- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 35
Ben de hiç birisi yokRahat olun kasık ve bel ağrısı hala var bende bugün 7.gün ve pozitif gebelik testi .en büyük belirtilerden biri kasık bel ağrısı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de hiç birisi yokRahat olun kasık ve bel ağrısı hala var bende bugün 7.gün ve pozitif gebelik testi .en büyük belirtilerden biri kasık bel ağrısı
Adet sancısı gibi sancin oldumu hicRahat olun kasık ve bel ağrısı hala var bende bugün 7.gün ve pozitif gebelik testi .en büyük belirtilerden biri kasık bel ağrısı
Hayır hayır asla korkmayın dediğim gibi herkes farklı bu bendeki belirtiler .ama arkadaşım hiçbir belirti yaşamamış halsizlik bile olmamış ama ikizlere hamile.Ben de hiç birisi yokne kasık ne bel ağrısı o kadar normalim ki korkuyorum
Evet adet olcakmışsın gibi oluyor hatta baya endişelendim ben ama meğersem rahim genişlemesi tutunma ağrısıymışAdet sancısı gibi sancin oldumu hic
Anladım canım sende baya bi belirti olmuş maşallahHayır hayır asla korkmayın dediğim gibi herkes farklı bu bendeki belirtiler .ama arkadaşım hiçbir belirti yaşamamış halsizlik bile olmamış ama ikizlere hamile.
Bendeki belirtiler ilk andan itibaren hafif hafif ara ara kasık sancıları sürekli uyku hali kabızlık ve hala şuanda bile olan bol gazbide göğüslerim baya dolgun ondanda anladım ben
![]()
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende sabah idrarda bakmayı düşünüyorum cumartesi kan vereceğim 3. Gün çift transfer oldum transfer hariç 9. Gün yarın erken mi olur acabaEvet adet olcakmışsın gibi oluyor hatta baya endişelendim ben ama meğersem rahim genişlemesi tutunma ağrısıymış
Goguslerdeki ağrıyı tarif edemem üstüne bile yatamiyorumEvet adet olcakmışsın gibi oluyor hatta baya endişelendim ben ama meğersem rahim genişlemesi tutunma ağrısıymış
Kabız olmamak için siyah kurutulmuş kuru kayısı ye canım sabah kahvaltıdan önce 2 tane ye mis gibi kabızlık ben de sıfır çok şükür olmadı hiç kasılmadımİdrarda pozitif gören arkadaşlarım, büyük tuvalette durumunuz nasıl? Ben çok sık çıkıyorum son günlerde normale göre
Yok ben yaşamıyorum zaten kabızlık canım.. aksine çok sık yapıyorumKabız olmamak için siyah kurutulmuş kuru kayısı ye canım sabah kahvaltıdan önce 2 tane ye mis gibi kabızlık ben de sıfır çok şükür olmadı hiç kasılmadım
Anladım canım o zaman şanslısın dr bana her ihtimale karşı bir şurup yazmıştı reçetesiz alınıyormuş kabız olursan kullan mutlaka demişti belki kuru incirden demolabilir senin kabızlık yaşamama durumu normalde çok yaşayan var diye okudum ilaçlardan dolayı:)Yok ben yaşamıyorum zaten kabızlık canım.. aksine çok sık yapıyorumkuru incir yiyorum günde 1 tane ondan mı dicem ama normalde de yerim ben onu
Evet canım doğrudur.. şükür yaşamıyorum .. hayra alamet olsun inşallahAnladım canım o zaman şanslısın dr bana her ihtimale karşı bir şurup yazmıştı reçetesiz alınıyormuş kabız olursan kullan mutlaka demişti belki kuru incirden demolabilir senin kabızlık yaşamama durumu normalde çok yaşayan var diye okudum ilaçlardan dolayı:)
Evettt çok güzel hayırlı olsunArkadaşlar
8..gun 7.20
12.gun 76.3
14.gun 198.8 cikmis sonucum artik derin nefes almali miyim sizce
Çok şükür hamd olsun canımm allahım devamı göstersin sağlıkla inşallahArkadaşlar
8..gun 7.20
12.gun 76.3
14.gun 198.8 cikmis sonucum artik derin nefes almali miyim sizce
Nasıl yani canım? Tam anlayamadım.. tekrar transfer olduktan sonra mı lekelenme oldu ? Yoksa normal miKızlar merhaba bilgisi olup yazan olursa çok mutlu olurum.Ekim 21 de tüp bebek transferi oldum ama tutmadı negatif di doktorum ilaçları bırakıp adeti bekle dedi Kasım ayında adet oldum ama bu ay adetim 4gun gecikti test yaptım negatif cikti daha sonra geçen hafta cuma günü az birşey kahverengi lekelenmem oldu tamam dedim adet oluyorum amaa adet değil az az lekenmem devam etti bugün 6.gun ama yine lekelenme oldu ve kötü bir koku ile başına gelen oldumu pozitif gören
Bir test daha yapsaydın canım lekelenme devam ediyorsa tutunma olmuştur rahme belki..Kızlar merhaba bilgisi olup yazan olursa çok mutlu olurum.Ekim 21 de tüp bebek transferi oldum ama tutmadı negatif di doktorum ilaçları bırakıp adeti bekle dedi Kasım ayında adet oldum ama bu ay adetim 4gun gecikti test yaptım negatif cikti daha sonra geçen hafta cuma günü az birşey kahverengi lekelenmem oldu tamam dedim adet oluyorum amaa adet değil az az lekenmem devam etti bugün 6.gun ama yine lekelenme oldu ve kötü bir koku ile başına gelen oldumu pozitif gören
İnşallah canimmm Allah hepimize saglikli evlatlar nasip etsinÇok şükür hamd olsun canımm allahım devamı göstersin sağlıkla inşallahyüreğin hep ağzında duygusu çook zorr allah yardımcımız olsun
Negatifi gorcem diye korktuğum için yapmadımBir test daha yapsaydın canım lekelenme devam ediyorsa tutunma olmuştur rahme belki..