2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Merhaba kizlar 😍 transfer olmus arkadaslarimA pozitif sonuclar, henüz opu asamasinda olnlara da bol saglikli embriyolar diliyorum 🤩 ben de bugün transfer oldum, benim cok ani gelisti. Gecen hafta opu olmustum, niyetim subatta dondurulmus embriyo transferi olmakti, fakat doktorum hepsini dondurursak illa ki cözünmede kayiplar olabilir bosuna kaybetmis olmayin taze de deneyelim dedi velhasil kabul ettim. Bugün de 2 adet transfer edildi insallah güzel sonuclar sliriz 👍😍🥰😊
sağlıkla sıkıca tutunsunlar inşallah

Merhaba kizlar 😍 transfer olmus arkadaslarimA pozitif sonuclar, henüz opu asamasinda olnlara da bol saglikli embriyolar diliyorum 🤩 ben de bugün transfer oldum, benim cok ani gelisti. Gecen hafta opu olmustum, niyetim subatta dondurulmus embriyo transferi olmakti, fakat doktorum hepsini dondurursak illa ki cözünmede kayiplar olabilir bosuna kaybetmis olmayin taze de deneyelim dedi velhasil kabul ettim. Bugün de 2 adet transfer edildi insallah güzel sonuclar sliriz 👍😍🥰😊
Benimde taze transfer oldu canim 7. Gunum beklemedeyim. İnşallah tutunur bebislerin hayirlisi olsun inşallah 🙏🙏🙏

Hayır yapmadim yapmayı da düşünmüyorum sabredip onuncu gun kan testi vereceğim inşallah siz yaptiniz mi
Ben dün normal gebelik testi yaptım, negatif çıktı. Kan günüm pazartesi ama elimdeki ilaçlar cuma günü bitecek. Bu yüzden cuma günü kan veririm. Değere göre ilaç alıp almayacağıma karar vereceğim

Kızlar aranızda istanbul Avrupa yakası doktor önerecek var mı 1 olumsuz denemem var

Hanımlar sağlıklı günler dilerim çok telaşlandım kime soracağımı bilemedim belki basına gelmiş arkadaşlarım vardır 🙏🙏🙏 ben 26 kasım cumartesi transfer oldum (2.transferim) 27 kasım ı 28 e bağlayan gece yani pazar gecesi sabaha kadar bel agrısı cektim resmen uykudan uyandırdı dün gece ise yani 28 i 29 a bağlayan gece de sabaha kadar vücudumda kasılmalar oldu vücudum rahmim sabaha kadar kasıldı 😞😞😞 bi önceki transferimde hiç böyle şeyler yaşamadım negatif le sonuçlandı ama bu sefer ki belirtileri tutulma olarak değilde tutulmama olarak yorumladım basına gelen pozitif sonuç alan birileri oldu mu 😞😞😞🙏🙏🙏🙏

canım selamm,
demekkı 6tanesıde döllenmiş ve ilerliyor bugun kacıncu gunlerı ? opu ne zaman olmustun
Selam canım.bugün 3.günü embriyoların ben cumartesi opu olmuştum.az önce aradılar 4 tanesi 8 hücreli bölünmüş. Diğer 2 tanesi gelişimi ilerlememiş.. 3.güne bir embriyonun 8 hücreli bölünmesi ideal kalitedir değil mi?umarım öyledir 🙏

Selam canım.bugün 3.günü embriyoların ben cumartesi opu olmuştum.az önce aradılar 4 tanesi 8 hücreli bölünmüş. Diğer 2 tanesi gelişimi ilerlememiş.. 3.güne bir embriyonun 8 hücreli bölünmesi ideal kalitedir değil mi?umarım öyledir 🙏
Hayırlı olsun😊3.gün 8 hücreli olması gayet güzel, en üst hücre sayısında 3.gün için.Kaliteleri söylendi mi iyi ,orta vs?

Hayırlı olsun😊3.gün 8 hücreli olması gayet güzel, en üst hücre sayısında 3.gün için.Kaliteleri söylendi mi iyi ,orta vs?
Teşekkürler inşallah🙏yok kaç hücreli onu söylediler . Kalite ile ilgili bilgiyi hücre sayısı olarak veriolar .ama her şekilde 3.günü geçtik sayılır inşallah 4üde 5.güne gelir 🙏çok emek verdik

Teşekkürler inşallah🙏yok kaç hücreli onu söylediler . Kalite ile ilgili bilgiyi hücre sayısı olarak veriolar .ama her şekilde 3.günü geçtik sayılır inşallah 4üde 5.güne gelir 🙏çok emek verdik
İnşallah evet emekler boşa gitmesin 🤲🏻 3.gün de transfer yapılıyor ama sizinkilerden bayağı umutlular galiba 5.güne bıraktıkları için

İnşallah evet emekler boşa gitmesin 🤲🏻 3.gün de transfer yapılıyor ama sizinkilerden bayağı umutlular galiba 5.güne bıraktıkları için
Hastane ve doktorum 3.gün embriyosu yerleştirmiyor.Dr 5.güne gelmeyen embriyoyu transfer etmem dedi baştan bize.garantici ve işinin ehli bir doktor.

Canım gayet iyi, zaten embriyolog lar gayet açık kötü olsa söylüyor..
İçini fereh tut

Amin canim insallah hayirlisiyla🥰🤲🏼🧿 sana da tutunmuslardie insallah cok az kalmis ne zaman test günün 😍
Benim cuma gunu 10. günüm doluyor inşallah o zaman kan testi yaptıracağım canim ilk oldugu icin aslinda cok heyecanliyim ama kendime bile belli etmemeye calisiyorm😊 hayirlisiyla kucaklarimiz dolsun inşallah 😍😍

Benim cuma gunu 10. günüm doluyor inşallah o zaman kan testi yaptıracağım canim ilk oldugu icin aslinda cok heyecanliyim ama kendime bile belli etmemeye calisiyorm😊 hayirlisiyla kucaklarimiz dolsun inşallah 😍😍
Kiyamam canim cok iyi anliyorum seni.. insallah ilk denemende güzel sonucu görüp kucagina alabilirsin 🤲🏼🤲🏼 hepimizin dilegi ayni.. allahim yüzümüze gülsün 🥰 5. gün embriyosu muydu canim? Ben de bugün transfer oldum, haftaya cuma benim de kan testim 🤩 senin cok az kalmis ha gayret 🤩

Kiyamam canim cok iyi anliyorum seni.. insallah ilk denemende güzel sonucu görüp kucagina alabilirsin 🤲🏼🤲🏼 hepimizin dilegi ayni.. allahim yüzümüze gülsün 🥰 5. gün embriyosu muydu canim? Ben de bugün transfer oldum, haftaya cuma benim de kan testim 🤩 senin cok az kalmis ha gayret 🤩
Evet 5.gun taze transfer oldum🥰🥰 ben doktorum uygun gördü hemen yapalim dedi. Ayy zaman hizli aksın pozitifleri basalim inşallah 🥰🥰🥰

Back
X