2022 Mart ayı burç yorumları

Screenshot_20220301-202313_Instagram.jpg
 
Toprak ve Su grupları Mart ayında aşka doyacak görünüyorlar, umarım her şey kalbinizden geçtiği gibi olur 💙✨



Sennatarot
 
mart5.jpg



| Yay | Başak | İkizler | Balık

🌷Yakın çevre ile sıkı iletişim
🌷Zihinsel düşünce yorgunluğu
🌷Uzak bir seyahate gitme düşüncesi
🌷Dua etmek
🌷İlişkilerde iyileşme yada yeni birisi ile tanışma




| Koç | Oğlak | Terazi | Yengeç |


🌹İlişkilerde yara almaktan korkma yada bağlanmaktan korkma
🌹Bakım yapma
🌹Aile ile vakit geçirme
🌹Geçmişi yada geçmiş ile alakalı bir konuyu kişiyi özleme
🌹Sıkı çalışma, yoğun tempo





| Aslan | Boğa | Kova | Akrep


🌸Arkadaşlar ile bol vakit geçirme
🌸Birikim yapma
🌸Bazılarınız için geçmişteki birini özleme, kaybettiğini düşünme duygusu
🌸Aşk hayatınızda hareketlenme
🌸Tanıdığınız birinden teklif alma​






Sennablog
 
Mart ayına 2 Mart’ta şanslı bir yeniay ile başlıyoruz.
Venüs ve Mars, 6 Mart’ta Kova’ya geçecek ve Balık burcunun enerjisinden uzaklaşarak hedeflerinize odaklanmanıza imkan tanıyacak.
9 Mart’ta Merkür Balık burcuna geçtiğinde ise vizyoner, sezgisel ve gerçeklerden kaçan yanınız ortaya çıkacak.
18 Mart’ta Başak burcundaki analitik dolunay, dikkatleri acı gerçeklere çekerek sizi yarım bıraktığınız işleri tamamlamanız için cesaretlendirecek.
Cesur ve hayat dolu Koç, 20 Mart’tan itibaren kontrolü ele geçirecek ve 27 Mart’ta Merkür Koç’a geçtiğinde ortalık epey karışacak. Ancak bu enerji sizi fikirlerinizi paylaşmaya itecek.

mart12.jpg

1. Koç​

İçsel farkındalığınız bu ay ön plana çıkacak ve nasıl hissettiğinize odaklanacaksınız. Önceliğiniz zihinsel sağlığınız ve bu öncelik, bitiş çizgisine dek olan hedeflerinizi görmenize yardımcı oluyor. Ay ilerledikçe ihmal ettiğiniz iş ve sorumluluklara dönmeniz gerekebilir. İşleri daha hızlı halletmek için acele etmeyin. Zira bu dikkatsiz davranmanıza neden olacaktır, ihmal ettiğiniz şeylerle yüzleşmeden yeni şeylere atılmamaya çalışın.

2. Boğa​

Bu ay iş birliği yapmak, bağ kurmak ve arkadaşlarınıza daha fazla sevgi göstermek için harika bir zaman. Siz fark etmeseniz de etrafınızda sizi desteklemek isteyen birçok insan var. Balık ayı, enerjinizi bir miktar etkilese de yeni fırsatlara kucak açabilir, profesyonel bağlantılar kurabilirsiniz. Ayın ilerleyen günlerinde flört hayatınızda “Biz neyiz?” soruları gündeme gelebilir. Hissettiklerinizi dürüstçe dile getirin ve her şeyin bir nedeni olduğunu unutmayın.

3. İkizler​

Gözünüz bu ay ödülde olsun! Hobilerinizin ve dedikoduların dikkatinizi dağıtmasına asla izin vermeyin. Belirlediğiniz kariyer hedeflerinin size gerçekten mutluluk ve tatmin getirecek şeyler olduğuna emin olun. Ayın sonuna doğru sert gerçeklerle yüzleşmeniz gerekebilir. Ek olarak geçmişin sizi nasıl hayallerinizi gerçekleştirmek alıkoyduğunu hatırlamakta da fayda var. Kalbinizin sesini dinleyin!

4. Yengeç​

Bu ay sizin için romantik ve uhrevi bir ay olacak. Pozitiflik, iyimserlik ve sevgiye dayanan kararlar vereceksiniz. Bu iyi kararlar dünya görüşünüzü de değiştirecek. Zor konuşmalar sırasında alternatif bakış açılarını da değerlendirmek ve empati kurmak gerekiyor. Bunu yapmakta zorlanıyor olsanız da çabalayın. Yüzleşmeniz gerektiği anlarda verdiğiniz tepkileri bir de kendiniz değerlendirmeye çalışın.

5. Aslan​

Zorlu deneyimlerin ardından gelişmeye ve güçlenmeye önem veriyorsanız bu ay tünelin sonundaki ışığa odaklanmanız gerekiyor. Mücadelelerinizin ardındaki büyük resmi görmeye çalışın. Özellikle yeni ortaklar ve fırsatlar sunulduğunda sezgilerinize güvenin ve içgüdülerinizi takip edin. Ancak fazla iyimser yaklaşmaya başladığınız noktada da kesin kararlar vermekten kaçının. Ayın sonuna doğru fiziksel ve psikolojik alışkanlıklarınızla yüzleşmeniz gerekebilir.

6. Başak​

Hayallerinizdeki kişiyle tanışmaya hazır olabilirsiniz ancak bunu yapmadan önce bugün durduğunuz noktaya bakın. Gerçekten zirvede misiniz? Umduğunuz geleceğe sahip olmak için geçmişi geride bırakmanız gerekiyor. Kendinizle ilgili bazı gerçeklerle yüzleşmelisiniz. Eylül ayından bu yana duygusal olarak ne kadar olgunlaştığınızı düşünün ve yeni bir ilişkide eşit sorumluluk alıp alamayacağınıza odaklanın.

7. Terazi​

Bu ay diğer insanlara karşı olan hassasiyetinizin sizi sorumluluklarınızdan nasıl uzaklaştırdığını görecekseniz. İhtiyaçlarınıza öncelik vermek demek, kendinizden ödün vermeniz gerektiği anlamına gelmemeli. Sınırlarınızı belirlemek için gayret edin ve henüz olmamış şeyleri engellemek için kafa yormamaya çalışın. Kimi zaman beklentilerinizi başkalarının omuzlarına yükleyerek kendinize zarar veriyor olabilirsiniz. Ayın ilerleyen günlerinde güvensizlik ve aşırı düşünme dalgalarıyla boğuşabilirsiniz. Ama korkmayın, rahatlatıcı gelişmeler olacak! Eski alışkanlıklarınıza geri döndüğünüzde kendinizi yeniden keşfedin.

8. Akrep​

Rüya gibi geçen Balık dönemi, yaratıcı yönünüzü ifade etmeniz için sizi cesaretlendirecek. İster yaratın ister tüketin, bu ay sanat ve müziği kucaklamalısınız. Girişimlerinizin her birinin profesyonel bir hedefe dönüşmesi gerekmiyor. Herhangi bir arkadaşınızla problem yaşıyorsanız ya da birisiyle ilgili fikirlerinizi kendinize saklıyorsanız ayın ilerleyen günlerinde zorlanmaya başlayacaksınız. Eleştirel ve çatışmacı görünmeden de dürüst olabileceğinizi unutmayın.

9. Yay​

Yay burçları bu ay en derin dileklerini gerçekleştirmeye odaklanacak. Bunlar, hiç kimseyle paylaşmadığınız ve belki de daha önce konuşamayacak kadar stresli olduğunuz arzularınız olabilir. Arzularınızın sizi taşımasına izin verin, pozitifliğinizi kucaklayın. Ayın ilerleyen dönemlerinde profesyonel yaşamınızdaki bazı projeler nihayet sona ulaşacak. Ancak elde ettiğiniz başarı hayalini kurduğunuz kadar çekici olmayabilir. Başarılarınızı sizi daha büyük bir hedefe götürecek bir basamak olarak kullanın.

10. Oğlak​

Bu ay duvarlarınızı bir miktar indirmeniz gerekiyor! Eğer insanlar deneyimlerinizle ilişki kurabilirlerse ve duygusal değişimlerinizi anlarlarsa sizinle daha kolay bağlantı kurabilirler. Ayın ilerleyen günlerinde yeni yolculuklara çıkabilmek için bakış açınızı değiştirmeniz gerektiğini fark edeceksiniz. Bakış açınızın fırsatlarınızı nasıl kısıtladığını düşünmeniz gerekiyor.

11. Kova​

Bu ay odak noktanız, ifade etmekten kaçındığınız daha derin duygusal ihtiyaçlarınız olacak. Kendinize karşı dürüst olun ve kapalı kapılar ardında olsanız bile duygularınızı sahiplenin. Bu, kim olduğunuzu ve ne istediğinizi anlamanıza yardımcı olacaktır. Bu yeni keşfedilen netlik, eski bir projenizin artık bir zamanlar verdiği keyfi vermediğini fark etmenizi sağlayabilir. Ortak girişimleri bitirmekten ve işleri yeni bir yöne çekmekten korkmayın.

12. Balık​

Bu ay dilediğiniz her şeyi almak için bir ilgi odağına dönüşeceksiniz. Geleceğe bakın ve kendiniz için yarattığınız hayatın sizi heyecanlandırmasına izin verin. İlişkinizde inşa ettiğiniz şeyi yapabilecek ya da bozabilecek tartışmaları geçmişte bırakmanız gerekebilir. Geri çekilmek yerine öne çıkın, özellikle de sevdiğiniz biriyle yeniden bir şeylere başlamayı düşünüyorsanız! Sevdiklerinizle birlikte zorlukların üstesinden gelmek sizi ileriye taşıyacaktır.




Duru Görgülü
 

0.jpg


MART AYI: İşte Bahar Geldi Çattı👒

🌷2 Mart günü Balık Yeniayı etkileriyle Mart ayına giriş yapıyoruz. Kolektifin şifaya ve fedakarlığa ihtiyacı var. Jüpiter kavuşumlu bu Yeniay'ın mucizelerine inanın.

🌷6 Mart'ta Oğlak burcundaki Mars-Plüto kavuşumda politika, liderler, savaş, ekonomik yaptırımlar meselelerinde dünyayı sıcak, gergin, ciddi, baskı ve psikolojik savaş içinde bir ağır enerji dünyada etkilerini gösterecek. Bu etki daha çok bu meselelerde gözüküyor.

🌷10 Mart'ta Merkür, Balık burcuna geçiyor. Hisler, sezgiler artıyor. Kararlar daha çok duygusal boyutlarda.. Romantik temalı iletişimler.. Süslü, edebi cümleler. Akıl karışabilir, dikkatler dağılabilir. Manipülasyonlara dikkat.

🌷Mars, Venüs Oğlak burcunda ilerledikten sonra artık Kova burcuna geçiyor. Venüs Kova'da arkadaşlıklardan aşka dönüş, sosyal medyada tanışmalar çoğalabilir. Mars Kova'da toplumsal konularla alakalı mücadele göstermek isteyenler boy gösterebilir. Rasyonel davranan politika lideri kazanır.

🌷Güneş, Neptün'den geçerken gerçeklerin önüne gözümüze adeta perde çekilebilir. Yalan yanlış haberlerden uzak durulmalı. Boğulma ve zehirlenme haberleri çıkabilir. Pek mantıklı düşünmek mümkün olmayabilir. Liderlerle alakalı gizli sırlar, ifşa ve gerçekler ortaya çıkabilir.

🌷Ayın 18'inde Başak burcunun 27.derecesinde bir Dolunay var. Başak burcu temalarıyla ilgili sonlanma, tamamlanma dönemi..

🌷Ayın üçüncü haftasından itibaren yaşam kaynağı Güneş, Balık burcundan ayrılıp Koç burcuna geçiyor. Balık'ın mistik, büyüleyen, tembel enerjisinden Güneş Koç ile motivasyonumuz ve enerjimiz yenilenecek. Asıl bahar Güneş Koç ile birlikte zaten başlar.

🌷Ayın son günlerinde Venüs-Satürn kavuşumu var. İlişkilerde ciddiyet, parada tutumluluk. Hava grubu burçları şanslı bu konularda.



lyssatarot
 
0.jpg

Mart; bir şeyleri başlatmaktan çok, bir şeyleri tamamlama, yarım bırakılan tüm mevzuların üzerinden geçme zamanı.

Kendinizle savaşmadan, ihtimaller içerisinden başarma ve mutlu olma durumunu ön planda tutarak ilerleme zamanı.

Atalet ve öfke Mart ayı içinde sizi geriye çekecek koşuldur..

Umutlarımızı yeşert Mart 🍀


Sibel Meygil
 
mart ayııkk (2).jpg


KOÇ BURCU MART 2022 AYLIK BURÇ YORUMLARI

2 Mart’ta gerçekleşecek olan Yeniay’dan ruhsal olarak etki alacaksınız. Hayattan beklentilerinizi sorgulayabilir, iç sesinizi daha fazla duyabilir ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. 3 Mart’ta yöneticiniz Mars Plüton ile kavuşacak. İçsel olarak bir sıkışmışlık, üzerinizde bir baskı hissedebilirsiniz; bu süreçte sakin kalın ve çevrenizdeki kişilerle güç savaşlarına girmeyin. Ay’ın sizin burcunuzda olacağı 5-6 Mart günleri dış görünüm değişiklikleri için uygun olacak. Ayrıca 6 Mart’ta Mars Kova burcuna geçiş yapacak. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca çevreniz değişebilir, hayatınıza yeni insanlar girebilir. Oldukça sosyal olduğunuz bir dönem olacak. İlişkiler alanınız da Mars-Venüs kavuşumu devam ettiği için hareketli. Tutkuyu ve heyecanı merkeze alabileceğiniz gibi, güç savaşları, iniş-çıkışlar, gerilimli durumlar da söz konusu olabilir. Bu süreci nasıl yönettiğiniz, ilişkinizin geleceği açısından belirleyici olacak. 18 Mart’taki Dolunay’ın etkilerini ise sağlık, günlük yaşam ve iş alanlarınızdan alacaksınız. Sindirim sistemi rahatsızlıklarına karşı dikkatli olun, yediğiniz içtiğiniz şeylere ve stres yönetimine özen gösterin. Belki iş yükünüzün bir kısmını bırakmak sizi rahatlatabilir. 22 Mart civarında gökyüzünde Mars Uranüs karesi nedeniyle gergin bir enerji var. Yurt dışı seyahatler, eğitim ya da ticaret konularında aksaklıklar yaşanabilir. 20 Mart’ta Güneş sizin burcunuza geçiyor ve doğum gününüz yaklaşıyor. Ayın son haftasını daha kendinize odaklı geçirebilir, hedeflerinize ve amaçlarınıza yönelik girişimlerde bulunabilirsiniz.


BOĞA BURCU MART 2022 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Mart’ın ilk gündemi, 2 Mart’taki Yeniay olacak. Sosyal yaşamınız hareketlenebilir, arkadaşlarınıza daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Konfor alanınızdan çıkın ve hayatın sürprizlerine açık olun. 3 Mart’ta yöneticiniz Venüs, Plüton ile kavuşacak. İlişkilerinizi etkileyebilecek olan bu kavuşumdan negatif etki almamak için öfke kontrolüne dikkat etmenizde, çevrenizdekilerle güç savaşlarına girmemenizde fayda var. 6 Mart’ta Venüs’ün Kova burcuna geçişiyle birlikte kariyer alanınızdan etki almaya başlıyorsunuz. Önümüzdeki birkaç hafta iş değişikliklerine, işlerinizde teknoloji kullanımının ya da sosyal medyanın ağır basmasına, çalışma alanınızda yenilikler olmasına müsait. Bugüne dek yapmayı ertelediğiniz bir değişim varsa şimdi tam zamanı. 18 Mart’taki Dolunay’dan aşk ve ilişkiler alanında etki alacaksınız. Takıntılı ya da karamsar düşüncelerin, kontrolcülüğün ya da kafa karışıklığınızın baskın olabileceği bu süreç, ilişkinizi zorlayabilir. Bu zorlanmalar bitişleri de beraberinde getirebilir. 19 Mart’ta ise Venüs Uranüs karesi nedeniyle gökyüzünde gergin bir enerji var. Son günlerde yaşadığınız sıkıntıların sağlığınıza zarar vermesi mümkün. O nedenle biraz daha kendinize dikkat etmeniz gerekiyor. Sağlık kontrolleri nedeniyle beklenmedik harcamalar yapmanız gerekebilir. Farklı alanlarda da fazlaca harcama yapabilir ya da parasal blokajlar yaşayabilirsiniz, dikkatli olun.

İKİZLER BURCU MART 2022 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Ay genelinde ağırlıklı olarak ev, aile ve kariyer alanlarınız gündemde olacak. 2 Mart’ta yöneticiniz Merkür, Satürn ile kavuşuyor ve aynı gün Yeniay gerçekleşiyor. Yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa bazı blokajlar yaşayabilir, iletişimde zorlanabilirsiniz. Önemli telefon görüşmeleri ya da sosyal medyadan kurulan kontaktlar açısından uygun zaman olmayabilir. Yeniay etkilerini de kariyer alanından alacağınız için bu süreci akışta kalarak, koşulları zorlamayarak geçirmeye bakın, çünkü ay sonuna doğru blokajlarınız çözülecek. 10 Mart’ta Merkür Balık burcuna geçiş yapacak. Takip eden özellikle iki haftalık süreçte iş alanınızda biraz rahatlayacaksınız. Ancak dikkat; aynı etki nedeniyle dalgın ya da unutkan olmanız, odaklanma zorluğu yaşamanız da mümkün. Sözleşme ya da anlaşmalarda imza atarken temkinli olun. Önemli kararlar alacaksanız iyi düşünün. 18 Mart’taki Dolunay ise ev ve aile alanınızda gerçekleşiyor. Dolunaylar bırakma enerjisi taşıdığından, yaşamınızda bu alanda olacak değişiklikler bazı vazgeçişleri de beraberinde getirebilir. Ancak kafanız da karışık olabileceğinden bu süreçte zorlanabilirsiniz. 21 Mart’ta Jüpiter’le Merkür kavuşuyor ve kariyer alanınıza şans ve şifa enerjisi getiriyor. Ayın başında yaşadığınız sıkıntılar yavaş yavaş çözüm sürecine girebilir. Neptün’ün de Merkür’le kavuşacağı bu günler hayallerinize adım atmanız için gökyüzü sizi destekliyor. 26 Mart’ta ortak kazançlar, borç ve ödemeler, yatırımlar gibi konularda avantajlı olabilirsiniz. Dönüşüm enerjisi de aktif olacak, dolayısıyla hayatınızda kriz yaratan bazı durumları akıllıca bir yaklaşımla çözüme kavuşturabilirsiniz. Ayın son günlerinde ise sosyal yaşamınızın hareketlenmeye başlamasıyla kendinizi daha iyi ve enerjik hissettiğiniz bir döneme gireceksiniz.

YENGEÇ BURCU MART 2022 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Mart ayı ağırlıklı olarak gelecek hayallerinize ve hedeflerinize odaklandığınız bir ay olacak ve gökyüzü sizi destekleyecek. 2 Mart’ta gerçekleşecek olan Yeniay’da bu anlamda beklentilerinizi sorgulayabilir, yaşamınızı değiştirecek kararlar alabilirsiniz. Sezgilerinizi çok kuvvetli olarak duyacaksınız, ilginç anlamlar içeren rüyalar görme olasılığınız yüksek. Ay ortalarına doğru yurt dışı konuları, seyahatler ya da eğitim gündemleriniz oluşabilir. Ay sonuna dek bu alanlarda hareketlenme yaşayabilirsiniz. İş değişikliği yapmayı düşünebilirsiniz. Karar almak, imza atmak, kurmak istediğiniz iletişim ya da bağlantıları kurmak için uygun bir dönemde olacaksınız. Gökyüzü hayallerinizi destekliyor. 11-12-13 Mart tarihlerinde Ay sizin burcunuzda olacak. Bugünleri daha kendinize odaklı olarak geçirebilir, bireysel alanınızda kalmak isteyebilirsiniz. Dış görünüm değişiklikleri için de doğru zaman olacak. 18 Mart’ta gerçekleşecek olan Dolunay’da yakın çevrenizle ilişkileriniz, kardeşleriniz ya da akrabalarınızla ilgili sorunlar gündeme gelebilir. Dargınlıklar, kırgınlıklar olabilir. Duygusal olarak zorlanabilirsiniz. 23 Mart civarında ise daha iyimser bir ruh halinde olacaksınız. Seyahate çıkma ve her şeyden uzaklaşma isteğiniz yoğun olacak; bir seyahat planı yapmak, hatta hemen bilet almak isteyebilirsiniz. Kısacası bu ay çevrenize dağıttığınız ilgi ve şefkati biraz da kendinize gösterme zamanı…

ASLAN BURCU MART 2022 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Mart ayından alacağınız astrolojik etkiler hayatınızı değiştirebilecek güçte olacak; ancak mantığınızla birlikte sezgilerinizi de dinlemeniz gerekecek. Her şeyin üstesinden gelebilecek güçte olsanız da bazen hayatın başka planları olabilir; işte Mart size bunu gösterecek. 2 Mart’ta gerçekleşecek olan Yeniay’la bu sürece ilk adımı atacaksınız. Öncelikle parasal konular gündeminizde olacak. Ortak kazançlar, borç ve ödemeler, yatırımlar gibi alanlara odaklanabilirsiniz. Tüm bu süreçte koşullarınızı çok zorlamadan mantığınızı dinlemenizde, yavaş hareket etmenizde fayda var. Yine 2 Mart’ta yöneticiniz Güneş ile Uranüs arasında pozitif etkileşim olacak; hayatınızda bazı konular kendiliğinden, beklenmedik şekilde değişebilir, siz yeter ki aceleci olmayın. 5 Mart’ta Güneş Jüpiter’le, 13 Mart’ta ise Neptün’le kavuşuyor. Bu tarihlerde parasal anlamda şanslı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hukuksal bazı süreçleriniz varsa onlar da ilerleyebilir. Ancak dalgınlıklara, unutkanlıklara da meyilli olabileceğiniz için imza atarken, sözleşme yaparken dikkatli olmalısınız. İyi odaklanmaya çalışın. 18 Mart’taki Dolunay da para evinizde gerçekleşiyor. Maddi konularla ilgili önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz; bu dönemde önemli kararlar alacaksanız bir finans danışmanından destek alarak ilerlemenizde fayda var.

BAŞAK BURCU MART 2022 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Mart ayında ağırlıklı olarak evliliğiniz ya da ilişkinizle ilgili konular odağınızda olacak. Evliliğe adım atma, ilişkinizi geleceğe taşıma söz konusu olabilir. Ortaklıklarınız varsa onlar da gündeme gelebilir. İlk olarak 2 Mart’taki Yeniay’la beraber yöneticiniz Merkür Satürn ile kavuşuyor. Bir yandan günlük yaşamınız ve iş hayatınızda yoğunluk yaşarken bir yandan da ilişkinizle ilgili konular kafanızı meşgul edebilir. Tüm bu koşuşturma içinde fazlasıyla yorgun düşebilirsiniz, sağlığınıza dikkat edin. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Çevrenizdekilere karşı eleştirel bir dil kullanmamaya, baskıcı ya da kısıtlayıcı olmamaya özen gösterin. Tabii kendinize de çok yüklenmeyin. 10 Mart’ta Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle ay sonuna dek zihinsel olarak ilişkinize odaklanacaksınız. Zaman zaman kafanız karışabilir. Ancak akışa bırakmayı başarırsanız bu süreçten çok zorlanmadan çıkmanız mümkün. Siz yeter ki mantığınızla duygularınızı dengeleyin. 17 Mart’ta Merkür ile Uranüs arasında pozitif etkileşim olacak ve aynı gün sizin burcunuzda Dolunay gerçekleşecek. Hayatınızı değiştirecek kararlar alabilirsiniz. Bırakmanız gerekenleri bırakıp önünüze bakabilirsiniz. Ancak emin olduğunuz konularda ilerleyin, olayları çok boyutlu değerlendirin. Detaylara takılıp kalmayın. 21 Mart’taki Merkür-Jüpiter ve 23 Mart’taki Merkür-Neptün kavuşumunun etkileri, ilişkinizi şifalandırmak için size fırsat verecek. Yeniay döneminde sıkıntılı bir süreçten geçtiyseniz, iyileştirme yönünde adımlar atabilirsiniz. Bu arada eğer yalnızsanız, tüm bu etkilerle birlikte Mart ayının size aşk ve yeni bir ilişki getirme olasılığı çok yüksek görünüyor.

TERAZİ BURCU MART 2022 AYLIK BURÇ YORUMLARI

2 Mart’ta gerçekleşecek olan Yeniay’ın etkilerini günlük yaşam, iş yaşamı ve sağlık alanınızdan alacaksınız. Yeni kararlar alabilir, iş ve yaşam alanınızda yenilikler yapabilirsiniz. Yöneticiniz Venüs’ün Plüton’la kavuştuğu 3 Mart’ta çevrenizdeki insanlarla güç savaşlarına girmeye dikkat edin. Dengelerinizin sarsılması sizi mutsuz edebilir. 6 Mart’ta Venüs Kova burcunda seyahat etmeye başlayacak. Sonraki haftalarda ilişki konuları epeyce gündeminizde olacak. Yeni bir ilişkiye adım atabilir, ilişkinizde farklılık ve yenilik ihtiyacı duyabilirsiniz. Kendi özel alanınızla ilişkinizi dengelemeye de daha fazla önem vermeye başlayabilirsiniz. 18 Mart’taki Dolunay sizi ruhsal anlamda zorlayabilir. Hayatınızı sorgulayabilir, önemli yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Bu süreç ilişkilerinize zarar verebileceğinden, biraz yalnız kalmanızda, farkındalıklarınız üzerinde düşünmenizde, belki spiritüel çalışmalarla ilgilenmenizde fayda olabilir. Korkularınızla yüzleşin. Hemen sonrasında Ay sizin burcunuza geçince biraz daha iyi hissedebilirsiniz ancak hayatın size getirebileceği değişimleri iyi yönetmeniz gerekiyor. Özellikle ilişki durumunuzda ve parasal konularda beklenmedik değişimler olabilir. Ay sonunda da yine aşk ve ilişkiler alanınızdan alacağınız astrolojik etkiler size sorumluluk almanız gerektiğini hatırlatıyor. Belki evliliğe adım atmak ya da ilişkinizin geleceğini etkileyecek kararlar almak için uygun bir süreçtesiniz. Tüm bunlar olurken aşk daima odak noktanızda olacak. Yalnızsanız hayatınıza aşkın ve yeni bir ilişkinin girme olasılığı Mart ayında çok yüksek.

AKREP BURCU MART 2022 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Mart geneli sizin odak noktanıza aşkı ve ikili ilişkileri getiriyor. 2 Mart’ta gerçekleşecek olan Yeniay’ın etkilerini aşk evinizden alacaksınız. Yeni kararlar ve başlangıçlar için uygun bir zamandasınız ancak 3 Mart’ta yöneticileriniz Mars ve Plüton kavuşacak. Aynı zamanda Venüs’le de Plüton kavuşumu gerçekleşecek. Bu iki önemli kavuşum size ilişkilerinizle ilgili uyarı niteliğinde: Güç savaşlarından uzak durmalı; hırs, öfke, kıskançlık, şüphe gibi negatif duygulara kapılmamaya dikkat etmelisiniz. Gölge yönleriniz açığa çıkarsa ilişkileriniz için yıkıcı olabilir. Başlayacak yerde bitirebilirsiniz. Bu etkiyi olumlu olarak kullanabilirseniz, ilişkiyi güçlendirmek, ileriye dönük adımlar atmak yönünde değerlendirebilirsiniz. İlişkinizdeki tutku ve derinliğin tadını çıkarabilirsiniz. Yalnızsanız hayatınıza yeni bir aşk girebilir. Oldukça da keyifli günler geçirebilirsiniz. 10 Mart’ta Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle, siz de bir su burcu olarak daha duygusal düşünmeye başlayacaksınız. Bu süreçte mantığınızı devreden çıkarmamanızda fayda var. 18 Mart'taki Dolunay ise sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizi etkileyecek. Bazı insanlar hayatınızdan çıkabilir. İlişkileriniz zorlanabilir. Ayın sizin burcunuzda olacağı 21-22 Mart günlerini yeni planlar yapmak, kararlar alıp ilerlemek yönünde kullanabilirsiniz. Dış görünüm değişikliği isteğiniz varsa yapabilirsiniz.

YAY BURCU MART 2022 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Mart genelinde ev ve ailenizle ilgili konular gündeminizde olacak. 2 Mart’ta gerçekleşecek olan Yeniay’ın etkilerini bu alandan alacaksınız. Ailenizle birlikte bazı kararlar alabilirsiniz. Ya da kendinizle ilgili aldığınız, şehir değişikliği ya da taşınma gibi önemli kararlar onları da etkileyebilir. 5 Mart’ta yöneticiniz Jüpiter Güneş’le kavuşarak sizi destekleyecek. Aşk hayatınızın renklenebileceği bu süreçte yeni bir flört olasılığı sizi heyecanlandırabilir. İlişkiniz varsa kendinizi daha mutlu ve destekleniyor hissedebilirsiniz. Aynı zamanda sanatsal çalışmalar yapmak, yaratıcılığınızı ortaya koymak ya da yeteneklerinizle para kazanmak için de gökyüzü yanınızda olacak. 18 Mart’taki Dolunay’ın etkilerini ise kariyer alanınızdan alacaksınız. Zorlayıcı bir süreç olabilir, işinizle ilgili bazı sonlanmalar ya da sabrınızın sınandığı durumlar söz konusu olabilir. Olayları iyi analiz etmenizde, iş çevrenizdeki insanlara karşı fevri olmamanızda fayda var. 21 Mart’taki Jüpiter-Merkür kavuşumu, Yeniay sürecinde netleşememiş olan konular varsa netleştirmenize yardımcı olacak. Evle ilgili konularda bir imza süreci olabilir, taşınma ya da ev alım-satım kararları gündeminizi meşgul edebilir. Ayın sizin burcunuzda olacağı 23-24 Mart günlerini yeni planlar yapmak, projelerinizle ilgilenmek için kullanabilirsiniz. Dış görünüm değişikliği isteğiniz varsa yapabilirsiniz.

OĞLAK BURCU MART 2022 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Çarşamba günü gerçekleşecek olan Yeniay’da iş anlaşmaları, sözleşmeler ya da yurt içi seyahatler gündeminize gelebilir. Yakın çevrenizdeki kişilerle ya da kardeşlerinizle ilgilenmenizi gerektirecek durumlar olabilir. Bir eğitime başlamayı düşünüyorsanız adım atmak için çok uygun bir dönem olacak. Aynı gün yöneticiniz Satürn Merkür ile kavuşacak. Ekstra sorumluluklar alabilirsiniz, ancak bazı yüklerinizi de bırakmanızda fayda olabilir. Kendinizi ifade etmekte biraz zorlanabileceğiniz bu süreçte çevrenizdeki kişilerle iletişim kurmakta sıkıntı yaşamanız mümkün. 18 Mart’taki Dolunay ise yurt dışı bağlantılı işler, yurt dışı seyahatler, yüksek öğrenim konuları ya da hukuksal süreçleri gündeme getirebilir. Zorlayıcı bir Dolunay olacağından, bu konularda önünüzü görmekte zorlanabilir, kötümser düşünebilirsiniz. Bu süreci mümkün olduğunca beklemede kalarak geçirmenizde fayda var. Büyük resme odaklanın. Ayın sizin burcunuzda olacağı 25-26 Mart günlerini yeni planlar yapmak, projeler geliştirmek veya başlangıç adımları atmak yönünde kullanabilirsiniz. Dış görünüm değişikliği yapmakla ilgili düşünceleriniz varsa yine bu günleri değerlendirebilirsiniz.

KOVA BURCU MART 2022 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Mart ayının ilk iki gününde Ay sizin burcunuzda olacak. Kendi yaşamınıza, isteklerinize, beklentilerinize odaklı olabilirsiniz. Yeni projeler geliştirebilir, parlak fikirlerinizle çevrenizi etkileyebilirsiniz. Gözlerin üzerinizde olacağı bu iki günü güzel değerlendirin. Dış görünüm değişikliği yapmak istiyorsanız tam zamanı. 2 Mart’ta gerçekleşecek olan Yeniay’ın etkilerini ise para evinizden alacaksınız. Gelir-gider dengenizi yeniden gözden geçirebilir, bazı kararlar alabilirsiniz. Yöneticiniz Uranüs Güneş ile pozitif etkileşimde olacak ve sizi destekleyecek. Ancak bu süreçte iletişim zorlukları yaşayabileceğiniz için iş yaptığınız kişilerle olan ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekiyor. 6 Mart’ta Venüs ve Mars sizin burcunuza geçiş yapıyor. Önümüzdeki haftalarda hayatınız oldukça hareketli olabilir. İlişkilerinizle ilgili de değişimler, yenilikler, başlangıçlar söz konusu olabilir. 18 Mart’taki Dolunay’ın ise sizin için biraz krizli olması mümkün. Ortak kazançlar, borçlar, ödemeler, yatırımlarla ilgili zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Yurt dışıyla ilgili işler ya da ticari faaliyetler yapıyorsanız beklenmedik para kayıpları söz konusu olabilir. Tüm bu süreçte psikolojik anlamda da kendinizi sıkışmış, baskı altında hissedebilirsiniz. 22 Mart civarında ise Uranüs’ün Mars ile yapacağı zorlayıcı açı, sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla olan iletişiminize dikkat etmeniz gerektiğine vurgu yapıyor. Öfke kontrolüne dikkat etmeye özen gösterin. Bazı kişilerle iletişiminizi hızla kesmek ve uzaklaşmak yönünde istek duyabilirsiniz ancak fevri olmayın.

BALIK BURCU MART 2022 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Mart ayı sizin için oldukça önemli bir ay olacak. Gökyüzünün desteğini hissedecek, hayatınızda önemli açılımlar yaşayacak ve ilerleme kaydedeceksiniz. Adeta size yeniden doğuş enerjisi verecek olan bu etkileri en iyi şekilde değerlendirin. İlk olarak 2 Mart’taki Yeniay sizin burcunuzda gerçekleşecek. Hayatınızla ilgili karar almak, bazı konuları artık sonlandırmak, fanusunuzdan çıkıp yeni başlangıçlar yapmak için en uygun dönemdesiniz. Gökyüzü size şifa getirecek enerjiler taşıyor, dileklerinizi ve niyetlerinizi ortaya koyun. Son dönemlerde zorlandığınız konularda daha akışta kalabilir, sezgilerinize göre ilerleyebilirsiniz. İçsel enerjiniz de yüksek olacak ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Ancak dikkatli olun; fazlaca hayal dünyasında kalıp gerçekleri gözden kaçırabilirsiniz. Ayın sizin burcunuzda olacağı 2-3 Mart günlerini dış görünüm değişiklikleri için değerlendirebilirsiniz. 10 Mart’ta Merkür de sizin burcunuza geçiş yapacak. Daha duygusal düşünmeye başlayabilirsiniz, ay sonuna dek sezgilerinize göre kararlar almaya daha meyilli olacaksınız. Bu etkiden de pozitif yönde yararlanmak sizin elinizde. Daima iç sesinizle birlikte mantığınızı da dinleyin. 18 Mart’taki Dolunay ise ilişkiler alanınızı etkiliyor. Evliliğinizi ya da ilişkinizi zorlayabilecek olan bu dönemde bitişler söz konusu olabileceği gibi, gökyüzünden size akan şifa enerjisiyle yeniden doğuş da mümkün olabilir. Ancak bazı vazgeçişler de beraberinde gelecektir. Kendinizi odak noktanıza alacağınız, kendi değerinizi daha iyi bileceğiniz Mart boyunca akışta kalırken, ayaklarınızı da yere sağlam basarak ilerleyin.




Elele astroloji

Sibel Süslü
 

Şifalı, İyileştirici, Baharın Müjdecisi Bir Ay: Mart Ayında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!​

mart ayııkk (3).jpg

Mart ayına gerçekten şifalı, iyileştirici enerjilerle giriş yapıyoruz. Hemen başında çok güzel bir Balık Yeni Ayı var, hem barış getirmeye hem de iyileştirmeye odaklı bu yeni ay. Üstelik yeni ayla beraber Güneş ve Jüpiter birbirlerine yaklaşıyor, ayın ilk haftasına da bu muhteşem enerji yayılıyor. Şifa, şans, bereket, umut, inanç, yani şu sıralar ihtiyacımız olan her şey :) bu güzel kavuşumla kendini hissettirecek.

Dikkat edilmesi gereken tarih ise 13 Mart, yine çok şifalı olmakla birlikte biraz kafaları karıştırabilecek olan Güneş Neptün kavuşumu. Algıları dağıtabilir, kendi sınırlarımızı korumakta zorlanabiliriz, her şey çok fazla toz pembe gelebilir. Ancak ayaklar biraz yere basarsa müthiş bir yaratıcılık ve şifa enerjisi de var.

Venüs ve Mars yine birbirlerinden ayrılamıyorlar bu ay :) Ancak seyirleri bu kez Kova’da, en azından Oğlak burcunun zorlu, disiplinli, kuralcı enerjisinden biraz özgürleşiyor, ilişkilerde istenen mesafeyi koruyabilir, alanlarımıza saygı gösterirsek hem tutkulu hem de heyecanlı ilişkiler kapıda!

18 Mart’ta ise hepimizin hayatına düzen getirecek güzel bir Başak dolunayı var, Şubat ayında biraz zor toparlanmıştık, ortada kalan son dağınıklıkları da bu Başak Dolunayı ile düzene sokacağız.

Gerisi de yorumlarda :) O zaman hazırsak kemerleri bağlayalım, Mart ayında burcunu neler bekliyor anlatalım, önceliğin yükselen burcun olsun, iyi okumalar!


Geleceğini bugünden şekillendirmeye başla Koç!​

Geleceğini bugünden şekillendirmeye başla Koç!


Hoş geldin Sevgili Koç ve Yükselen Koç;

Mart ayına şifası bol bir Balık Yeni ayı ve ayın ilk haftasına şanslı enerjisi yayılacak Güneş Jüpiter kavuşumu ile başlıyoruz. Hali hazırda ayın 20’sine kadar 12. Evinde yani bilinçaltını, rüyalarını, kendine sakladığın alanları temsil eden evde ziyaret eden Güneş’in de etkisiyle kendini iyileştirmen, görmediğin birçok şansın, kaçırdığın fırsatın farkına varman mümkün. Kendine ve zihnine izin vermeni, biraz daha bilinçaltına odaklanmanı öneririm zira seni kurtaracak birçok anahtarı bu süreçte bulacaksın.

10 Mart’ta Merkür’ün de bu alana geçmesiyle zaten hem hayal gücün artıyor hem de zihnini bulandıran düşüncelere bulacağın çözümlerle zihnin biraz rahatlıyor. Burada tek dikkat etmen gereken çok gerçeklerden uzaklaşmaman, tamamen hayallere odaklanıp gerçek dünyayla bağını koparmaman, kurban psikolojisine hele çok dikkat etmen.

6 Mart’ta Venüs ve Mars kol kola bu kez Kova burcuna giriş yapıyor, bu da sana sosyallik, keyifli ortamlar, geleceğini planlayabileceğin fırsatlar ve hatta bunlar için yapacağın mücadelelerin ödüllerini getirecek. Hem daha keyifli ve kendi bireyliğinin farkına vardığın bir süreç yaşayacak hem de kariyerine, kendi geleceğine yönelik daha cesur adımlar atabileceksin, 12. Evindeki Güneş Jüpiter kavuşumu da bu süreçte atacağın her adımda sana görünmeyen bir destek eli gibi fırsatlar sunabilir, beklemediğin yerlerden korunduğunu, şanssız hissettiğin birçok konuda şansın senden yana olduğunu fark edebilirsin bu süreçte.

18 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu da senin iş, meslek, çalışma ortamınla ilgili ciddi düzenlemelere gideceğinin işaretçisi. Uzun zamandır sürüncemede olan birçok iş konusu artık netliğe kavuşabilir, belki işinle ilgili yeni bir karara gidebilirsin veya çalışma ortamında belirgin bir gündem oluşup seni yeni kararlara itebilir, zaten Güneş’in Koç burcuna geçişiyle kendini ortaya koymak ve kendinle ilgili önemli adımlar atmak için fırsatlar da yakalayacaksın.

20 Mart’ta Güneş Koç seyahatine başlıyor, eğer bir Güneş Koç olarak okuyorsan şimdiden sana çok mutlu seneler dilerim, umarım bu yaşın güzellikler getirir! Yükselen Koç olarak ise şimdi kendini gösterme zamanı, çok önemli başlangıçlar zamanı, daha çok “ben” diyeceğin, kendini cesaretle ortaya koyacağın parlak bir dönem var önünde. Yönetici gezegenin Mars da geleceğini şekillendirmek ve projelerini hayata geçirmek için Kova seyrinde sana tam destek.

27 Mart’ta Merkür de bilinçaltı evinden çıkarak yönünü sana çeviriyor ve Koç seyrine başlıyor, artık kendinle ilgili çok önemli kararların, odağını kendine çevirdiğin önemli konuların eşiğindesin. 11 Nisan’a kadar da bu süreç kendinden çok bahsettireceğini söylüyor bize :)

Evet sevgili Koç ve yükselen Koç, enerjileri daha aktif, iyileştirici ve cesaretlendirici gücü daha ortada bir aya başlıyoruz. Umarım yepyeni başlangıçlar yapar, şahane bir ay geçirirsin!









Aşk kapını çalıyor Boğa!​

Aşk kapını çalıyor Boğa!


Hoş geldin Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa;

Mart ayının hemen başında Balık burcunda bir yeni ay ile gözümüzü açıyor ve beraberinde Güneş Jüpiter kavuşumu ile ilk haftayı oldukça şifalı, iyileştirici bir enerjiyle karşılıyoruz sevgili Boğa ve yükselen Boğa, hem de bu güzel enerjiler senin gelecek planların, projelerin, kariyerin, sosyal çevrende sana müthiş şanslar sunmaya geliyor. Artık umut ettiğin, planladığın birçok şey için başlangıçlar yapmaya başlayabilirsin, üstelik bu başlangıçlar için sana müthiş destekler de var gökyüzünden. İçinde bulunduğun sosyal ortamlardan veya çevrenden gelebilecek fırsatlara gözün açık olsun, çünkü bu dönemlerde açılacak bir kapı, atılan bir adım seni oldukça şanslı bir yola sokabilir. 10 Mart’ta Merkür’ün de bu alana gelişiyle bazı kararlar almaya da başlayabilirsin, tanıştığın veya iletişime geçtiğin bazı kişilerin sana plan ve hayallerinde destek olduğunu görebilirsin. Yeter ki çok büyük hayallerle değil, ayağı yere sağlam basan projelerle at adımlarını, gerçekçi ol, çünkü önemli bir süreç senin için.

6 Mart’ta Mars ve Venüs yine kol kola girerek bu kez Oğlak’ın boğucu, stresli, bizi yoran enerjisinden çıkıp Kova burcuna geçerek daha özgür, keyifli bir yolculuğa geçiş yapıyor. Üstelik bu sana kariyerinle ilgili hem çok güzel fırsatlar çıkarabilir hem de yaptığın mücadelelerin karşılığını verebilir. Belki her zamankinden daha çok çalışabilirsin kariyerin için bu dönemde, ancak Venüs’ün varlığıyla her emek karşılığını buluyor, kariyerinle ilgili çok güzel gelişmeler kapıda.

18 Mart’ta Başak burcunda dolunay yaşayacağız, işte bu sana keyif verecek güzel bir dolunay sevgili Boğa ve yükselen Boğa, çünkü element dostun Başak’ta ve burası senin 5. Evin olan aşk, flörtler ve kendini ortaya koyabileceğin yeteneklerinin evi. Aşk konularında hayatına çok belirgin bir gündem getirebilir, sürüncemede, ne olduğu belli olmayan bir flört sürecindeysen adı konabilir ya da beklemediğin bir arkadaşlık flörte dönüşebilir :) Aynı zamanda bu dolunayla “ben buradayım” da diyecek, kendini kolaylıkla ortaya da koyabileceksin.

20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçerek odağını biraz daha içine döndürüyor sevgili Boğa ve yükselen Boğa, kendine daha çok zaman ayırmak, zihnini bulandıran, seni sıkıştıran, belki de farkına varmadan seni korku ve kaygıya sürükleyen birçok konu aydınlığa kavuşabilir, senden gizlenen bazı şeyleri öğrenmen de mümkün bu süreçte, hatta bu vesileyle kendini daha rahatlamış ve zihnini netleşmiş bulabilirsin. Bunun için de biraz zihnine izin ver, kendini dinle.

27 Mart’ta Merkür de Koç seyrine başlıyor, bu yaratıcılığını artıracak bir süreç, zihnini kendi içine döndürmek için de çok anlamlı. Aynı zamanda bu seyir de bazı gizli saklı konuların açığa çıkmasına olanak sağlar, bu vesileyle de birçok konuda netlik ve aydınlanma yaşayabilirsin. Sadece zihninin çok meşgul olup seni zora sokmamasına dikkat et sevgili Boğa ve yükselen Boğa, zira buradaki Merkür biraz uyanık kalır :)

Evet sevgili Boğa ve yükselen Boğa, enerjisi daha aktif ve baharı müjdeleyen canlı bir Mart ayına giriş yapıyoruz. Umarım şahane başlangıçlar yaptığın güzel bir ay geçirirsin.









Kariyer fırsatlarında gözün açık olsun İkizler!​

Kariyer fırsatlarında gözün açık olsun İkizler!


Hoş geldin Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler;

Sevgili İkizler ve yükselen ikizler, Mart ayına kariyer hayatına damga vuracak çok şanslı gelişmelerle adım atıyorsun. Tam bu alanda ayın başında gerçekleşen bir Balık yeni ayı var, üstelik yine ayın ilk haftası boyunca da enerjisini yoğun biçimde hissedeceğin çok şanslı Güneş Jüpiter kavuşumu da yine bu alana fırsatlar yağdırıyor, şayet bir kariyer başlangıcı niyetin varsa, adım atmak istiyorsan muhakkak bu ilk haftayı değerlendir çünkü gerçekten çok güzel fırsatları var sana bu ayın. 10 Mart’ta yönetici gezegenin Merkür’ün de bu alana geçişiyle önemli görüşmeler, belki imzalar, kararlar verebilirsin, kendini iletişiminle çok daha fazla ortaya koyabilirsin.

6 Mart’ta Venüs ve Mars, yine kol kola girerek Kova burcuna geçiş yapıyor, bu da senin için çok güzel zira element dostun Kova’da yer alan bu Venüs ve Merkür, özellikle uluslararası veya yurt dışı temalı konularda sana hem fırsatlar sunacak hem de motivasyonunu bu alana kaydıracak. Aynı zamanda akademik konular veya yayıncılık gibi temalarla ilgili gündemlerin varsa yine çok şanslı fırsatlar edinebilirsin, belki yazılarını yayınlatabilir, daha fazla insana kendinle ilgili birçok şeyi ulaştırabilirsin. Kendini öne çıkarmak istiyorsan hiç durma, oldukça destekli senin için gökyüzü.

18 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay yaşayacağız, senin 4. Evinde, yani ev, yuva, yaşam alanı, ailen, ebeveynlerin gibi temalarda çok belirgin bir gündem getirebilir, özellikle bu süreçte kafanı karıştıran veya sürüncemede kalmış temalar varsa özellikle ev, yuva alanıyla ilgili, bu konularda netliğe kavuşabilirsin. Odağın biraz daha ailen ve kendi yaşam alanın, buralara düzenleme getirebilir bu Başak dolunayı, ev düzenini de değiştirebilirsin.

20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor ve yine senin gelecek planların, projelerin, umutlarınla ilgili çok güzel gelişmelere olanak sunuyor sevgili İkizler ve yükselen İkizler, Koç enerjisi başlangıç enerjisidir, elde edeceğin fırsatlarla geleceğinle ilgili güzel başlangıçlara adım atabilirsin, sosyal çevren ve arkadaşların vesilesiyle planlarını hayata geçirecek enerjiyi de bulabilirsin bu ay.

27 Mart’ta Merkür de bu alana geçiş yapıyor, bu da iletişimi, bazı kararları artıracak bir enerji, hızlı kararlar verip aklındakileri hızlıca işleme koyabilirsin, sosyal çevrende bazı değişimler yaşayabilirsin, çevrene kattığın yeni insanların sana bazı destekler sağladığını görebilirsin. Bu ay hızlı, güzel enerjileri barındırıyor senin adına.

Evet sevgili İkizler ve yükselen İkizler, gördüğün gibi baharı müjdeleyen canlı, enerjik bir aya giriş yapıyoruz, seni de oldukça destekliyor bu Mart, umarım şahane başlangıçlar yaptığın güzel bir dönem geçirirsin.









zeynepanlatsın/Onedio
 

Kendini şanslı hissediyorsun Yengeç!​

Kendini şanslı hissediyorsun Yengeç!


Hoş geldin Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Mart ayına özellikle sana ruhsal olarak çok iyi gelecek ve birçok yönden şanslar sunacak çok güzel bir Balık yeni ayı ve etkisi tüm ilk haftaya yayılacak bir Güneş – Jüpiter kavuşumu ile başlıyoruz. Senin 9. Evinde, üstelik burası Jüpiter’in olağan yönettiği yer olduğu için çok da güçlü. Hem ruhsal olarak iyileşebilir hem de özellikle yurt dışı, uluslararası temalar, yayıncılık veya hukuki bir davan var ise onunla ilgili müthiş şanslar sunabilir sana. Kendini çok daha enerjik, inançlı, huzurlu hissedebilirsin. Ayrıca şayet bir eğitim niyetin varsa bu süreci kesinlikle değerlendir, çünkü Jüpiter özellikle senin kişisel gelişimin için atacağın her adımı destekleyecek bu dönemde. Kendi evinde ve kendi burcunda olduğu için eli de çok bol, şans ve fırsat beklediğin konular için senin de adım atmanı bekliyor. 10 Mart itibariyle Merkür de burada seyahate başlıyor, bu hem çok güzel görüşmeler ve yine dediğim gibi eğitim fırsatları hem de müthiş yaratıcılık verecek sana. Gözünü biraz açarsan fırsatları yakalaman mümkün.

6 Mart’ta uzun zamandır kol kola seyahat eden Venüs ve Mars, bu kez birlikte Kova burcuna giriş yapıyor, bu da özellikle senin para, maddi kaynaklar, şayet evli isen eşinin maddi kaynakları veya miras, kredi gibi dışarıdan elde edilen gelirler için çok güzel fırsatlara gebe sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç. Özellikle para konularında mücadele etmen gereken durumlar olabilir ancak Venüs’ün desteğiyle aynı zamanda bu mücadeleler karşılığında ödüllerini de alır. Enerjin biraz daha maddi konularda. Aynı zamanda :) Bu 8. Evde yan yana bir Venüs Mars varsa libido da kaçınılmaz :) Tutkulu, derin, yoğun beraberlikler için de işareti var, sadece güç savaşlarına biraz dikkat.

18 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu da senin zihin, kararlar, iletişim ve fikirlerle ilgili evin olan 3. Evinde. Dolunay bir şeyleri netleştirir, karara bağlar, görünür yapar, burada gerçekleşen bir dolunay da senin net bir karar alacağının işaretçisi, özellikle de uzun zamandır aklını bulandıran o konu her ne ise artık bir karar verme zamanı gelmiş senin için, kendinle ilgili önemli bir duyuruda bulunabilirsin örneğin, özellikle de artık sana hizmet etmeyen konularla ilgili faydalıyı zararlıyı ayırma ve netleşme dönemi bu dolunay. Aynı zamanda burası varsa kardeşlerinle ilgili de önemli bir gündem getirebilir, onların hayatında da bir değişim, yenilik, sonlanma gerçekleşebilir.

20 Mart’ta Güneş Koç burcuna giriş yapıyor, bu tarihten itibaren de 20 Nisan’a kadar odağın kariyerin sevgili Yengeç, kariyer konularında dikkat çekeceğin, kendini ortaya koyacağın, önemli karar aşamalarına geleceğin bir sürece adım atıyorsun. Belki bir iş değiştirme durumun varsa bununla ilgili de bir karar alabilirsin, belki dolunayda alacağın kararla, bu Güneş Koç seyrinde bir yeni adım atabilirsin. Görünürlüğün de oldukça yüksek olacak bu süreçte, zaten özellikle kariyerinde mücadeleci olmayı seviyorsun, bunun için güzel bir fırsat. 27 Mart’ta Merkür’ün de bu alana geçmesiyle kariyer kararları, görüşmeler, imzalar, sözleşmeler gündemine gelebilir, hatta bunlar epey hızlı da hayatına girebilir. Bir de burası ebeveyn aksı, ebeveynlerinle ilgili de bir gündemin belirmesi ve odağını biraz onlara çevirmek durumunda kalman da mümkün.








Para konularında şans tümüyle senden yana Aslan!​

Para konularında şans tümüyle senden yana Aslan!


Hoş geldin Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan;

Mart ayına maddi anlamda büyük şanslarla adım atacak burçlardan birisin sevgili Aslan ve yükselen Aslan, zira para, maddi kaynaklar, özellikle de dışarıdan elde edilen miras, kredi, banka işlemleri gibi konularda sana Jüpiter ve hemen ay başında gerçekleşen Balık Yeni Ayı’nın müthiş destekleri var. Güneş de zaten hali hazırda burada ve ayın ilk haftasında Jüpiter ile kavuşuyor bu para alanında, hızır gibi yetişecek maddi kaynaklar getirebilir sana bu süreç :) Şayet evli bir yükselen Aslan isen eşinin maddi kaynaklarıyla ilgili de müthiş gelişmeler bekliyor aileyi, her yönden bereketi bol, kesesi açık bir başlangıç yapıyorsun Mart ayına. Üstelik 10 Mart’tan itibaren Merkür de bu alana giriş yapıyor ve odağını maddi konulara daha fazla taşıyor. Belki bazı sözleşmeler yaparak maddi kaynaklarını çoğaltabilirsin, belki parayla ilgili bazı kararlar alabilirsin, odağın biraz cüzdanın bu aralar sevgili Aslan ve yükselen Aslan.

6 Mart’ta Venüs ve Mars, kol kola Kova burcuna, senin 7. Evine yani ilişkiler, evlilik, ortaklıklar evine giriş yapıyor sevgili Aslan ve yükselen Aslan, tam karşında :) İlişkiler evinde iki sevgiliyi buluşturan bu gökyüzü elbette seni de boş geçmeyecek, aşk fırsatları getirebilir, bir flörtü daha ciddi bir aşamaya taşıyabilir, ikili ilişkiler için vereceğin mücadelelerin meyvesini Venüs verebilir. Heyecanlı, aksiyonu bol bir ay açıkçası bu anlamda :) Ancak, her ne kadar bu iki burç sevgili olsalar da biraz mücadele de ederler, sen de var olan veya potansiyel barındıran ilişkinde güç savaşlarına dikkat et, Mars’ın savaşçı doğasını seçmek yerine Venüs’ün uzlaşmacı tarafına kaymayı tercih edebilirsin, dengeyi sağlamak için biraz senin de çaba sarf etmen gerekebilir.

18 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay yaşayacağız, yine konu ay başında olduğu gibi para, bu kez belirgin bir sonuç, netlik, karar aşamasında olacaksın maddi kaynaklarınla ilgili. Bu belki işinle yani para kazandığın yöntemle ilgili bazı değişimlere de sebebiyet verebilir, kaynaklarını artırmak için yeni yollar ekleyebilirsin hayatına, gelirini artırabilirsin. Ancak bu bir Başak dolunayı olduğu için emek de ister, çabalarının karşılığını alabilmen biraz belki yorulman da gerekecek, ama değecek diyor dolunay.

20 Mart’ta yönetici gezegenin Güneş, çok sevdiği Koç burcu seyrine başlıyor, 27 Mart’ta Merkür de eşlik edecek bu sürece. Bu da element kardeşin Koç’tan sana müthiş bir destek demek. Her şeyden önce ruhsal olarak çok iyi hissedeceğin, daha olumlu, inançlı, iyimser bir döneme başlayacağın kapılar açılıyor. Burası yurt dışı, uluslararası konular, yayıncılık gibi daha geniş kapsamlı fırsatlar konusunda sana müthiş destek. Şayet bir dava sürecindeysen bu anlamda da şans senden yana. Aynı zamanda Merkür de burada olacağı için sana uzak seyahatler getirebileceği gibi bazı eğitimler ya da akademik bir süreçteysen bu konularda çok önemli fırsatlar da sunacaktır.

Evet sevgili Aslan ve yükselen Aslan, baharı müjdeleyen bu ayda umarım şahane başlangıçlar yapar, kendini muazzam hissedersin.







Karnında kelebekler uçuşuyor Başak!​

Karnında kelebekler uçuşuyor Başak!


Hoş geldin Sevgili Başak ve Yükselen Başak;

Açıkçası bu ay ilişkilerden yana açık ara en şanslı burçsun diyebilirim, hatta ay başından hissetmeye başlayabilirsin. Zira tam ilişkiler evinde müthiş bir Balık yeni ayı var ayın hemen başında ve beraberinde Güneş ve Jüpiter kavuşumu yine bu alanda olacak, bunu ayın ilk haftasında en yoğun biçimde, hatta 8 Mart’ta zirve olacak biçimde yaşayabilirsin. Şayet bir flört durumuysa işler ciddiye binebilir, beklemediğin bir arkadaşlık ilişkiye dönebilir, gerçekten müthiş. Aynı zamanda bir ortaklık planın varsa bunu da bu döneme denk getirebilirsin, bereketi şansı da bol olur. 10 Mart’ta yönetici gezegenin Merkür’ün de bu alana geçişiyle ciddi ciddi ilişkiler hakkında konuşmaya, kararlar almaya başlayabilirsin, ayın ortalarına, hatta 20’sine kadar odağın ilişkiler çok net. Tek dikkat etmen gereken 13 Mart civarı, gözünü çok da böyle pembe bulutlarla sarma o tarihlerde, ayaklar yere bassın, gerçekçilikten çok da uzaklaşma. Bunun dışında müthiş bir destek sana bu.

6 Mart’ta Venüs ve Mars kol kola Kova burcuna giriş yapıyor, zaten 2022’nin başından beri de pek ayrılmadılar :) Bu da senin iş, çalışma ortamı, meslek konularında güzel fırsatların işaretçisi. Mars burada seni çok çalıştırabilir ancak Venüs de bunun karşılığını verir. Mücadele ettiğin, çaba sarf ettiğin, emek harcadığın her şeyin karşılığını alacaksın bu süreçte, ancak dikkat etmen gereken şey güç savaşlarına girmemek. Yani Mars’ın savaşçı doğasını Venüs’ün diplomasisiyle yenmek en mantıklısı, dengeyi bulabilirsen bu ay iş konularında güzel fırsatlar bekliyor seni.

18 Mart’ta bu kez senin ev sahipliği yaptığın bir dolunay var sevgili Başak ve yükselen Başak, demek ki kendinle ilgili çok önemli bir karar, bir gündem, bir durum beliriyor hayatında. Bu hem ilişkiler hem de kariyer konuları olabilir, senin hayatında bu süreçte ne sürüncemede ise, hangi durum senden bir karar vermeni bekliyorsa işte o karar, o gündem bu dolunayla netliğe kavuşuyor. Ben buradayım diyorsun bize, kendinle ilgili önemli bir konuyu hepimizle paylaşacaksın ve bu sana şans da getirecek. Hayatını düzenlemek ve bir sisteme koymak için -ki düzen senin işin- bu dolunay sana çok destekçi.

20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçiyor, 27’sinde de Merkür bu alana geliyor, ayın bu son haftalarında odağın para konuları sevgili Başak ve yükselen Başak, özellikle kredi, miras gibi dışarıdan elde edilen gelirler konusunda seni rahatlatacak çözümler kapıda bu süreçte. Yapacağın bazı görüşmeler ve belki bazı imzalar maddi olarak sana konfor sağlayabilir. Şayet evli bir yükselen Başak isen eşinin maddi durumu veya kariyer konularıyla ilgili bir gündem de belirebilir bu süreçte.

Evet sevgili Başak ve yükselen Başak, tam da bahara yakışır biçimde karnında kelebeklerle giriyorsun bu aya, umarım sana şans getirsin!






zeynepanlatsın/Onedio
 

Hem aşk hem kariyer konularında şans kapıda Terazi!​

Hem aşk hem kariyer konularında şans kapıda Terazi!


Hoş geldin Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi;

Mart ayının iyileştirici ve çok şanslı enerjileri sana iş, meslek, çalışma ortamından geliyor sevgili Terazi, ayın hemen başında Balık burcunda gerçekleşen Yeni Ay ve ayın ilk haftasına yayılacak Güneş – Jüpiter kavuşum enerjisi sana iş konularında müthiş destek, harika fırsatlar sunuyor. Şayet iş arayışındaysan Mart’ın ilk haftaları çok şanslı, hem maddi olarak seni çok rahatlatabilir hem de aradığın huzuru sana sağlayacak bir ortam sunabilir. Uzun zamandır emeklerinin karşılığını alamadığını düşünüyorsan bu ay hak ettiğin güzellikleri getirecek sana iş hayatında. Aynı zamanda sağlıkla ilgili de olumlu bir durum bu, sana ciddi bir şifa enerjisi. 10 Mart’ta Merkür de bu alana giriş yapıyor, bu bir iş değişimi veya işinle ilgili önemli görüşmelerin, konuşmaların olacağı bir sürece işaret ediyor senin adına. Yeni bir imza da atabilirsin, önemli bir iş görüşmesi de yapabilirsin, oldukça güzel ve şanslı bir süreç.

6 Mart’ta Venüs ve Mars kol kola Kova burcuna giriş yapıyor, bu da bize diyor ki sevgili Terazi, hem aşk hem iş bir arada güzel gider mi? Gider :) Çünkü iki aşık Venüs ve Mars senin aşk evinde seyahate başlıyorlar, şayet hayatında biri yoksa bu sana cazibeli, tutkulu bir birlikteliğin sinyalini verebilir. İlişkini daha coşkulu bir aşamaya taşıyabilir. Burada sadece ilişkiler konusunda mücadeleye, savaşa girmemeye dikkat et, kaldı ki zaten Venüs zaten senin yöneticin, onu diplomasiye, huzura, yaşadığın ilişkiden keyif almaya çağırabilirsin. Savaşma meşk yap dönemi yani :) Kova’da olduğu için mesafelere, biraz ilişkide bazı özgürlük alanlarına da dikkat etmek güzel olabilir, her ikiniz açısından da.

18 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay var, yani bilinçaltında, kendinden gizlediklerin, belki yük ettiklerin, görmezden geldiklerini biriktirdiğin 12. Evinde bu dolunay. Oldukça güzel enerjiler varken senden istediği aslında biraz rahatlaman. Bilinçaltında seni huzursuz eden, rüyalarına kadar giren ama ısrarla çözmediğin o konuları artık serbest bırak, çözülsün, netleşsin, gerekirse yüzleş ve konuyu kapat demekte sana bu dolunay. Senin huzurun için biraz teslimiyet çağrısı var sana.

20 Mart’ta Güneş, 27 Mart’ta da Merkür Koç burcuna giriş yapıyor sevgili Terazi, yani tam karşıt evin olan 7. Eve. Üstelik Koç burcunun yöneticisi Mars ile senin yöneticin Venüs de aşk evinde birlikteler, yani demek ki ilişkiler ciddiye binebilir, bunun üzerinde daha çok konuşabilirsiniz, bazı şeyleri artık netleştirebilirsiniz, hayatında bir ilişki gündemi yoksa bile yüksek ihtimalle bu ay olacak sevgili Terazi, pek kaçış yok gibi :) Güzel haberlerini bekliyoruz.

Evet sevgili Terazi ve yükselen Terazi, hem aşkta hem de iş konularında kazançlı çıkacağın oldukça keyifli bir ay bekliyor seni, dilerim şans getirsin!







Beklemediğin fırsatları kapında bil Akrep!​

Beklemediğin fırsatları kapında bil Akrep!


Hoş geldin Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep;

Bu aya şanslı giren burçlardan biri de sensin sevgili Akrep ve yükselen Akrep, zira hemen ayın başında Balık burcunda çok şanslı bir yeni ay var, beraberinde de etkisini ayın ortalarına kadar hissedeceğimiz bir Güneş – Jüpiter kavuşumu var yine aynı yerde. Bunlar sana aşk, flört, kendini ortaya koyma, gösterme, şans olarak da geri dönecek elbette :) Çünkü çok sevdiğimiz 5. Evde gerçekleşiyor hepsi. Şayet bekar bir yükselen Akrep isen flört bolluğu bekle derim :) Üstelik ruhen sana çok da iyi gelecek flört enerjileri bunlar. Beraberinde yeteneklerini daha çok insana gösterme fırsatın da var, şayet uğraştığın bir hobin varsa profesyonel bir yola doğru da gidebilirsin, daha çok insana kendini duyurabilirsin, güneş gibi parlayabilirsin açıkçası. 10 Mart itibariyle Merkür’ün de buraya geçmesiyle düşüncelerin, zihnin de biraz bu alanlara kayacak. Örneğin aşk, flörtler konusunda tanışmaların daha da artabilir, beraberinde kendi yeteneklerinle ilgili önemli kararlar, görüşmeler, tanışmalar yaşayabilir ve fayda sağlayacak kişilere ulaşabilirsin. Çok şanslı başlıyorsun aya. Tek dikkat edilecek gün 13 Mart, bir iki gün önce ve sonrası da dahil, burada biraz algı dağınıklığı, gözümüzde çok büyütme, gerçeği görememe, ayakların yere basmaması durumları olabilir Neptün etkisiyle. Ayaklar hep yerde olursa, gerçekçi olabilirsek çok güzel fırsatlar var.

6 Mart’ta Venüs ve Mars el ele Kova burcuna giriyorlar bu kez, bu da ev, yuva, yaşam alanı, aile konularında, belki ev hayatınla ilgili güzel gelişmeler veriyor. Biraz mücadele edebilir, enerji harcayabilirsin belki ama bu güzel konular, sana keyif verecek temalar özelinde olur. Belki var olan bir problemi, bir sorunu Venüs’ün iyileştirici ve diplomatik tavrıyla çözmen ve tatlıya bağlaman da mümkün. Aslında bunu öneri olarak da alabilirsin, aynı yerde Mars ve Venüs varken, yönetici gezegenin Mars’ın öfkeli, kavgacı, tartışmacı tavırlarını biraz Venüs’e teslim etmek iyi olabilir. Böylelikle evde huzur bulman çok daha kolaylaşır.

18 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay var, gelecek planların, projelerin, hayalini kurduğun ama adım atmakta tereddüt ettiğin birçok konu ile ilgili çok güzel gelişmeler demek bu sevgili Akrep ve yükselen Akrep. Hatta sürüncemede kalmış, netlik kazanmamış bazı projeler birdenbire gündemine gelip sana fırsat ve güzellik olarak dönebilir. Özellikle ayın başında gündeminde olan ve sana göz kırpan konuların görünür hale gelmesi de mümkün bu dolunayla.

20 Mart’ta Güneş, 27 Mart’ta da Merkür Koç burcuna giriş yapıyor sevgili Akrep ve yükselen Akrep, bu seyir de senin iş, meslek, çalışma ortamı, uğraşlarını temsil eden evde gerçekleşecek. Madem ortada gelecek planları var, gündemi belirleyen bazı konular var, demek ki bu 20 Mart sonrasında, Nisan ayına da sarkacak süreçte bu vesileyle iş, çalışma ortamın, mesleğinle ilgili önemli fırsatlar elde edebilirsin, odağını işine verip emeklerinin karşılığını alabilirsin, belki biraz daha fazla çalışacaksın ama karşılığı da beklediğin gibi gelecektir.

Evet sevgili Akrep ve yükselen Akrep, oldukça keyifli, adeta baharı müjdeleyen bir Mart ayına giriş yapıyoruz. Umarım çok şanslı geçer senin için.






Çok güzel kararlar alıyorsun Yay!​

Çok güzel kararlar alıyorsun Yay!


Hoş geldin Sevgili Yay ve Yükselen Yay;

Mart ayına Balık burcunda şifalı, iyileştirici bir yeni ay ile başlıyoruz, beraberinde yine Balık enerjili bir Güneş – Jüpiter kavuşumu da var, bu tesirler sana öncelikle huzur, keyif, daha iyimser enerjiler getirecek, hatta şanslı olmadığını düşündüğün konulardan yana, belki korktuğun konularla ilgili şanslı ve seni çok rahatlatacak gelişmelerin de işaretçisi sevgili Yay ve Yükselen Yay. Şayet evli bir Yay isen aileye minik bir Yay daha katılabilir :) Aile hayatında, evinde, yuvanda çözemediğin, artık sana dert olan, krize dönüşen her konunun kolayca çözüldüğünü görebilirsin Mart ayının ilk haftalarında. Yaşam alanında yaşadığın huzursuzlukların bitmesi için de şanslı bir dönem bu, hani “oh bitti artık geçti” süreci. 10 Mart’ta Merkür’ün de bu alana geçiş yapmasıyla konular tatlıya bağlanabilir, evin, yuvanla ilgili önemli kararlar veya imzalar atabilirsin, belki taşınma gündemin de olabilir, hatta bu daha büyük bir ev olur yüksek ihtimalle :)

6 Mart’ta Venüs ve Mars, Kova burcunda yine el ele seyahate başlıyorlar. Bu seyahat sana yakın çevrenle ilgili hem çok güzel haberler getirebileceği gibi, senin de yakın çevrene onları çok mutlu edecek haberler vermene olanak sağlayabilir. Biraz yoğun bir iletişim dönemine girebilirsin, beraberinde çok güzel haberler de alabilirsin, odağın biraz fikirlerin, kararların ve zihninde aslında. Bir karara varmak, bir yol almak için biraz mücadelen var, ancak zihnini biraz sakin bırakırsan aslında sana çok iyi gelecek kararlar alman mümkün.

18 Mart’ta Başak burcunda yani tam kariyer evinde pırıl pırıl bir dolunay var. Bu sana kariyer konularında netlik, tamamlanma, sonuç getirecektir. Belki yepyeni bir kariyer yoluna gidebilirsin, hayatına yeni bir yön de verebilirsin. Üzerine çok emek harcadığın, gerçekten çalıştığın bir konuyu kariyerine dönüştürebilir ve çok daha güzeli, parlayabilirsin, adından söz ettirebilirsin. Bu dolunay iş hayatında belirgin değişimlere gebe.

20 Mart’ta Güneş, 27 Mart’ta da Merkür Koç burcuna giriş yapacak, element kardeşin Koç’ta seyreden bu gezegenler sana çok keyifli, çok eğlenceli gündemler getirecek, mesela aşk, mesela flört, mesela kendini ortaya koyabileceğin, yeteneklerini gün yüzüne çıkarıp tanınabileceğin fırsatlar sunacak. Bahar mevsiminin o neşesini 20 Mart’tan sonra yoğun bir biçimde hissedebilirsin. Özellikle yeteneklerinle veya ilgilendiğin bir konuyla ilgili bir eğitime başlamanı gerçekten öneririm, çünkü bu sana yepyeni kapılar da açabilir.

Evet sevgili Yay ve yükselen Yay, baharın müjdecisi bir aya giriş yapıyoruz, umarım bu Mart süreci sana çok iyi gelir!





zeynepanlatsın/Onedio
 

Bu ay aklından geçenleri gerçekleştirebilirsin Oğlak!​

Bu ay aklından geçenleri gerçekleştirebilirsin Oğlak!


Hoş Geldin Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Mart ayına Balık burcunda bol şifalı bir yeni ay ile başlıyoruz, üstelik bu yeni aya bir de yine Balık burcunda gerçekleşen Güneş – Jüpiter kavuşumu da eşlik ediyor. Bu da demek oluyor ki sevgili Oğlak Mart ortalarına kadar iletişim, fikirler, kararlar konusunda zihnin dolu, dopdolu :) Ancak sana çok fayda sağlayacak “evreka” tadında kararlar alman da mümkün, sana özellikle geleceğinle ilgili, hayatının bundan sonrasıyla ilgili büyük şanslar getirecek insanlarla tanışman da çok olası. Tavsiyem ilk iki haftasını olabildiğince sosyal geçirmen ve ne olursa olsun olaylara kötü tarafından bakmaman. Niye özellikle uyarıyorum, Oğlak demek fazla gerçekçilik demek, onun içindeki kötü ihtimali bulmak demek :) Ancak bu Mart’ın ilk haftası seni olumlu düşünmeye çağırıyor, hatta düşündüklerini gerçekleştirebilme ihtimaline de büyük oranda olanak sağlıyor bu Jüpiter desteği. O sebeple zihnini iyi dinle, kararlarını verirken de cesaretli ve olumlu ol, çünkü senin için oldukça önemli bir dönem bu. Merkür de 10 Mart itibariyle burada seyahate başlıyor, zaten odağın zihnindeyken bir de üstüne Merkür’ün buraya gelişiyle artık kararlar somutlaşıyor demek. Kariyerinle ilgili olabilir, eğitim hayatınla ilgili olabilir, senin için bu ay karar ayı sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak.

6 Mart’ta Venüs ve Mars el ele senin para ve maddi kaynaklar hanene giriş yapıyor, bu da üzerine emek verdiğin, çalıştığın, enerji harcadığın konulardan güzel maddi fırsatlar yakalayabileceğine işaret. Belki biraz fazla çalışabilirsin ancak karşılıkları seni çok çok mutlu eder bu geçişin. Aynı oranda buradaki Venüs harcatır da, o sebeple maddi anlamda alma verme dengene dikkat.

18 Mart’ta Başak burcunda yani element dostu burcunda çok güzel bir dolunay var sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak. Sana ne demiştik ayın başı için, iyi düşün, olumlu düşün çünkü ekmeğini yiyeceksin. İşte bu dolunay olayların iyi tarafını görmeye başladığında ne kadar kazançlı olabileceğini gösterecek sana, çünkü üzerine emek verdiğin ve güvendiğin birçok konudan olumlu sonuçlar alabilirsin bu dolunayla. Bu yurt dışı veya uluslar arası bir konu da olabilir, yayıncılık, akademik kariyer konuları veya hukuki davalar da olabilir, zihnini bu sürece kadar meşgul eden ve seni olumlu bir sonuç beklemeye iten konu her ne ise senin lehine gerçekleşebilir bu dolunayla, umut dolu bir dolunay bu.

20 Mart’ta Güneş, 27 Mart’ta da Merkür Koç burcuna geçiyor sevgili Oğlak, burası senin ev, yuva, yaşam alanı, aile temalarını temsil eden hanen, Güneş’in buradan geçişi odağını biraz ev ve yaşam alanı temalarına getirecek, Merkür’ün de buraya geçişi belki bir taşınma, bir ev değiştirme kararı veya alma/satma kararı gündemine getirebilir. Haneyi ilgilendiren güzel gelişmeler, haberler gelebilir, Nisan ayının son haftasına kadar odağın biraz daha ev yuva alanların.

Evet Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak, baharın müjdecisi keyifli bir Mart ayına giriş yapıyoruz, dilerim sana güzellikler getirsin.








Bu ay cebin gerçekten doluyor Kova!​

Bu ay cebin gerçekten doluyor Kova!


Hoş geldin Sevgili Kova ve Yükselen Kova;

Mart ayına Balık burcunda çok şifalı ve çok bereketli bir yeni ay ile giriş yapıyoruz sevgili Kova, bunun bereketini de en çok görecek burçlardan biri sensin zira senin para, maddi kaynaklar evinde gerçekleşiyor bu yeni ay, yani yeni başlangıçlar. Üstelik Güneş ve Jüpiter de 12 yıl sonra Balık burcunda kavuşuyorlar, para konusunda müthiş şanslı, bol kazançlı bir ay senin için sevgili Kova, yeni bir para kaynağı edinebilirsin, maddi olarak çok büyük şanslar elde edebilirsin, cüzdanın ciddi anlamda dolabilir. Ancak bunun rehavet vermemesine ve aynı oranda para harcatmamasına çok dikkat et :) Özellikle 13 Mart civarında ani kararlar verme parayla ilgili, aldanmalara biraz açık o günler. 10 Mart’ta Merkür de buraya giriş yapıyor, belki yeni bir sözleşme, yeni bir iş fırsatı, yeni imzalayacağın bir anlaşma sana maddi olarak kaynak sunabilir, gerçekten çok rahatlayacağın bir ay bu ay sevgili Kova ve özellikle yükselen Kova.

Bununla beraber sana güzel bir haberim daha var, Venüs ve Mars el ele verip senin burcuna giriş yapıyor 6 Mart itibariyle, bu güzel seyahat sana tutkulu, enerjisi yüksek bir aşk getirebilir. Ayrıca sen de çevrenin cazibe merkezi haline gelebilirsin zira birinci evinde bir Venüs Mars kavuşumu adeta çevreni ışıklara çekilen ateş böcekleriyle doldurabilir :) Burada tek dikkat edilmesi gereken ikili ilişkilerde özellikle güç savaşları, Mars savaşçı, Venüs ise uzlaşı peşinde, sana mottom 'savaşma meşke düş' :) Zaten kendini hem enerjik hem de son derece güvenli hissedeceksin, savaşa girmeye pek de gerek yok.

18 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay var, yine odağın para konuları, özellikle dışarıdan elde edilen gelirler, miras, nafaka, kredi gibi konularda veya borçlarınla ilgili kafanı karıştıran durumlarda bir netlik, nihayete erme, rahatlama yaşayabilirsin bu dolunayla. Zaten ayın başında, ortalarına kadar olan dönemde maddi olarak şanslısın, bu şansı senin için fırsata çevirebilecek dönem de bu dolunay dönemi, ipler senin elinde, çok salma yeter.

20 Mart’ta Güneş, 27 Mart’ta da Merkür Koç burcuna giriş yapıyor, ayın son haftasında odağını yakın çevrene, fikirlerine, düşüncelerine, hatta alacağın çok önemli kararlara çeviriyor, zira Merkür de burada seyahate başlayınca zihni biraz aktifleştirir. Aklına yepyeni fikirler gelebilir, bunlarla ilgili adımlar atmak, başlangıçlar yapmak isteyebilirsin, Güneş de bunu destekliyor zaten. Yeni bir eğitime başlamak için de oldukça güzel bir dönem bu dönem. Bir de bu şayet varsa kardeşlerinle ilgili de önemli gündemleri getirebilir, onlarla ilgili de bazı kararlar alman mümkün, onlardan gelecek güzel haberler de olabilir seni sevindirecek.

Evet sevgili Kova ve Yükselen Kova, baharın müjdecisi, canlı bir Mart ayına giriyoruz. Umarım bu ay sana güzel başlangıçlar yaptırır.








Kemerleri bağla Balık, bu ay senin ayın!​

Kemerleri bağla Balık, bu ay senin ayın!


Hoş geldin Sevgili Balık ve Yükselen Balık,

Neresinden başlasam bilemiyorum, ancak gerçekten bu ayın en şanslı burcu olabilirsin sevgili Balık ve özellikle yükselen Balık, hemen ayın başında senin burcunda çok şifalı bir Balık yeni ayı var, bu sana muhteşem başlangıçlar, yepyeni bir sayfa, yepyeni bir “sen” getirebilir. Üstelik bu yeni ay müjdesiyle de kalmıyor, Güneş ve Jüpiter 12 yıl sonra senin burcunda bir de kavuşum yapıyor hemen Mart’ın ilk haftasında, enerjisini ikinci haftasına kadar hissedersin. Bu çok şanslı, çok güzel bir kavuşum ve buna ev sahibi oluyorsun. İster aşk, ister kariyer, ister para, neye gönülden ihtiyaç duyuyorsan karşılaşabileceğin çok özel bir ay Mart senin için sevgili Balık. 10 Mart’ta Merkür de buraya yani Balık burcuna geçiyor, kendini anlatacağın, bize kendinle ilgili çok güzel haberler vereceğin bir süreç başlıyor. Senin için zor ama bu kez 'gerçekten kendini düşünerek' adımlar atabilir, kararlar verebilir ve şansını derinden hissedebilirsin. Tek dikkat etmemiz gereken dönem 13 Mart civarı, her şey fazla güzel gidiyormuş gibi hissettirip seni gerçeklikten uzaklaştırabilir Neptün etkisi bu tarihlerde, ayaklarını yerden kesebilir, ancak düştüğümüzde “aa öyle değilmiş” şaşkınlığı yaşatabilir :) O yüzden tabii ki hayal kur ama gerçeklerden de çok uzaklaşma sevgili Balık ve yükselen Balık.

6 Mart’ta Venüs ve Mars kol kola girerek Kova burcuna giriş yapıyor, burası senin bilinçaltı evin, tanıdığın bir yer. Buradaki bir Venüs ve Mars, bizi gizli ilişkilere biraz çekebilir, gizli saklı olunca bir cazibeli hissettirebilir, tutkusu hoşumuza gidebilir ama aslında çok da hayal ettiğimiz gibi olmayabilir o durum, sonra zora sokabilir bizi :) O sebeple böyle çok gizli saklı veya gerçeklikten biraz uzak ilişkilere dikkatle, temkinle yaklaşmanı öneririm zira böyle bir potansiyel var bu ay :) Bunun dışında bu iki gezegenin bilinçaltı seyrini aslında kendi iç dengeni bulmak için de kullanabilirsin, kendinle hangi alanlarda mücadele ediyorsun, hangi konularda kendi değerini sorguluyorsun bunları fark edebilir ve iyileştirebilirsin de.

18 Mart’ta tam karşıt evinde yani 7. Evin olan ciddi ilişkiler, evlilik, ortaklık evinde bir Dolunay var, bu dolunayın gündemi ilişkilerde netlik. Yani sürüncemede olan bir ilişki gündemin varsa ya tamam ya da tam gaz devam dönemi senin için, ayrıca hayatında bir ilişki yoksa böyle bir gündem de birden hayatına girebilir bu dolunayla. İkili ilişkilerde dengeyle alakalı her türlü konu bu dolunayda çok belirgin biçimde karşına çıkabilir sevgili Balık, gerek var olan ilişkinde gerekse yeni başlayacak ilişkinde alma verme dengesini doğru kurup kuramadığını belirgin biçimde anlayabilirsin.

Evet sevgili Balık ve yükselen Balık, senin için çok şanslı, çok güzel bir ay başlıyor. Umarım şans her gün seninle olur!







zeynepanlatsın/Onedio
 
Mart ayında neler var?

Mart ayı aradığımız, istediğimiz hızı ve hareketliliği getirecek, macera dolu bir ay olacak. İçinde hem güzel gelişmelere açık etkiler var hem de zaman zaman gerginliklere ama Nisan ve Mayıs aylarını düşünürsek Mart ayı en güzel ay diyebiliriz…

Mart ayının hemen başında 2 Mart akşamında Balık burcunda yılın en şanslı ve şifalı yeni ayını yaşıyor olacağız. Bu yeni ay o kadar güzel ki yazıyla anlatmak biraz zor oluyor… Yeni ayın güzelliği Güneş Ay kavuşumunun Balık burcunda olmasından ve yanlarında onlara eşlik eden şans, bolluk, bereket ve bilgelik gezegeni Jüpiter’den kaynaklanıyor… Hem aya güzel etkilerle girmemizi sağlayacak hem şifalandıracak hem de dilekler, niyetler ve yeni başlangıçlar için harika bir yeni ay olacak…

2 Martta aslında birçok etki var bir diğeri de Kova burcunda Merkür ile Satürn’ün kavuşumu olacak, bu kavuşum ile birlikte hayatımız ile ilgili önemli, uzun vadeli ve ciddi kararlar almaya açık olacağız ki yeni ay enerjisinde de olacağımızdan oldukça uygun bir zaman…

Yine aynı gün dikkat etmek gereken bir etki ise Mars ile Plüton kavuşumu, açıkçası bu çok hayra yorulan bir etki değildir, pozitif anlamında uzun vadeli ve önemli bir değişim kararı almakken bir yandan da bir yıkım enerjisi aktive olabilecek. Bu etki 3 Martta da Venüs, Mars, Plüton kavuşumu olarak devam edecek… Biraz yeryüzü hareketlerini, doğa olaylarını ve patlamaları tetikleyebilecek bir etki, sıkıntı olmadan geçip gitmesini diliyorum…

5 Martta GüneşJüpiter kavuşumu var ve bu oldukça iyi bir etki kalbinizi sevgiye açmak, şifalandırmak ve iyi niyetler, dilekler yapmak için son derece güzel bir gün Venüs, Mars 29 derecede kritik ve gergin bir durumda olacak hem parasal konularda hem de kadın – erkek ilişkilerinde gergin etkiler de devrede olacak…#Mart Ayı Astrolojik Yorumu

6 Martta Venüs – Mars ikilisi (bir süredir yapışık ikiz gibi beraber hareket ediyorlar ve bir süre daha bu etki devam edecek) Kova burcuna geçiyor, bu geçiş ile birlikte ilişkilerde özgürlük arayışı, bağımsız yaklaşımlar artarken bir yandan da iletişim daha açık olacak…

7 Martta yine sürprizli etkiler devrede Ay – Uranüs kavuşumu Boğa burcunda olacak ve genel etkilere de bakarsak sürprizl – güzel gelişmelere açık bir gün olacak…

10 Martta iletişimin gezegeni Merkür Balık burcuna geçiyor, bu geçiş aslında zihin, hesap – kitap işleri ve düşünce sistemimiz için çok iyi değil çünkü dalgınlıklara, unutmaya ve yanlış hesaplara açık olacağız. İyi olan ise kalp sesini duymak ve iç sesinize güvenmek için iyi etkiler devreye girmiş olacak…

13 Martta gökyüzünde yine güzel bir etki var o da Güneş – Neptün kavuşumu genel olarak iyicil bir gün, kendinizle, özünüzle barışmak, hissiyatınızın yüksek olması ve hayallerinize odaklanmak için harika bir gün olacak. Kalpten gelen dileklere ve isteklere dikkat etmeli bugün gerçek olma ihtimali çok yüksek…

18 Mart sabah saatlerinde ise Başak burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu dolunay ile hayaller ile mantık arasında bir kapı açılacak! Yaptığımız niyetlerin, girişimlerin sonucunu alacağımız tam bir hasat vaktini anlatan bir dolunay olacak… Genel konu düzenimiz, düzenimizin değişmesi gereken alanlar, sağlık konular ve bize hizmet etmeyen düşünceler olacak…
20 Mart akşam saatlerinde Güneş Koç burcuna geçiyor ve resmi olarak baharın başlangıcını ilan ediyoruz ve hepimizin içi enerji doluyor ve yeniden ümitleniyoruz!

20-21 Mart Merkür- Jüpiter kavuşumu iyicil etkiler devrede ne düşündüğüne ve dilediğine dikkat et çünkü gerçek olabilir!

27 Mart öğlen saatlerinde Merkür Koç burcuna geçiyor, bu geçiş ile hayallere dalan zihinler uyanıyor ve bir anda hızlı düşünceler, kararlar devreye giriyor… Genel olarak hızlı ve şanslı etkiler içeren bu ayda hepimiz için hızlı gelişmeler, yeni kararlar ve başlangıçlar gündemde olabilecek gibi, umarım yolunuza güzellikler getirir…



Güliz Kına
 
mart ayııkk (5).jpg


KOÇ
Güneş burcunuza yol alıyor

2 Mart’ta gerçekleşen yeni ayla birlikte spiritüel, mistik veya manevi konularda yeni adımlar atabilirsiniz. Güçlü sezgileriniz, hisleriniz ve inancınız size hayatınızın pek çok yönünde yol gösterebilir. Yalnızca izleyici kalabileceğiniz, kontrol ve müdahalenizin az olduğu yeni gelişmeler gündeminize gelebilir. 6 Mart’ta Mars ve Venüs’ün birlikte burç değiştirmesiyle sosyal yaşama odaklanıyorsunuz. Arkadaş ilişkileri bolca aksiyon, hareket ve dinamizm getirebilir. 10 Mart’ta Merkür Balık burcuna ilerliyor, üç haftalık süreçte dalgınlığa, uykusuzluğa dikkat etmelisiniz. 18 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Dolunay size eksik bıraktıklarınızı hatırlatabilir. 20 Mart’ta Güneş’in burcunuza ilerlemesiyle yeni başlangıçlara ve yeni bir döneme girişi yapıyorsunuz, artık yeniden başlama ve tazelenme zamanı başlıyor.












BOĞA
Sosyal bir ay sizi bekliyor

2 Mart’ta gerçekleşen yeni ay sosyal yaşamınızda yeni başlangıçlar yapmanızı sağlayabilir. Yeni bir sosyal gruba dahil olabilirsiniz. Yeni arkadaşlar edinebilir, dostlarınızla birlikte keyifli zaman geçireceğiniz yeni ortamlara dahil olabilirsiniz. 6 Mart’ta Mars ve Venüs’ün birlikte burç değiştirmesiyle burç değiştirmesiyle iş hayatına ve iş ilişkilerine odaklanmanız gerekebilir. 10 Mart’ta Merkür Balık burcuna ilerliyor, üç haftalık süreçte arkadaşlarınızın güzel sözlerine, ifade ve imalarına kanmamaya çalışın, kafa karışıklığı da yanıltıcı olabilir. 18 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay gerçekleşiyor, aşkta ve sevdiklerinizle ilgili farkındalık getiriyor. 20 Mart’ta Güneş’in Koç burcuna ilerlemesiyle etrafınızdaki curcuna ve hareketlilik artsa da siz kendi kabuğunuza çekilmeyi tercih edebilirsiniz.











İKİZLER
Hedeflere odaklanma zamanı

2 Mart’ta gerçekleşen yeni ayla birlikte iş hayatınızda ve kariyerinizde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeni hedefler belirleyebilir, yeni planlar yapabilir, organizasyon gerektiren konularda, görev ve sorumluluklar alanınızda yapıcı yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. 6 Mart’ta Mars ve Venüs’ün birlikte burç değiştirmesiyle gündelik yaşama odaklanıyorsunuz. Gündelik ilişkiler bolca aksiyon, hareket ve dinamizm getirebilir. 10 Mart’ta burcunuzun yöneticisi Merkür Balık burcuna ilerliyor, üç haftalık süreçte kafanız biraz dağınık olabilir ve toparlanmakta zorlanabilirsiniz ancak söz ve konuşmalarınızla göz önünde ve dikkat çekici olabilirsiniz. 18 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay gerçekleşiyor, size ev veya aileyle ilgili bir konuyu ya da durumu hatırlatabilir. 20 Mart’ta Güneş’in Koç burcuna ilerlemesiyle çok daha sosyal ve canlı bir döneme geçiş yapabilirsiniz.











YENGEÇ
Keşif ve maceralar

2 Mart’ta gerçekleşen yeni ayla birlikte bavullarınızı hazırlayın, önünüze yeni ufuklar ve yeni yollar açılabilir. Seyahatlere çıkabilirsiniz. Kişisel gelişimle ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Sizi çok öteye taşıyacak yeni insanlarla tanışabilir, yeni maceralara açılabilirsiniz. 6 Mart’ta Mars ve Venüs’ün birlikte burç değiştirmesiyle ortak maddi konulara odaklanıyorsunuz. İş ve güç mücadeleleri bolca aksiyon, hareket ve dinamizm getirebilir. 10 Mart’ta Merkür Balık burcuna ilerliyor, üç haftalık süreçte uzak yol ve yolculukların kapısı aralanabilir, ayrıca akademik konular, okuma ve paylaşımlar zihninizi bolca meşgul edebilir. 18 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay gerçekleşiyor, yakın çevrenizde, komşu ve kardeş ilişkilerinizde unuttuğunuz bir durumu size hatırlatabilir. 20 Mart’ta Güneş’in Koç burcuna ilerlemesiyle alkış ve takdir toplayıp parlayacağınız bir sürece ilerleyebilirsiniz.











ASLAN
Ortak iş ve uğraşlar zamanı

2 Mart’ta gerçekleşen yeni ay hayatınızda yeni bir dönüşümün başlangıcı olabilir. Yaşamınızda yepyeni bir sayfa açabilir, farkındalığınızın artmasıyla birlikte farklı yaklaşımlar geliştirebilirsiniz. Ortak maddi iş ve konularda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. 6 Mart’ta Mars ve Venüs’ün birlikte burç değiştirmesiyle ilişkilere odaklanıyorsunuz. Ortaklık, evlilik, yakın arkadaşlık gibi bire bir konu ve diyaloglar bolca aksiyon, hareket ve dinamizm getirebilir. 10 Mart’ta Merkür Balık burcuna ilerliyor, üç haftalık süreçte ortak maddi konular, yatırım ve girişimler zihninizi bolca meşgul edebilir. 18 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay gerçekleşiyor, size kendi paranızı, cebinizi unuttuğunuz bir maddi durumu hatırlatabilir. 20 Mart’ta Güneş’in Koç burcuna ilerlemesiyle uzak yol ve yolculuklara kendinizi hazır hissedebilirsiniz.











BAŞAK
İlişkiler odak noktanızda

2 Mart’ta gerçekleşen yeni ayla birlikte ilişkilerde yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Bir ilişkiniz yoksa bu yeni ay yaşamınıza yeni bir kişiyi getirebilir. Mevcut ilişkinizde yeni bir dönem başlayabilir. İlişkinize, evliliğinize, ortaklığınıza bakış açınızda değişim ve yenilikler söz konusu olabilir. 6 Mart’ta Mars ve Venüs’ün birlikte burç değiştirmesiyle gündelik yaşama, rutinlere ve sağlık konularında odaklanıyorsunuz. Gündelik yaşamda hareketlilik artabilir. 10 Mart’ta Merkür Balık burcuna ilerliyor, üç haftalık süreçte ikili ve bire bir ilişkiler, ortaklık ve evlilik konuları zihninizi bolca meşgul edebilir. 18 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay gerçekleşiyor, size kendi heves ve isteklerinizi hatırlatabilir. 20 Mart’ta Güneş’in Koç burcuna ilerlemesiyle işlere odaklanacağınız, hırslı ve mücadeleci bir dönem başlıyor.











TERAZİ
Yaşam düzeninizi değiştirmek elinizde

2 Mart’ta gerçekleşen yeni ayla birlikte gündelik yaşamınızda ve çalışma hayatınızda yeni başlangıçlar ve değişimler yapabilirsiniz. Dolaplarınızı yeniden düzenleyebilir, yaşadığınız ortamın şeklini değiştirip yeni bir düzen oluşturabilirsiniz. Bahar temizliğinin tam sırası olabilir. 6 Mart’ta Mars ve Venüs’ün birlikte burç değiştirmesiyle sevdiklerinize odaklanıyorsunuz. Aşk ve tutkular öne çıkarken kalple yaklaştığınız her şey yaşamınıza bolca aksiyon, hareket ve dinamizm getirebilir. 10 Mart’ta Merkür Balık burcuna ilerliyor, üç haftalık süreçte gündelik işler zihninizi bolca meşgul edebilir. 18 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay gerçekleşiyor, bu dolunay sezgilerinizi, bilinçaltınızı, içten içe hissettiklerinizi size hatırlatabilir. 20 Mart’ta Güneş’in Koç burcuna ilerlemesiyle ilişkilere, evlilik ve ortaklık konularına odaklanacağınız dönem başlıyor.











AKREP
Aşk dolu bir ay

2 Mart’ta gerçekleşen yeni ay hayatınıza yepyeni bir heyecan ve aşk katabilir. Bu dönemde aşık olabilirsiniz. Tutkularınıza hayat verebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Sevdiklerinizle ilgili yeni gelişmeler yaşamınıza renk katabilir. 6 Mart’ta Mars ve Venüs’ün birlikte burç değiştirmesiyle ev ve aile konularına odaklanıyorsunuz. Bu konular öne çıkarken aile içi ilişkiler yaşamınıza bolca aksiyon, hareket ve dinamizm getirebilir. 10 Mart’ta Merkür Balık burcuna ilerliyor, üç haftalık süreçte aşka ve sevdiklerinize dair konular zihninizi bolca meşgul edebilir. 18 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay gerçekleşiyor, bu dolunay sosyal yaşamı ve dostluklarınızı size hatırlatabilir. 20 Mart’ta Güneş’in Koç burcuna ilerlemesiyle gündelik iş ve uğraşlara odaklanacağınız dönem başlıyor.












YAY

Ev ve aileye odaklı bir dönem
2 Mart’ta gerçekleşen yeni ayla birlikte evinizde yenilikler yapabilirsiniz. Mutfağınıza, sofralarınıza değişiklikler katabilirsiniz. Dekorasyon ve tadilat işlerine girişebilirsiniz. Ailenizle ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir, ailenize yeni bir üye katılabilir. 6 Mart’ta Mars ve Venüs’ün birlikte burç değiştirmesiyle iletişime, haberleşmeye ve kısa yollara odaklanıyorsunuz. Bu konular öne çıkarken yakın çevrenizde, komşular ve dostluklar arasında bolca aksiyon, hareket ve dinamizm görülebilir. 10 Mart’ta Merkür Balık burcuna ilerliyor, üç haftalık süreçte ev ve aileye dair konular zihninizi bolca meşgul edebilir. 18 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay gerçekleşiyor, bu dolunay size hedeflerinizi, planlarınızı, yapmanız gereken iş ve sorumlulukları hatırlatabilir. 20 Mart’ta Güneş’in Koç burcuna ilerlemesiyle aşka ve sevdiklerinize odaklanacağınız bir dönem başlıyor.










OĞLAK
İletişim artıyor

2 Mart’ta gerçekleşen yeni ayla birlikte özellikle iş ve para konularında yeni fikirleri hayata geçirebilirsiniz. İletişime, görüşmelere, ziyaretlere hız kazandırabilirsiniz. Ticari konularda yeni gelişmeler, yeni anlaşma ve imzalar gündeme gelebilir. 6 Mart’ta Mars ve Venüs’ün birlikte burç değiştirmesiyle maddi konulara odaklanıyorsunuz. Bu konular öne çıkarken işle, kazançlarınızla ve harcamalarınızla ilgili hareketli bir döneme geçiş yapabilirsiniz. 10 Mart’ta Merkür Balık burcuna ilerliyor, iletişim ve haberleşme konularında uyanık olmaya çalışmalı, unutkanlık ve dalgınlığa dikkat etmelisiniz. 18 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay gerçekleşiyor, bu dolunay size uzakları, dışarıdakileri, yabancıları hatırlatabilir. 20 Mart’ta Güneş’in Koç burcuna ilerlemesiyle ev ve aile konularına odaklanacağınız bir dönem başlıyor.











KOVA

Maddi ve parasal konulara odaklanabilirsiniz
2 Mart’ta gerçekleşen yeni ay size maddi imkanlarınızı daha iyi değerlendirebileceğiniz ve geliştirebileceğiniz yeni fırsatlar sunabilir. Önünüze yeni iş ve kazanç kapıları açılabilir. Farklı bir düşünce şekli geliştirebilir, daha esnek bir bakış açısı yakalayabilirsiniz. 6 Mart’ta Mars ve Venüs’ün birlikte burcunuza ilerlemesiyle yaşamınızda aksiyon artabilir, özellikle ilişkilerde inisiyatif alabilirsiniz, aksiyon ve dinamizm yaşamınızda artarken sosyal yaşamınız canlanabilir. 10 Mart’ta Merkür Balık burcuna ilerliyor, üç haftalık süreçte zihninizi maddi konular işgal edebilir ancak dalgınlığa, hesap hatalarına dikkat. 18 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay gerçekleşiyor, bu dolunay size eşinizin veya ortağınızın iş ve maddi durumunu hatırlatabilir. 20 Mart’ta Güneş’in Koç burcuna ilerlemesiyle yakın çevrenizle iletişime, görüşme ve ziyaretlere ağırlık verebilirsiniz











BALIK
Burcunuzda ilerleyen Güneş ile ışık saçıyorsunuz

2 Mart’ta burcunuzda gerçekleşen yeni ay yaşamınızda pek çok yeni başlangıcı müjdeliyor. Görünümünüzde değişiklikler yapabilir, yeni bir giyim tarzı, saç modeli belirleyebilir, yeni bir duruş veya yaklaşım geliştirebilirsiniz. 6 Mart’ta Mars ve Venüs’ün birlikte burç değiştirmesiyle kontrolünüz dışı aksiyon artabilir. İlişkilerde öngörülemeyen durumlar olabilir. 10 Mart’ta Merkür burcunuza ilerliyor, üç haftalık süreçte iletişime, görüşme ve ziyaretlere açık olabilirsiniz. 18 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay gerçekleşiyor, bu dolunay size ilişkinizle ilgili ışık tutabilir. 20 Mart’ta Güneş’in Koç burcuna ilerlemesiyle maddi konulara, iş ve para konularına ağırlık verebilirsiniz.





PINAR ATMACA
 
X