2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Arkadaşlar aklıma takılan bir kaç konu var bilgisi olan aydinlatirsa çok memnun olurum..

Ultrasyonda yumurta daha fazla görünürken neden daha az sayıda yumurta toplanır?

Bir tüp tıkalı ve açılmıyor hep kapalı olan tarafta yumurta sayısı çok görünüyor açık olanda ise 1 tane çok zor gelişiyor.. tüpün açık kapalı olması ile yumurta sayısının ilişkisi var mıdır? Doğal yollarla gebelik şansı olabilir mi?

Arkadaşlar aklıma takılan bir kaç konu var bilgisi olan aydinlatirsa çok memnun olurum..

Ultrasyonda yumurta daha fazla görünürken neden daha az sayıda yumurta toplanır?

Bir tüp tıkalı ve açılmıyor hep kapalı olan tarafta yumurta sayısı çok görünüyor açık olanda ise 1 tane çok zor gelişiyor.. tüpün açık kapalı olması ile yumurta sayısının ilişkisi var mıdır? Doğal yollarla gebelik şansı olabilir mi?
İçi boş çıktığı için az toplanıyor bendede aynısı olmuştu. Tüplerin kapalı olması sprem geçişini engeller ben ilgisi olduğunu sanmıyorum.

Günaydın kızlar bugün transferimin 8.günü peçeteye silince çok çok az çok açık kahverengi leke geldi sadece peçeteye silince ama

İçi boş çıktığı için az toplanıyor bendede aynısı olmuştu. Tüplerin kapalı olması sprem geçişini engeller ben ilgisi olduğunu sanmıyorum.
Teşekkür ederim yorumun için.. zaten az sayıda yumurta olunca insan neden daha da az toplandı diye kendini yiyo.. evet boş çıkması olası elbette..

Bendede 10 tane toplandı ama 7 si dolu çıktı yani çok toplansada boş çıkınca anlamı olmuyor dolu çıkması önemli oda ultrasonda anlaşılmıyor

Bendede 10 tane toplandı ama 7 si dolu çıktı yani çok toplansada boş çıkınca anlamı olmuyor dolu çıkması önemli oda ultrasonda anlaşılmıyor
Anladım.. keşke hepsi dolu ve kaliteli çıksa.. 😞 neyse nasip inşallah geride kalanlar sağlıklı ve kaliteli olurlar da bizlere evlat olurlar..🤲

Keşke insan toplam sayıdan azalınca üzülüyo ama zaten sağlıklı olmuycaktı belkide kalanlar sağlıklı olsunda 1 tane bile yeter 🤲
Evet kesinlikle ben pkosum mesela böyle hem 20 üstü yumurtam çıkar ya nolcak yumurta sıkıntısı yok diyodum cunku çoğu pkosta 25-30 yumurta cikiyo bende sadece 11 çıktı 9u olgun cikti 9uda dollendi tabi ben 11 duyunca baya bı üzülmüştüm beklemiyodum çünkü

Keşke insan toplam sayıdan azalınca üzülüyo ama zaten sağlıklı olmuycaktı belkide kalanlar sağlıklı olsunda 1 tane bile yeter 🤲
Aynen 1 tane bile olsa tutunsun sağlıklı olsun yeter.. 🙏 şimdi embriyolog aradı geride kalan 2 embriyom vardı 2.gun dondurmuşlar ikisi de 4 hücreli bölünmüşler çok şükür.. artık yeniden yumurta toplamaya başlama zamanı.. :) Rabbim hepimize güç versin..

Back
X