2022 MAYIS AYI TRANSFERİ OLACAKLAR

Bu surec gercekten cok yipratici bende de zaman zaman duygu patlamalari oluyor , sebepsiz aglama krizleri ,herkesten nefret etme ,sabir ve dua ile ustesinden gelmeye calisiyorum .Senin icin ufacik bir katkim olduysa ne mutlu bana ❤ uzulme Allahinda bizim icin bir plani var

Kızlar selam, öncelikle herkese Rabbim gönlündeki versin emeklerimiz boşa gitmesin.. Bende transferimi bekliyorum reglimin 2. Günü estrofem e başladım sabah öğlen akşam 3 kere ama 1 kere de içebilirsin dedi hemşire.. bu süreç nasil işliyor 4 Haziran a kadar estrofem kullanıcam sonra kontrol dedi kaçıncı gün transferim olur tahmini transfer olanlar kaçıncı gününde oldu

Bende estrofem kullandım kontrole gittiğimde tam bir hafta sonrasına vermişti transfer gününü ilaçlara aynı devam etmiştim kontole kadar 3 kontrolden sonra 4 kullanmaya başladım estrofemi ben hepsini aynı anda içiyorum akşam aç karnına

Hayirli olsun tedaviniz Allah bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin , kacinci gun embriyonuz olduguna bagli transferiniz , eger embriyonuz 5. Gun embriyosuysa normal yumurtlama tarihinizde birkac gun sonra yapar muhtemelen transferinizi, doktorunuz sizin durumunuza gore karar veriyor

Teşekkür ederim hepimizinki hayırlı sonuçlansın inşallah.. 6. Gün donduruldu embriyolarım umarım hayırlısı olur

Merhabalar herkese,

Öncelikle bu zorlu ve yorucu süreçte hepimize kolaylıklar diliyorum, rabbim yardımcımız olsun. Ben de 23 Mayıs'da 1 adet PGT'li dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bu 6. denemem, merkezi değiştirdik hem çok umutlu hem de çok gerginim. 3 Haziran test günümüz, bakalım o zamana kadar nasıl geçecek zaman.

Merhabalar arkadaslar. Bende 23 mayista transfer oldum. Bugun 3. Gunum. 4 haziranda test yaptiracagim. Bu benim ilk denemem. Herhangi bi problem cikmadi ne esimde be bende ama 4 senelik evliyiz ve bebegimjz olmadi.insallah umudum buyuk allahim izin verirse olacak insallah bakalim Allahim isteyen herkese hayirlisiyla versin insallah. İnancinizi hic bir zaman kaybetmeyin insallah allahimin izniyle.olur hersey :))

Aaaa ne güzel aynı gün transfer olmuşuz, umarım güzel haberler veririz birbirimize. Nerde tedavi görüyorsunuz?

Test yaptin mi benimki negatif
Allahtan hayırlısını iste canım her şerde vardır bin hayır dünyanın sonu değil günün ahiri bugunde değil inşallah bidaha denersiniz o zaman verir yüce mevlam Ben 8. Gün yaptırdım 2 gün önce yani 76.3 çıktı canım az önce yine verdim yarım saat oluyo değerin iki katına çıkması gerekiyormuş bakalım sonuca göre mevlam neylerse güzel eyler hepimiz için hayırlısını versin Rabbim

Aaaa ne güzel aynı gün transfer olmuşuz, umarım güzel haberler veririz birbirimize. Nerde tedavi görüyorsunuz?
İnsallah guzel haberler aliriz. Ben liv hospital kerem doga seckin doktorum. İlkmi sizinde. ? Siz nerde tedavi goruyorsunuz?

294 çıktı canım heşireye attım 4 gün sonra tekrar test istedi sonuca göre ultrason tarihi vericem dedi
Cok sevindim gercekten bu yolda emek veren herkese bu haberi almayi nasip etsin Allah ,masallah size sorunsuz saglikla kucagina alirsin evladini insallah cok lutlu olun benide hamile hamile dualarina eklemeyi unutma

İnsallah guzel haberler aliriz. Ben liv hospital kerem doga seckin doktorum. İlkmi sizinde. ? Siz nerde tedavi goruyorsunuz?
Benim 6. denemem bu, bende translokasyon olduğu için sağlıklı embriyo bulmak çok zor oluyor. O yüzden süreç çok uzadı, 3 senedir tedavi görüyorum umarım bu son olur Bu zamana kadar başka bir merkezde tedavi görüyordum ama 5. negatiften sonra Amerikan hastanesinde başladım tedaviye, doktorum Ayşe Seyhan.

Merhaba kızlar. Ben de ayın 25 inde transfer oldum 5. Gün iki embriyo yerleştirildi. Ayın 20 sinde rahim kalınlığım 12 ydi. İlk denemem ve o kadar çok korkuyorum ki.. 4 hazirana test günü verdi doktorum o zamana kadar nasıl dayanırım bilmiyorum. Hiçbir belirtim yok sadece sol kasığımda saniyelik batma hissettim. Sizde belirti var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…