• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Eğer oda alıcaksanız şimdiden alın. Biz oğlumuzda takım almıştık ekimde getirin demiştik. Öylede yaptılar. Taksitli alınca doğmadan taksiti bitsin diye baya baya erken almıştık 😂. Ha şimdiki aklım olsa oda almazdım ama ilk çocuk heyecanı. Kimseyede almak istediği zaman gereksiz almayın demiyorum neye hevesiniz varsa alın diyorum valla.
Oda yapmayacağız simdilik. Az daha büyüsün ayıracağımız zaman oda alalım diye düşünüyoruz. Evdeki dolaptan bir bölüm ayırmayi planlıyorum. O sekilde birkac ay idare edecegiz

şimdi bu büyük para tutabilecek gereçler nedir mesela bebek arabası ve beşik dışnda? Benim bi arkadaşımda altı tekerlekli anne yanı beşik varmış ondan vericek bana kısmetse, başka bi arkadaşım da bebek arabasını ve oto koltuğunu verecek. Bunlar dışında para tutacak şey var mı? mesela altı tekerlekli beşiklerden varken bir daha park yatağa fln ihtiyaç var mı? ben de ne alacağım konusunda çok kararsızım. İlk 6-7 ay bebek ztn benim yanımda uyuyacağı için oda yaptırmak konusunda da henüz kararsızım. ztn bi tane boş odam var içinde sadece bir dolap var orda bizim eşyalarımız var ama onları toparlayıp dolabın bir kapağını komple bebeğe ayıracağım en fazla o odaya bi beşik koyarım daha sonradan. zaten taşınma durumumuz var henüz belirsiz ama inşallah doğana kdr o da ne zaman olacak belli olur ona göre oda eşyasını belki taşındıktan sonra alırım. Kısacası sanki kısa vadede zam gelebilecek almam gereken başka bi şey yok gibi geliyor. Var mı bana tavsiye edeceğiniz şeyler.
Alasım var ama tutuyorm kendimi belki fark etmişsinizdir=)
Sizin arabanız beşiğiniz varmış gerek yok😀
6. Aydan sonra normal beşik ya da yatak alırsınız. Sizin alışveriş yapmanıza gerek yokmuş 😀kıyafet alırsınız güzel güzel

3lü test için kan veren var mı ? Biz bugun 16 haftalık olmuşuz o yüzden kan vermemi istedi doktorum

Doktordan geldim yeni dua eden herkesten Allah razı olsun.bi sıkıntımız yok şükürler olsun Cinsiyeti de öğrendin ramzi, nub, çin takvimi ikrameyra, tülperde kız demişti sadece yüzük testi doğru çıktı oğlum olacakmış 🥰
Gozunaydin çok şükür ☺️☺️bu sene kız senesi diyorlar ama arada pasarda olsun yani analı babalı büyüsün...

Gozunaydin çok şükür ☺️☺️bu sene kız senesi diyorlar ama arada pasarda olsun yani analı babalı büyüsün...
Allah razı olsun canım benim ben hep kız hissediyordum hep kız kıyafetleri bakıyordum kız isimleri bakıyordum pipisini görmesem hala kız derdim doktora inat😁. Rabbim bütün herkesin bebeklerini sağlıklı analı babalı büyütsün inşallah ❤️

Yok öğlen gitmistim zaten sormadı benim randevum cumaydı aslında daha fazla beklemeden bugün gidip öğrendim 😁
Ben de hep ac karna gidiyordum simdiye kadar ama bebek tokken daha kıpır kıpır oluyor diyorlar. O yuzden bu sefer tok gitsem tahliller açısından sıkıntı olur mu diye düşünüyordum 😅 o zaman ben de tok gideyim 🤗

Suwen'e soyle bir goz attim sade hos modeller var gercekten👍
şimdi gördüm indirim var diye bakıyodm chakrada da çok gzl modeller var. Modal pamuk kumaşları çok gzl oluyo. Acaba kışın doğurucaz ya uzun kollu gecelik mi almak gerekir gerçi artık evler hastaneler hep sıcak sabahlıkları da var ama? Yoksa şimdi indirimden alınır

şimdi gördüm indirim var diye bakıyodm chakrada da çok gzl modeller var. Modal pamuk kumaşları çok gzl oluyo. Acaba kışın doğurucaz ya uzun kollu gecelik mi almak gerekir gerçi artık evler hastaneler hep sıcak sabahlıkları da var ama? Yoksa şimdi indirimden alınır
ben martta doğum yapmıştım, uzun kollu ama ince bi pijaması vard bende suwenin onu giymiştim. ama hormonlardan mı nedendir bilmem çok çok terlemiştim alta zaten bir şey giymiyorsunuz ilk gün

Back
X