- 5 Mayıs 2022
- 3.302
- 4.368
- 83
- 37
AminnBenimde döllenme işlemim bitti 1 tane 3.gün 2 tane 5.gün iyi kalite embriyom oldu donduruldu
İnşallah ilk seferde bana sımsıkı tutunur hepsi sağlıklıdır![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminnBenimde döllenme işlemim bitti 1 tane 3.gün 2 tane 5.gün iyi kalite embriyom oldu donduruldu
İnşallah ilk seferde bana sımsıkı tutunur hepsi sağlıklıdır![]()
![]()
Evet kesinlikle ben pkosum mesela böyle hem 20 üstü yumurtam çıkar ya nolcak yumurta sıkıntısı yok diyodum cunku çoğu pkosta 25-30 yumurta cikiyo bende sadece 11 çıktı 9u olgun cikti 9uda dollendi tabi ben 11 duyunca baya bı üzülmüştüm beklemiyodum çünkü
Aynen 1 tane bile olsa tutunsun sağlıklı olsun yeter..şimdi embriyolog aradı geride kalan 2 embriyom vardı 2.gun dondurmuşlar ikisi de 4 hücreli bölünmüşler çok şükür.. artık yeniden yumurta toplamaya başlama zamanı.. :) Rabbim hepimize güç versin..
Ayyyy hadi inşallah yaaa ben test yapmadım açıkçası cesaretim yok bugün 9. Günüm adet olcakmış gibi ağrım var yine biraz umarım bebişlerimize kavuşuruz sağlıklaRahat olun kasık ve bel ağrısı hala var bende bugün 7.gün ve pozitif gebelik testi .en büyük belirtilerden biri kasık bel ağrısı
Çok şükür dün çok ağlamıştım bugün biraz daha umut doldum...Günüyle gayet uyumlu dondurmuşlarHavuz mu yapılacak hemen bu ay ara vermeden devam edilcek mi peki
Banada ilk 11 dedler sonra 7 dediler 7 den 6 sı döllendi 4 tane dondurduk 1 tane transfer oldum o arada kalan 1 tanede sanırım öldü bende de pco var ama hormonlarım normal çıkıyor sadece yumurtalıkta görünüm var aslın amh ın güzel ama benimde sol yumurtalığımın daha iyi gelişiyor yumurtaları sağdakiler ufak kalıyorEvet kesinlikle ben pkosum mesela böyle hem 20 üstü yumurtam çıkar ya nolcak yumurta sıkıntısı yok diyodum cunku çoğu pkosta 25-30 yumurta cikiyo bende sadece 11 çıktı 9u olgun cikti 9uda dollendi tabi ben 11 duyunca baya bı üzülmüştüm beklemiyodum çünkü
İnşallah canım ilkinde 6.haftada düşüğüm de böyle lekelenmeyle başlamıştı o yüzden korkuyorum artık, sevinemiyorumYerleşmiş sıkıca heralde minnoş annesi![]()
İnşallah öyledir canım. Geçmezse arayacağım, ilkinde de düşüğüm lekelenmeyle başlamıştı o yüzden korkuyorum artıkHayırlı olsun sağlıkla tutunsun.. korkmayın yerleşme kanamasidir belki.. doktorunuza mutlaka ulaşıp söyleyin..
Çok şükür dün çok ağlamıştım bugün biraz daha umut doldum...evet havuz yapacağız.. adetle gel kontrol edelim dedi eger sayıyı iyi görürse hemen başlarız..
Amin inşallah canımBenim yumurtalar baya geç tepki verince 1 tane yumurtanın olması ve büyümesi bile çok önemliymiş bunu anladım çok emek ama alacağız karşılığını inş![]()
Artık yavaştan yapabilirsin sanki canım yarın sabah sanki hmAyyyy hadi inşallah yaaa ben test yapmadım açıkçası cesaretim yok bugün 9. Günüm adet olcakmış gibi ağrım var yine biraz umarım bebişlerimize kavuşuruz sağlıkla
Korkuyorum canım cesaretim yok test gününe kadar yapmıcam diye kendime söz vermiştimArtık yavaştan yapabilirsin sanki canım yarın sabah sanki hm![]()
Benim bu gece başladı canım adrt ağrısı gibi bütün gece uyuyamadım bel ağrısından bi de göğüs ağrısından. Ondan önceki 2 gece de heyecandan uyuyamadım. 3 gündğr uykusuzuumKorkuyorum canım cesaretim yok test gününe kadar yapmıcam diye kendime söz vermiştimseninde böyle olmuşmuydu adet ağrısı
Şaka maka benim de yarın test günümKorkuyorum canım cesaretim yok test gününe kadar yapmıcam diye kendime söz vermiştimseninde böyle olmuşmuydu adet ağrısı
Çok rahatsızım ya şuan çok şiş gibi hissediyorum afedersin gaz çıkaramıyorum miğdem karnım kasıklarım çatlıcak sende böyle oldun mu canım yaBenim bu gece başladı canım adrt ağrısı gibi bütün gece uyuyamadım bel ağrısından bi de göğüs ağrısından. Ondan önceki 2 gece de heyecandan uyuyamadım. 3 gündğr uykusuzuumO zaman hiç niyetini bozma canım
![]()
Oyyy kıyamam inşallah canım çok aminn haberlerini bekliyorumŞaka maka benim de yarın test günümçok heyecanlıyım
inşallah herşey yolunda gider hepimiz için
![]()
Valla su son yarim saattir bir kasik agrisi basladi ki anlatamam canim.. cok kötüyüm ayaga kalkamiyorum agridan.. adet olcam sanki bu kadari normal mi ki ya. Birden basladiÇok rahatsızım ya şuan çok şiş gibi hissediyorum afedersin gaz çıkaramıyorum miğdem karnım kasıklarım çatlıcak sende böyle oldun mu canım ya
Oldu oldu canim o sislik falan oldu bende de suan o gecti amaÇok rahatsızım ya şuan çok şiş gibi hissediyorum afedersin gaz çıkaramıyorum miğdem karnım kasıklarım çatlıcak sende böyle oldun mu canım ya