- 2 Mart 2020
- 207
- 120
- 33
Çok güzel Hüsniyecim tebrik ederimKızlaaarrr hamileyiiimmmm 305.8 nasıl değeriiiimmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel Hüsniyecim tebrik ederimKızlaaarrr hamileyiiimmmm 305.8 nasıl değeriiiimmm
Aminnnn canımmmmmm allah razı olsunnnn çokk amiiiinnnnnnnnnMaşallah canıımmbiliyorduuum çok sevindimmm
hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyüsünnn yapışsın bırakmasın annesini
çok güzel bence canım değerin
![]()
Maşallah Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla büyüsünler annesine babasına bağışlasın rabbim inşallah herşey yolunda geçip sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım. Kendine çok iyi bak bebeğin seninle. darısı inşallah bizim başımıza. Bizlerde dua et rabbim bizlerde nasip etsin inşallah.Aminnnn canımmmmmm allah razı olsunnnn çokk amiiiinnnnnnnnn![]()
Çok teşekkür ederin Allah razı olsun canım benimmmÇok güzel Hüsniyecim tebrik ederim![]()
Allah razı olsun canım benim rabbim isteyen herkese nasip etsin hepiniz duamdasınız inşallah hayırlı haberi birgün almak herkese nasip olur çok sağolMaşallah Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla büyüsünler annesine babasına bağışlasın rabbim inşallah herşey yolunda geçip sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım. Kendine çok iyi bak bebeğin seninle. darısı inşallah bizim başımıza. Bizlerde dua et rabbim bizlerde nasip etsin inşallah.
Teşekkür ederim inşallah bizimse mutluluklarımızı paylaştığımız gün olur. İnşallah herşey yolundadır Dr. Kontrolüne gidiyorum rabbim bizlerinde kucaklarına evlat ile doldurmayı nasip etsin inşallah.Allah razı olsun canım benim rabbim isteyen herkese nasip etsin hepiniz duamdasınız inşallah hayırlı haberi birgün almak herkese nasip olur çok sağol![]()
EvetBana 3 aralıkta transfer yapıldı 13 aralık ta test yaptır dedi bülent hocaydı değil mi seninde doktorun
Hayırlı olsun ne güzel ya arka arkaya güzel haberler aşırı mutlu oluyorum okudukça haber aldıkça sağlıkla kavuşun inşallahKızlaaarrr hamileyiiimmmm 305.8 nasıl değeriiiimmm
Benimde doktrum oydu yshape uterustan ameliyatımı o yaptı tüp bebeğimi de yaptı çok başarılı bir doktor kendine güvenen ve kendinden emin bir doktor iyiki onu seçmişim
MaşallahKan sonucumu aldim kizlar
10.Gün 197,7
13.Gün 537,2
Güzel değil mi artışinşallah katlanarak devam eder
![]()
Canım doktoruna ulaşabilir misin? Ulaşabilirsen bi ara sor istersen. Soramıyorsan da acile git bence için rahate tsin yoksa gözüne uyku girmezYa kızlar benden yine lekelenme tarzında birşeyler geliyorçok açık pembeydi sabah ama şimdi kahve rengi gibi açık kırmızı gibi çok çok olmuyor az az ama gün boyu sürdü
hala var transfer sonrasi 7.gunde olmustu doktor ilacin dozunu yukseltti ama bugun transferin 10. Günü yine var
ama sabah farklıydı şimdi farklı ne yapmalıyım
yarın yeniden kan ver demişti doktorum sağlık ocağında yaptırayım diyordum saglik ocağı kontrol için çağırdı sizce acile mi gideyim şimdi ne yapayım çok aşırı bi akıntı değil ve kıpkırmızı değil ama korkuyorum gün boyu sürdü ama1 pedin ortası bile dolmadi
Daha onceden 3 düşüğüm olduğu için evham yapıyorum galiba bir yazayım doktorabakalim ne diyecekCanım doktoruna ulaşabilir misin? Ulaşabilirsen bi ara sor istersen. Soramıyorsan da acile git bence için rahate tsin yoksa gözüne uyku girmez
Tamam canım bence de . Bilemeyiz ki emin olmak lazım, içinin rahat etmesi önemliDaha onceden 3 düşüğüm olduğu için evham yapıyorum galiba bir yazayım doktorabakalim ne diyecek
Bir de şöyle bişey var gerçi bu lekelenmeler için ben 5-12. Günler arası oluyor diye okumuştum, ama insan endişe ediyor bir de renginden de tam emin değilsiniz ya ondan sormanız iyi olurDaha onceden 3 düşüğüm olduğu için evham yapıyorum galiba bir yazayım doktorabakalim ne diyecek
7.gun bi lekelenmem olmuştu zaten bune şimdi anlamadimBir de şöyle bişey var gerçi bu lekelenmeler için ben 5-12. Günler arası oluyor diye okumuştum, ama insan endişe ediyor bir de renginden de tam emin değilsiniz ya ondan sormanız iyi olur
Ara ara gelebiliypr canım, daha ilerleyen zamanlarda da yaşayanlar var. 5., 6. Haftalarda yaşayanlar da var ağustos anneleri grubunda konuşuluyor okudum canım bugün7.gun bi lekelenmem olmuştu zaten bune şimdi anlamadim
Canim sen bekleme bence,hemen bi acile git,kanamaya bakarlar yardim ederler,ordan drna ulasirsinYa kızlar benden yine lekelenme tarzında birşeyler geliyorçok açık pembeydi sabah ama şimdi kahve rengi gibi açık kırmızı gibi çok çok olmuyor az az ama gün boyu sürdü
hala var transfer sonrasi 7.gunde olmustu doktor ilacin dozunu yukseltti ama bugun transferin 10. Günü yine var
ama sabah farklıydı şimdi farklı ne yapmalıyım
yarın yeniden kan ver demişti doktorum sağlık ocağında yaptırayım diyordum saglik ocağı kontrol için çağırdı sizce acile mi gideyim şimdi ne yapayım çok aşırı bi akıntı değil ve kıpkırmızı değil ama korkuyorum gün boyu sürdü ama1 pedin ortası bile dolmadi