Aşılama 2022 Ocak ayı aşılama yaptiricaklar burayaaa 🙂

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tebrik ederim hamile kalmışsınız umarım sağ salim kucağınıza alırsınız. Bende ayın 23 ünde aşılama yaptım karnımın alt kısmında acayip bir baskı var bu yüzden doktorun tavsiye ettiği ilişkiyi bile yapamadım çok ağrıyodirdu çünkü. Size ilişki önerdi mi doktor ve sizde ilk günlerden böyle ağrılar olmuş muydu

Ben de senden bir gün sonra aşılama oldum fitilde kullanıyorum progestan, hafiff bir sızı var belimde ve kasıklarımda, dün ilişki olsun demişti Dr benim de acıdı biraz zor geçti. Belki de iğnenin fitilin etkisi veya katater girdi ya rahime o yüzden bir hassasiyetimiz oluşmuş olabilir.

Bende pcos var fazla yumurtam oluştu ben biraz ona da bağlıyorum hatta doktorum ohss oluşabilir demişti ama kesmedi tedaviyi fazla yumurta demek fazla şans demek dedi bakalım ne olacak. Hem bana fitil değil normal hap verdi onlarda biraz baş dönmesi yaptı şimdilik

Seninde ilk aşılaman mı ?

Kızlar benim 3. Asilamamda negatif olunca ben artık tüp bedeğe geçtim yanlız sizleri uyarmak istedigim bir konu var bu asilamalarda doktorunuz büyük ihtimal femara veya klomen ile yumurtasi buyüyenlere femara ,klomen ile asilama yapacaktır lutfen doktorunuzdan iki adet iğneli olarak asilama isteyin yoksa devlet hastanesi kabul etmiyor devlet 2 adet urofollitropin fsh ile aşılamada hak taniyor tüp bebek icin yani ( iğneli ile yumurta büyüttügünüzde )
asilamada gebe kalma yüzdesi zaten az oldugundan dolayı eger tüp bebek sartlarını doldurmak icin asilama yapiyorsaniz lütfen dikkat edin doktorum yanlislikla ilk yaptirdigim femara ile ve 1 igneli asilamayi raporda gosterdigi icin kabul etmediler ve hemen gidip düzelttirdim raporu sizde bilincli olun bu konuda tedaviye baslamadan bunu konusun doktorunuzla 2 adet igneli asilama sarti var tüp bebek raporu hak edebilmeniz icin

Mervis nasıl gidiyor senin? Ne zaman kan vereceksin?
Açıkçası adet olmayı bekleyeceğim kan vermiycemancak gecikirsem veririm hayal kırıklığı oluyor yoksa
Ya arada bir sağ kasığımda ağrı girip çıkıyor ama bilemiyorum onun dışında bir belirtim yok.senin nasıl gidiyor

Benim kasıklarda biraz şişkinlik var hala fazla yumurtadan diye düşünüyorum yürürken tuvalete falan giderken ağırlıyor hala geçen eşimle tekrar ilişki deneyelim dedim yine yapamadık sanki sağ tarafım patlayacakmış gibi oluyor çok kötü. Ben 14-15. Gün yaparım test muhtemelen kistten falan korkuyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…