2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

İlaç bulma süreci nasıl oldu geçti hiç yaşamamış gibiyim bende gitmediğim yer kalmadı günde 150 eczane aradım resmen ama sonucu görünce hepsi unutulacak böylede bi delilik gerçekten 🥰
Bide hasta oldum ben tam ilaca başladığım zaman ilaç kullanamadım insan şu aşamada bile fedakarlık yapıyo yumurtalara birşey olmasın diye sonuç pozitif olduktan sonrasını düşünemiyorum :halay:
evet bende ılacları çok zor buldum 30-40 eczaneye sordum,
sonrasında bı yerde buldum tek tek tamamladılar...
baya zorlanmıştım telas, kosturmaca ..
kesınlıkle oyle canım, ınsallah saglıkla pozıtıf olsunda hersey geride kalıyor :KK37: :KK200:

evet bende ılacları çok zor buldum 30-40 eczaneye sordum,
sonrasında bı yerde buldum tek tek tamamladılar...
baya zorlanmıştım telas, kosturmaca ..
kesınlıkle oyle canım, ınsallah saglıkla pozıtıf olsunda hersey geride kalıyor :KK37: :KK200:
Çok iyi bilirim bu ilaç bulma serüvenini çok kötü bir durum Allahım herkese yardım etsin

Kesinlikle doğru ben 2 gün hep uzandım dinlendim karnım geçmedi 3. 4. Gün kalkmaya başladım evde ufak ufak işleri yapmaya başlamamla azaldı o ağrılar sonra geçti. Riskli bi durum görmüyosa doktor hareket zaten şart kan dolaşımı için ve bu ağrıları geçiriyo ☺️ sizin kaçınca gündü bugün?
5.gün bugün.ara ara geliyor zaten sürekli değil.normalde adet dönemim sanki adet olcakmışım gibi oluyor sanırım normalmiş öyle olması korkuyorum elimde değil

Merhaba neden yapılan yerle iletişime geçmiyorsunuz açıklama almak hakkınız böyle kendinize zarar vermeyin
Sordum bir sorun yok dediler yüksek düşük normal demediler hemşireler bende içim içimi yiyor ne bileyim tatmin olmadım deblet hastahanesinde malesef bazı şeylere cevap almak çok zor oluyor

IMG_20221205_114123.webp

Back
X