- 20 Ocak 2022
- 293
- 262
- 33
Insallah benide transfer icin cagirir artik bidakine.canim ekstra hangi ilaclar veriliyor hormon ilaclari mi ekliyor yineBenim de yarın kontrol olacak, yarın transfer günü belirlenir ilave ilaçlar verir bir daha çağırmazlar. Benim öyle olmuştu yani öncekinde, son kontrolden 5 gün sonrası için gün vermişlerdi
Canım bana bir antibiyotik yazmıştı, progesteron iğnesi vermişti bir de prednol diye bir hap vermişti rahim embriyoyu kabul etmesi içinmiş o da. Hatırladığım kadarıyla bu kadardıInsallah benide transfer icin cagirir artik bidakine.canim ekstra hangi ilaclar veriliyor hormon ilaclari mi ekliyor yine
Şöyle ben kullandıklarımı yazayım; regl olunca estrofeme başladım, transferden yaklaşık bir hafta önce Prolutex iğne, monodoks antibiyotik ve prednol diye bir hap başladım. Transferden sonra da iğneye devam ettim ilave olarak haftada bir proluton depot kalçadan vurundum.Selamlar,
Reglin baslangicindan transfer asamasina ve transfer sonrasina ne ilaclar kullaniliyor bilgisi ve tecrubesi olanlar yazabilirler mi?
Tesekkur ederim yanitiniz icin. Estrofem gunde kac adet aldiniz? Anladigim kadariyla transfer sonrasi estrofem yok.Şöyle ben kullandıklarımı yazayım; regl olunca estrofeme başladım, transferden yaklaşık bir hafta önce Prolutex iğne, monodoks antibiyotik ve prednol diye bir hap başladım. Transferden sonra da iğneye devam ettim ilave olarak haftada bir proluton depot kalçadan vurundum.
Rica ederim, valla hatırlamıyorum transferden sonra kullanıp kullanmadığımı, ilk olarak günde iki başladım, 4 gün sonra 3e çıktı, 4gün sonra sabah 2 akşam 2 olarak günde 4 devam ediyorumTesekkur ederim yanitiniz icin. Estrofem gunde kac adet aldiniz? Anladigim kadariyla transfer sonrasi estrofem yok.
Transfer sonrası estrofem var canım.Tesekkur ederim yanitiniz icin. Estrofem gunde kac adet aldiniz? Anladigim kadariyla transfer sonrasi estrofem yok.
Ben daha regl olmadım başlayamadık tedaviye.Bende şerife dikayak a gidiyorum ilaçlarımi aldım bu gün
Benim hiç aşılama olmadı direk tüp bebeğe başladıkDaha önce aşılama yaptırdım negatifle sonuçlandı. 5-6 gün sonra adetle tüp bebek tedavisine başlayacağızSüreci çok merak ediyorum iğneler ilaçlar çok olacak mı ?
Aşılamada iğne kullandım 8 günde çok yordu tüp bebek iğneleri daha çok galiba
Cok sagolun, estrofem biraz zor bulunmaya baslandi, ihtiyac adedimi bulmaya calisiyorum. Guzel haberleri paylasmak dilegiyle, sevgilerRica ederim, valla hatırlamıyorum transferden sonra kullanıp kullanmadığımı, ilk olarak günde iki başladım, 4 gün sonra 3e çıktı, 4gün sonra sabah 2 akşam 2 olarak günde 4 devam ediyorum
Bende reglin 2.gunu gunde 3 tane estrofem d vitamini folik asit basladim yarin kontrolum.varSelamlar,
Reglin baslangicindan transfer asamasina ve transfer sonrasina ne ilaclar kullaniliyor bilgisi ve tecrubesi olanlar yazabilirler mi?
Cok tesekkurler. Kac paket almaniz gerekti?Transfer sonrası estrofem var canım.
Cok tesekkurler, umarim rahat ve huzurla gecer kontrolunuz.Bende reglin 2.gunu gunde 3 tane estrofem d vitamini folik asit basladim yarin kontrolum.var
Canim.transfer sonrasi prednol kullanmaya devam.ettinmi prednol kortizon hapiymis sanirimŞöyle ben kullandıklarımı yazayım; regl olunca estrofeme başladım, transferden yaklaşık bir hafta önce Prolutex iğne, monodoks antibiyotik ve prednol diye bir hap başladım. Transferden sonra da iğneye devam ettim ilave olarak haftada bir proluton depot kalçadan vurundum.
Evet doğru ben de birkaç eczane gezmiştim, bana 3 kutu yazdı en başta size de fikir olsun, sevgilerCok sagolun, estrofem biraz zor bulunmaya baslandi, ihtiyac adedimi bulmaya calisiyorum. Guzel haberleri paylasmak dilegiyle, sevgiler
Evet öyleymiş, tam hatırlamıyorum canım ya ama kısa süre kullandım 5-7 gün arasıCanim.transfer sonrasi prednol kullanmaya devam.ettinmi prednol kortizon hapiymis sanirim
Tamam canim seni baya ilac sorusuna tuttum cok sagol cevaplarin icinEvet öyleymiş, tam hatırlamıyorum canım ya ama kısa süre kullandım 5-7 gün arası
Rica ederim ne demekTamam canim seni baya ilac sorusuna tuttum cok sagol cevaplarin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?