- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
ayy bende cok bekledım , 13 gun sonra oldum bıdeeeAdet olmayı dört gözle bekliyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy bende cok bekledım , 13 gun sonra oldum bıdeeeAdet olmayı dört gözle bekliyorum![]()
ben opu gunu geldım tartıldım 66,5 kg dum..Aynen hamile gibiyim gerçekten öyle bi şişlik ilaçların son zamanları başladı hala inmedi
Çok amiiiiinnnnevett cok fena yapıyor,
amın canımmmm sonumuz guzel olsun hayırlısı ıle saglıkla kavusalım da bebıslerımıze katlanıyoruz![]()
Kesinlikle doğru ben 2 gün hep uzandım dinlendim karnım geçmedi 3. 4. Gün kalkmaya başladım evde ufak ufak işleri yapmaya başlamamla azaldı o ağrılar sonra geçti. Riskli bi durum görmüyosa doktor hareket zaten şart kan dolaşımı için ve bu ağrıları geçiriyoİnşallah inşallah bana hemşire boşuna evham yapmışsınız bol bol yürüyüş yapın dedi .artık bakalım![]()
ayy bende cok bekledım , 13 gun sonra oldum bıdeee![]()
ben opu gunu geldım tartıldım 66,5 kg dum..
4gun onra 64 oldum..
suan 62kga ındım.. normalde de 61-62 dim ..
baya şişmişim 66,5 gorunce anladım
evet bekle bekle gozlerım yollarda kaldı sukur oldum rahatladım :)Baya geç olmuşsun canım ya
Bende öyle 2 kg fazlam var her gün tartılıyorum yok hala aynıyarın da hastaneden arıcaklar aşırı merak ediyorum ne durumdalar 3.gün olacak
![]()
Evet benide aradıklarında kalbim çok hızlı atıyordu güzel şeyler inşallah rabbim güzel sonuçlar görmeyi nasip ederevet bekle bekle gozlerım yollarda kaldı sukur oldum rahatladım :)
ay en heyecanlı ksıımları da bu hastaneden arama beklemek yaa
ınsallah hayırlı guzel haberler alırsın canım
evet bekle bekle gozlerım yollarda kaldı sukur oldum rahatladım :)
ay en heyecanlı ksıımları da bu hastaneden arama beklemek yaa
ınsallah hayırlı guzel haberler alırsın canım
evet cok heyecanlıııı,Evet benide aradıklarında kalbim çok hızlı atıyordu güzel şeyler inşallah rabbim güzel sonuçlar görmeyi nasip eder![]()
Hadi hayırlısı canım benim 25 inde toplandı 29 unda transfer oldumBaya geç olmuşsun canım ya
Bende öyle 2 kg fazlam var her gün tartılıyorum yok hala aynıyarın da hastaneden arıcaklar aşırı merak ediyorum ne durumdalar 3.gün olacak
![]()
Benimde 7 tane toplandı 6 sı döllendi 1 tane daha fire vermiş sanırım ki 4 donduruldu 1 tane transfer yapıldı5 tane döllenmişti artık eksilen olmasın istiyorum hayırlısıyla ilaca geç yanıt aldım çünkü donmuşta kalsın istiyorum hayırlısıyla
3.günde fikir vericek ne durumdalar aşırı merak ediyorum keşke bugünde arasalar
Bu kısım kesinlikle çok keyifli hele transfer sonrası aşırı heyecanlı güzel olcak inş![]()
ınsallah canım 5ıde ulaşsınlar 5.güne inşallaahhh..5 tane döllenmişti artık eksilen olmasın istiyorum hayırlısıyla ilaca geç yanıt aldım çünkü donmuşta kalsın istiyorum hayırlısıyla
3.günde fikir vericek ne durumdalar aşırı merak ediyorum keşke bugünde arasalar
Bu kısım kesinlikle çok keyifli hele transfer sonrası aşırı heyecanlı güzel olcak inş![]()
Hadi hayırlısı canım benim 25 inde toplandı 29 unda transfer oldum
Amin canımm hepimiz görelim Rabbim emeklerimizi görüyor yüzlerimize gülsün inşallahBen 17 gün ilaç kullandım o yüzden taze yapmıcam dedi
Sende hayırlısıyla pozitifi gör canım![]()
Benimde 7 tane toplandı 6 sı döllendi 1 tane daha fire vermiş sanırım ki 4 donduruldu 1 tane transfer yapıldı
İyi maşallah rabbim sonuna kadar daim kılsın hamiş olursunuzBenimde 10 toplandı 7 si olgun çıkmş 5 tane döllenmiş bakalım yarın nolcak![]()
ınsallah canım 5ıde ulaşsınlar 5.güne inşallaahhh..
olsun gec de olsa yanıt verdın,sonuç onemlı
trasnfer sonrasını dusunemıyorum
şuan sankı ıgnelerı olan koşturan opu olan ben degılmısım gıbı hıssedıyorum..
İyi maşallah rabbim sonuna kadar daim kılsın hamiş olursunuz![]()