Kolay canım yaparsınNevos ben normalde güllaç sevmiyorum
Ev sahibim güllaç yollamış tadına baktim bayildim.cok güzelmiş ya
Yapması zor mu ki yapsam güzel olur mu
@Kukrim tarifine baktım aslında kolay gibi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay canım yaparsınNevos ben normalde güllaç sevmiyorum
Ev sahibim güllaç yollamış tadına baktim bayildim.cok güzelmiş ya
Yapması zor mu ki yapsam güzel olur mu
@Kukrim tarifine baktım aslında kolay gibi![]()
Malzeme olunca çok kolayKolay canım yaparsın bence ,püf noktası sütün ılık olması yoksa yufkaları hamur eder![]()
Aynen aşkomMalzeme olunca çok kolay![]()
Ben çok seviyorumAynen aşkom![]()
Kırmızı olmak kolay yav 50 telecikDaha ne istiyosun söyle,al işte kırmızı da oldun bitek ben kaldim yeter artık yeter![]()
Yarın yapıyım o zaman ablaMalzeme olunca çok kolay![]()
Hafif oluyor aşkom bence tam iftar sonrası tatlılarındanBen çok seviyorum![]()
Bizim evde herkes çok seviyorYarın yapıyım o zaman abla
Malzemesi de az biseyi yok gibi inşallah çok güzel.olur başlamadan ayrılmayız gullacla![]()
Aynen aşkomHafif oluyor aşkom bence tam iftar sonrası tatlılarından![]()
Evet o da sütlü iyi gidiyor aşkomAynen aşkom
Birde sütlaç![]()
2019 Ramazan SofralarındaEvet o da sütlü iyi gidiyor aşkom
Bir tanesinde yapmıştım onu da ben![]()
Üç sene olmuş he aşkom2019 Ramazan Sofralarında
Yöresel Tarif - Çeşm-i Nigar Çorbası ,Hünkar Beğendi,Fırın Sütlaç (Efsane Un Sponsorluğunda)
Herkese İyi Akşamlar..Hayırlı bereketli,huzurlu ramazanlar diliyorum..🙏❤ Bugünkü menumde Osmanlı mutfağından tariflere yer verdim .Ben çok severek yapar ve yerim 😋. Umarım sizlerde beğenirsiniz ve denersiniz. Masamda tariflere ek olarak , Biber dolması Barbunya Yeşil salata eşlik etmekte...www.kadinlarkulubu.com
Maşaallah aşkomÜç sene olmuş he aşkomyaptığımı hatırlıyorum ama bak
![]()
Oyy pammık annemmmSana ve kknın tüm gözel bayanlarına hayırlı iftarlar sosyalim![]()
Canım nevoşum allah razı olsun, tam uykumu alamıyorum o da etkiliyor beniGeçmiş olsun oruçtan mı![]()
Sahur olunca düzen bozulduCanım nevoşum allah razı olsun, tam uykumu alamıyorum o da etkiliyor beni![]()
Birazcıkın nevoşum ama bunada şükürSahur olunca düzen bozuldu![]()
Bizimde yarın okul açılıyor.2 hafta zor geçecekBirazcıkın nevoşum ama bunada şükür![]()
Ayy evet nevoşum çok haklısın,allah kolaylığını verir inşBizimde yarın okul açılıyor.2 hafta zor geçecek![]()