Hadi hayirlisi sabah hemen gidersiniz Allahin izniyle guzel haberlerini bekliyoruz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayirlisi sabah hemen gidersiniz Allahin izniyle guzel haberlerini bekliyoruz![]()
Ne yaptin esmaSilik cizgi varp.tesi bekliyoruz
![]()
Zaman gecmiyo 1 buçuk saat oldu kan vereliNe yaptin esma
Hadi hayirlisi aksamdan beri aklim sende vallaKizlar kan verdim 9 u çeyrek geçe çok korkuyorum ya. Tüm gece uyuyamadım heyecandan
Allah buyuktur sana dua ediyorumZaman gecmiyo 1 buçuk saat oldu kan vereli
Kizlar asilamanin 16. Günü adetime de 1 gün var degerim 47 çıkmış. Dis gebelikte oldum önceden doktor doguma gitti onu bekliyorumAllah buyuktur sana dua ediyorum![]()
Degerin cok guzel pozitifKizlar asilamanin 16. Günü adetime de 1 gün var degerim 47 çıkmış. Dis gebelikte oldum önceden doktor doguma gitti onu bekliyorum
İçim içime sığmıyor ya gerçekten anne mi olucam inanamiyorumDegerin cok guzel pozitifgozun aydin canim 2 gun sonra tekrardan degerine bakmaya cagirir sonrada keseyi gorursun Allahin izniyle
Fitil kullanmadım doktorum bana vermedi. Insallah gebelik vardırBendede adet sancisi gibi bi sanci var gunlerdir aksamlari daha kotu oluyo kasigimda sanki bisey var gibi oda piskolojik sanirim gogusler zaten hala hep sis 10. Gundeyim catliycam normal adetim yarin ama progestron fitilden dolayi olmam galiba 5 gun daha sabir![]()
Inşallah adet olcakmisim gibi geliyo geceleriFitil kullanmadım doktorum bana vermedi. Insallah gebelik vardır
Inşallah hayirlisiyla olucaksin Rabbimin izniyle Allah butun isteyenlere nasip etsin inşallahİçim içime sığmıyor ya gerçekten anne mi olucam inanamiyorum
Rabbım herkese nasip etsinInşallah hayirlisiyla olucaksin Rabbimin izniyle Allah butun isteyenlere nasip etsin inşallah
Amin inşallah bi tanesiRabbım herkese nasip etsin
Kizlar dusuk tehlikem kanamam var progestanlar igneler kan sulandiricilar kullanmaya basladim.hayirlisi olsun daha bebegi göremedik.Darisi basinizaburaya ilk cikan testimi atiyorum örnek olsun.insallah devami gelir.
Tahmini kac haftalik canım. Allaha emanet insallah bisey olmazKizlar dusuk tehlikem kanamam var progestanlar igneler kan sulandiricilar kullanmaya basladim.hayirlisi olsun daha bebegi göremedik.
5 bucuk gibi olacak .daha öncede dusugum olmustu hayirlisi beklemedeyim.Tahmini kac haftalik canım. Allaha emanet insallah bisey olmaz
Gecmis olsun yat hicbisey yapma dikkat etKizlar dusuk tehlikem kanamam var progestanlar igneler kan sulandiricilar kullanmaya basladim.hayirlisi olsun daha bebegi göremedik.