2022 subat ay'i transfer olacaklar

Presmiş ve monodoksta yan etki yaşadınız mı?Bende 12 Şubat transfer olacağım ve o gün başlayacaksın dedi doktor.
Hayırlısı olsun, ben covid oldum ilaçları bıraktım 3.gün o yüzden ama daha önce de kullandım bu ilaçları bir yan etkisini görmedim

Merhaba herkese benimde dondurulmuş embriyo 9 şubatta koyulacak heyecan dorukta

Kızlar bende 5 subata transfer oldum olduktan sonra sadece oksapar diye bir ilaç verdi farklı olarak bugun sabah basladı bir midem bulanıyor sormayın diyorum ilaç mı yaptı acaba benzer bir sey kulanan var mı acaba

Merhaba kizlar bende 2 şubatta oldum blastokist transferi cuma günü test yapicam a inş hayırlısi ile hamile kalırız amin ama karnımda guruldama var adet olunacak gibi umarım olmam hiç karnında guruldama olupta hamile kalan varmı canlar umarım hepimizin yüzü güler

Kızlar bende 5 subata transfer oldum olduktan sonra sadece oksapar diye bir ilaç verdi farklı olarak bugun sabah basladı bir midem bulanıyor sormayın diyorum ilaç mı yaptı acaba benzer bir sey kulanan var mı acaba
Bende oksapar kullanıyorum ama hiç mide bulantısı yapmadı inşallah gebeliktendir bulantın canım

Gebelik testi yaptım 21.84 cıktı bugum gene yapcam insallah degerim yükselmiştir
Hayırlı olsun canım katkat artsın inşallah değerlerin sağlıkla huzurla bereketiyle gelsin İNŞALLAHHHH evladın benim de 16 sında belli olcak dua et banada bende senin gibi pozitif sonuç alayım İNŞALLAHHHH

Ayy rabim isteyen her kula nasip etsin insallah rabim hayırlısını nasip etsin bugun gene test verdim 92 cıkmıs sizce cok mu düşük ilerliyor acaba

Sonucunuz ne oldu hayırlı haber vardır inşallah

Çıktı mı değerniz ne durumdasını hayırlı haber inşallah ?
Ben de 12 sinde transfer oldum 22 test günüm
Evet cıktı 92 oldu degerim persembe günü gidip tekrar kan vercem insallah birbsorun cıkmaz ama sana soyle soyliyim önceden inanmazdım gebelik testleri tam 10 günde gösterdi daha oncesi hep silik ve belirsizdi hızlı testlerde aynı sekilde yani beklemek cok cok Zor insan istiyor ki saglıklı olsun hemen kucagımıza gelsin ama beklemek zorundayız umarım seninde pozitif olur insallah bizlerde haber ver seni bekliyorzzz sıra sende

İnşallah sıra bendedir artık gerçekten o kadar çok istiyorum ki rabbim nasip etsin canı gönülden isteyen herkese
Senin de çooook çok gözün aydın canım çok sevindim senin adına Rabbim daim etsin sağlıkla kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…