Bu surec gercekten cok yipratici bende de zaman zaman duygu patlamalari oluyor , sebepsiz aglama krizleri ,herkesten nefret etme ,sabir ve dua ile ustesinden gelmeye calisiyorum .Senin icin ufacik bir katkim olduysa ne mutlu banaaz önce eşimle tartıştım baya stres oldum kasıklarım sancılandı üzülüp ağlıyodum az önce bu psikolojide güleceğimide hiç düşünmemiştim teşekkür ederim bilmeden çok şey yaptın bana
Bende estrofem kullandım kontrole gittiğimde tam bir hafta sonrasına vermişti transfer gününü ilaçlara aynı devam etmiştim kontole kadar 3 kontrolden sonra 4 kullanmaya başladım estrofemi ben hepsini aynı anda içiyorum akşam aç karnınaKızlar selam, öncelikle herkese Rabbim gönlündeki versin emeklerimiz boşa gitmesin.. Bende transferimi bekliyorum reglimin 2. Günü estrofem e başladım sabah öğlen akşam 3 kere ama 1 kere de içebilirsin dedi hemşire.. bu süreç nasil işliyor 4 Haziran a kadar estrofem kullanıcam sonra kontrol dedi kaçıncı gün transferim olur tahmini transfer olanlar kaçıncı gününde oldu
Hayirli olsun tedaviniz Allah bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin , kacinci gun embriyonuz olduguna bagli transferiniz , eger embriyonuz 5. Gun embriyosuysa normal yumurtlama tarihinizde birkac gun sonra yapar muhtemelen transferinizi, doktorunuz sizin durumunuza gore karar veriyorKızlar selam, öncelikle herkese Rabbim gönlündeki versin emeklerimiz boşa gitmesin.. Bende transferimi bekliyorum reglimin 2. Günü estrofem e başladım sabah öğlen akşam 3 kere ama 1 kere de içebilirsin dedi hemşire.. bu süreç nasil işliyor 4 Haziran a kadar estrofem kullanıcam sonra kontrol dedi kaçıncı gün transferim olur tahmini transfer olanlar kaçıncı gününde oldu
Teşekkür ederim hepimizinki hayırlı sonuçlansın inşallah.. 6. Gün donduruldu embriyolarım umarım hayırlısı olurHayirli olsun tedaviniz Allah bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin , kacinci gun embriyonuz olduguna bagli transferiniz , eger embriyonuz 5. Gun embriyosuysa normal yumurtlama tarihinizde birkac gun sonra yapar muhtemelen transferinizi, doktorunuz sizin durumunuza gore karar veriyor
Masallah cok guzel gelismisler sansiniz bol olsunTeşekkür ederim hepimizinki hayırlı sonuçlansın inşallah.. 6. Gün donduruldu embriyolarım umarım hayırlısı olur
Amin hepimizin inşallahMasallah cok guzel gelismisler sansiniz bol olsun
Aaaa ne güzel aynı gün transfer olmuşuz, umarım güzel haberler veririz birbirimize. Nerde tedavi görüyorsunuz?Merhabalar arkadaslar. Bende 23 mayista transfer oldum. Bugun 3. Gunum. 4 haziranda test yaptiracagim. Bu benim ilk denemem. Herhangi bi problem cikmadi ne esimde be bende ama 4 senelik evliyiz ve bebegimjz olmadi.insallah umudum buyuk allahim izin verirse olacak insallah bakalim Allahim isteyen herkese hayirlisiyla versin insallah. İnancinizi hic bir zaman kaybetmeyin insallah allahimin izniyle.olur hersey :))
Test yaptin mi benimki negatifCanım benimde kan testim cuma günü bence idrarda baktırma erken idrarda çıkmayabiliyo garantile kanda baktır
Allahtan hayırlısını iste canım her şerde vardır bin hayır dünyanın sonu değil günün ahiri bugunde değil inşallah bidaha denersiniz o zaman verir yüce mevlamTest yaptin mi benimki negatif
294 çıktı canım heşireye attım 4 gün sonra tekrar test istedi sonuca göre ultrason tarihi vericem dediTest yaptin mi benimki negatif
İnsallah guzel haberler aliriz. Ben liv hospital kerem doga seckin doktorum. İlkmi sizinde. ? Siz nerde tedavi goruyorsunuz?Aaaa ne güzel aynı gün transfer olmuşuz, umarım güzel haberler veririz birbirimize. Nerde tedavi görüyorsunuz?
Cok sevindim gercekten bu yolda emek veren herkese bu haberi almayi nasip etsin Allah ,masallah size sorunsuz saglikla kucagina alirsin evladini insallah cok lutlu olun294 çıktı canım heşireye attım 4 gün sonra tekrar test istedi sonuca göre ultrason tarihi vericem dedi
Hangi kerkezde kacinci denemendi cnm senin294 çıktı canım heşireye attım 4 gün sonra tekrar test istedi sonuca göre ultrason tarihi vericem dedi
Ankarada ilk denemem hastane değil besa kulede doktorun kendi kliniği Tolga ECEMİŞ tavsiye üzerine gitmiştim benHangi kerkezde kacinci denemendi cnm senin
Ne güzel bir haber, çok sevindim sizin adınıza294 çıktı canım heşireye attım 4 gün sonra tekrar test istedi sonuca göre ultrason tarihi vericem dedi
Benim 6. denemem bu, bende translokasyon olduğu için sağlıklı embriyo bulmak çok zor oluyor. O yüzden süreç çok uzadı, 3 senedir tedavi görüyorum umarım bu son olurİnsallah guzel haberler aliriz. Ben liv hospital kerem doga seckin doktorum. İlkmi sizinde. ? Siz nerde tedavi goruyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?