2022 Nisan ayı burç yorumları


Koç
Merhaba sevgili koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar. Ayın ilk dönemi sizin için parlak geçecek diyebiliriz. Dolunay ise ikili ilişkiler konularda temkinli olmanızı söylerken ay sonunda yaşayacağınız Güneş tutulması, para konusunda sizi hareketlendirecek diyebiliriz. Maddi konularda bu ay daha dikkatli olun.



Boğa
Merhaba sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar. Ayın ilk dönemi biraz kendinizle kalmak isteyebilir. Tutum ve davranışlarınız içe dönük bir hal alabilir. Ayın ortalarında, ortak yapılan işlere, ailenize dikkat etmeniz gerekebilir. Ay sonunda yaşamınızda kendinizle ilgili olumlu değişimlere başlayabilirsiniz.




İkizler
Merhaba sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar. Nisan ayının ilk döneminde sosyal anlamda hareketlilik yaşarken ayın ortalarında kendinizle ilgili önemli farkındalıklar edinebilirsiniz. Ay sonundaki tutulma, sizi daha çok artık yenilemek ve hayata karşı duruşunuzu tamamlayacak diyebiliriz.



Yengeç
Merhaba sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar. Bu ayın ilk haftası sizi kariyer, iş, para gibi mevzular ilgilendirecek. Ayın ortalarında, daha çok emlak gayrimenkul konuları dikkatinizi çekebilir. Ay sonunda yaşayacağınız Güneş tutulması, sosyal yaşamınızda, görünür olmanızda yeni sayfalar açabilir.



Aslan
Merhaba sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar. Ayın başında ortak gelirlerde ve resmi işlerde koşturabilir, ayın ortalarında maddi konularda kararlar verme durumunda olabilirsiniz. Ay sonunda, iş ve kariyerde bazı sonlanmalara gitmeniz söz konusu diyebiliriz. Bu ay iş ve para konusunda çok dikkatli olun.




Başak
Merhaba sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar. Nisan ayı size maddi manevi her konuda çözümlerle gelecek olabilir. Ay ortasında dikkatiniz daha çok para meselelerine kayacak. Ay sonundaki Güneş tutulması, yurtdışı, eğitim ve kendinizi ifade etmek anlamında hareketlendirecek dememiz mümkün.



Terazi
Merhaba sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar. Ayın ilk döneminde evlilik, ortaklık gibi konularda hareket alırken, ayın ortalarında, dikkatinizi daha çok kendinize vermeniz gerekebilir. Ay sonunda yaşanacak olan tutulma da resmi işler ve hayatınızda süre gelen kaosların bitmesi için koşturabilirsiniz.



Akrep
Merhaba sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar. Nisan ayının ilk döneminde sağlık ve çalışma alanınızda hoş başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Ayın ortalarında, daha içe dönük ve daha kendinizle ilgili olacaksınız gibi duruyor. Ayın sonunda, evlilik konusuna adımlar atabilir. Ortaklıklar konusu açılabilir.




Yay
Merhaba sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar. Ayın ilk döneminde daha çok dikkatinizi aşk ve çocuk meseleleri çekecek ve ayın ortalarında, grup halinde yapılacak etkinliklere, davetlere vb. katılmanız söz konusu olabilir. Buradan maddi anlamda güzel gelişmeler çıkabilir ay sonunda sağlık konusuna dikkat edin derim.



Oğlak
Merhaba sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar. Nisan ayının ilk haftası size taşınma veya aile büyükleriyle sorun halledebileceğiz zamanları göstermekte, ayın ortalarında iş konularında bir akıl karışıklığı yaşamanız muhtemel. Ay sonunda yaşanacak olan Güneş tutulmasıyla dikkatiniz daha çok gönül meselelerine kayabilir.



Kova
Merhaba sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar. Bu ayın ilk haftaları size yakın çevrenizle planlamalar ve ortak girişimler söylemekte, ayın ortasındaysa, daha çok dikkatiniz eğitim, kendinizi geliştirebileceğiniz konulara kayacak olabilir. Ay sonunda yaşanacak olan Güneş tutulması, taşınma yer değiştirme vaat edebilir.




Balık
Merhaba sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar. Nisan ayının il haftası sizi para konusunda yeni adımlar atmaya itebilir. Ayın ortalarında, dikkatiniz daha çok resmi konulara, kredi işlerine kayabilir. Borç alırken verirken dikkatli olun. Ayın sonunda, kısa vadeli planlar yapabilirsiniz.



Murat İpek
 

1. Koç​

Sonunda doğum günü ayınız geldi! Yeni ayı kutlamanın da tam sırası. Kendinize karşı dürüst olmak ve sizi siz yapan özelliklere sadık kalmak, bu ay ekstra önem arz ediyor. Kendinizi ifade etmek konusunda çekinmeyin. Söylediğiniz sözlerden giydiğiniz kıyafetlere kadar her şey sizin kim olduğunuzla ilgili ipuçları barındırır. Bu nedenle küçük detayları asla göz ardı etmeyin. Hatta bu ay biraz daha detaycı olmakta fayda var!

2. Boğa​

Birçok burç bu ay kendini çok daha enerjik ve motive olmuş hissedecek. Ancak boğaların yavaşlaması ve sakince düşünmesi gerekiyor olabilir. Derin bir nefes alın ve planlara balıklama atlamadan önce bir şeyleri planlayın. Yapılacaklar listenizdeki her şeyi bir anda halletmek yerine kendinize zaman ve alan tanıyın. Rahatlayın ve hedeflerinize odaklanın. Bu sayede geleceğe dair hedeflerinizin de berraklaştığını fark edeceksiniz.

3. İkizler​

Hazır olun çünkü ilkbahar güneşi arkadaşlıklarınızda sihir etkisi yaratacak! Hali hazırda sosyal bir burç olan ikizler, ay tutulmasıyla birlikte iyice coşacak desek yeridir. Planlar konusunda çevresindekilere önderlik etmeyi seven ikizler, yeni ayın da etkisiyle insanları bir araya getirecek. Kurduğunuz bu bağlantılar önümüzdeki birkaç ay boyunca, hatta yazın sonuna dek sizi ayakta tutacak. Sevdiklerinizle birlikte büyümeye devam edeceksiniz!

4. Yengeç​

Patron modunuzu etkinleştirmenin vakti geldi! Bu ay sorumluluğu üstlenmeniz ve profesyonel yaşamınızı aydınlatmanız gerekiyor. Önümüzdeki günlerde çeşitli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İş yerinde yeteneklerinizi sergilemekten çekinmeyin. Cesur bir şekilde istediğiniz şeylerin peşinden gidin. Bu yeni bir iş, yeni bir ofis ya da terfi olabilir. Hayalini kurduğunuz tüm ışıldamaları hak ediyorsunuz!

5. Aslan​

Bu yeni ay sizin için tutkulu bir başlangıcı işaret ediyor. Dolayısıyla sizi geliştirecek ilgi alanlarınızı takip etmenin tam sırası. İlginizi çeken bir kursa kaydolun, hiç gitmediğiniz şehirlere ya da ülkelere seyahat edin ya da fikirlerine önem verdiğiniz biriyle yemeğe çıkın. Konu yeni şeyler öğrenmek olduğunda asla bir sınır olmadığını unutmayın. Yıldızları hedefleyin ve bunun için çabalayın!

6. Başak​

Bu ay korkularınızı unutmanız ya da onlarla yüzleşmeniz gerekiyor. Yeni ayla birlikte cesaretiniz ön plana çıkarken birtakım saçmalıklarla uğraşmanız gerekebilir. Zira yüzeyin altında gizlenen tüm negatif enerji, yeni ayla birlikte yüzeye çıkacak. Karmik yüklerden kurtulmak için verdiğiniz sözleri yerine getirmeyi ve hatalarınızı kabul etmeyi deneyebilirsiniz. Enerjik olmayı ve özgür hissetmeyi hak ediyorsunuz!

7. Terazi​

Terazilerin bu ay ilişkilerine odaklanmaları gerekiyor. Zira partnerinizi yatıştırmak ve barışı sağlamak için kendinizden ödün veriyorsanız buna bir son vermenin tam sırası. Birkaç adım geri çekilin ve kendi ihtiyaçlarınıza öncelik verin. Uzlaşmak önemlidir ancak kendinizi savunmayı da unutmamalısınız. Sizi bir başkasının ihtiyaçları için kendi ihtiyaçlarınızı göz ardı etmek durumunda bırakan bir dinamiğe razı olmayın.

8. Akrep​

Yeni ay yeni bir akrep! Sağlığınız için elinizi taşın altına koymaya hazırsınız. Kendinize bakmak için son derece motivesiniz. Güvensizliklerinizi geride bırakın ve rutinlerinize yoğunlaşın. Sağlığınıza bilinçli olarak zaman ayırmak, hem kendinizi daha kontrollü hissetmenizi sağlayacak hem de üretkenliğinizi artıracak. Bırakın bu ay sizin ayınız olsun!

9. Yay​

Bu ateşli yeni ay sizin için işleri kızıştıracak. Ay boyunca flörtöz bir ruh haline bürünebilirsiniz. Zevklerinizin sorumluluğunu üstlenmeyi de ihmal etmemelisiniz. Yatak odanızda tutkuyu artırmak için cesur olmanın tam sırası. İlk adımı atmaktan ve partnerinize romantik jestler yapmaktan çekinmeyin. Aşk ve tutku ay boyunca etrafınızda olacak.

10. Oğlak​

Bu yeni ayla birlikte içinize dönme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Rahat olmak önemlidir, bu nedenle kendinizi hem ruhen hem de bedenen şımartmayı ihmal etmemelisiniz. Eğlenceli bir geceyi ya da lezzetli bir yemeği hak ediyorsunuz. Kendinizi duygularınızda kaybolmuş bulursanız ailenizden ve arkadaşlarınızdan destek almayı düşünebilirsiniz.

11. Kova​

Fikirlerin ifade edilmeye layık olması için mükemmel olması gerekmez! Yenilikçi düşüncelerinizi kendinize saklamak yerine bu ay dışarıya açılmaya çalışın. Fikirlerinizi söyleyin ve başkalarıyla bağlantı kurmaktan çekinmeyin. Ay boyunca ilham perileri daima sizinle olacak. İlginç bir sohbet ya da eğlenceli bir beyin fırtınası aradığınız o ilhamı ayağınıza getirebilir.

12. Balık​

Kozmik bir güven artışının zamanı geldi. Bu iddialı yeni ayla birlikte değerlerinizle temasa geçecek, kendinizi motive edeceksiniz. Hak ettiğiniz şeyleri istemekten çekinmeyin. İnsanlardan size verdikleri sözlerin karşılığını talep edin. Bu kimi zaman daha yüksek bir maaş kimi zaman ikinci bir şans kimi zaman da tatlıdan alınan son lokma olabilir. Kendinize güvenin ve ortaya koyduğunuz şeylerin heba olmasına izin vermeyin.




Duru Görgülü
 

YAZAN:
Nisan ayı birçok gökyüzü olayının yaşanacağı yılın en önemli aylarından birisi olacak. Bu ay 166 yılda bir olan olaya tanık olacağız, Jüpiter/Neptün Balık burcu kavuşumu. Sanat, kadınlar, sanatla ilgili konular, spiritüellik, ruhsal konular ve yeni tedavi yöntemleri ile şifa konuları öne çıkacak. Ayın yeni ayı Koç burcunda ve dolunayı Terazi burcunda gerçekleşecek. Ve ayın sonlarına doğru gökyüzünde Boğa vurgusu artarken, ayın son günü yılın ilk güneş tutulmasını Boğa burcunda deneyimleyeceğiz. Bu güneş tutulması Mayıs ayındaki gündemlerimizi de belirliyor olacak.

Koç ve yükselen Koç​

Sevgili Koç burçları ve yükselen burcu Koç olanlar; çok hareketli bir aya başlıyorsunuz. 2 Nisan’da sizin burcunuzda bir yeni ay yaşanacak. İletişim ve yeni bağlantılar açısından hayatınızda son derece önemli yenilikleri doğurabilecek bir yeni ay olacak. Bu yeni ayla vereceğiniz yeni kararların etkileri 16 Nisan dolunayına kadar aktif olacak. Bu ay ortasında, 166 yıl sonra yeniden ilk kez buluşacak olan Jüpiter ve Neptün’e ayın sonlarında bir de Venüs eşlik edecek. Bu gökyüzü etkileri sizlere ruhsal anlamda gelişim fırsatları sunacak. Bu ay hem yeni ayla yeni kararlar verirken hem de ilahi akışa güvenmeye hem de ruhsal anlamda büyümeye odaklanmalısınız. 16 Nisan’da gerçekleşecek Terazi dolunayı ise ay başında verdiğiniz kararların sonuçlarını almanıza yardımcı olacak. Bu dolunay ile ikili ilişkileriniz ve partnerlikleriniz açısından da önemli sonuçlar görebilirsiniz. Ayın sonlarına doğru ise maddi konularda önemli dönüşümlere hazır olun çünkü mayıs ayında parasal konularda alacağınız etkileri yavaş yavaş görmeye başlayacaksınız.





Boğa ve yükselen Boğa​

Sevgili Boğa burçları ve yükselen burcu Boğa olanlar; 2 Nisan’da Koç burcunda bir yeni ay yaşanacak. Bu yeni ay sizler açısından arka planda durmak ve kontrol dışı gelişebilecek olaylarla ilgili önemli kararlar almak anlamına gelecek. Bu sebeple ayın ilk günleri zihinsel zorlanmalara açık olacaksınız. Bu ay ortasında 166 yıl sonra yeniden ilk kez buluşacak olan Jüpiter ve Neptün’e ayın sonlarında bir de Venüs eşlik edecek. Bu gökyüzü etkileri sizlere geleceğinizi şekillendirmek açısından önemli hayaller ve şanslar sunacak. Ay geneli arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizden de fayda görebilir, ilişkilerinizin iyileştiğine şahit olabilirsiniz. Bu dönem gruplarla hayır faaliyetlerine katılmak ve sosyal roller edinmek için de önemli bir dönem olacak. 16 nisan’da gerçekleşecek Terazi dolunayı ile iş ve çalışma hayatınıza dair dengeyi oturtmanız ve önemli kararlar almanız gerekebilir. 20 Mayıs itibariyle Güneş’in sizin burcunuza geçmesi ile artık gözler sizin üstünüzde olacak. Ayın son günü burcunuzda gerçekleşecek olan Güneş tutulması ise Mayıs ayında yaşayacağınız önemli değişimlerin habercisi olacak.





İkizler ve yükselen İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar 2 Nisan’da Koç burcunda bir yeni ay yaşanacak. Bu yeni ay ile sosyal ortamlarınız ve ilişkilerinizle ilgili yeni ve heyecan verici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu ay ortasında 166 yıl sonra yeniden ilk kez buluşacak olan Jüpiter ve Neptün’e ayın sonlarında bir de Venüs eşlik edecek. Bu gökyüzü etkilerinin iş ve kariyer hayatınıza ilişkin hayallerinizi gerçekleştirmek adına önemli fırsatlar sunduğuna şahit olabilirsiniz. Ayrıca kariyerinizle şifalanmalar deneyimleyebilirsiniz. 16 Nisan’da gerçekleşecek Terazi dolunayı ise yine sosyal çevrenizi ve aşk ilişkilerinizi hedef alacak. Bir ilişkinin neticelenmesi, bir aşkın sonuca bağlanması söz konusu olabilir. Ayrıca çocuğu olan İkizler burçları açısından çocuklarıyla ilgili bazı konuların da neticelenmesi mümkün. 20 Nisan itibariyle Güneş’in Boğa burcuna geçmesi ve ay sonunda gerçekleşecek Güneş tutulması Mayıs ayında ruhsal konuların öne çıktığı zamanların habercisi olacak.




Yengeç ve yükselen Yengeç​

Sevgili Yengeç burçları ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 2 Nisan’da Koç burcunda bir yeni ay yaşanacak. Bu yeni ay ile iş ve kariyer hayatınıza dair yeni kararlar alabilirsiniz. Yeni iş fırsatlarının doğması ve iş hayatınızda bireysel fikirlerinizle öne çıkmamız da mümkün. Bu ay ortasında 166 yıl sonra yeniden ilk kez buluşacak olan Jüpiter ve Neptün’e ayın sonlarında bir de Venüs eşlik edecek. Bu gökyüzü etkileri sizin için; eğitimlerde fırsatlar, yurtdışı ile ilgili konularda şanslar ve yeni kültürler ile kendinizi geliştirmek için önemli etkiler sunacak. 16 Nisan’da gerçekleşecek Terazi dolunayı ise iş ve aile hayatınıza dair konularda bazı sonuçlar görmenizi sağlayacak. Ebeveynlerinize dair meseleler de bu dolunay ile gündeme gelebilir. 20 Nisan itibariyle Güneş’in Boğa burcuna geçmesi ve ay sonunda gerçekleşecek Güneş tutulması ile Mayıs ayında sosyal ilişkilerinizin hareketlendiğini ve geleceğe dair planlarınızla daha fazla ilgilendiğiniz günlerin geldiğinin habercisi olacak.




Aslan ve yükselen Aslan​

Sevgili Aslan burçları ve yükselen burcu Aslan olanlar; 2 Nisan’da Koç burcunda bir yeni ay gerçekleşecek. Bu yeni ay ile yabancı kaynaklı projeleriniz ve yurtdışı bağlantılı konularınızla ilgili yeni kararlar ve fikirler doğuracak. Yine eğitim hayatınızda yenilikler de bu yeni ayın konusu olabilir. Bu ay ortasında 166 yıl sonra yeniden ilk kez buluşacak olan Jüpiter ve Neptün’e ayın sonlarında bir de Venüs eşlik edecek. Bu gökyüzü etkileri ortaklı işler ya da finans alanlarında bazı iyileşmeler ve gelişmeler sunacak. Ancak bu dönem maddi konularda daha realist yaklaşmaya özen göstermelisiniz. 16 Nisan’da gerçekleşecek Terazi dolunayı ile yakın çevrenizle olan durumlarla veya kardeşlerinizle ilgili bazı konularda netlikler yaşayabilirsiniz. Ayrıca alışveriş ve ticaret konularında da bazı hususlar bu dolunayla tamamlanabilir. 20 Nisan itibariyle Güneş’in Boğa burcuna geçmesi ve ay sonunda gerçekleşecek Güneş tutulması ile Mayıs ayında kariyer hayatınıza ilişkin önemli ve güçlü bir dönemin başlaması anlamına gelecek.





Başak ve yükselen Başak​

Sevgili Başak burçları ve yükselen burcu Başak olanlar; 2 Nisan’da Koç burcunda bir yeni ay gerçekleşecek. Bu yeni ay ile maddi konularınızda yeni kararlar alabilirsiniz. Yeni bir finansal yatırım ya da borç altına girmek de mümkün olabilir. Bu ay ortasında 166 yıl sonra yeniden ilk kez buluşacak olan Jüpiter ve Neptün’e ayın sonlarında bir de Venüs eşlik edecek. Bu gökyüzü etkileri sizlere partnerler alanında son derece önemli gelişmeler sunacak. İkili ilişkilerinizle ilgili önemli adımlar ve iyileşmeler sağlanabilir. 16 Nisan’da gerçekleşecek Terazi dolunayı ile beklediğiniz finansal destekler ya da kaynaklardan yana bazı gelişmeler yaşayabilir ve sonuçlar elde edebilirsiniz. Ticari bağlantılarınızın da önemli olacağı bir dönem olacak. 20 Nisan itibariyle Güneş’in Boğa burcuna geçmesi ve ay sonunda gerçekleşecek Güneş tutulması ile Mayıs ayında hayata karşı yeni yaklaşımlar, ve kararlar aldığınız bir dönemin başlangıcına girmiş olacaksınız. Medya, iletişim, reklam, satış, yayıncılıkla ilgili konularınızda da önemli gelişmeler kendini göstermeye başlıyor olacak.




Terazi ve yükselen Terazi​

Sevgili Terazi burçları ve yükselen burcu Terazi olanlar; önemli bir aya giriş yapıyorsunuz. 2 Nisan’da Koç burcunda ikili ilişkilerinizle ilgili yeni kararlar aldıracak yeni bir ay yaşanacak. Bu ay ortasında 166 yıl sonra yeniden ilk kez buluşacak olan Jüpiter ve Neptün’e ayın sonlarında bir de Venüs eşlik edecek. Bu gökyüzü etkileri sizlere ruhsal ve bedensel sağlığınız anlamında önemli etkiler sunacak. Şifalanmaların olabileceği kadar bedensel anlamda yeni farkındalıklarınız da olabilir. 16 Nisan’da sizin burcunuzda bir dolunay gerçekleşecek. Bu dolunay sizlere bir çok anlamda önemli tamamlanmalar sunuyor olacak. Ay geneli ilişkilerinizle ilgili ve kendinize dair yapacağınız yeni girişimlerin sonuçlarını 16 nisan ve civarında görmeniz mümkün olacak. Ayın sonlarına doğru ise ve finans konularınız öne çıkıyor olacak. Nisanın son günü gerçekleşecek tutulma ile mayıs ayından itibaren para ve kaynaklarınıza ilişkin yapacağınız yeni yatırımlar ya da atacağınız yeni adımların etkileri kendini nisan sonunda göstermeye başlıyor olacak.




Akrep ve yükselen Akrep​

Sevgili Akrep burçları ve yükselen burcu Akrep olanlar; 2 Nisan’da Koç burcunda bir yeni ay yaşanacak. Bu yeni ay sizler açısından iş hayatı, beraber çalıştığınız kişilerle ilgili yeni kararlar aldırabilir. Yine bedensel anlamda yeni farkındalıklar edinebilir ve hayatınıza spor gibi daha aktif olacağınız yeni rutinler ekleyebilirsiniz. Bu ay ortasında 166 yıl sonra yeniden ilk kez buluşacak olan Jüpiter ve Neptün’e ayın sonlarında bir de Venüs eşlik edecek. Bu gökyüzü etkileri sizlere bekarsanız, aşk arıyorsanız, çocuk istiyorsanız bunların hepsini gerçekleştirebilme fırsatları sunacak. Yine bazı akrepler kendi hobilerini, sanatsal yeteneklerini keşfederken, bazı akrepler yeni bir aşk ilişkisine başlayabilir. 16 nisan’da gerçekleşecek Terazi dolunayı ile ay geneli sağlık konularındaki kararlarınızın somut etkilerini görebilirsiniz. Ayrıca bu dönem ruhsal anlamda biraz daha zorlayıcı olabilir. 20 Mayıs itibariyle Güneş’in Boğa burcuna geçmesi ile artık ikili ilişkilerinizde çok hareketli bir dönem başlayacak. Nisan sonu itibariyle tutulmaların Boğa-Akrep hattına geçmesiyle birlikte mayıs ayında yaşayacağınız ilişkilere dair gündemler nisan sonunda kendini göstermeye başlıyor olacak.




Yay ve yükselen Yay​

Sevgili Yay burçları ve yükselen burcu Yay olanlar 2 Nisan’da Koç burcunda bir yeni ay yaşanacak. Bu yeni ay ile aşk hayatınız, sosyal ortamlarınız, hobileriniz, yetenekleriniz öne çıkacak. Bu yeni ay ile birlikte ilişkilerinize dair yeni kararlar alabilir ve yeni adımlar atabilirsiniz. Bu ay ortasında 166 yıl sonra yeniden ilk kez buluşacak olan Jüpiter ve Neptün’e ayın sonlarında bir de Venüs eşlik edecek. Bu gökyüzü etkileri size aile ve ev yaşamınızda dair hayallerinizi gerçekleştirebileceksiniz. Bu ay geneli ev değiştirmek, taşınmak, ev içerisinde bazı düzenlemeler yapmak için de güzel etkiler altında olacaksınız. 16 Nisan’da gerçekleşecek Terazi dolunayı ise yine sosyal çevrenizi hedef alacak. İlişkilerinize dair önemli kararlar verebilirsiniz. Ancak sosyal ortamlarınızda kopuşlar için de dikkat gerektiren bir dönem olacak. 20 Nisan itibariyle Güneş’in Boğa burcuna geçmesi ve ay sonunda gerçekleşecek Güneş tutulması Mayıs ayında iş ve günlük hayata dair konuların öne çıktığı zamanların habercisi olacak.




Oğlak ve yükselen Oğlak​

Sevgili Oğlak burçları ve yükselen burcu Oğlak olanlar, 2 Nisan’da Koç burcunda bir yeni ay yaşanacak. Bu yeni ay ile ev ve aile alanınıza ilişkin yeni kararlar alabilirsiniz. Ebeveynlerinizle ilgili yeni gündemler olabilir ve ailedeki ilişkileri düzeltmek için daha cesur hissedebilirsiniz. Ancak fevrilikten uzak durun. Bu ay ortasında 166 yıl sonra yeniden ilk kez buluşacak olan Jüpiter ve Neptün’e ayın sonlarında bir de Venüs eşlik edecek. Bu gökyüzü etkileri sizin için; projeler ve anlaşmalarda iyileşmeler ve eğitim hayatınızda önemli gelişmeler anlamına gelebilir. Uzun zamandır belki akraba ilişkilerinizde ve kardeşlerinizle sorunlar yaşıyorsanız bu dönem bunları iyileştirmek için de fırsatlarınız olacak ya da kendiliğinden iyileştiğini deneyimleyeceksiniz. 16 Nisan’da gerçekleşecek Terazi dolunayı ise iş ve aile hayatınıza dair konularda bazı sonuçlar görmenizi sağlayacak. Kariyer hayatınızda beklediğiniz bir konunun sonuçlarını görebilir ya da bir terfi alabilirsiniz. 20 Nisan itibariyle Güneş’in Boğa burcuna geçmesi ve ay sonunda gerçekleşecek Güneş tutulması ile nisan sonu itibariyle sosyal ilişkilerinizin ve aşk hayatınızın hareketlendiğini, hayatın keyifli yanlarına daha çok odaklanmak istediğinizi hissettiğiniz bir dönem olacak.




Kova ve yükselen Kova​

Sevgili Kova burçları ve yükselen burcu Kova olanlar; 2 Nisan’da Koç burcunda bir yeni ay gerçekleşecek. Bu yeni ay ile yeni projeler ve anlaşmalar önünüze gelebilir ve yeni imzalar atmak isteyebilirsiniz. Ayrıca seyahatlerde artış ve seyahatlerde tanışacağınız yeni kişilerde bu yeni aya konu olabilir. Bu ay ortasında 166 yıl sonra yeniden ilk kez buluşacak olan Jüpiter ve Neptün’e ayın sonlarında bir de Venüs eşlik edecek. Bu gökyüzü etkileri size maddi konularda hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olacak. Uzun zamandır finansal anlamda beklediğiniz rahatlamayı sağlayabilirsiniz. Ancak maddi anlamda aldanma ve kandırılmalara da dikkatli olun. 16 Nisan’da gerçekleşecek Terazi dolunayı ile bir anlaşmanın neticesini ya da beklediğiniz bir haberin sonucunu alabilirsiniz. Yine ithalat, ihracat, medya ve yabancı kaynaklı işleriniz varsa bu konularda gelişmeler yaşamanız da mümkün. 20 Nisan itibariyle Güneş’in Boğa burcuna geçmesi ve ay sonunda gerçekleşecek Güneş tutulması ilginizin nisan sonu itibariyle ev ve hanenizde olduğunu ve bu alanda yapacağınız yeniliklere ilişkin olacağını hissetmeye başlayacaksınız.




Balık ve yükselen Balık​

Sevgili Balık burçları ve yükselen burcu Balık olanlar; 2 Nisan’da Koç burcunda bir yeni ay gerçekleşecek. Bu yeni ay ile yeni kazançlar ve maddi konular gündeme gelecek. Bir yandan finansal yeni anlaşmalar yapabilecek ve daha cesur hissedeceksiniz. Bu ay ortasında 166 yıl sonra sizin burcunuzda yeniden ilk kez buluşacak olan Jüpiter ve Neptün’e ayın sonlarında bir de Venüs eşlik edecek. Sıkı durun Balıklar! Bu ay hayallerinizin gerçekleşmesi an meselesi! Bu gökyüzü olayı hayatınızın bir çok alanında sizlere ummadığınız iyileşmeler sunacak ve şans sizinle olacak. 16 Nisan’da gerçekleşecek Terazi dolunayı ile ortak paralarınız ve parayı paylaştığınız kişilerle bütçe konularını masaya yatırmak isteyebilirsiniz. Parasal konularda bir denge arayışınız da bu dolunayla gündeme gelecektir. 20 Nisan itibariyle Güneş’in Boğa burcuna geçmesi ve ay sonunda gerçekleşecek Güneş tutulması ile iletişim konuları öne çıkacak ancak ay geneli sizin için bir çok yeni ve önemli başlangıcı beraberinde getirecek.





ASTROLOG ECEM KIZILTOPRAK
 

Nisan 2022’nin En Şanslı 3 Burcu​


Koç: Güneş Dönüşüne Hazır Olun
Nisan ayı, Koç burcundaki güneşle başlar ve sizi tamamen kendi özel hayal dünyanıza çeker. Güneşe dönüşünüz sırasında, maneviyatınız, yaratıcılığınız ve benlik duygunuzla yeniden bağlantı kuruyorsunuz. Güçlü yönlerinizi kutlarken, zayıf yönlerinizi de nasıl onurlandıracağınızı öğreniyorsunuz çünkü sizi güzel yapan da kusurlu olmak. Önümüzdeki birkaç hafta kendi benliğinizin evrimine odaklansın çünkü geçen yıl olduğunuz kişi değilsiniz. Şimdi, hiç olmadığınız kadar “siz” olmaya hazırlanın.

Boğa: Değişime İzin Verin, Harekete Geçin
Ay başlarken güneş, sessiz ve içe dönük 12. evinizde olacak ve Boğa mevsiminin taleplerine hazırlanırken şifayı kucaklamanız için sizi cesaretlendirecek. Güneş dönüşünüzü gerçekten kucaklayabilmeniz için, iç dünyanızda yolculuk etmeniz ve taşıdığınız duyguları kucaklamanız gerekir. Her şeyi bırakmadan önce, hissetmeniz gereken her şeyi hissetmenize izin verin. Aradığınız sevgiyi ve netliği kucaklayın, çünkü hepsi sizi çok fazla büyümeye doğru yönlendiriyor.

Balık: Yaratıcılığınızı Gösterin
Balık sezonu çoktan bitmiş olabilir, ancak bu kesin bir son anlamına gelmez. Aslında, bu ay eskisinden daha iyi bir yerde olabilirsiniz. Jüpiter ve Neptün, Balık burcunda buluştuğunda sevildiğiniz ve kutsanmış olduğunuz açık. Bu ay, kendi benliğiniz için heyecanlı hissediyorsunuz ve gerçek potansiyelinize uygun güven seviyesini yaymaya hazırsınız. Kendinizi nasıl ifade edeceğinizi ne kadar çok öğrenirseniz, başkaları da sizi nasıl seveceklerini o kadar çok anlayacaktır. Sırlarınızı paylaştığınız zaman sır olmaktan çıkarlar ve gerçek olmaya başlarlar. Acıtsa bile gerçeğinizi paylaşmaya başlayın!



Marie Claire
 




KOÇ BURCU NİSAN 2022 AYLIK BURÇ YORUMLARI
1 Nisan’da sizin burcunuzdaki Yeniay’la Nisan ayına başlıyoruz. Yeni kararlar alabilir, hatta bu başlangıç enerjisiyle hayatınızı sıfırlayabilirsiniz. Hedeflerinize doğru harekete geçme konusunda motivasyonunuz yüksek olacak. Daha fazla risk alabilirsiniz, ancak fevri olmamalısınız. 3 Nisan’da yine sizin burcunuzda Merkür ve Güneş kavuşuyor. Gökyüzü hayallerinizi, dileklerinizi, niyetlerinizi destekliyor olacak. Ayın ilk günlerindeki bu olumlu enerjilerden yararlanın. 5 Nisan’da yöneticiniz Mars, Satürn ile kavuşuyor. Sosyal çevrenizle ve arkadaşlarınızla ilişkilerinizi test edebilecek olan bu kavuşum, kalıcı olmayan dostlukların sonunu getirebilir. Ayın ortalarından itibaren de çevrenizdeki insanlara daha çok dikkat etmenizde fayda var. 8 Nisan’da Mars ile Merkür arasında olumlu etkileşim olacak. Evinizle ilgili alınacak kararlar, atılacak adımlar için destekleyici etki alacaksınız. 16 Nisan’da Terazi burcunda Dolunay gerçekleşecek ve sizin ilişki evinizi etkileyecek. Empati, denge kurmak ve karşı tarafı anlamak önem kazanacak. Bu sizin için bir sınav olabilir, ilişkiniz testten geçebilir, dengelerin kurulamadığı ilişkilerde bitişler yaşanabilir. Ben yerine biz demeyi öğrenmeniz gerekecek. 18 Nisan’da parasal konularda beklenmedik gelişmelere hazır olun. Hızlıca bir karar almak ya da imza atmak durumunda kalabilirsiniz. Ancak hırsla hareket etmemeniz gerekiyor. 30 Nisan’da yine para evinizi etkileyecek olan bir Güneş tutulması yaşayacağız. Krizli durumlara, parasal kayıplar getirebilecek gelişmelere açık olabileceğiniz bir süreç olacak ve bunu ay boyunca hissedeceksiniz. Mevcut koşullarınızı değerlendirerek ve iyi düşünerek adım atın. Krizleri iyi yönetebilirseniz bu alanda kazanç fırsatlarıyla da karşılaşmanız mümkün. Nisan ayı boyunca zaman zaman nedensiz huzursuzluklar yaşayabilirsiniz, modunuz düşebilir, iç dünyanıza çekilme ihtiyacı duyabilirsiniz. Böyle zamanlarda yeni farkındalıklarınıza odaklanın. Şifa enerjisi de taşıyan bu ay terapiye başlamak için de uygun olacak.





BOĞA BURCU NİSAN 2022 AYLIK BURÇ YORUMLARI
Nisan’ın ilk gündemi, 1 Nisan’daki Yeniay olacak. Biraz içedönük olabilirsiniz. Ancak yeni farkındalıklar da kazanabilirsiniz. 5 Nisan’da yöneticiniz Venüs Balık burcuna geçiyor. Kardeşleriniz, akrabalarınız ya da yakın çevrenizle olan ilişkileriniz için şifa enerjisi taşıyan bir döneme giriyorsunuz. Dargınlıklar son bulabilir, daha affedici olabilirsiniz ve geçmişte biriktirdiğiniz öfkeleriniz varsa bırakabilirsiniz. 11 Nisan’da Merkür sizin burcunuza geçecek. Yeni plan ve projeler geliştirebilirsiniz, zihniniz çok hızlı çalışabilir ve yeni kararlar alabilirsiniz. 16 Nisan’da gerçekleşecek olan Dolunay sürecinde sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. 18 Nisan’da Merkür ile Venüs arasındaki olumlu etkileşim size ilişkinizle ilgili güzel gelişmeler getirebilir. Bir evlilik kararı alabilir, yalnızsanız uzun vadeli olacak bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Ve bütün bu gelişmeler çok hızlı olabilir. Bu anlamda ayın en şanslısı olacağınız söylenebilir. 20 Nisan’da Güneş de sizin burcunuza geçecek, doğum gününüz yaklaşırken daha fazla kendinize odaklanacak ve daha yüksek bir enerjide olacaksınız. Doğum gününüzün bir astrolojik danışmanlık almak için en uygun dönem olduğunu hatırlatmakta da fayda var. Ay boyunca hayatınıza yeni insanlar girebilir, sosyal çevreniz genişleyebilir. Dikkat çekeceğiniz bir dönemdesiniz. 30 Nisan’da ise sizin burcunuzda Güneş tutulması gerçekleşecek. Krizli olabilecek bu süreç, aynı zamanda sizi güçlendirecek önemli kararlar almanızı da sağlayabilir. Krizleri yönettiğiniz ve doğru adımlar attığınız takdirde hayat yolunuzu açacak, yeter ki artık kabuğunuzu kırın ve değişime açık olun.





İKİZLER BURCU NİSAN 2022 AYLIK BURÇ YORUMLARI

1 Nisan’daki Yeniay’la birlikte sosyal yaşamınızın ve arkadaşlık ilişkilerinizin ön plana çıkacağı bir döneme giriyorsunuz. Hayatınıza yeni insanlar girebilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Sosyal ortamlarda dikkat çekebilirsiniz. 5 Nisan’dan itibaren kariyeriniz gündeminize oturacak. İyi düşünerek doğru adımları attığınız takdirde para kazanabileceğiniz, bu alanda şanslı olabileceğiniz ve destekleneceğiniz bir süreçte olacaksınız. 7 Nisan’da Ay sizin burcunuzda olacak, aynı gün yöneticiniz Merkür ile Satürn arasında olumlu etkileşim yaşanacak. Ertesi gün ise Merkür Mars ile olumlu açı yapacak. Bugünlerde geliştireceğiniz projeler, planlar, hayatınızla ilgili alacağınız kararlar uzun vadede sizi güçlendirebilir. Adım atmaktan korkmayın, gökyüzü sizi destekliyor olacak. 11 Nisan’da Merkür’ün Boğa burcuna geçmesiyle birlikte yeni farkındalıklar kazanabilirsiniz. Karar alırken sezgilerinizi de dinlemeyi unutmayın. Özellikle kendinizi güvende hissetme ihtiyacınız yoğun olacak. 16 Nisan’da aşk evinizde Dolunay gerçekleşiyor. Bu süreçte ilişkinizle ilgili zorlanabilirsiniz. Bazı dengeleri sağlayamadığınız takdirde bitişler yaşanabilir. Ayın son günlerinde kariyerinizle ilgili güzel gelişmeler karşınıza çıkabilir. Yeni kazanç fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Alacağınız kararlar önem taşıyacak. Merkür’ün sizin burcunuza geçmesiyle birlikte de hayat sizi yeni kararlar almaya itecek. 30 Nisan’da gerçekleşecek olan Güneş tutulmasının etkilerini ise daha bilinçaltı düzeyde hissedeceksiniz. İçsel krizler yaşayabileceğiniz bu süreçte hayatınızda nelerin köklü olarak değişmesi gerektiğine odaklanabilirsiniz. Bazı yüzleşmeler yaşayabilirsiniz.





YENGEÇ BURCU NİSAN 2022 AYLIK BURÇ YORUMLARI

1 Nisan’da gerçekleşecek olan Yeniay’da kariyerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Özellikle kararsız olduğunuz konularda netleşip ilerleyebilirsiniz. Hayat sizden cesur olmanızı istiyor. 5 Nisan’dan itibaren yurt dışı bağlantılı işlerinizde ya da hukuksal süreçlerinizde gökyüzünün desteğini alacağınız bir sürece giriyorsunuz. Yüksek öğrenimle ilgili konularda da avantajlar elde edebilirsiniz. 7 Nisan’da bazı yüzleşmelerle birlikte yeni farkındalıklar yaşayabilirsiniz, spiritüel çalışmalar için çok uygun bir gün olacak. Hemen ertesinde Ay’ın sizin burcunuza geçmesiyle birlikte karar almak, harekete geçmek için destekleniyor olacaksınız. 11 Nisan’dan itibaren hayatınıza yeni insanların girebileceği, yeni dostlar edinebileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. 16 Nisan’da gerçekleşecek olan Dolunay, ailenizle ve evinizle ilgili konularda zorlayıcı etkilerde bulunabilir. Aile içinde aniden çıkabilecek krizleri yönetmeniz gerekebilir. Ayın üçüncü haftasında ise aşk hayatınız ön plana çıkıyor. Hızlı gelişmelerle tutkulu bir aşka adım atabilirsiniz. İlişkiniz varsa daha keyifli bir sürece girebilirsiniz. Ancak gölgelerin de açığa çıkabileceği günler olacağından kendinizle yüzleşmeye de hazır olmalısınız. 30 Nisan’da gerçekleşecek Güneş tutulması arkadaşlık evinizi etkiliyor. Bu alanda krizlere, dönüşümlere ve bazı bitişlere hazırlıklı olun. Hayatınızdan çıkması gerekenler çıkacaktır. Adeta sizi zorlayan enerjilerden arınıyorsunuz.





ASLAN BURCU NİSAN 2022 AYLIK BURÇ YORUMLARI

1 Nisan’da gerçekleşecek olan Yeniay ve hemen arkasından 3 Nisan’da yöneticiniz Güneş’in Merkür ile kavuşum yapması yurt dışı süreçlerini, seyahat ya da eğitim konularını gündeminize taşıyabilir. Gelecekle ilgili hayallerinize odaklanabilir, yeni kararlar alabilirsiniz. Ne istediğinizi biliyorsanız hayat size yeni kapılar açabilir. 5 Nisan’dan itibaren ortak kazançlar, gelirler ve giderler alanlarınız hareketleniyor. Bu alanda şanslı olacaksınız. 10 Nisan’da Ay sizin burcunuzdayken alacağınız kararlar konusunda dikkatli olun. Dönüşüm süreçlerinizin önünde engeller olabilir, bazı şeylerin henüz vakti gelmemişse zorlamayın. 11 Nisan’dan itibaren ise kariyer konuları gündeminize geliyor. Zihinsel olarak bu alana odaklanabilir, bazı kararlar alabilirsiniz. İş görüşmeleri, yazışmalar, sözleşmeler gibi konular hızlanabilir. 16 Nisan’daki Dolunay kardeşleriniz, akrabalarınız ya da yakın çevrenizdeki kişilerle ilişkilerinizi zorlayabilir. Bu süreçte sakin olmanız önem taşıyor. 25 Nisan tarihini bir kenara not edin. Evlilik kararı, aşk hayatınızla ilgili hayal ettiğiniz gelişmeler, karşı taraftan duymak istediğiniz sözler gibi konularda isteklerinize kavuşabilirsiniz. Ancak aynı zamanda sorumluluk almanız çaba göstermeniz de gerekecek. 30 Nisan’daki Güneş tutulmasının etkilerini ise son haftalarda ana odağınızı oluşturan kariyer alanından alacaksınız. Krizler, değişimleri beraberinde getirirken size bazı kapıları kapatabilir. Ama unutmayın, yenileri açılacaktır.





BAŞAK BURCU NİSAN 2022 AYLIK BURÇ YORUMLARI

1 Nisan’daki Yeniay ve hemen ardından yöneticiniz Merkür’ün Güneş’le kavuşumu hayatınıza adeta değişim enerjisi getiriyor. Olumsuz deneyimlerin aslında yeni bir başlangıç yapmanız için size fırsat verdiğini fark edebilirsiniz. Parasal alanda yeni kararlar almak için de uygun bir süreçtesiniz. 5 Nisan’dan itibaren ilişki konuları gündeminize geliyor. Bu alanda şanslı gelişmeler yaşayabilirsiniz; ilişkiniz şifalanabilir, yalnızsanız hayatınıza aşk gelebilir. Ancak bu süreçte özellikle ilişkiyi geleceğe taşımakla ilgili gerçekçi olun. Beklentilerinizi abartmayın. Bazen bitişler de yeni başlangıçları getirebilir. 11 Nisan’da Merkür Boğa burcuna geçiyor. Yurt dışı bağlantılı işleriniz, yüksek öğrenim konuları ya da gündeminizde varsa hukuksal süreçlerle ilgili konulara odaklanabileceğiniz bir dönem. Ay sonundaki Güneş tutulması da sizi aynı alanlarda etkileyecek ve krizlerle birlikte değişimleri getirecek. Hayatın size yeni kapılar açabilmesi için bitmesi gerekenler bitecek. 16 Nisan’daki Dolunay ise parasal konuları gündeme getirecek. Bu alanda zorlanmalar yaşayabilirsiniz. 24-25 Nisan tarihlerinde sağlığınıza dikkat edin. Özellikle kronik hastalıklarınız varsa kontrollerinizi yaptırın. Günlük yaşamınızda da blokajlarınız olabilir ve bazı hayat değişiklikleri yapmanız gerekebilir.




TERAZİ BURCU NİSAN 2022 AYLIK BURÇ YORUMLARI
1 Nisan’daki Yeniay’la birlikte hayatınıza hızlıca yeni bir aşk girebilir. İlişkiniz varsa geleceğe dönük bazı kararlar alabilir, adımlar atabilirsiniz. Evlilik kararı gibi gelişmeler söz konusu olabilir. 5 Nisan’da yöneticiniz Venüs Balık burcuna geçiyor. Günlük yaşamınız, alışkanlıklarınız, rutinleriniz ön plana çıkıyor. Sizi daha mutlu edecek, iyi hissettirecek alışkanlıkları yaşamınıza ekleyebilirsiniz. Bir spor programı ya da diyete başlamak, sağlığınız için bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz ve bu alanda destekleniyorsunuz. Şifa enerjisine açık olacaksınız. Kendinize zaman ayırın ve aşırı yorulmamaya dikkat edin. 8 Nisan kariyerinizle ilgili kararlar alıp adımlar atmak için uygun olacak. 11 Nisan’dan itibaren ise ortak maddi kazançlar, borç-alacak ve kredi gibi alanlara odaklanabilirsiniz. Bu alanda daha hızlı düşünebilir, çözümler bulabilir, bazı kararlar alabilirsiniz. Ancak ay sonundaki Güneş tutulmasından da bu alanda etki alacağınızdan, çıkabilecek krizlere hazırlıklı olun. İç dünyanızda da aynı şekilde krizli bir süreçten geçebilirsiniz; çünkü yoğun bir dönüşüm enerjisine açık olacaksınız. Hayat sizden tutunduklarınızı bırakmanızı isteyecek. 16 Nisan’daki Dolunay da sizin burcunuzda gerçekleşecek. Yeni başlangıçlar için bitişlere hazır olmanız gereken bir aydasınız. Değişime direnmeyin.





AKREP BURCU NİSAN 2022 AYLIK BURÇ YORUMLARI
1 Nisan’daki Yeniay’la birlikte sağlığınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Günlük hayatınızda düzenlemeler yapabilirsiniz. Yaşam ya da çalışma alanınızda değişiklikler söz konusu olabilir. 5 Nisan’dan itibaren ise aşk hayatınız ön plana çıkıyor. Ay genelinde odak noktanızın ilişkiler olacağını söylemek mümkün. Bu alanda şansınız açık olabilir, gökyüzü sizi birçok farklı şekilde destekliyor. Hayatınıza yeni bir aşk girebilir veya var olan ilişkiniz şifalanabilir. Partnerinizle iletişiminiz daha yoğun olacak. Geleceğe dönük bazı kararlar alınabilir, adımlar atılabilir. Aynı zamanda sanatla ilgili çalışmalar da yapabilir, yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz. İlham kanallarınız açık olacak. 16 Nisan’daki Dolunay civarında ise biraz içinize çekilebilir, kendinizle kalmak isteyebilirsiniz. Sezgileriniz güçlü olacak. Ne hissettiğinize odaklanabilir, bazı sorgulamalar içine girebilirsiniz. Çevrenizdeki dost görünen kişilerin gerçek yüzleriyle karşılaşabilirsiniz. 18 Nisan tarihini bir yere not edin. Hem Ay sizin burcunuzda olacak, hem de gökyüzü beklenmedik gelişmeler getirebilecek. Bu süreçte partnerinizle açık iletişimde olun. Ne istediğinizi bilerek, net bir duruş sergileyin. 30 Nisan’daki Güneş tutulması ay boyunca yaşadıklarınızı yeniden değerlendirmenizi sağlayabilir. Direnç enerjisi ayağınıza takılan en büyük engeliniz olabilir. Sezgilerinize ve hayatın planlarına güvenin.





YAY BURCU NİSAN 2022 AYLIK BURÇ YORUMLARI
1 Nisan’daki Yeniay aşk evinizde gerçekleşecek. Yeni başlangıçlar olabilir, hayatınıza hızlıca bir aşk girebilir. İlk adımı atma konusunda cesur hissedebilirsiniz. Ya da karşı taraftan bir adım gelebilir ve sizi mutlu edebilir. 5 Nisan’dan itibaren ailenizle ve evinizle ilgili konular gündeminize geliyor. Ev alım-satım ya da kiralama süreçlerinde şanslı olabilir, kazanç elde edebilirsiniz. Bu alanda sözleşmelere imza atmak için uygun bir süreç olacak. Aile içi ilişkilerde ise sorunlar varsa çözülebilir, sağlıklı bir diyalog kurulabilir ve şifa enerjisi çalışabilir. 11 Nisan’dan itibaren ise iş yaşamınız, günlük hayat düzeniniz ve sağlığınız ön plana çıkıyor. 30 Nisan’daki Güneş tutulması da aynı alanları etkileyeceğinden dikkatli olmalısınız. Bu ay özellikle sağlığınızla ilgili hiçbir şeyi ihmal etmeyin. Daha rahat bir akış için hayatınızda yeni düzenlemeler yapabilirsiniz, farklı fikirlere de açık olun. Bırakın bir değişim rüzgarı essin ve yenilikleri getirsin. 16 Nisan’daki Dolunay ise arkadaşlıklarınızla ilgili bazı krizler ve zorlanmalar getirebilir. Bir arkadaşınızı hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Kendinizi ait hissetmediğiniz ortamlarda bulunmaya son vermek isteyebilirsiniz. Mutlu olmadığınız yerden gitmek size iyi gelecek.





OĞLAK BURCU NİSAN 2022 AYLIK BURÇ YORUMLARI

1 Nisan’daki Yeniay’la birlikte aile ya da ev konularında yeni kararlar alıp başlangıçlar yapabilirsiniz. Ev alım-satım ya da taşınma gibi konularda hızlı gelişmeler söz konusu olabilir. 5 Nisan’dan itibaren eğitim, seyahat, sözleşme ve iletişim süreçleri ön plana çıkıyor. Bazı kararlar alabilir ve adım atabilirsiniz. Yakın çevrenizle daha fazla iletişim halinde olabilirsiniz. 11 Nisan’dan itibaren aşk hayatınıza odaklanıyorsunuz. 30 Nisan’daki Güneş tutulması da aynı alanda sizi etkiliyor. Bu süreçte ilişkinizle önemli değişimler olabilir. Krizler çıkabilir, bitişler yaşanabilir, ancak bitişlerden yeni başlangıçlar da doğabilir. Ne istediğiniz önemli olacak. Direnç enerjisinden çıkmanız gerekiyor. Ancak gereksiz risklere de girmeyin. Esnek olmayı denerseniz hayat size yeni kapılar açabilir. 16 Nisan’daki Dolunay’ın etkilerini ise kariyer alanınızdan alıyorsunuz. Bu alanda zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Çıkabilecek krizleri iyi yönetmeniz gerekiyor. Bazı konuların tamamlanması, geride bırakılması gerekebilir. İşten ayrılma, çalışma alanınızı değiştirme gibi konular söz konusu olabilir. Eskiyi bırakmaya ve önünüze bakmaya açık olun. Ayın son haftasında ise parasal konularda gündemleriniz oluşabilir. Kararlarınızın arkasında durmanız, sorumluluk almanız önemli. Kazanç ya da kayıplarınızı kararlarınız belirleyecek.





KOVA BURCU NİSAN 2022 AYLIK BURÇ YORUMLARI
1 Nisan’daki Yeniay yakın çevre ilişkilerinizde etkili olacak. Bazı kararlar alabilirsiniz. Aynı zamanda gündeminizdeki eğitim ya da seyahat konularında fırsatlarla karşılaşabilir, başlangıç adımları atabilirsiniz. 5 Nisan’dan itibaren parasal konular gündeminize gelecek. Önemli fırsatlarla karşılaşabilir, avantajlar elde edebilirsiniz. Bunları iyi değerlendirin ve dikkatli adımlarla ilerleyin. Özellikle 12 Nisan ve 27 Nisan civarında şanslı gelişmeler yaşama ihtimaliniz yüksek. Bazı kişilerden destek ya da danışmanlık da almanızda da fayda var. 11 Nisan’dan itibaren ise aile ve ev konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinizi ve ailenizi güvende hissetme ihtiyacınız artabilir. Ev alım-satım ya da kiralama konuları gündeminize gelebilir. 30 Nisan’daki Güneş tutulması da aynı alanı etkileyecek. Krizlerle birlikte gelecek dönüşümlere hazır olun. Konfor alanınızı bırakıp hayatınızı hiç ummadığınız şekilde yeni bir yere taşımanız gerekebilir. 18 Nisan’da yöneticiniz Uranüs ile Venüs arasında olumlu etkileşim olacak ve kariyerinizle ilgili sürpriz gelişmeleri gündeme getirebilecek. Yeni ek gelir fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz ya da ücret artışı söz konusu olabilir. 16 Nisan’daki Dolunay’da ise gelecekle ilgili yeni hedefler belirlerken, bazı kapıları kapatabilirsiniz. Özellikle yurt dışıyla ilgili konularda bitişlerle birlikte yeni başlangıçlar gelebilir.




BALIK BURCU NİSAN 2022 AYLIK BURÇ YORUMLARI
1 Nisan’daki Yeniay sürecinde odağınızı maddi alana çevirebilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirme yönünde parasal durumunuzu yeniden değerlendirebilirsiniz. Yeni bir bütçe planı yapmak için ideal bir süreç olacak. 5 Nisan’da Venüs, 15 Nisan’da da Mars sizin burcunuza geçiş yapıyor. Gökyüzü sizi birçok alanda destekliyor. Şanslı olacağınız, daha pozitif düşüneceğiniz ve ön plana kendi isteklerinizi alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Daha cesur olacak ve kendi şansınızı yaratacaksınız. Risk almaktan korkmayın. Bu anlamda en desteklendiğiniz tarihler 12 Nisan ve 27 Nisan civarı olacak. Yöneticiniz Neptün’ün önce Jüpiter, sonra da Venüs’le kavuşması aşk hayatınızda da güzel gelişmeleri getirebilir. Aynı şekilde maddi alanda da bolluk bereket enerjisi çalışıyor. Yeni fırsatlara açık olun. 11 Nisan itibariyle eğitim ve iletişim konuları ön plana çıkabilir. Yurt içi seyahatleri gündeme gelebilir. 30 Nisan’daki Güneş tutulması etkilerini de bu alandan alacağınız için hayatınızı önemli ölçüde değiştirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Diğer taraftan yakın çevrenizle ilişkilerinizde zorlanmalar yaşamanız mümkün. 16 Nisan’daki Dolunay ise hayatınıza dönüşüm süreçlerini getiriyor. Bu biraz sancılı olabilir. Duygusal anlamda yoğun etki alabilirsiniz, spiritüel çalışmalar yapmayı deneyin. Eskiyi bırakarak yeniye yer açmanız gerektiğini hatırlayın


Astroloji Danışmanı Sibel Süslü
 

KOÇ NİSAN 2022 AYLIK BURÇ YORUMU

Koç’lar Nisan ayına bomba gibi başladığınızı söylememe gerek yok herhalde. Daha 1 Nisan dedik mi sizlerin burcunda şahane bir yeniay gerçekleşiyor. Tabii ki bu yeniay en çok sizlere yarayacak. Bu yeniayda ne dileğiniz varsa içten dileyin gerçek olma ihtimali yüksek. Hayatınızda hangi konuda beklentiniz varsa bir anda güzel bir haber alabilirsiniz. Önemli nokta ise geçmişte size yük olan konu ne ise artık bitiyor ve bu konuda yeni bir sayfa açıyorsunuz. Bu Nisan ayının tamamında, hisleriniz güçlü olacak. Özellikle gördüğünüz rüyalar mesajcı olabilir. Hislerinize güvenin Nisan ayında. İçinize doğan gerçek olur. 16 Nisan dolunayı ise, ilişki ve evlilik hayatınızda bir tamamlanma süreci yaratacaktır. Fakat olumlu yanını görmek istiyorsanız bu dolunayın, ilişkide öfke kontrolünüze dikkat etmelisiniz. Aksi halde dolunay ilişkiyi bir krize götürecektir. 20 Nisan’da Güneş’in Boğa burcuna geçmesiyle, 21 Mayıs’a kadar maddi olarak güçleneceğiniz bir dönem olacak. Geliriniz artabilir veya yatırımlarınızdan güzel kazançlar sağlayabilirsiniz.

Şanslı ve olumlu günler: 1-2-10-11-12-19-20-24-25-28-29

Düşük enerjili günler: 13-14-17-18-26-27

Aşkta güzel günler: 10-11-12






BOĞA NİSAN 2022 AYLIK BURÇ YORUMU

Boğa burçları Nisan ayına herkes gibi yeniayla başlıyorsunuz. 1 Nisan yeniayı, sizlere geçmişle ilgili mesajlar verecek. Eskiyi arkanda bırakırsan çok güzel yeni kapılar çıkacak hayatına diyecek. Kendinizi keşfedeceğiniz, yeni bir “ben” diyeceğiniz adımlar atacaksınız. Belki de her şeyden arınmak için bir meditasyon, yoga gibi zihninize iyi gelecek çalışmalara başlayabilirsiniz. Ama şifreniz bu yeniayda eskiyi bırakmak olmalıdır göreceksiniz ki harika bir yol sizi bekliyor. Ayrıca sağlık problemi olanlara şifacı bir yeniay olacaktır. Bu Nisan ayının tamamında, şansınız çok açık olacak. Ama tam her şey kötü derken Nisan ayında sanki mistik bir el yardımınıza koşacak. Özellikle düştüğünüz anda bir dostunuz sizi çıkartabilir. Mucizeler bu ay sizinle. Aşkta da yaşadıklarınıza inanamayacaksınız. 16 Nisan dolunayı ise, ciddi mesajlarla geliyor. Özellikle ofis ortamında krizler yaşayabilirsiniz. Altınızda çalışanların hataları üstünüze kalabilir. Dolunayın yakınlarında kendinizi riske atacak hareketlerden uzak durun. Evcil hayvanınız varsa ona da dikkat edin. 20 Nisan’da Güneş’in Boğa burcuna geçmesiyle, 21 Mayıs’a kadar sizlerin dönemi olacak. Boğa burçları doğum gününü kutlarken dileklerini iyi tutsun. Yeni başlangıçlar bu dönemde sizlerle olacak. Hayatınızda hiçbir şey için geride kalmayın şans sizinle.

Şanslı ve olumlu günler: 3-4-5-13-14-22-23-26-27-30

Düşük enerjili günler: 2-15-16-19-20-28-29

Aşkta güzel günler: 13-14





İKİZLER NİSAN 2022 AYLIK BURÇ YORUMU

Nisan ayına herkes gibi bir yeniay ile başlıyorsunuz. 1 Nisan yeniayının en şans getireceği burçlardan birisiniz. O kadar güzel ki hangi konuda sıkıntınız varsa adeta ışık olacak. Aşktaki yaralarınızı saracak, kariyerde, sağlıkta problemler varsa şifa olacak. Bir de mucizeleri yanında getirecek. Bu yeniayda, yöneticiniz Merkür de söz sahibi olduğundan ne istiyorsanız hayattan dileyin. Bu Nisan ayının tamamında, kariyer hayatında hiç umulmadık güzellikler yaşayabilirsiniz. Hayalinizdeki iş teklifini alabilir veya ansızın çalıştığınız şirkette bir terfi alabilirsiniz. 16 Nisan dolunayı ise, sert olmasına rağmen size şanslı bir yerde denk geliyor. Özellikle aşk hayatında bir tamamlanma süreci olabilir. Yalnız, bir anlık öfkeyle bunu tersine çevirmeyin dolunay ensenizde bekliyor. Çocukla ilgili de beklentisi olanlar varsa gelişmeler olabilir. 20 Nisan’da Güneş’in Boğa burcuna geçmesiyle, 21 Mayıs’a kadar ruhsal olarak bir dönüşüm yaşayacaksınız. Belki bir terapi alacaksınız belki kişisel gelişim çalışmalarına katılacaksınız ama ne olursa olsun zihninizi rahatlatmak çok iyi gelecek. Yoksa önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz. Sağlıkta da şifa bulacaksınız.

Şanslı ve olumlu günler: 1-2-6-7-15-24-25-28-29

Düşük enerjili günler: 3-4-5-17-18-22-23-30

Aşkta güzel günler: 15-16






YENGEÇ NİSAN 2022 AYLIK BURÇ YORUMU

Nisan ayının ilk günü gerçekleşen bir yeniayla başlıyorsunuz aya. 1 Nisan yeniayı, hayatınızdaki yeni sayfaları kariyer hayatında açabilir. Başvurduğunuz bir işten geri dönüş olabilir veya ansızın yeni bir teklif kapınızı çalar. Kariyer hayatında olanlara güzellikler getirecektir. Çalışmayanlar ise gelecek hedefleri doğrultusunda harekete geçmeliler. Çekinip veya ben yapamam deyip durmamalılar. İş kuracaksa kursunlar, yatırım yapacaklarsa yapsınlar, bir şey alacaksa alsınlar. Bu Nisan ayının tamamında, her alanda şansınız açık olacak. Su grubu üyelerden biri olarak bu ay çok şanslı etkiler alacaksınız. Hayatınızda mucizelere inandığınız bir Nisan ayı olacak. Aşk, para, sağlık, eğitim ne temenniniz varsa. 16 Nisan dolunayı ise aile hayatında krizlere sebebiyet verebilir. Ayrıca gayrimenkul işleriniz varsa dolunay yakınında bu konudan uzak durmalısınız gergin zamanlar yaşanabilir. 20 Nisan’da Güneş’in Boğa burcuna geçmesiyle, 21 Mayıs’a kadar çok mutlu zamanlardan geçeceksiniz. Olmaz dediğiniz konular gerçek olabilir. Ayrıca, dostlarınızdan yana sevinçler yaşayabilirsiniz. Onların vasıtasıyla hayatınızın en güzel fırsatını, aşkını bulabilirsiniz.

Şanslı ve olumlu günler: 3-4-5-8-9-17-18-26-27-30

Düşük enerjili günler: 6-7-19-20-21-24-25

Aşkta güzel günler: 8-17-18






ASLAN NİSAN 2022 AYLIK BURÇ YORUMU

Nisan ayına girdiğiniz gibi bir yeniay sizleri bekliyor. 1 Nisan yeniayı, ateş gruplarına iyi gelecek ve bunlardan biri de sizlersiniz. Yeni başlangıçlara hazır olun. Bu yeniay ruhen de çok pozitif gelecek. Üstünüzdeki kara bulutlar dağılacak. Yüksek öğrenimde beklentisi olanlar yeni kapılar aralanacak. Yurt dışı işleriniz, yerleşim konularınız varsa şahane ilerleyecektir. Ama en güzeli o kadar pozitif bir ruh halinde olacaksınız ki hayatınızda her şey yoluna girecek. Bu Nisan ayının tamamında, şansınız maddi açıdan açık olacaktır. Hiç ummadığınız anda elinize geçen bir para borçlarınızı hafifletmeye yardımcı olacaktır. Eşiniz varsa onun da sürpriz bir şekilde Nisan ayına geliri artabilir. Uzun süren bir miras davası lehinize sonuçlanabilir. 16 Nisan dolunayı ise öfke kontrolünü iyi yapmanız gereken bir dönem olacak. İletişim tonunuz çok sert olacak. Gerek eğitimde gerek iş hayatında sözleriniz yaralayabilir. Sosyal ortamlarda, davetlerde daha çok yer alabilirsiniz. 20 Nisan’da Güneş’in Boğa burcuna geçmesiyle, 21 Mayıs’a kadar kariyer hayatında gücünüzü ispatladığınız anlarda olacaksınız. Yeni başlangıçlar ansızın kapınızı çalabilir.

Şanslı ve olumlu günler: 1-2-6-7-11-12-19-20-28-29

Düşük enerjili günler: 8-9-22-23-26-27

Aşkta güzel günler: 19-20





BAŞAK NİSAN 2022 AYLIK BURÇ YORUMU

Nisan ayına herkes gibi güzel bir yeniayla adım atıyorsunuz. 1 Nisan yeniayı, her konuda yeni sayfalar açtıracağı gibi özellikle maddi anlamda size sevinçler yaratacaktır. Çok ihtiyacınız olan bir tutar bir anda elinize geçebilir. Daha çok borçlarınızı kapatmak için bunu değerlendirebilirsiniz. Kredi çekmek isteyenler rahatlıkla başvursun. Evli olanlar varsa partnerinizin maaşında artış olabilir. Ameliyat olacaklar için de şifacı olacaktır. Bu Nisan ayının tamamında, ilişki ve evlilik hayatında en çok romantizme doyacak olanlar sizlersiniz. Hiç ihtimal vermediğiniz gönül işinde bile havalara uçacaksınız. Ortaklıkla işiniz varsa hedeflerinizden fazla kazanç elde edeceksiniz bu ay. 16 Nisan dolunayı ise agresif yapabilir. Ayrıca değerli eşyalarınıza, paranıza dikkat edin. Bir an başka bir şeye sinirlenip dalgınlıkla bir şeyler kaybedebilirsiniz. Yeni yatırımlar için pek ideal değil. 20 Nisan’da Güneş’in Boğa burcuna geçmesiyle, 21 Mayıs’a kadar şansınıza inanamayacaksınız. Sahne ışıklarında olacaksınız, parlayacaksınız hangi konuda beklentiniz varsa. Aşkta da şans açık ayrıca çocukla ilgili de beklentiniz varsa güzel haber gelebilir.

Şanslı ve olumlu günler: 2-3-4-8-9-13-14-22-23-30

Düşük enerjili günler: 1-11-12-24-25-28-29

Aşkta güzel günler: 8-22-23-27





TERAZİ NİSAN 2022 AYLIK BURÇ YORUMU

Nisan ayına güzel bir yeniayla adım atıyorsunuz. 1 Nisan yeniayı sizlere ilişki hayatınızda yeni sayfalar açtıracaktır. Özellikle duygusal olarak yara aldığınız bir ilişkiniz, bir evliliğiniz varsa burada yaraları sarmaya hatta yeni bir dönemi başlatmaya geliyor bu yeniay. İlişkinizde buradan geri dönüş olmaz artık derken yeniay adeta ışık olacaktır. Ortaklıkla işiniz varsa yeni projeler veya yeni ortaklar karşınıza gelerek kazancınıza kazanç katabilirler. Bu Nisan ayının tamamında, eğer kronik, düzelmeyen bir sağlık probleminiz varsa mucizevi bir şekilde şifa bulabilirsiniz. Ayrıca ofis ortamında hiç aklınızda yokken bu ay bir terfi alabilirsiniz. Ama en çok psikolojik olarak toparladığınız, umutlarınızın gerçek olduğu bir ay olacak. 16 Nisan dolunayı ise bizzat sizlerin burcunda olduğundan sinirleriniz gergin olabilir. Herkese karşı önyargılı olabilirsiniz ve sesinizin tonu yükselebilir. Yeniayda atılan adımlar varsa bu zamanda tamamlanma süreci olacaktır ama hep öfkenize hakim olmalısınız. 20 Nisan’da Güneş’in Boğa burcuna geçmesiyle, 21 Mayıs’a kadar finansal olarak üstünüze yük olan konulardan kurtulacaksınız. Elinize geçen paralarla ödemelerinizi yapabilirsiniz.

Şanslı ve olumlu günler: 6-7-11-12-15-24-25

Düşük enerjili günler: 3-4-5-13-14-26-27-30

Aşkta güzel günler: 24-25





AKREP NİSAN 2022 AYLIK BURÇ YORUMU

Aya başladığınızda hemen ilk gün bir yeniay oluşuyor. 1 Nisan yeniayı, ruhen şifa olmaya geliyor. Kendinizi kapattığınız, kısıtladığınız konularda ışık olacaktır. Yük olan her şeyden kurtulma vakti olacaktır. Ofis ortamında yeni bir sayfa açanlarınız olacaktır. Sağlık problemleri olanlara şifa olacaktır. Evcil hayvanı bile hasta olan varsa onlar dahi iyileşecektir öyle bir yeniaydayız. Bu Nisan ayının tamamında, su grupları çok şanslı olacak. Bunlardan biri de sizsiniz. Her alanda işleriniz yaver giderse şaşırmayın. Ters giden neyiniz varsa inanılmaz şekilde iyi sonuçlanacaktır. Aşkta da en çok romantizmi hissedecek olanlardansınız. 16 Nisan dolunayı ise sert mesajlarla geliyor sizlere. Arkanızdan çevrilen işleri öğrendiğiniz, öfkenizi kontrol etmekte zorlandığınız bir dolunay olabilir. Ama sakin kalmazsanız suçsuzken suçlu olan siz olursunuz. Dolunay yakınlarında ani başlayan bir ağrı, sızı olursa doktora gitmeyi ihmal etmeyin. 20 Nisan’da Güneş’in Boğa burcuna geçmesiyle, 21 Mayıs’a kadar partnerinizle aranızdaki bağ güçlenecektir. İlişkiyse ilişkideki evlilikse evlilikteki tutkunuz artacaktır. Bazılarınızı yalnızken ilişkiye bir anda adım atabilir.

Şanslı ve olumlu günler: 8-9-13-14-17-18-26-27

Düşük enerjili günler: 2-6-7-15-16-28-29

Aşkta güzel günler: 8-18-26-27






YAY NİSAN 2022 AYLIK BURÇ YORUMU

Nisan ayına nasıl şanslı başladığınızı bilseniz hiç bitmesin bu ay derdiniz. 1 Nisan yeniayı, sizlere getirebileceği maksimum şansı getiriyor diyebiliriz. Öncelikle size dert olan her konu artık dert olmaktan çıkıyor. Hayatınızda kendinizi sahnede hissedeceksiniz. Şansınız her konuda açık yeni başlangıçlar için. Özellikle de aşk hayatında yeni adımlar atabilirsiniz. Bebek müjdesi alanlarınız dahi olabilir. Bu Nisan ayının tamamında, inanılmaz şekilde bir huzurlu hissedeceksiniz. Çok güzel şeylere gebe olacaksınız. Ama kafaya bir şey takmamayı öğrenecek ve negatif kişileri attığınızda güzellikleri göreceksiniz. Ayrıca bu ay içinde gayrimenkul işiniz varsa beklediğinizden harika ilerleyecektir işleriniz. Ailede hasta biri varsa ise çok hızlı iyileşecektir. 16 Nisan dolunayı ise sert olmasına rağmen sizlere biraz daha iyi gelecektir. En azından halen şanslı olduğunuz bir dönemde çok etki almayacaksınız. Fakat test süreciniz dostlardan yana olabilir. Öfkenizi dostlarınıza karşı gösterebilirsiniz. 20 Nisan’da Güneş’in Boğa burcuna geçmesiyle, 21 Mayıs’a kadar ofiste yükselişe geçebilirsiniz. Mevkiiniz artabilir. Sağlığınızda sıkıntılar varsa şifa bulabilirsiniz.

Şanslı ve olumlu günler: 1-2-11-12-15-19-20-28-29

Düşük enerjili günler: 3-4-5-8-9-17-18-30

Aşkta güzel günler: 1-2-28-29





OĞLAK NİSAN 2022 AYLIK BURÇ YORUMU

Nisan ayına adım attığınız gibi bir yeniay karşılıyor. 1 Nisan yeniayı, ailenize sevinçler getirebilir. Uzun süredir sıkıntı yaratan bir konu çözüme kavuşabilir. Aileye yeni bir birey katılabilir. Gayrimenkul işleriniz hayırlı gider. Evinizi taşıyacaksanız bu yeniayla beraber harekete geçebilirsiniz. Anneniz veya babanız hasta ise şifa bulacaktır bu dönemde. Bu Nisan ayının tamamında, çevrenizden umulmadık destekler göreceksiniz. Bu mesela bir davete gitmeniz veya yeni bir ortama dahil olmanızla ilgili olabilir. Orada tanıştığınız biri hayatınızın işini getirebilir size. Veya yeni bir çevrede tanıştığınız biri hayatınızın aşkı olabilir. Mucizeler hiç ummadığınız kişilerden veya ortamlardan gelecek Nisan ayında. Ayrıca eğitimde de kötüye odaklanmışken havalara uçacaksınız. 16 Nisan dolunayı ise kariyer hayatında sakin olmanız şartıyla destek olacaktır. Öfkeniz bir anda iş hayatınızı sonlandırmanıza sebep olmasın. 20 Nisan’da Güneş’in Boğa burcuna geçmesiyle, 21 Mayıs’a kadar havada karada suda aşk kokusu var! Yeni başlangıçlar bir anda hayatınızda olacak. Hayatınızda her konuda bir “oh” çekeceğiniz dönem olacak. Çocukla ilgili sevinç yaşayabilirsiniz.

Şanslı ve olumlu günler: 3-4-5-13-14-17-18-22-23-30

Düşük enerjili günler: 6-7-11-12-19-20

Aşkta güzel günler: 3-4-5-18-30





KOVA NİSAN 2022 AYLIK BURÇ YORUMU

Nisan ayına girildiği gibi bir yeniay herkesi bekliyor. 1 Nisan yeniayı, yeni kapılar açmaya geliyor. Özellikle yakın çevrenizden bu desteği görebilirsiniz. Birilerinin vasıtasıyla güzel işlere imza atabilirsiniz. İletişime dayalı sektörlerde olanlara yeni iş fırsatları gelebilir. Eğitimine devam edenlere de sevinçler var. Kardeşlere dair bir gerginlik veya bir hastalık varsa bu da sona erecektir. Bu Nisan ayının tamamında, siz parayla ilgili bir yükselişe geçeceksiniz. Hem de hiç hesaplamadığınız şekilde bunu yaşayacaksınız. Gelirinizde inanılmaz artışlar olacak. Mucizeleri yaşarsanız maddi olarak yaşarsınız. 16 Nisan dolunayı ise tatlı değil. Özellikle bu dolunay yakınlarında seyahatlerinize dikkat etmeniz gerekiyor. Akademik alanda bir beklentiniz varsa gereğinden daha fazla uğraşmanız gerekebilir. Çıkar yolunuz ise tam da pozitif bir zamanınıza denk gelmesi olacak. Sakin kaldığınız sürece negatiflikleri kendinize çekmeyeceksinizdir. 20 Nisan’da Güneş’in Boğa burcuna geçmesiyle, 21 Mayıs’a kadar daha çok ailenize önem vermeniz gerekebilir. Evinizle ilgili değişimler düşünüyorsanız olumlu ilerleyecektir.

Şanslı ve olumlu günler: 6-7-15-19-20-24-25

Düşük enerjili günler: 8-9-13-14-22-23

Aşkta güzel günler: 6-7




BALIK NİSAN 2022 AYLIK BURÇ YORUMU

Bu aya başladığınızda bir yeniay sizleri karşılıyor. 1 Nisan yeniayı, sizin şanslı olduğunuz bu ayda ekstradan bir de maddi olarak bereket getiriyor. Geçmişte belki maddi yaralara aldınız o günden beri zorlanıyorsunuz ama bu yeniay maddi olarak şifa olmaya geliyor. Yeniayla beraber bir yatırım planı düşünürseniz getirisi yüksek olur. Bu Nisan ayının tamamında, tabii ki sizler en en ama en şanslı burçsunuz. Hatta tüm Nisan her burca gelen mucizelerin kaynağı da siz olacaksınız. Ama en çok size yarayacak. Bir gün değil tüm ay boyunca neredeyse şansınız açık olacak. Aşksa full romantizm, paraysa çok para, sağlıksa çok şifa ne dilerseniz gerçek olabilir. Hatta dilemeyin o kadar mucizevi bir ay! 16 Nisan dolunayı sert olacak ve sizler harcamalarda açılmamaya dikkat edin. Yeniayla artan gelirinizi gereksiz harcamalarla düşürmeyin. Operasyon geçirecekler varsa dolunay pek sevimli değil. 20 Nisan’da Güneş’in Boğa burcuna geçmesiyle, 21 Mayıs’a kadar çevrenizde isminizi duyuracaksınız. Doğru kontakların karşınıza çıkmasıyla iş hayatında beklediğinizden hızlı ilerleyebilirsiniz. Bu dönem eğitimde de başarı sizinle olacak.

Şanslı ve olumlu günler: 8-9-10-17-18-22-23-26-27

Düşük enerjili günler:11-12-15-16-24-25

Aşkta güzel günler: 8-9-10-18-27





* Bahsedilen günleri yükselen burcunuza göre takip ederseniz daha net bilgiler elde edersiniz. Yükselen burcunuzun da Nisan ayı yorumlarını okumayı unutmayınız.

- Olumlu günlerinizi değerlendirirken Ay’ın boşlukta olduğu zamanları dikkate almanız gereklidir. Yeni bir şeye adım atmak için uygun zamanlar değildir. Düşük enerjili günlerinizde sağlığınıza dikkat etmelisiniz.







Astromeri
 

2022 Nisan Koç Burcu ve yükselen Koç

Merkür Koç & Boğa’da​

27 Mart’ta Koç’a geçen Merkür, 10 Nisan’a dek Koç’ta olacak. Kendinizi daha iyi ifade edecek, hızlı karar alacaksınız.

11- 30 Nisan arasında ise Merkür Boğa’ya geçiyor. Finansal konularla ilgilenecek, iş ve maddi konuları düşünecek, konuşacaksınız.

Mars Kova’da: Sosyal çevre, arkadaşlar​

6 Mart’ta Kova’ya geçen Mars, 15 Nisan’a dek Kova’da olacak. Arkadaşlarla görüşmek, bir araya gelmek, sosyal etkinliklere katılmak gündeminizde. Arada bir arkadaşınızla tartışabilirsiniz ya da grup içinde anlaşmazlık çıkabilir.

Venüs & Mars & Jüpiter & Neptün Balık’ta: Sezgiler, rüyalar​

5 Nisan- 2 Mayıs arasında Venüs Balık’ta olacak. Yalnız kalmak ve dinlenmek isteyeceksiniz. Sezgilerinize kulak verin, rüyalarınıza dikkat edin. Eğer yaratıcı uğraşlar içerisindeyseniz, hayal gücünüz artıyor, işinize yarayabilir.

18 Mart- 11 Nisan arasında Neptün Kuzey ay düğümü ile sekstil açıda olacak. Sezgileriniz para ile ilgili yatırımları doğru değerlendirmenizi sağlayabilir. Daha basit ve mutlu bir hayat kurmak isteyebilirsiniz.

4- 12 Nisan arasında Jüpiter Kuzey ay düğümü ile sekstil açıda olacak. Yeni insanlar ya da gruplar sayesinde parasal durumunuzu iyileştirecek fırsatlar yakalayabilirsiniz. Akışa güvenin, sezgilerinizi dikkate alın.

7-17 Nisan arasında Jüpiter Neptün ile kavuşumda. Hayal gücünüz had safhada, eğer sanatla uğraşıyorsanız, verimli çalışacak, yaratıcı işler ortaya koyacaksınız. Başkalarına karşı duyarlı ve özverili olabilir, gönüllü çalışmalarda, yardım kuruluşlarında yer alabilirsiniz. Dine ilgi duyabilir ve ruhsal bir arayışa çıkabilirsiniz. Eğer bağımlılık eğiliminiz var ise, tehlike arz ediyor. Hayata pembe gözlüklerle bakmak, gerçeklerden uzaklaşmak söz konusu olabilir.

15 Nisan- 25 Mayıs arasında Mars Balık’ta olacak. Sağlığınıza dikkat etmeniz ve kendinize vakit ayırmanız gereken bir dönem. Bilinçaltı korku ve endişeler açığa çıkabilir. Olumsuzlukları büyütebilir, pireyi deve yapabilirsiniz. Enerji ve motivasyonunuz düşebilir, harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. Merak etmeyin 25 Mayıs’ta Mars Koç’a geçiyor ve her zamanki gücünüz ve cesaretiniz yerine geliyor.

Plüton geri gidiyor​

29 Nisan- 8 Ekim arasında Plüton geri gidiyor. Kariyer hedeflerinizle ilgili sabırlı olun, ego çatışmalarından uzak durun.

29 Nisan- 8 Mayıs arasında Jüpiter Plüton ile sekstil açıda olacak. Kariyerinizde beklemediğiniz kişilerden yardım ve destek görecek, hedeflerinize odaklanacaksınız. Sezgileriniz sayesinde iş hayatında ilerleyebileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.
















2022 Nisan Boğa Burcu ve yükselen Boğa

Merkür Koç & Boğa’da​

27 Mart’ta Koç’a geçen Merkür, 10 Nisan’a dek Koç’ta olacak. Düşüncelerinizi kendinize saklamak isteyeceksiniz. Kafanızı boşaltmak için yürümek iyi olabilir.

11- 30 Nisan arasında ise Merkür Boğa’ya geçiyor. Düşünceleriniz netleşiyor, daha meraklı olacak ve daha çok konuşacaksınız.

Mars Kova’da: İş hayatı, hedefler​

6 Mart’ta Kova’ya geçen Mars, 15 Nisan’a dek Kova’da olacak. İş hayatında yoğun günler. Çok çalışabilir, çok iş halledebilirsiniz. Rekabetçi ve çalışkansınız.

Venüs & Mars & Jüpiter & Neptün Balık’ta: Arkadaşlar, gruplar​

5 Nisan- 2 Mayıs arasında Venüs Balık’ta olacak. Bir arkadaşınıza yardım edebilir, duyarlı ve özverili davranabilirsiniz. Sosyal bir ortamda ya da arkadaşlar aracılığı ile biri ile tanışma, romantik bir ilişkiye başlama olasılığı da var.

18 Mart- 11 Nisan arasında Neptün Kuzey ay düğümü ile sekstil açıda olacak. Arkadaşlarınız ya da grup çalışmaları kendinizi bulmanıza ve ortaya koymanıza yardımcı oluyor. Ruhsal çalışmalar ya da sanatla ilgili bir gruba girebilirsiniz.

4- 12 Nisan arasında Jüpiter Kuzey ay düğümü ile sekstil açıda olacak. Yeni insanlar ve gruplarla bir araya gelecek, yeni arkadaşlıklar, dostluklar kuracak, bu sayede kendinizi geliştirecek, ufkunuzu .genişleteceksiniz

7-17 Nisan arasında Jüpiter Neptün ile kavuşumda. Ruhsal bir arayışa girebilir, dini ya da spritüel bir gruba, tarikata katılabilirsiniz. Gelecekten beklentileriniz yüksek, ayaklarınızı yere sağlam basmakta zorlanıyorsunuz. Bu dönemde arkadaşlarınıza karşı duyarlı ve özverili davranabilir, yardım kuruluşlarında çalışabilirsiniz. Sanatla ilgili bir gruba, çevreye girmeniz de mümkün.

15 Nisan- 25 Mayıs arasında Mars Balık’ta olacak. Arkadaşlarınız için özveride bulunacak, grup, dernek vb. çalışmalarda aktif rol alacaksınız. Arkadaşlarınızdan fazlasıyla etkileneceğiniz ve kolaylıkla alınıp kırılabileceğiniz bir dönemdesiniz. Bir arkadaşınızın fevri çıkışları ile karşılaşabilirsiniz, grup içerisinde gerginlik yaşanabilir.

Plüton geri gidiyor​

29 Nisan- 8 Ekim arasında Plüton geri gidiyor. Vizyonunuzu, yapmak istediklerinizi gözden geçirin, gerçekten ne istediğinizi ve yapılabilir olup olmadığını değerlendirin.

29 Nisan- 8 Mayıs arasında Jüpiter Plüton ile sekstil açıda olacak. İdeallerinize ulaşmanıza yardım edecek bir gruba ya da çevreye girebilir, sizi destekleyecek kişilerle tanışabilirsiniz.













2022 Nisan İkizler Burcu ve yükselen İkizler

Merkür Koç & Boğa’da​

27 Mart’ta Koç’a geçen Merkür, 10 Nisan’a dek Koç’ta olacak. Yeni insanlarla tanışabilir, arkadaşlarınızdan fikir alabilir, ekip içerisinde kendinizi iyi ifade edebilirsiniz.

11- 30 Nisan arasında ise Merkür Boğa’ya geçiyor. İletişime dikkat edin, arkanızdan konuşan insanlar olabilir, planlarınızı kendinize saklayın.

Mars Kova’da: Yurtdışı, idealler​

6 Mart’ta Kova’ya geçen Mars, 15 Nisan’a dek Kova’da olacak. Seyahate çıkabilir, eğitime başlayabilir, yayıncılık ya da hukuki meselelerle ilgili harekete geçebilirsiniz. Rutinin dışına çıkıp yeni şeylere başlayabilirsiniz.

Venüs & Mars & Jüpiter & Neptün Balık’ta: İş, kariyer​

5 Nisan- 2 Mayıs arasında Venüs Balık’ta olacak. Üstlerinizle iyi iletişim kuruyor, beğeniliyor ve takdir ediliyorsunuz. İş hayatında şanslı bir dönemdesiniz, başarı kapıda.

18 Mart- 11 Nisan arasında Neptün Kuzey ay düğümü ile sekstil açıda olacak. Kariyerle ilgili kararlarınızda sezgilerinizi takip edin, çalışma ve dinlenme arasında denge kurmaya çalışın.

4- 12 Nisan arasında Jüpiter Kuzey ay düğümü ile sekstil açıda olacak. Yeni insanlar, gruplar iş hayatında size farklı kapılar açacak, destek olacak.

7-17 Nisan arasında Jüpiter Neptün ile kavuşumda. İdealinizdeki, hayallerinizdeki işe geçebilir; yoga, din, psikoloji, sanat ya da şifayla ilgili bir alanda çalışmaya başlayabilir veya gönüllü çalışmalarda bulunabilirsiniz. Kariyerle ilgili konularda fazla iyimser olabilir, gerçekçilikten uzaklaşabilirsiniz.

15 Nisan- 25 Mayıs arasında Mars Balık’ta olacak. İş hayatınız oldukça yoğun. Hedefleriniz için harekete geçiyor ve özverili bir şekilde çalışıyorsunuz. Kendinizi gösterecek ve projeleri ilerleteceksiniz.

Plüton geri gidiyor​

29 Nisan- 8 Ekim arasında Plüton geri gidiyor. İçsel değişim ve kendi gücünüzü fark etme zamanı. Kredi, borçlarla ilgili gecikme ve sorunlar olabilir. Tedbirli olun.

29 Nisan- 8 Mayıs arasında Jüpiter Plüton ile sekstil açıda olacak. Kariyerinizde ilerleyecek, iş ya da yatırım fırsatları ile karşılaşacaksınız.










2022 Nisan Yengeç Burcu ve yükselen Yengeç

Merkür Koç & Boğa’da​

27 Mart’ta Koç’a geçen Merkür, 10 Nisan’a dek Koç’ta olacak. İş ve kariyerle ilgili düşünecek, yöneticilerle iyi iletişim kuracaksınız. İşle ilgili eğitim almak ya da seyahat etmek söz konusu olabilir.

11- 30 Nisan arasında ise Merkür Boğa’ya geçiyor. Hedeflerinizi ve projelerinizi düşünecek, arkadaşlarla sohbet etmekten keyif alacaksınız.

Mars Kova’da: Finansal Konular​

6 Mart’ta Kova’ya geçen Mars, 15 Nisan’a dek Kova’da olacak. Ortak finansal konularla ilgilenmeniz, vergi, sigorta, kredi, borç işlemlerini halletmeniz gerekebilir. Partnerinizle para ile ilgili tartışabilirsiniz.

Venüs & Mars & Jüpiter & Neptün Balık’ta: Görüşler, idealler​

5 Nisan- 2 Mayıs arasında Venüs Balık’ta olacak. Eğer yalnızsanız, yabancı bir ülkeden ya da kültürden biriyle romantik bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Keyifli seyahatler, yabancılardan destek görmek söz konusu.

18 Mart- 11 Nisan arasında Neptün Kuzey ay düğümü ile sekstil açıda olacak. Hayata bakış açınız yumuşuyor ve arkadaşlarla ilişkileriniz iyileşiyor. Kendinizi ait hissettiğiniz bir çevreye girebilir, ideallerinize ulaşmanıza yardım edecek insanlarla tanışabilirsiniz.

4- 12 Nisan arasında Jüpiter Kuzey ay düğümü ile sekstil açıda olacak. Yabancı bir kültürden ya da ülkeden insanlarla bir araya gelecek, çevrenizi ve ufkunuzu genişleteceksiniz.

7-17 Nisan arasında Jüpiter Neptün ile kavuşumda. Sezgileriniz güçleniyor, hayata bakış açınız yumuşuyor. Ruhsal bir arayışa girebilir, dinle ilgilenebilir, manevi çalışmalar için yurtdışına seyahat edebilir ya da spritüel bir gurunun öğretilerini takip etmeye başlayabilirsiniz. Hayata pembe gözlüklerle bakmanız, gerçeklerden uzaklaşmanız mümkün. Hayalinizdeki gemi seyahatine çıkma olasılığı da var.

15 Nisan- 25 Mayıs arasında Mars Balık’ta olacak. Bu ay eğitim ya da seyahatle geçebilir. Yeni şeyler öğrenmek, yeni yerler görmek ve kendinizi geliştirmek üzere hareket edeceksiniz. Medya, yayıncılık, yurtdışı ile ilgili konular ya da hukuki meseleler gündeme gelebilir. Görüşlerinizi güçlü bir şekilde savunabilirsiniz ancak aşırıya kaçmamaya dikkat edin.

Plüton geri gidiyor​

29 Nisan- 8 Ekim arasında Plüton geri gidiyor. Partneriniz ya da birlikte çalıştığınız kişilerle sorunları ciddiye almak gerekiyor, ego çatışmalarından uzak durun.

29 Nisan- 8 Mayıs arasında Jüpiter Plüton ile sekstil açıda olacak. Partnerinizle seyahat edecek, eğer yalnızsanız, yabancı biriyle romantik bir ilişkiye gireceksiniz. Güçlü insanların desteğini alabilir, yurtdışında bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz.












2022 Nisan Aslan Burcu ve yükselen Aslan



Merkür Koç & Boğa’da​

27 Mart’ta Koç’a geçen Merkür, 10 Nisan’a dek Koç’ta olacak. Rutinin dışına çıkma, ideallerinizi düşünme, vizyonunuza odaklanma zamanı.

11- 30 Nisan arasında ise Merkür Boğa’ya geçiyor. Üstlerle iyi iletişim kuracak, uzun vadeli hedefleri düşüneceksiniz. İş görüşmesi yapmak için iyi bir dönem.

Mars Kova’da: İkili ilişkiler​

6 Mart’ta Kova’ya geçen Mars, 15 Nisan’a dek Kova’da olacak. Yakın ilişkiler hareketli günlere gebe. Partnerinizle birlikte çalışabilir, gezebilir, zaman zaman da tartışabilirsiniz.

Venüs & Mars & Jüpiter & Neptün Balık’ta: Duygusal iyileşme, maddi destek​

5 Nisan- 2 Mayıs arasında Venüs Balık’ta olacak. İç dünyanızda olumlu değişimler var. Hem yakın ilişkiler hem de yatırımlar, kredi, borç ya da ortak finansal konulardan yana şanslısınız.

18 Mart- 11 Nisan arasında Neptün Kuzey ay düğümü ile sekstil açıda olacak. Kariyerinizde sizi farklı bir noktaya taşıyacak bir ortaklık kurabilirsiniz. Ruhsal çalışmalar yaşam amacınızı fark etmenize yol açabilir.

4- 12 Nisan arasında Jüpiter Kuzey ay düğümü ile sekstil açıda olacak. İşiniz dolayısıyla tanıştığınız yeni insanlar, gruplar sayesinde maddi durumunuzu iyileştirecek ya da ruhsal olarak yenilenmenizi ve duygusal olarak iyileşmenizi sağlayacak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

7-17 Nisan arasında Jüpiter Neptün ile kavuşumda. Bu dönemde ruhsal olarak uyumlu olduğunuz biri ayaklarınızı yerden kesebilir. Psikolojiye ya da ölüm ötesi gibi metafizik, bilinmeyen konulara merak salabilir, başkalarından maddi manevi destek görebilirsiniz. Sezgileriniz güçleniyor ve korkular geride kalıyor, egosal bağımlılıklar çözülüyor.

15 Nisan- 25 Mayıs arasında Mars Balık’ta olacak. Diğer insanlarla maddi manevi yakınlaşmak, karşınızdakinin psikolojisini daha iyi anlamak ve yakın ilişkiler kurmak mümkün. İlişkiler oldukça hızlı ilerleyebilir, hatta kendinizi eğlenceye kaptırıp kısa süreli ilişkiler yaşayabilirsiniz. Maddi konularda harekete geçebilir, kredi/borç alabilir, önemli bir yatırım yapabilirsiniz.

Plüton geri gidiyor​

29 Nisan- 8 Ekim arasında Plüton geri gidiyor. İşle ilgili eksikleri tamamlamak, iş ortamındaki sorunları çözmek, verimli çalışmayı engelleyen koşulları düzeltmek gerekiyor.

29 Nisan- 8 Mayıs arasında Jüpiter Plüton ile sekstil açıda olacak. İş hayatında hedeflerinize odaklanacak, finansal ortaklık ve yatırım fırsatları yakalayacaksınız.












2022 Nisan Başak Burcu ve yükselen Başak

Merkür Koç & Boğa’da​

27 Mart’ta Koç’a geçen Merkür, 10 Nisan’a dek Koç’ta olacak. Partnerinizle konuşmadığınız şeyleri konuşacak, daha yakın hissedeceksiniz.

11- 30 Nisan arasında ise Merkür Boğa’ya geçiyor. Rutinin dışına çıkacak, farklı konularla ilgilenecek, fikirlerinizi paylaşmak isteyeceksiniz.

Mars Kova’da: Çalışma hayatı​

6 Mart’ta Kova’ya geçen Mars, 15 Nisan’a dek Kova’da olacak. Günlük işler artıyor, çok çalışabilirsiniz. Enerjinizi yapılması gereken görevlere aktaracaksınız. Arada işyerinde tartışma çıkabilir.

Venüs & Mars & Jüpiter & Neptün Balık’ta: Aşk, ilişkiler​

5 Nisan- 2 Mayıs arasında Venüs Balık’ta olacak. Özverili davranmanız, hassas ve alıngan olmanız mümkün. İlişkinizin geleceği ile ilgili hayal kurabilir ve karşınızdakini gözünüzde büyütebilirsiniz. Gerçekçi olmanız zor olsa da, ikili ilişkilerden yana mutlu, şanslı bir dönemdesiniz.

18 Mart- 11 Nisan arasında Neptün Kuzey ay düğümü ile sekstil açıda olacak. Partneriniz ya da yakın dostlarla seyahat edebilir, farklı yerler ve hayatlar görebilir, bakış açınızı genişletebilirsiniz. Farklı görüşlere, inançlara, yaşam biçimlerine toleransınız artıyor.

4- 12 Nisan arasında Jüpiter Kuzey ay düğümü ile sekstil açıda olacak. Yabancı bir kültürden ya da ülkeden insanlarla bir araya gelecek, uyumlu bir birliktelik kurabileceğiniz biriyle tanışacaksınız.

7-17 Nisan arasında Jüpiter Neptün ile kavuşumda. Ayaklarınızı yerde kesen biriyle tanışabilirsiniz ancak dikkatli olun, karşınızdakini gözünüzde büyütme olasılığı var. Her ne kadar ilişkilerden yana şanslı olsanız da ideallerinizi karşınızdaki kişiye yansıtacaksınız ve bu durum onu olduğu gibi görmeyi zorlaştıracak. Eğer bir birliktelik içindeyseniz, partneriniz ruhsal bir arayışı girebilir, dinle ilgilenebilir, varsa bağımlılık eğilimleri artabilir. Duygusal olarak yakınlaşmak da mümkün.

15 Nisan- 25 Mayıs arasında Mars Balık’ta olacak. İlişkilerle ilgili olarak harekete geçeceksiniz. Partnerinizle seyahat edebilir ya da bir proje üzerinde birlikte çalışabilirsiniz. Kısmetiniz açık, eğer yalnızsanız yeni bir ilişkiye başlayacaksınız.

Plüton geri gidiyor​

29 Nisan- 8 Ekim arasında Plüton geri gidiyor. Eski sevgiliniz (karizmatik ve çekici olan) geri dönebilir. Dikkatli olun, bu ilişki iniş çıkışlı olabilir. Mutlu olmak için gerçekten neye ihtiyacınız var? Düşünmek gerek.

29 Nisan- 8 Mayıs arasında Jüpiter Plüton ile sekstil açıda olacak. Tutkulu bir aşk, şanslı bir birliktelik söz konusu.










2022 Nisan Akrep Burcu ve yükselen Akrep



Merkür Koç & Boğa’da​

27 Mart’ta Koç’a geçen Merkür, 10 Nisan’a dek Koç’ta olacak. Günlük işlerinizi iyi organize edecek, detaylara hâkim olacaksınız.

11- 30 Nisan arasında ise Merkür Boğa’ya geçiyor. Partnerinizle iyi iletişim kuruyor, dostlarınızla birlikte olmaktan ve sohbet etmekten keyif alıyorsunuz.

Mars Kova’da: Ev, aile​

6 Mart’ta Kova’ya geçen Mars, 15 Nisan’a dek Kova’da olacak. Ev işleri, taşınma, tadilat ya da ailevi meseleler gündeme geliyor, aile içerisinde anlaşmazlık yaşanabilir.

Venüs & Mars & Jüpiter & Neptün Balık’ta: Aşk, yaratıcılık​

5 Nisan- 2 Mayıs arasında Venüs Balık’ta olacak. Romantik ve özverili davranıyorsunuz, aşkta mutluluk var. Çocuklarla ilgili güzel gelişmeler olabilir. Eğer oyunculuk, sanat ya da yaratıcı çalışmalar içindeyseniz, başarı kapıda.

18 Mart- 11 Nisan arasında Neptün Kuzey ay düğümü ile sekstil açıda olacak. Aşkta özverili, duygusal ve şefkatlisiniz, partnerinizle ilişkiniz iyileşiyor, yoluna giriyor.

4- 12 Nisan arasında Jüpiter Kuzey ay düğümü ile sekstil açıda olacak. Hayatınıza giren yeni insanlar, gruplar sayesinde eğlenecek, güzel vakit geçireceksiniz. Aşkta mutluluk var.

7-17 Nisan arasında Jüpiter Neptün ile kavuşumda. Ayaklarınızı yerden kesen biriyle tanışacaksınız, bu kişiye fazlasıyla kapılabilirsiniz. Aşkta hayaller ve gerçekler birbirine karışıyor. Mantıklı olmaya çalışın, gerçekçilikten uzaklaşmayın. Çocuklara karşı oldukça duyarlısınız. Eğer sanatla uğraşıyorsanız, kolayca ilham bulacaksınız.

15 Nisan- 25 Mayıs arasında Mars Balık’ta olacak. Eğer yalnızsanız, aşkta girişken olacak ve yeni bir ilişkiye başlayacaksınız. Daha ne olduğunu anlamadan kendinizi bu ilişkinin büyüsüne kaptırabilirsiniz! Çocuklarla ilgilenmekten mutlu olabilir, birlikte eğlenebilirsiniz.

Plüton geri gidiyor​

29 Nisan- 8 Ekim arasında Plüton geri gidiyor. İletişime ekstra dikkat edin, önemli evrakları ve dosyaları koruyun. Yakın çevrenizle fikir ayrılıkları olabilir, ego çatışmalarından uzak durun.

29 Nisan- 8 Mayıs arasında Jüpiter Plüton ile sekstil açıda olacak. Kendinizi iyi ifade ediyor, diğerlerini ikna ediyorsunuz. İletişim, sosyal medya, reklam ve pazarlamada başarılı olabilirsiniz.









2022 Nisan Yay Burcu ve yükselen Yay

Merkür Koç & Boğa’da​

27 Mart’ta Koç’a geçen Merkür, 10 Nisan’a dek Koç’ta olacak. Romantik ilişkiler, flört, duyguları ifade etmek için güzel bir zaman.

11- 30 Nisan arasında ise Merkür Boğa’ya geçiyor. Beraber çalıştığınız kişilerle iyi anlaşıyor, işle ilgili detayları fark ediyor ve sorunlara çözüm buluyorsunuz.

Mars Kova’da: Yakın çevre, eğitim​

6 Mart’ta Kova’ya geçen Mars, 15 Nisan’a dek Kova’da olacak. Yakın çevrenizde hareketli günler var, iletişim trafiğiniz yoğun. Zihinsel çalışmalar ya da kısa seyahatler gündeme geliyor, sosyal medyada aktif olabilirsiniz.

Venüs & Mars & Jüpiter & Neptün Balık’ta: Ev, aile​

5 Nisan- 2 Mayıs arasında Venüs Balık’ta olacak. Evinizi güzelleştirecek, ailenize karşı hassas davranacaksınız. Evle ilgili konularda şanslı bir dönemdesiniz, hayallerinizdeki gibi bir eve taşınabilir, aileyle ilgili güzel haberler alabilir, gayrimenkul alım-satımından kazanç elde edebilirsiniz.

18 Mart- 11 Nisan arasında Neptün Kuzey ay düğümü ile sekstil açıda olacak. İç dünyanıza, duygularınıza dikkat etmeniz, önem vermeniz sağlığınızı olumlu etkiliyor.

4- 12 Nisan arasında Jüpiter Kuzey ay düğümü ile sekstil açıda olacak. İş dolayısıyla tanıştığınız yeni insanlar ya da gruplar sayesinde kök salabilir, kendinizi yaşadığınız yere ait ve güvende hissedebilirsiniz.

7-17 Nisan arasında Jüpiter Neptün ile kavuşumda. Hayallerinizdeki eve taşınabilir ya da evinizi istediğiniz gibi dekore edebilirsiniz. Ailenize karşı duyarlı ve özverili olacaksınız. Oldukça duygusal olduğunuz bir dönemdesiniz, kabuğunuza çekilebilir, iş hayatından ve rekabetten uzaklaşabilirsiniz.

15 Nisan- 25 Mayıs arasında Mars Balık’ta olacak. Ev ya da ailevi meseleler sizi meşgul edebilir. Evde değişiklik yapabilirsiniz ya da ev işleri vaktinizi alabilir. Taşınmanız da mümkün.

Plüton geri gidiyor​

29 Nisan- 8 Ekim arasında Plüton geri gidiyor. Parayla ilgili meselelere daha derinden bakma, korkuları açığa çıkarma zamanı.

29 Nisan- 8 Mayıs arasında Jüpiter Plüton ile sekstil açıda olacak. Maddi hedeflere odaklanacaksınız. Gayrimenkul alım-satımı ya da kiralama yolu ile kazanç elde edebilirsiniz.










2022 Nisan Oğlak Burcu ve yükselen Oğlak

Merkür Koç & Boğa’da​

27 Mart’ta Koç’a geçen Merkür, 10 Nisan’a dek Koç’ta olacak. Ailenizle bir araya gelecek, fikirlerinizi paylaşacak ya da ailevi meseleleri, evle ilgili konuları düşüneceksiniz.

11- 30 Nisan arasında ise Merkür Boğa’ya geçiyor. Çocuklarla iyi iletişim kuracak, birlikte güzel vakit geçireceksiniz.

Mars Kova’da: Parasal meseleler​

6 Mart’ta Kova’ya geçen Mars, 15 Nisan’a dek Kova’da olacak. Geliriniz de harcamalarınız da artıyor. Finansal konularla ilgilenmeniz, hesap işlerini halletmeniz gerekebilir, bütçe, yatırım yapmakla uğraşabilirsiniz.

Venüs & Mars & Jüpiter & Neptün Balık’ta: Kardeşler, seyahat​

5 Nisan- 2 Mayıs arasında Venüs Balık’ta olacak. Kendinizi güzel ifade edecek, okumak ve yazmaktan keyif alacaksınız. Kardeş, yakın akraba ya da komşularla ilgili güzel haberler alacak, iyi ilişkiler kuracaksınız. Sosyal medyada dikkat çekebilir, tanınabilirsiniz.

18 Mart- 11 Nisan arasında Neptün Kuzey ay düğümü ile sekstil açıda olacak. Karşınızdaki kişiye duyarlı olarak kendinizi ifade ediyor, hayal gücünüzü kullanarak yaratıcılığınızı ortaya koyuyorsunuz.

4- 12 Nisan arasında Jüpiter Kuzey ay düğümü ile sekstil açıda olacak. Yakın çevrenizdeki yeni insanlar, gruplar sayesinde daha eğlenceli ve keyifli vakit geçireceksiniz. Komşular ya da iş arkadaşları hayatınıza renk getiriyor.

7-17 Nisan arasında Jüpiter Neptün ile kavuşumda. Eğer sanat ya da edebiyatla uğraşıyorsanız, verimli çalışacak, kolayca ilham bulacaksınız. Ruhsal bir arayışa girebilir, dinle ilgilenebilir, spritüel bir gurunun öğretilerini takip etmeye başlayabilir, sanat, psikoloji ya da ruhsal konularla ilgili eğitimlere katılabilirsiniz.

15 Nisan- 25 Mayıs arasında Mars Balık’ta olacak. Hareketli günler geçirecek, bol bol gezeceksiniz. Gizemli, fantastik konular, psikoloji ya da sanat ilginizi çekiyor.

Plüton geri gidiyor​

29 Nisan- 8 Ekim arasında Plüton geri gidiyor. Gölgenizle yüzleşme, kendinizle ilgili olumsuz düşünce ve inançları fark etme zamanı.

29 Nisan- 8 Mayıs arasında Jüpiter Plüton ile sekstil açıda olacak. Kendinize güveniniz artıyor, yakın çevreniz ve kardeşleriniz yapmak istediklerinizi destekliyor.













2022 Nisan Kova Burcu ve yükselen Kova

Merkür Koç & Boğa’da​

27 Mart’ta Koç’a geçen Merkür, 10 Nisan’a dek Koç’ta olacak. Olaylara farklı bir açıdan bakacak, meraklı ve konuşkan olacak, sorunlara yaratıcı çözümler bulacaksınız.

11- 30 Nisan arasında ise Merkür Boğa’ya geçiyor. Evden çalışacak; ailenizle, akrabalarınızla iyi iletişim kuracaksınız.

Mars Kova’da: Yenilik, girişim​

6 Mart’ta Kova’ya geçen Mars, 15 Nisan’a dek Kova’da olacak. Enerjiniz yüksek. Spora başlayabilir ya da yapmak istedikleriniz için harekete geçebilirsiniz. Acele etmeniz, fevri davranmanız da mümkün.

Venüs & Mars & Jüpiter & Neptün Balık’ta: Maddi konular​

5 Nisan- 2 Mayıs arasında Venüs Balık’ta olacak. Maddi konularda şanslı bir dönemdesiniz. Güzellik, estetik, keyif ya da zevkler için harcama yapabilirsiniz. İkili ilişkilerde mutluluk var, partnerinizin ilgisi size iyi gelecek.

18 Mart- 11 Nisan arasında Neptün Kuzey ay düğümü ile sekstil açıda olacak. Değerleriniz değişiyor, daha basit ve mutlu bir hayat kurmak istiyorsunuz. Maddi kazanımlar yerine mutlu ve huzurlu olmak sizin için daha önemli bir hale gelebilir.

4- 12 Nisan arasında Jüpiter Kuzey ay düğümü ile sekstil açıda olacak. Gayrimenkul alım-satımından kazanç elde edebilir, istediğiniz gibi bir eve taşınabilir ya da evinizi istediğiniz gibi döşeyebilirsiniz.

7-17 Nisan arasında Jüpiter Neptün ile kavuşumda. Hiç hesapta olmayan masraflar çıkabilir ya da başkalarına maddi yardımda bulunabilirsiniz. Parayla ilgili fırsatlara dikkat edin ve ayaklarınızı yere sağlam basın. Dolandırıcıların hedefinde olabilirsiniz!

15 Nisan- 25 Mayıs arasında Mars Balık’ta olacak. Geliriniz de harcamalarınız da artıyor. Parasal konularda harekete geçebilir, yatırım türleri ile ilgilenebilir, eğitim alabilirsiniz.

Plüton geri gidiyor​

29 Nisan- 8 Ekim arasında Plüton geri gidiyor. Bilinçaltında temizlik yapma ve korkularla yüzleşme zamanı.

29 Nisan- 8 Mayıs arasında Jüpiter Plüton ile sekstil açıda olacak. Bilinçaltı kalıplar çözülüyor, kendi değerinizi fark ediyorsunuz. Sezgileriniz sayesinde iş ve parayla ilgili doğru kararlar alacaksınız.














2022 Nisan Balık Burcu ve yükselen Balık



Merkür Koç & Boğa’da​

27 Mart’ta Koç’a geçen Merkür, 10 Nisan’a dek Koç’ta olacak. Finansal konularla ilgilenme, yatırımları araştırma, bilgi edinme, bütçe ve plan yapma zamanı.

11- 30 Nisan arasında ise Merkür Boğa’ya geçiyor. Zihinsel uğraşlar, okumak, yazmak ya da araştırmak için iyi bir dönem.

Mars Kova’da: Dinlenme zamanı​

6 Mart’ta Kova’ya geçen Mars, 15 Nisan’a dek Kova’da olacak. Şimdi arka planda çalışmalarınızı sürdürme ve yavaşlama zamanı. Şartları zorlamayın. 15 Nisan’da Mars burcunuza geçecek, 15 Nisan’dan sonra harekete geçebilirsiniz.

Venüs & Mars & Jüpiter & Neptün Balık’ta: Dikkatler üzerinizde​

5 Nisan- 2 Mayıs arasında Venüs Balık’ta olacak. Özverili ve duyarlı davranacaksınız. Hayal gücünüz, yaratıcılığınız ve çekiciliğiniz yüksek. Şanslı bir dönemdesiniz, ilişkilerde mutluluk var.

18 Mart- 11 Nisan arasında Neptün Kuzey ay düğümü ile sekstil açıda olacak. Eğer yaratıcı yazarlık, öğretmenlik ya da sanatla uğraşıyorsanız, yeteneklerinizi geliştirecek, kolayca ilham bulacaksınız.

4- 12 Nisan arasında Jüpiter Kuzey ay düğümü ile sekstil açıda olacak. Yakın çevrenizdeki yeni insanlar ve gruplar sayesinde daha özgür hissedebilir, yeni girişimlerde bulunabilir, iş ya da ilişki fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz.

7-17 Nisan arasında Jüpiter Neptün ile kavuşumda. Bünyeniz hassas, kendinizi korumanız gerekiyor. Çevrenizdeki insanlardan fazlasıyla etkilenebilir, herkese yardım etmeye çalışabilirsiniz. Özverili olacaksınız fakat önce kendinizi düşünün. Siz iyi durumda olmazsanız, başkalarına da yardım edemezsiniz.

15 Nisan- 25 Mayıs arasında Mars Balık’ta olacak. Girişken ve aktif olacaksınız. Enerjiniz yükseliyor, motivasyonunuz artıyor. İstekleriniz için harekete geçeceksiniz, yeni bir şeye başlayabilirsiniz.

Plüton geri gidiyor​

29 Nisan- 8 Ekim arasında Plüton geri gidiyor. Grup çalışmalarında terslikler, arkadaşlar arasında çekişme yaşanabilir.

29 Nisan- 8 Mayıs arasında Jüpiter Plüton ile sekstil açıda olacak. Kendinize güveniniz artıyor, geleceğe umutla bakıyor, yeni planlar yapıyorsunuz. Arkadaşlarınızın ve güçlü insanların desteğini alacaksınız.






Duygu Pekbey
 



BU AY GÖKYÜZÜ GÜNDEMİNDE NELER VAR?

1 Nisan 2022'de gerçekleşen bu yeni ay bir şaka değil. Bu yeni ay, hayatınızın her alanında yeni maceralara başlama konusunda her türlü heyecanı hissetmenizi sağlayacak.

1 Nisan Cuma saat 09.24’te Koç burcunda bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu Yeni Ay’la ilişki dinamiklerini gelişiyor ve kendini yeniden keşfetmeyi seçiyorsun. Bir yenilenme dönemi seni bekliyor.

2 Nisan Cumartesi saat 05.56’da Güneş ve Kiron, Koç burcunda kavuşuyor. Yeni bir sezona hazırlanırken geçmişteki belirsizliklerin hepsini güvenle kapatıyorsun.

2 Nisan Cumartesi saat 16.42’de Kiron ve Merkür, Koç burcunda kavuşuyor. Şifalanmaya dair bir plan yapmalısın. Özel sağlık sigortası ya da kendini iyileştirme programı için bir kulübe, organizasyona dair iyi bir zaman.

3 Nisan Pazar saat 02.10’da Güneş ve Merkür, Koç burcunda kavuşuyor. Hayalini kurduğun şey ile ilerliyorsun ama düşmanlıklara dikkat et. Bazı kıskançlıkları çekmiş olabilirsin. Hayat sana hayallerinden öte bir gelecek sunuyor olabilir. Yeterli emeği veriyor musun buna bak.

5 Nisan Salı saat 04.51’de Mars ve Satürn, Kova burcunda kavuşuyor. Neyi ertelediysen bunu yeniden şekillendiriyorsun. Artık hiçbir engele ve baskıya tahammülün kalmadı. Bu transitle daha cesur olacaksın.

5 Nisan Salı saat 18.18’de Venüs, Balık burcuna geçiyor. Geliştiğini ve dönüştüğünü hissedecek ve bu geçişin sana sunduğu zevkleri deneyimleyeceksin. Kendini sevmeyi ve takdir etmeyi öğreniyorsun.

11 Nisan Pazartesi saat 05.10’da Merkür, Boğa burcuna geçiyor. Saygıyı, sevgiyi ve ilgiyi hissettiğin bir zamana geçiyorsun.

12 Nisan Salı saat 17.42’de Jüpiter ve Neptün, Balık burcunda kavuşuyor. Kendine açıklayamadığın güçlü bir duygu içindesin. Bunu sadece hisset ve kalbinin sesini dinle.


15 Nisan Cuma saat 01.21’de Lilith, Yengeç burcuna geçiyor. Çevrendeki tüm insanların ihtiyaçlarına duyarlı ol. Birine duygusal olarak takıntılı hissedebilirsin. Başkaları ile bağlılık ya da bağımlılık tuzağına düşme.

15 Nisan Cuma saat 06.06’da Mars, Balık burcuna geçiyor. Çevrende insanlar bu dönem oldukça kafa karıştırıcı olabilir. Bu dönem hiçbir şeye hızlı karar verme. Kendini mağdur ediliyor gibi hissetme.

16 Nisan Cumartesi saat 21.54’te Terazi burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. İlişkilerinde bazı zorlukları aşmak durumunda kalacağın zaman dilimi. Kendini evinde hissetmek isteyeceğin bir ilişki istiyorsun. Kimsenin karşısında savunmasız ya da korkak değilsin.

18 Nisan Pazartesi saat 07.51’te Merkür ve Uranüs, Boğa burcunda kavuşuyor. Acele etme. Şu an işlerinin daha sakin ve yavaş gelişmesine izin ver. Duygusal ve ezici konuşmalar yerine ikna edici konuşmalar yap.

20 Nisan Çarşamba saat 05.25’te Güneş, Boğa burcuna geçiyor. Bir şeylerin yanlış olduğunun tamamen farkında olduğun bir dönem olacak ama değişim korkun nedeniyle bunu reddetmek isteyebilirsin.

27 Nisan Çarşamba saat 22.11’de Merkür ve Kuzey Ay Düğümü Boğa burcunda kavuşuyor. İlahi düzenden geleceğe yönelik verdiğimiz sözleri somut olarak ne kadar gerçekleştirdiğimiz test edilecek.

29 Nisan Cuma saat 21.36’da Plüton, Oğlak burcunda geri hareketine başlıyor. Uzun süren güç çekişmelerinin veya kariyer hayatındaki engellerin kalktığını hissettiğin güçlü bir dönemin başlangıcı.

30 Nisan Cumartesi saat 01.23’te Merkür, İkizler burcuna geçiyor. Hızlı konuştuğun, hızlı hareket ettiğin harika bir dönem içindesin. Dikkatini çok fazla dağıtacak şeyler içinde olmamaya özen göster yoksa çok fazla gergin ve huzursuz hissedebilirsin.

30 Nisan Cumartesi saat 23.42’de Boğa burcunda 'Halkalı Güneş Tutulması’ gerçekleşiyor. Finansal kaynaklarını yeniden gözden geçirdiğin bir zamandasın. Hem ilişkilerde hem de finansal konularında güvenlik ve istikrar duygusu olmadan artık yaşama fikrinde değilsin.




Aygül Aydın
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…