- 29 Eylül 2022
- 418
- 317
- 23
- 39
Bu arada şuan durumunuz nedir ? Umarım Saglıkla Kucagınıza almışsınızdır BebişiniziBende ilk tedavimden 3. Gün taze transfer olmuştum tutmuştu sağlıcakla gelsin evladınız inşallah test günü ne zaman![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada şuan durumunuz nedir ? Umarım Saglıkla Kucagınıza almışsınızdır BebişiniziBende ilk tedavimden 3. Gün taze transfer olmuştum tutmuştu sağlıcakla gelsin evladınız inşallah test günü ne zaman![]()
Bi kac gun surdu adete kadar her hafta 2 3 gun leke seklinde oldu.cok cok kanama olmadi.ama ilk iki gun icim bosaliyo gibi sulu kan seklinde geldiHisteroskopi olan var mı aranızda? Kanamaniz kaç gün sürdü acaba?
Canım ben kaç hücreli olduğunu hiç sormadım bilmiyorm sadce doktor kalitesi güzel %85 gebelik bekliyorm demişti 2 tane transfer olmuştum. Gebe kaldım 41+1 de doğum yaptım 1 kızım oldu doğumda oksijensiz kaldığı için vefat etti ama doğumsal bir durum yani onun haricen de hiçbir sorunu yoktu. Şimdi tekrar tüp bebeğe başladım dün ilk doz iğne mi yaptımBu arada şuan durumunuz nedir ? Umarım Saglıkla Kucagınıza almışsınızdır BebişiniziBirde Kaö hücreliydi kalite için vs bişey demişlermiydi ? Benim 3.gün 7 hücreli grade 2 yani orta kalite ikiside ve malesef başka dondurulmuşumda yok oluşan ikisi donduruldu havuz istemedim direk transfer istedim
8. Gün erken gebelik yap bende öyle öğrenmiştim 11. Günde kanamam olmuştum gidip kan vermiştim 88 çıkmıştıİnşallah canım AminAyın 28 i dediler ama sanırım bende bekleyemeyenlerden olacağım hayatımda hiç kaset test bile yaptırmak nasip olmadı 15 inde transfer oldum Bende 8.gün yada 9.günü erken gebelikle denemek istiyorum biliyorum erken Negatifte olsa üzülmeyeceğim ama çift çizgiyi görürsem bir umudum olacak Ve bir kez olsun bende denedim bu testi diyeceğim
![]()
6 günde kesildi tamamen benim.. kontrole de gittim çok şükür sorun yokmuş..Bi kac gun surdu adete kadar her hafta 2 3 gun leke seklinde oldu.cok cok kanama olmadi.ama ilk iki gun icim bosaliyo gibi sulu kan seklinde geldi
Ben hiç gitmedim ona sadece buradan okuduklarım..Aa yakınızTam da Eray hoca üzdü beni o yüzden başka alternatiflere yöneldim. İyi diye ona gittik ama enerjimiz tutmadı, yorgun ve gergindi her görüşmemizde.. Ben hasta olduğumda ilaç kullanmayı sevmeyen biriyim, o yüzden o hormon iğneleri vs tedirgin ediyor beni. Kendimi hazırlayamadım henüz.. İğneler de acı veriyormuş epey sanırım değil mi
Kan seklinde degildide lekelenme seklindr oldugu icin sorun olmadigini soyledi6 günde kesildi tamamen benim.. kontrole de gittim çok şükür sorun yokmuş..
Sizin daha fazla olmuş kanamaniz kontrol etti mi doktorunuz ?
Canım ben kaç hücreli olduğunu hiç sormadım bilmiyorm sadce doktor kalitesi güzel %85 gebelik bekliyorm demişti 2 tane transfer olmuştum. Gebe kaldım 41+1 de doğum yaptım 1 kızım oldu doğumda oksijensiz kaldığı için vefat etti ama doğumsal bir durum yani onun haricen de hiçbir sorunu yoktu. Şimdi tekrar tüp bebeğe başladım dün ilk doz iğne mi yaptım
Rabbim bu tedavide sağlıklıla tutunup doğurmayı büyütmeyi nasip etsin inşaallahCanım ben kaç hücreli olduğunu hiç sormadım bilmiyorm sadce doktor kalitesi güzel %85 gebelik bekliyorm demişti 2 tane transfer olmuştum. Gebe kaldım 41+1 de doğum yaptım 1 kızım oldu doğumda oksijensiz kaldığı için vefat etti ama doğumsal bir durum yani onun haricen de hiçbir sorunu yoktu. Şimdi tekrar tüp bebeğe başladım dün ilk doz iğne mi yaptım
Burda4 gündür iğneleri kullanıyorum bugün kontrole geldim yumurtalar büyümeye direnç gösteriyormuş. Salıya kadar devam birdaha kontrole gelicem yeteri kadar büyümezse süreç nasıl işliyor
İğnelerin dozunuda biraz artırdı.gonapetly, gonalf 225, menupur 2 toz bir su olarak yapıyordum 3 toz 1 su olarak değiştirdi, günaşırıda saizen yapıyorum
BurdaMaviesra Da saizen ile uygun sonuç alamamisti.. bende sizde medicalde saizen kullanıyoruz acaba protokolde mi sorun var? İnsanın aklına geliyor açıkçası
ilk tedavi miydi sizin?
Haklısın, sonucu düşününce hadi bekleme diyorum ama sonra cesaretim kırılıyorBen hiç gitmedim ona sadece buradan okuduklarım..
İnşallah içine sinen bir doktor bulursun önceliğin doktor seçimi olsun bence.. İçine sinen güvendiğin psikolojik olarak rahatlatan biri olsun.
Aşırı iğne fobim var ama emin ol acıtmıyor.. Normalde insanlar kendileri de yapabiliyor ama ben eczanede yaptım sonradan eşim alıştı o yaptı..ilk aşamada 9 gün iğne vuruldum bir dr çatlatma iğnesi..
Transfer sürecindekileri bilmiyorum ama.. Sonucu düşününce insan katlanıyor her şeye
Volkan bey mi Funda Hanım mi doktorun?Saizeni gün aşırı kullanıyorum ama gonalf fln da etkilemedi bakalım salı birdaha gidicem
Funda hanımaBurdaMaviesra Da saizen ile uygun sonuç alamamisti.. bende sizde medicalde saizen kullanıyoruz acaba protokolde mi sorun var? İnsanın aklına geliyor açıkçası
ilk tedavi miydi sizin?
Volkan bey mi Funda Hanım mi doktorun?
Merhabalar geçen perşembe transferim oldu bugün de 3.gunumdeyim.Cok afedersiniz aşırı derece kabızlık ve gaz sorunum var ne yapmalıyım.Hay aklınla bin yaşa canım benimBenim de başlayamayan sürecim kasım ayına ötelendi
inşallah hep beraber başlar mutlu haberler veririz birbirimize
![]()
Sende bendensin bende Perşembe transfer oldum gaz çok aşırı bende de oluyor ama neyseki kabız değilim kefir ve kayısı tüketiyorum ve çok fazla su içiyorum sende öyle yap lütfenMerhabalar geçen perşembe transferim oldu bugün de 3.gunumdeyim.Cok afedersiniz aşırı derece kabızlık ve gaz sorunum var ne yapmalıyım.
Doktorunuza danışın ama genelde duphalac diye bir şurup var çok iyi geliyor onu veriyor doktorlar.Merhabalar geçen perşembe transferim oldu bugün de 3.gunumdeyim.Cok afedersiniz aşırı derece kabızlık ve gaz sorunum var ne yapmalıyım.
Evet doğru bana da o şurubu verdiler ben kullanmayı tercih etmediğim için kendi yöntemlerimle çözdümDoktorunuza danışın ama genelde duphalac diye bir şurup var çok iyi geliyor onu veriyor doktorlar.