Hayırlısı olsun, ben covid oldum ilaçları bıraktım 3.gün o yüzden ama daha önce de kullandım bu ilaçları bir yan etkisini görmedimPresmiş ve monodoksta yan etki yaşadınız mı?Bende 12 Şubat transfer olacağım ve o gün başlayacaksın dedi doktor.
Çok geçmiş olsun çok teşekkür ederim cevabınız İçinHayırlısı olsun, ben covid oldum ilaçları bıraktım 3.gün o yüzden ama daha önce de kullandım bu ilaçları bir yan etkisini görmedim
Taze embriyo:)Merhaba 2_adet 3.gün embriyo transferi oldum perşembe günü ne zaman idrarda belli olur
Kanı bekleyin bence pozitif oldugu halde idrarda negatif görürseniz üzülürsünüz, illa da yapacağım derseniz 9. 10. Gün yapın ama kesin olmaz yıne de..Merhaba 2_adet 3.gün embriyo transferi oldum perşembe günü ne zaman idrarda belli olur
Bende oksapar kullanıyorum ama hiç mide bulantısı yapmadı inşallah gebeliktendir bulantın canımKızlar bende 5 subata transfer oldum olduktan sonra sadece oksapar diye bir ilaç verdi farklı olarak bugun sabah basladı bir midem bulanıyor sormayın diyorum ilaç mı yaptı acaba benzer bir sey kulanan var mı acaba
Bende 7 şubatta transfer oldu bekliyorum bakalım bgn 5.gün test yaptım ucuz test çıkmadı erken heraldeGüzel haberlerinizi alırız inşallah
Gebelik testi yaptım 21.84 cıktı bugum gene yapcam insallah degerim yükselmiştirBende oksapar kullanıyorum ama hiç mide bulantısı yapmadı inşallah gebeliktendir bulantın canım
Kaçıncı günde çıktı bu değer?Gebelik testi yaptım 21.84 cıktı bugum gene yapcam insallah degerim yükselmiştir
Hayırlı olsun canım katkat artsın inşallah değerlerin sağlıkla huzurla bereketiyle gelsin İNŞALLAHHHH evladınGebelik testi yaptım 21.84 cıktı bugum gene yapcam insallah degerim yükselmiştir
Çıktı mı değerniz ne durumdasını hayırlı haber inşallah ?Gebelik testi yaptım 21.84 cıktı bugum gene yapcam insallah degerim yükselmiştir
Sonucunuz ne oldu hayırlı haber vardır inşallahMerhaba kizlar bende 2 şubatta oldum blastokist transferi cuma günü test yapicam a inş hayırlısi ile hamile kalırız amin ama karnımda guruldama var adet olunacak gibi umarım olmam hiç karnında guruldama olupta hamile kalan varmı canlar umarım hepimizin yüzü güler
Evet cıktı 92 oldu degerim persembe günü gidip tekrar kan vercem insallah birbsorun cıkmaz ama sana soyle soyliyim önceden inanmazdım gebelik testleri tam 10 günde gösterdi daha oncesi hep silik ve belirsizdi hızlı testlerde aynı sekilde yani beklemek cok cok Zor insan istiyor ki saglıklı olsun hemen kucagımıza gelsin ama beklemek zorundayız umarım seninde pozitif olur insallah bizlerde haber ver seni bekliyorzzzÇıktı mı değerniz ne durumdasını hayırlı haber inşallah ?
Ben de 12 sinde transfer oldum 22 test günüm
İnşallah sıra bendedir artık gerçekten o kadar çok istiyorum ki rabbim nasip etsin canı gönülden isteyen herkeseEvet cıktı 92 oldu degerim persembe günü gidip tekrar kan vercem insallah birbsorun cıkmaz ama sana soyle soyliyim önceden inanmazdım gebelik testleri tam 10 günde gösterdi daha oncesi hep silik ve belirsizdi hızlı testlerde aynı sekilde yani beklemek cok cok Zor insan istiyor ki saglıklı olsun hemen kucagımıza gelsin ama beklemek zorundayız umarım seninde pozitif olur insallah bizlerde haber ver seni bekliyorzzzsıra sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?