2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Benim adetin başı gibi çok az pembe lekelenme devam ediyor ya anlamadım adet olacağımı düşünüyorum ama sökülen bir şeyde yok cumaya kadar olmazsam hastaneyle görüşürüm olmadı
Opu ne zamandı ki senin? Opudan sonra normal takvime göre 10 gün sonra gibi benim adetim...

Evet cnım funda hanıma gidiyorum bende
Opu sonrası sersemlikle gel dedi demedi çok anlayamadım bende ama adette görmek ister mutlaka arıcam yani
Senin kaç tane döllenmiş vardı 3. Gün ve 5.gün olarak neden 5 i değilde 3ü transfer ediyolarki
Aynen direk olunca ara randevu oluştur.
Açıkçası benim hocam volkan neden üç neden beş diye sormadım ellerinden geleni yapiyolar takdir onların işlerine karışmak istemiyorum vardır bı bildikleri diyorum :) bide ucunculeri belki denemek istiyolar 5.gune cozdurup heralde ondan sormadım acikcasi

Bende aynen hiç sorgulamıyorum tedavi şeklini yapıyolardır diyorum bugün 3 te dondurunca takıldım sanırım 😁
Aynen direk olunca ara randevu oluştur.
Açıkçası benim hocam volkan neden üç neden beş diye sormadım ellerinden geleni yapiyolar takdir onların işlerine karışmak istemiyorum vardır bı bildikleri diyorum :) bide ucunculeri belki denemek istiyolar 5.gune cozdurup heralde ondan sormadım acikcasi

Kızlar pozitif çıkanlara bir sorun var 3.gün embriyosu taze transfer olduk ben bugün 10.gün perşembe günü test günüm. Asıl sorum şu düne kadar göğüs hassasiyetim baya vardı bugün hani adet olmadan ağrır ve adet olunca söner ağrı geçer ya bugün öyle oldu. Belirtide aramak istemiyorum ama gün yaklaştığı için merakım çok arttı. Pozitif, negatif farketmeden böyle bi durum yaşayan var mıydı?

Back
X