- 14 Ocak 2019
- 327
- 290
- 103
Anladım canım yani eğer ağır bi işte çalışıyorsan dinlenmen iyi olur tabiki iyi düşünmüşsün ilk 3 ay riskli dikkatli olmak lazımYok kuzum iş yeri için tekstildeyim ben ağır işim de bu dönem çalışmak istemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım yani eğer ağır bi işte çalışıyorsan dinlenmen iyi olur tabiki iyi düşünmüşsün ilk 3 ay riskli dikkatli olmak lazımYok kuzum iş yeri için tekstildeyim ben ağır işim de bu dönem çalışmak istemiyorum
Ayyy ben salı günü gideceğim değişik duygulardayım ya korku heyecan mutluluk stres hepsi bir aradaYarın doktor kontrolüne gidecek arkadaşlarım haberdar edin mutlaka bol şans diliyorum hayırlı haberlerle gelin inşallah![]()
Amin canım Allah razı olsunValla tüp bebekle bebek sahibi olunca insan her türlü korkuyu zorluyu yaşıyor canım allah yüzümüze gülsün inşallah![]()
Ayy çok az kalmış canımAyyy ben salı günü gideceğim değişik duygulardayım ya korku heyecan mutluluk stres hepsi bir arada![]()
Canım yeni geldim hastaneden çok şükür maşallah gördükYarın doktor kontrolüne gidecek arkadaşlarım haberdar edin mutlaka bol şans diliyorum hayırlı haberlerle gelin inşallah![]()
Hihi çok güzel canım maşallah subhanallahCanım yeni geldim hastaneden çok şükür maşallah gördükkeseleri
![]()
daha kalp atışlarını duymadık ama insallah
sağlıklıdırlar.
Inşallah canım haftaya p.tesi randevu verdi tekrarHihi çok güzel canım maşallah subhanallahinşallah onları da duyarsınız canım
ikisi de sağlıklı olurlar inşallah aminn
![]()
Evet canım oluyor öyle ilaçlar bozuyor dengeyi sanırımKızlar selam kasım ayında transfer olmuştum sonuç negatif olmuştu bilen bilir beni, ilaçlaro bıraktıktan sonra regl oldum ama bu ay regl günüm 2 gün gecikti test negatif hiç sormayıntransfer sonrası regli düzensiz olan var mı?
Kasıklarımın karnımın ağrısından yerleri tırmalicam o kadar ağrım var kiEvet canım oluyor öyle ilaçlar bozuyor dengeyi sanırım
Oy maşallah ne güzel canımm Allah daim kılsın darısı başıma inşallah bende yarın gideceğimCanım yeni geldim hastaneden çok şükür maşallah gördükkeseleri
![]()
daha kalp atışlarını duymadık ama insallah
sağlıklıdırlar.
İnşallah olursun canım, fazla düşünmemeye çalış kafaya taktıkça da gelmiyorKasıklarımın karnımın ağrısından yerleri tırmalicam o kadar ağrım var kiolsam da kurtulsam ya zaten olsam yeniden tüp bebek sürecine gireceğim
![]()
Inşallah canımOy maşallah ne güzel canımm Allah daim kılsın darısı başıma inşallah bende yarın gideceğim
Canım ben de belirtilerim azaldı diyebilirim arada bi mide bulantısı ve nadir kasık ağrım var koku hassasiyetim sadece tavan yapmış durum da göğüslerim dolgun ama acımıyor artık ağrı da yok çok acıkıyorum geceleri falan açlıktan kalkıp bir şeyler yiyorum bir de o varNasıl gidiyo güzel tüp bebek annelerimvar mı vücudunuzd abir değişiklik? Ya da kaybolan belirtiler falan? Ben çok rahatım kasıklarımda hiç ağrı falan yok, sadece transferden sonraki 8.-12. Günler arasında oldu bende o kasık ağrıları sonra yok oldu suan sadece karnım şiş, görüntü 5 aylık hamile karnı
göğüslerim dolgun bir de eskiye nazaran . Başka da birşeyim yok
Ya benim ilk gebeliğimde koku hassasiyeti aynı dediğin gibiydi şimdi hiç yok gayet normal tuhaf bi şekildeCanım ben de belirtilerim azaldı diyebilirim arada bi mide bulantısı ve nadir kasık ağrım var koku hassasiyetim sadece tavan yapmış durum da göğüslerim dolgun ama acımıyor artık ağrı da yok çok acıkıyorum geceleri falan açlıktan kalkıp bir şeyler yiyorum bir de o var![]()
Canım normalde sat göre 6+5 ama en son dr kontrolüm de kese boyu uyumuna göre şuan 5+6 yim senin?Ya benim ilk gebeliğimde koku hassasiyeti aynı dediğin gibiydi şimdi hiç yok gayet normal tuhaf bi şekildebenim de dolgun ama öyle bi acı yok. Açlık durumu bende de hep var sürekli canım bişeyler istiyor
sen kaç oldun şimdi canım?
Ben kendim hesapladım, blastokist transfer tarihine göre 5+4 ümCanım normalde sat göre 6+5 ama en son dr kontrolüm de kese boyu uyumuna göre şuan 5+6 yim senin?![]()
Ayy haber ver canım benim de perşembe günü kalp atışı randevum var bakalım 21 kasımdaydı benim transferim senin ne zaman oldu?Ben kendim hesapladım, blastokist transfer tarihine göre 5+4 ümbakalım cuma kontol var doktor ne diycek merak içindeyim
![]()