2022 Ocak Ayı Dondurulmuş Transfer Olacaklar

Prp yapıldı mı hiç size ? Çünkü hemen hemen yaşıt sayılırız. bende 39 yaşında başladım 1 yıldır bu süreçteyim ilk ikisi aynı merkezde sonra 3.kez başka merkezde deniyoruz hocamız ne derse yapıyoruz. Hayırlısıyla bu ay sonu yada şubat başı , inş. transfer olacağım.
Prp yaptırmadım yaptırmayacağım da sanırım. Bu embriyoyu da deneyip olmazsa defteri kapatacağım. İnşallah transfer sonucu bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

Merhaba, Benim bu 2. transfer olacak ama tüp bebek olarak bu 3.denememiz. Hocamız önerdi gebelik aşısı rahime tutunması içinmiş, diğeri rahimde kasık ağrısı oluşursa embiriyo dışarı atmaya çalışsa bile tutunması içinmiş. Birde embriyo yapıştırma var biz açıkçası aklımızda kalsın istemiyoruz onu keşke yaptırsaydık vs. diye o yüzden hocamız ne derse yapıyoruz. Bu 3 aşamayı da yaptıracağız. 21 Ocakta kontrole gittiğimde gebelik aşısını yapmaları gerekiyormuş zaten.
Evet her yolu denemek lazım haklısınız ben de bu gittiğimde soracağım doktoruma bunları

Prp yaptırmadım yaptırmayacağım da sanırım. Bu embriyoyu da deneyip olmazsa defteri kapatacağım. İnşallah transfer sonucu bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
İnş. bu embiriyon tutunur canım seni hiç bırakmaz, mucizelere inan pozitif bak , asla vazgeçme olmadı prp de yaptır rahim gençleştirme yumurta kalitesini artırıyor hem de amh bile yükseltiyor daha önce sadece 3 tane embiriyo toplanırken hemde 5.güne ilk seferde gitti sonrakiler hiç gidememişti prp sonrası ise tek seferde 7 embiriyo ve 3.günde kaliteleri çok iyi olduğu için 5 tanesi donduruldu. Allah isteyen herkese versin inş. bu duyguyu bizlere de tatdırsın.

Merhaba ben de yarın sulu usg cektireceğim.bir aksılık cıkmazsa Ocak ayında da dondurulmus tedavısıne baslayacagız. Hepımız ıcın hayırlısı olsun.
Bu arada 7.tedavım olcak... Artık ben de bır bıkkınlık yılgınlık var.. Cok yoruldumm. 1 tane 6 hafatlık düşük. 1 tane kımyasal gebelıgım var.
Merhaba arkadaşım seni çok iyi anlıyorum. Benim de 5. denemem. 7. ve son transferim olacak inşallah.
Ben de çok yoruldum.
Allah herşeyin hayırlısını versin...

Merhaba canım, aynı durumdayız ve ben de düşündüm bu benim son denemem. Sonra sayfayı kapatıp hayatıma bakacağım.

Hayırlısı olsun inş. ay sonu mu olacaksınız transfer ? hap kullanmaya başladınız mı ?
Amin inşallah canım.
Cümlemizinki hayırlı olsun.
Regl olmayı bekliyorum daha belli değil ama 20sini bulur sanırım transfer olmam.

Amin inşallah canım.
Cümlemizinki hayırlı olsun.
Regl olmayı bekliyorum daha belli değil ama 20sini bulur sanırım transfer olmam.
O zaman senin transferde şubatı bulur canım, bende adette hemen başlayacaklar sanmıştım 02 ocakta regl oldum 03 ünde hemen doktora gittim. e2 ve Progesteron kan testi yapıldı şükür test seviyelerim çok iyi çıktı, zaten eğer e2 yüksek çıkarsa transfer bir sonraki adet dönemine erteleniyormuş. Reçete verdi birde kan testlerini yenilemem gerekiyormuş açlık kan şekeri,d vitamini tiroid folik asit vs. hepsini bugün sabahtan aç karna yaptırdım. adet bitimim bugün, 6 sında 15 gün hap kullanacağım 21 Ocak ta sabah erkenden son 2 hapı da içip, kontrole gideceğim o gün de gebelik aşısı olacakmışım aynı zamanda endometrium ölçülecek, ona göre iğneler vs. verilecek transfer günüm netleşecek ben ay sonu yada şubat başı gibi düşünüyorum. Süreç böyle uzunmuş donmuş transferlerde bu şekildeymiş sabırla bekliyorum işte. Allah hepimiz için hayırlısını versin inş.

İnş. bu embiriyon tutunur canım seni hiç bırakmaz, mucizelere inan pozitif bak , asla vazgeçme olmadı prp de yaptır rahim gençleştirme yumurta kalitesini artırıyor hem de amh bile yükseltiyor daha önce sadece 3 tane embiriyo toplanırken hemde 5.güne ilk seferde gitti sonrakiler hiç gidememişti prp sonrası ise tek seferde 7 embiriyo ve 3.günde kaliteleri çok iyi olduğu için 5 tanesi donduruldu. Allah isteyen herkese versin inş. bu duyguyu bizlere de tatdırsın.
Canım evet aslında bu yolda vazgeçmeyenler başarılı oluyor ama ben kendim de geç kaldığımı düşünüyorum ve zorlamak istemiyorum daha fazla. Acıkcası ngsli embriyo da tutmayınca tutunacak bir dalım kalmadı.

Canım evet aslında bu yolda vazgeçmeyenler başarılı oluyor ama ben kendim de geç kaldığımı düşünüyorum ve zorlamak istemiyorum daha fazla. Acıkcası ngsli embriyo da tutmayınca tutunacak bir dalım kalmadı.
Zorlamak değil bu iş ne kadar çok istediğine göre tutuyor , inan inş. gerek kalmaz bu defa tutar senin canım, bende olmadı eşimde bende moral bozuldu biraz ama tekrar deneyeceğiz dedik yine olmadı, bu sefer başka doktor çok araştırdık prof.dr Bülent Tıraş herkes onu tercih ediyordu ünlülerinde çok tercihi diye ona gittik. Ekibi çok daha sağlam herşeyle ilgileniyorlar hadi hemen transfer yapalım yok tahliller testler sürekli yaptırıyorlar bugün sabah kan sonucu verdim hemen hemşireye gönderdim doktora göstermiş d vitamini yazmış birde tiroidler yüksek değil sınırda tekrar 20 ocakta yenile bu 3 testti dedi. Folik asit hergün kullanıyorum. Maddi açıdan bizi de zorladı ama yine de çabalıyoruz işte canım. Herşeyin hayırlısı inş. Yaşın daha çok genç benim hastanede histeroskopi ameliyatında tanıştım 45 yaşında o da 17 kez denemiş düşün ,şehir şehir dolaşmış şimdi o da donmuş embiriyo transferi için regl dönemi bekliyor adetleri düzensiz 21 gün hapı vermişler ben önden gittiğim için bilgi veriyorum ona sürekli. inş. Allah isteyen herkese versin inan

O zaman senin transferde şubatı bulur canım, bende adette hemen başlayacaklar sanmıştım 02 ocakta regl oldum 03 ünde hemen doktora gittim. e2 ve Progesteron kan testi yapıldı şükür test seviyelerim çok iyi çıktı, zaten eğer e2 yüksek çıkarsa transfer bir sonraki adet dönemine erteleniyormuş. Reçete verdi birde kan testlerini yenilemem gerekiyormuş açlık kan şekeri,d vitamini tiroid folik asit vs. hepsini bugün sabahtan aç karna yaptırdım. adet bitimim bugün, 6 sında 15 gün hap kullanacağım 21 Ocak ta sabah erkenden son 2 hapı da içip, kontrole gideceğim o gün de gebelik aşısı olacakmışım aynı zamanda endometrium ölçülecek, ona göre iğneler vs. verilecek transfer günüm netleşecek ben ay sonu yada şubat başı gibi düşünüyorum. Süreç böyle uzunmuş donmuş transferlerde bu şekildeymiş sabırla bekliyorum işte. Allah hepimiz için hayırlısını versin inş.
Aralıkta oldu opum, bu ay regl olmayı bekliyorum yarına olurum inşallah, sonrasında da Ocak 24-25 gibi transfer olur diye düşünüyorum şubatı bulmaz. Senle yaklaşık zamanlarda transfer olacağız 😃

Günaydın herkese :) Regl oldum bugün. Tam gününde isabet, pazartesi gününe de randevu verdiler. Yeni sürece başlıyorum kısmetse.

Aralıkta oldu opum, bu ay regl olmayı bekliyorum yarına olurum inşallah, sonrasında da Ocak 24-25 gibi transfer olur diye düşünüyorum şubatı bulmaz. Senle yaklaşık zamanlarda transfer olacağız 😃
Aynen canım inş. transfer tarihim netleşsin buradan yazarım. Dün sabah aç olarak hormon testleri şeker vs kan tahlilleri istemişlerdi yaptırdım hemşireye göstermiştim doktor d vitamini ve tiroid değerim yüksek değil ama sınırda olduğu için ilaç yazmış dün aldım bugün başladım. İkimiz içinde hayırlısı olsun bakalım :)

Günaydın herkese :) Regl oldum bugün. Tam gününde isabet, pazartesi gününe de randevu verdiler. Yeni sürece başlıyorum kısmetse.
günaydın canım gözün aydın :) neden pazartesi günü, adetin 2.yada 3.günü gitmen gerekmiyor mu? Bende reçeteye de yazmışlardı adetin 2. yada 3. günü ultrasona geliniz diye, ben pazar günü oldum hemen 2. günü ptesi gittim doktora.

günaydın canım gözün aydın :) neden pazartesi günü, adetin 2.yada 3.günü gitmen gerekmiyor mu? Bende reçeteye de yazmışlardı adetin 2. yada 3. günü ultrasona geliniz diye, ben pazar günü oldum hemen 2. günü ptesi gittim doktora.
Teşekkür ederim :)
Aret Kamar böyle tercih ediyormuş, ben de soruyorum ona göre aldım randevumu. Stres heyecan hepsi bir arada...

Back
X