2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Ya birsey merak ediyorum opudan sonra bir gaz basladi transferden once hergun duzenli yuruyus yaptim bol bol su içtim transfer yapıldı hala gaz sorunum gecmedi. Ne yapmam lazım beni çok rahatsız ediyor. Sizde de var mi bu durum
Canim bende de cok oldu hala da biraz devam ediyor, hep bi sislik karnimda ve gaz cikarma hali.. zatrn baska da bir de o islakligi yasiyorum ara ara bahsettigin ama su gibi oluyor benim de sari degil rengi yalniz..

Selam kızlar 29 kasımda transfer oldum bugün 6. Günüm arada kasık ağrım oluyor başka sorunum yok sizlerde de oluyormu benim 7 yumurtam toplandı 6 tanesi döllendi 1 tanesi transfer edildi 4 tane dondurttuk
Merhaba canim ayni gün transfer olmusuz, hayirli sanuclar aliriz insallah 🤲🏼 🥰 bende hic bir belirti yok .. sadece cok sislik yasadim belirtiden sayarsak, farklilik diyelim. Bir de külodum islaniyor ara ara su fitilden sanirim

Kesinlikle doğru ben 2 gün hep uzandım dinlendim karnım geçmedi 3. 4. Gün kalkmaya başladım evde ufak ufak işleri yapmaya başlamamla azaldı o ağrılar sonra geçti. Riskli bi durum görmüyosa doktor hareket zaten şart kan dolaşımı için ve bu ağrıları geçiriyo ☺️ sizin kaçınca gündü bugün?
Ben transfer günü sadece dinlendim canim, diger günler bildigin kosturmaca icindeyim, calisiyorum ise git gel, camasir yemek bulasik herseyi yapmays drvam.. kizi krese götür getir bir de hasta oldu uykusuzluk falan.. her türlü seyi yasiyorum bu sefer.. hayirlisi allahtan artik. Ve doktorum da dedi zaten normal hayatina devam calisabilirsin..

Gnaydin kizlar bugün 7. günüm.. 5. gün embriyosu 2 adet taze transfer🥰 5. gün bu ayni testten yapmistim bembeyazdi. Gece yarisi uyandim dürttüler beni yapayim dedim, kalbim yerinden firlicakti bunu görünce.. suan uyuyamiyorum heyecandan. Acaba dogru mu diye düsünmekten.. cuma test günüm sabirla beklicem insallah hepimiz gebeyizdir 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼

Eklentiler

• 21377DC6-9D37-48BD-ACAF-84B61F271BEA.webp
    21377DC6-9D37-48BD-ACAF-84B61F271BEA.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 45
  • 627B72C0-44DA-46C8-BD73-0DDC751717B9.webp
    627B72C0-44DA-46C8-BD73-0DDC751717B9.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 48
Canim bende de cok oldu hala da biraz devam ediyor, hep bi sislik karnimda ve gaz cikarma hali.. zatrn baska da bir de o islakligi yasiyorum ara ara bahsettigin ama su gibi oluyor benim de sari degil rengi yalniz..
Benimde su gibi hatta lutinus akıyor tortulu biliyorum ilacın aktığını ama rengi iki gün baya sarıydı şimdi gittikçe açılıyor sanki acaba ilaç içerde uzun kalınca mi sarı kalıyor yada enfeksiyon mu var bilemedim bide akşamları ayaklarımın altı yanıyor ara ara kasık ağrım yok hiç bi ağrım yok birşeyler hissediyor musun desen hiçbirşey hissetmiyorum 2 gecedir tuhaf rüyalar görüp sıçrayarak uyanıyorum daha önce hiç böyle olmuyordu. Korkuyorum ruyalarimda

Gnaydin kizlar bugün 7. günüm.. 5. gün embriyosu 2 adet taze transfer🥰 5. gün bu ayni testten yapmistim bembeyazdi. Gece yarisi uyandim dürttüler beni yapayim dedim, kalbim yerinden firlicakti bunu görünce.. suan uyuyamiyorum heyecandan. Acaba dogru mu diye düsünmekten.. cuma test günüm sabirla beklicem insallah hepimiz gebeyizdir 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Maşallah canım çizgin baya belli sağlıcakla gelsin inşallah 🥰

Benimde su gibi hatta lutinus akıyor tortulu biliyorum ilacın aktığını ama rengi iki gün baya sarıydı şimdi gittikçe açılıyor sanki acaba ilaç içerde uzun kalınca mi sarı kalıyor yada enfeksiyon mu var bilemedim bide akşamları ayaklarımın altı yanıyor ara ara kasık ağrım yok hiç bi ağrım yok birşeyler hissediyor musun desen hiçbirşey hissetmiyorum 2 gecedir tuhaf rüyalar görüp sıçrayarak uyanıyorum daha önce hiç böyle olmuyordu. Korkuyorum ruyalarimda
Belki hormonlarin artiyordur canim 🤭 gebelikte bu sekilde rüyalar görmek normal cünkü 🥰

Tebrik ederim sağlıkla artsın kandada sağlıkla kavuşun inşallah 🙏❤️kaçıncı gün yaptınız bu testi tam olarak?

Tebrik ederim sağlıkla artsın kandada sağlıkla kavuşun inşallah 🙏❤️kaçıncı gün yaptınız bu testi tam olarak?
Amin canim tesekkür ederim umarim kanda da görürüm aminn.. 5. gün yaptigimda cikmafi canim, bugün 7. günümdü yaptim son bi test vardi yapayim bitsin artik dedim hemen belirdi bu defa cizgi 💁🏼‍♀️🤲🏼🧿 hamd olsun

Hastaneden aradılar 5 yumurta döllenmişti bugün de 3.gün bir tanesini dondurmuşlar kalitesini sordum 1.kalite dedi geri kalanlarıda 5.güne götürüp dondurcaklarmış 🙏
5.gün de tutunma daha mı yüksek oluyoki
Daha da kaliteli gebelik elde etme oranı daha yüksek olduğu anlaşılıyor ama bizim yumurtalarımız 7 altında olduğu için 1 veya 2 tane 3. Gün dondurmayı tercih ediyorlar. Bu 3. Gün kötü anlamına asla gelmiyor ben 3. Gün embriyosu ile hamile kaldım

Insallah canim benim aminnn allahim sana ve tüm isteyen kader arkadaslarima en kisa zamanda nasip etsinn 🤲🏼🤲🏼 insallah dogrudur test de devami gelir 🤲🏼😘
Yüksek ihtimalle doğru canım. Kanı erken verme şansın yok mu orada isteğe göre olmuyordu sanırım

Back
X