- 14 Ocak 2019
- 327
- 290
- 103
InşallahAmin inşallah korkmayın eksiliyor ama mutlaka kalıyor son güne 1 tane bile olsabenim 6 embriyomdan 5.güne 4 tane kaldı 2 transfer etti 2 dondurduk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InşallahAmin inşallah korkmayın eksiliyor ama mutlaka kalıyor son güne 1 tane bile olsabenim 6 embriyomdan 5.güne 4 tane kaldı 2 transfer etti 2 dondurduk
Maşallah 5. Güne 4 tane kalmış inşallah kalbine göre rabbim ikiz verir sonuç ne zaman belli mi?Amin inşallah korkmayın eksiliyor ama mutlaka kalıyor son güne 1 tane bile olsabenim 6 embriyomdan 5.güne 4 tane kaldı 2 transfer etti 2 dondurduk
Daha 2.gündeyim .12 Aralık yapın dediler kan testini ama dayanabilir myim bilmiyorumMaşallah 5. Güne 4 tane kalmış inşallah kalbine göre rabbim ikiz verir sonuç ne zaman belli mi?
Ay inşallah ya yüreğime su serptinBenimde cok kasiklarim arıyordu şişkinlik vardi,inşallah herşey yolundastres yapma
![]()
4.güne gelen embriyodan çok korkmayın . Maşallah hepsine. Stres bende çok yaptım hala endişeliyim pozitifi görene kdr ama hiç doğru yapmıyoruz.Sana nacizane tavsiyem idrara olabildiğince sıkışık git transfere en istedikleri şey bu.hemşire beni tebrik etti.henüz 2.gündeyim sonuç için erken benimInşallahbenim bugün 4. Gün dün aradılar 4 tane kalmıştı bugün inşallah eksilme olmamıştır korkmamak elde değil malesef
peki siz? Gebelik var mi?
Önermem aslindaAy inşallah ya yüreğime su serptinhemşirede öyle söyledi bol bol yürüyüş yap boşuna evham yapmışsın dedi.işte ne bilim insan tedirgin oluyor,
evde gebelik testini kaçıncı günde önerirsin?
Çıktımı 8.günde?Önermem aslindaama ben sabirsiz oldum icin 8ci günü yaptim,kalbim güm güm atıyordu sonuc ne çıkar diye
![]()
Inşallah pozitif olur ayy bende heyecanlandım dikkat et yemene içmeme fazla yağlı şeylerden uzak dur yağlı şeyler yeme maydanoz nane turşu tüketme dikkat et inşallah pozitifi görürsünDaha 2.gündeyim .12 Aralık yapın dediler kan testini ama dayanabilir myim bilmiyorum![]()
Bu arada benim hala kasik ağırlarım var,hala adet olucakmisim gibi bir karın ağrısı bir geliyor bir geciyor,ilaclar da yapıyor yerleşmede oluyorAy inşallah ya yüreğime su serptinhemşirede öyle söyledi bol bol yürüyüş yap boşuna evham yapmışsın dedi.işte ne bilim insan tedirgin oluyor,
evde gebelik testini kaçıncı günde önerirsin?
Evet biraz silik ama cikmistiÇıktımı 8.günde?
Bu arada benim hala kasik ağırlarım var,hala adet olucakmisim gibi bir karın ağrısı bir geliyor bir geciyor,ilaclar da yapıyor yerleşmede oluyorbol bol meryem süresi dinle iyi geliyor
![]()
Hayırlısı bakalım inşallah ilk gündende olsa tutunma belirtileridirBu arada benim hala kasik ağırlarım var,hala adet olucakmisim gibi bir karın ağrısı bir geliyor bir geciyor,ilaclar da yapıyor yerleşmede oluyorbol bol meryem süresi dinle iyi geliyor
![]()
Bu arada benim hala kasik ağırlarım var,hala adet olucakmisim gibi bir karın ağrısı bir geliyor bir geciyor,ilaclar da yapıyor yerleşmede oluyorbol bol meryem süresi dinle iyi geliyor
![]()
35 yaşındayım 2.denemeInşallah pozitif olur ayy bende heyecanlandım dikkat et yemene içmeme fazla yağlı şeylerden uzak dur yağlı şeyler yeme maydanoz nane turşu tüketme dikkat et inşallah pozitifi görürsün
kaç yıllık evlisin? Kaç yaşındasın kaçıncı denemen?
Inşallah35 yaşındayım 2.deneme
Olur Allah'ın izniyle inanınInşallahsıkı sıkı tutunur sana bebeğin
ben 11 yıllık evliyim ilk tüp bebek denemem olacak
2 defa aşılama oldum malesef negatif
30 yaşındayım bir çok ameliyat vs. Geçirdim 4 defa düşüğüm var.
Hayırlısı bakalim kısmet bu defa inşallah olur
![]()
Bugun 4. Gun henuz aramadilar 3. Gunde 4 embriyo vardi. Inşallah 4 ude duruyordur.Inşallahbenim bugün 4. Gün dün aradılar 4 tane kalmıştı bugün inşallah eksilme olmamıştır korkmamak elde değil malesef
peki siz? Gebelik var mi?
Inşallah isteyen herkese verir rabbimOlur Allah'ın izniyle inanın![]()
Aradılar abla merkezden 5. Güne 4 tane embriyo gelmiş 2 tanesi %65 civarinda kaliteli 2 tanesi de %85 civarinda kaliteli dedi 3 tüp kullanıp donduracaklarmış.Gelir Allah'ın izniyle. Her durumda transfer aralik adetinle yani. Bekleyeceyik![]()
Yaaa ne diyosuuuuunn YASASIIINNNNNNNAradılar abla merkezden 5. Güne 4 tane embriyo gelmiş 2 tanesi %65 civarinda kaliteli 2 tanesi de %85 civarinda kaliteli dedi 3 tüp kullanıp donduracaklarmış.
Banada bugün transfer yapıldı 13aralik test yap dedi hayırlısı bakalımDaha 2.gündeyim .12 Aralık yapın dediler kan testini ama dayanabilir myim bilmiyorum![]()
Hadi hayırlısı olsun kasmayın kendinizi rahat bırakın kasıklarda gerginlik oluyor endişe etmeyin normalmişBanada bugün transfer yapıldı 13aralik test yap dedi hayırlısı bakalım![]()