrım transfer sonrası başladı.4 gün falan da o sürdü toplam 1 hafta sağlam ağrı çektim sonra yavaş yavaş sağdan sola rahat dönmeye
Yürürken daha az yorulmaya
Yada ayakkabımı rahat giymeye basladim.benin ağrı ciğer sırt ağrısı 7 8 aylık hamile gibiydim. yatakta falan dönmek için kalkıp oturup öyle dönüyordum.
Sana taze transfer yapilmayacaksa daha çabuk geçer ağrıların.ben hastanede ağrım var falan dedim ama asıl ağrı transfer sonrası udi belki öyle olsam bana da yapmazlardi
Merhaba benimde çok ağrım oldu üç gün falan karnimda da bı ağrı vardı ayrıca gaz sancısı çekiyordum ama 3-4 güne bişey kalmiyo o 3-4 günde çok iş yapmadım ağır falan kaldirmadim dikkat ettim
Ben de bu ay transfer yapılmayacak diye üzülüyordum. Opu sonrası iyi ki olmamış dedim şu an bu ağrılardan anlıyorum ki rahmim yorulmuş yıpranmış. 1 veya 2 regl bekleyeceğiz bunu da ilk reglinde karar vereceğiz dedi. Sanırım çok erken olursa reglim 2. Ayı da bekleyecekler. Benim ağrım da böyle bir yere uzanınca ya da tuvaletim gelince falan oluyor. Gaz sancısı gibi. İnş geçer 11 yumurtamdan 8 i döllenmiş bugün inş hepsi 5. Güne giderAğrı olması normal bir iki güne geçer, benim gülerken çok ağrıyordu özellikle.. Şimdi baya azaldı ağrılarım.
Benim de dondurulmuş transfer olacak..
Regl olduğunda gittiğindeki muayene göre değerlendirir doktor
Ben 7 Kasım pazartesi opu oldum 12 kasim cumartesi regl oldum tam opudan bı hafta yani 14 kasimda kontrole gittim. Kist falan oluşmuş mu diye baktı doktorum. Sonra uzun protokol uygulayacağız dedi bı tane doğum kontrol bi tane coraspin verdi günde bir kere sonra iki hafta sonrası için zodalex/lucrin diye bı iğne verdi onu yaptircam 12 aralikta tekrar kontrol olucam bu arada kanaman olabilir dedi. Büyük ihtimalle yılbaşına doğru transfer olucakmisBen de bu ay transfer yapılmayacak diye üzülüyordum. Opu sonrası iyi ki olmamış dedim şu an bu ağrılardan anlıyorum ki rahmim yorulmuş yıpranmış. 1 veya 2 regl bekleyeceğiz bunu da ilk reglinde karar vereceğiz dedi. Sanırım çok erken olursa reglim 2. Ayı da bekleyecekler. Benim ağrım da böyle bir yere uzanınca ya da tuvaletim gelince falan oluyor. Gaz sancısı gibi. İnş geçer 11 yumurtamdan 8 i döllenmiş bugün inş hepsi 5. Güne giderbugün daha ilk gün. 3. Gün belli olur kalitesi dedi. Bizim hastane de 5. Gün embriyosu donduruyormuş. Bakalım kısmeet allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inş bu aylarda hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz
Şimdi bir dahaki ay yine ilaç kullanacak mıyız? Transferden önce yani sanki öyle bir şey dediler
Transferden öncede sanırım estrofem veriyolarmis ama başka bişey veriyolar mi bende merak ediyorum herkesin süreci biraz farklıBen 7 Kasım pazartesi opu oldum 12 kasim cumartesi regl oldum tam opudan bı hafta yani 14 kasimda kontrole gittim. Kist falan oluşmuş mu diye baktı doktorum. Sonra uzun protokol uygulayacağız dedi bı tane doğum kontrol bi tane coraspin verdi günde bir kere sonra iki hafta sonrası için zodalex/lucrin diye bı iğne verdi onu yaptircam 12 aralikta tekrar kontrol olucam bu arada kanaman olabilir dedi. Büyük ihtimalle yılbaşına doğru transfer olucakmis