- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.864
- 528
12.gun sonucuysa ikiz olma ihtimali yüzde 50Ay kusura bakma yanlış anladım12.gün yani ilk test sonucumdu
İkizde genellikle ilk sonuç çöl yüksek çıkıyor artış normal oluyor
3 4 katı artınca kesin ikizdir diyemiyorlar yani
Yine en net sonucu kalp atışında alırsınız
Embriyolarin biri tutup bölünmüş de olabilir

4. Gün titreme gibi bişeyler hissetmiştim. Doğruyu söylemek gerekirse ben ilk günden itibaren nötrdüm. Ama son günler adet olacak gibi sancılar olmaya başlayınca içten içe olmadı diye düşündüm. Test gününden önce test yapmadım üzülürüm diye. Olmazsa naparım diye arada aklıma geliyordu ama üzerinde durmamaya çalıştım. Siz de öyle yapın mümkünse.
 4. Gün titreme gibi bişeyler hissetmiştim. Doğruyu söylemek gerekirse ben ilk günden itibaren nötrdüm. Ama son günler adet olacak gibi sancılar olmaya başlayınca içten içe olmadı diye düşündüm. Test gününden önce test yapmadım üzülürüm diye. Olmazsa naparım diye arada aklıma geliyordu ama üzerinde durmamaya çalıştım. Siz de öyle yapın mümkünse. belirti olarak kasık ağrım oluyordu birde beşinci gün başim çok döndü bir iki dakika bir nefes darlığı oldu ölüyorum sandım umarım saglikla ilerler tabi garanti deil bu sonuç
 belirti olarak kasık ağrım oluyordu birde beşinci gün başim çok döndü bir iki dakika bir nefes darlığı oldu ölüyorum sandım umarım saglikla ilerler tabi garanti deil bu sonuç