2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Aradım orayıda menopur yok elimizde dedi bana şuan o lazım yarın kontrolde ekstra bişey eklenirmi nolur hiç bilmiyorum
Ege universitesinin oralara bak üniversite eczanesini ara ben ordan aldım hep yeni gördüm yazini keşke sabah göreydim ama telefonum bozuktu

Aradım orayıda menopur yok elimizde dedi bana şuan o lazım yarın kontrolde ekstra bişey eklenirmi nolur hiç bilmiyorum
Buldunuz mu
Sendeki durumlar ne canım saizen düşük amh de eykiliymis bize mi yaramadi
Ben bugün 4. İğneyi vurdum.. daha adetim başlamadı başlayınca göreceğim.. amh düşük benimde.. umarım işe yarar..

Buldum canım mavişehirde buldum ama ücretli aldım reçeteyle uğraşamadım vaktim kısıtlıydı yapcak bişey yok artık
Ege universitesinin oralara bak üniversite eczanesini ara ben ordan aldım hep yeni gördüm yazini keşke sabah göreydim ama telefonum bozuktu

Merhaba,
Bende tüp bebek süreci içerisindeyim ama çok bilgim de yok açıkçası.
Amerikan hastanesi Bülent Urman'da sürece başladık ama çok konuşmayan bir doktor,detay vermiyor.
Dün iğnelere başlamamızın 11.günüydü 1 yumurta 13 mm 1 yumurta 10 mm göründüğü için 2 günlük daha iğne yazdı.
sizlere doktorunuz nasıl tedavi uyguluyor?Kaçıncı günde kaç mm'ydi yumurtalıklarınız ve iğnelere kaç gün devam ettiniz?

Back
X