Aşılama 2022 Ocak ayı aşılama yaptiricaklar burayaaa 🙂

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hadi hayirlisi sabah hemen gidersiniz Allahin izniyle guzel haberlerini bekliyoruz :anneadayı::dua:
20220123_102416.webp

Kizlar kan verdim 9 u çeyrek geçe çok korkuyorum ya. Tüm gece uyuyamadım heyecandan

Kizlar kan verdim 9 u çeyrek geçe çok korkuyorum ya. Tüm gece uyuyamadım heyecandan
Hadi hayirlisi aksamdan beri aklim sende valla :eek:ne yapti gittimi diye haber bekliyoruz moralini yuksektut heyecandan fazla titreme:KK17:

Kizlar asilamanin 16. Günü adetime de 1 gün var degerim 47 çıkmış. Dis gebelikte oldum önceden doktor doguma gitti onu bekliyorum
Degerin cok guzel pozitif :emir_bebek::anneadayı: gozun aydin canim 2 gun sonra tekrardan degerine bakmaya cagirir sonrada keseyi gorursun Allahin izniyle

Bendede adet sancisi gibi bi sanci var gunlerdir aksamlari daha kotu oluyo kasigimda sanki bisey var gibi oda piskolojik sanirim gogusler zaten hala hep sis 10. Gundeyim catliycam normal adetim yarin ama progestron fitilden dolayi olmam galiba 5 gun daha sabir :KK17::kızgın:

Bendede adet sancisi gibi bi sanci var gunlerdir aksamlari daha kotu oluyo kasigimda sanki bisey var gibi oda piskolojik sanirim gogusler zaten hala hep sis 10. Gundeyim catliycam normal adetim yarin ama progestron fitilden dolayi olmam galiba 5 gun daha sabir :KK17::kızgın:
Fitil kullanmadım doktorum bana vermedi. Insallah gebelik vardır

Back
X