2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Kizlar ben de geldim simdi.. ama cok moralimi bozdu doktor…6+1 olmasi gerekirken 5+6 görünüyor dedi, keseyi gördü ama kücük dedi.. saglikla ilerleyedebilir ama ilerlemeyedebilir dedi. Kücük de olsa umudum var dedi..
Sen neye göre hesaplamıştın canım ben internetten 5.gun embriyosu olarak hesaplıyorum 5+5 çıkıyor ama adet tarihime göre 5+3 yani gittiğim doktor da adet tarihini baz alıyoruz demişti

Nasıl yani şimdi çarşamba toplandı dün 1. Gündü bugün 2. Gün
Cumartesi 3
pazar 4

Doktor bana pazartesi görüşürüz dedi o gün transfer mi oluyor yoksa 5. Gün embriyosu yani salı mı oluyor transfer
Yani çarşamba günü toplarlarsa çarşamba sayilmiyor. perşembe 1. gün oluyor. Yani tansferin 5. gün oluyor p.tesi canım son gün aradıklarında bana kaç tane kaldığının bilgisini vermediler o gün kontrol etmediklerini çünkü yarın transfer olacağını doktorun yarın bana kaç tane kalacağını söylediler p.tesi için arayıp hastane randevu veriyor eşinle gidiyorsun bi kaç evrak imzalatıp doldurtuyorlar

detaylı ulturasona girdin mi canım ?
kese gorundu mu ne dedıler ?
Detaylı ultrasona da girdim 3 doktor gördü kan birikmiş kese yok değerim de artmamis 3binde kalmış 5 bin olması lazım di pazartesi bida bakcaz olmazsa amelyat işte kısmet

Detaylı ultrasona da girdim 3 doktor gördü kan birikmiş kese yok değerim de artmamis 3binde kalmış 5 bin olması lazım di pazartesi bida bakcaz olmazsa amelyat işte kısmet
ah canım,
Rabbım en hayırlı zamanda nasıp etsın tekrardan saglıkla.
cok gecmıs olsun..
bende mayıs ayında dıs gebelıkte aynısını yaşamıştım. ınsallah cok kolay atlatırsın Rabbım yardımcın olsun

Simdi aradilar kan sonucum cikmis 29700 olmus, tam olmasi gerektigi kadar artmis, daha olusabilir bebek dedi bekleyip görcekmisiz💁🏼‍♀️ nasil dayanicam bu belirsizlige bilmiyorum.. allahim hayirlisini nasp etsin artik ne diyim.. insallah süpriz yapar bebegim 😔

Merhabalar kasım ayında tedaviye baslayacak arkadaslar burda süreç ole ilgili bilgi alışverişi yapalım kim nerede tedavi görüyor. Ben izmir medikalpoint (medikalpark) hastanesinde tedaviye başladım doktorum funda gode ama kongrede olduğu için volkan emirdar hoca takibimi yapcak biz reglden 10 gun önce Gonapepty iğneye başladık 🤗

..bu tedavide olumsuz oldu 😕
Yaşım 43 tedavimi funda ve volkan yaptı, bebeğimi volkan doğurttu. Çok şanslısın çok doğru bir seçim. Umarım her şey gönlünce olur

Yani çarşamba günü toplarlarsa çarşamba sayilmiyor. perşembe 1. gün oluyor. Yani tansferin 5. gün oluyor p.tesi canım son gün aradıklarında bana kaç tane kaldığının bilgisini vermediler o gün kontrol etmediklerini çünkü yarın transfer olacağını doktorun yarın bana kaç tane kalacağını söylediler p.tesi için arayıp hastane randevu veriyor eşinle gidiyorsun bi kaç evrak imzalatıp doldurtuyorlar
Teşekkür ederim canım 🙏

Simdi aradilar kan sonucum cikmis 29700 olmus, tam olmasi gerektigi kadar artmis, daha olusabilir bebek dedi bekleyip görcekmisiz💁🏼‍♀️ nasil dayanicam bu belirsizlige bilmiyorum.. allahim hayirlisini nasp etsin artik ne diyim.. insallah süpriz yapar bebegim 😔
:nazar: Maşallah canım değerin iyi yükselmiş. Sen moralini yüksek tut inşallah herşey yolunda gidecek merak etme belki doktorun kulandığı makina eskidir oyuzden oyle görünmüştür bilemiyorum degerlerin masallah bu kadar iyi bence çok stres yapma doktorunda umutlu sonuçta

Değer güzel canım sorun ne neye üzüldün

Değer güzel canım sorun ne neye üzüldün
Canim bugün ultrason randevum vardi, 6+1 olmasi gerekirken 5+6 göründü kese. Olmasi gerekenden kücük dedi. Ve bebege dair hic birsey göremedi. Saglikli da ilerleyebilir ama ilerlemeyedebilir dedi. Kücük de olsa bi umudum var dedi, ben umudunuz ne diye sorunca..

Back
X