2022 subat ay'i transfer olacaklar

Kontrole gittinmi canim.ben simdi ciktim endo 12.3mm olmus dedi tahlil verdim tahlil sonucuna gire kesin transfer gunu soyleyecegim dedi
Çıktım doktordan günde 1 prednol, 2 monodoks, estrofem de günde 4 devam dedi. Progestan iğnesini kalçadan verdi bu sefer yalnız, günde 1 kez 2 ampul bir arada vurunacakmışım. 8 Şubat transfer

Çıktım doktordan günde 1 prednol, 2 monodoks, estrofem de günde 4 devam dedi. Progestan iğnesini kalçadan verdi bu sefer yalnız, günde 1 kez 2 ampul bir arada vurunacakmışım. 8 Şubat transfer
Benimde transfer gunume 8 subat dedi yine degistirmedi.progeston fitil gunde 3 defa,progestan igne kalcadan gunde 1 defa dedi birde estrofeme gunde 3 tane devam dedi.oscaparida transfer sonrasi basliyacakmisim

Gayet iyi geçti çok şükür. İlaçlara devam dedi. Yarın progestan fitile başlıyorum Pazartesi yine kontrol salı günü transfer insallah sen naptın gittinmi senin nasıl
benimde iyi gecti cok sukur progestan fitil igne verdi 8 subatta trasnfer icin cagirdi.hayirli olsun insalah hepimiz icin

Benimde transfer gunume 8 subat dedi yine degistirmedi.progeston fitil gunde 3 defa,progestan igne kalcadan gunde 1 defa dedi birde estrofeme gunde 3 tane devam dedi.oscaparida transfer sonrasi basliyacakmisim
Yazmıssın üstte görmedim. Çok sevindim. Sen varsın bitane daha Arkadaş var candyyyy 8 Şubat. 3 kişi olduk smdiden. Pazartesi konu acacagım 8 Şubat transfer olup bekleyenler diye :))

Kizlar bu progestan fitili kullandiniz mi ben sanki cok ileriye itemedim gibi oldu vajinamin hemen icine koydum ileriye gitmedibu sekildede faydasi olur mu acaba belimin altina yastik koydum 15 dakika yattim sonra

Kizlar bu progestan fitili kullandiniz mi ben sanki cok ileriye itemedim gibi oldu vajinamin hemen icine koydum ileriye gitmedibu sekildede faydasi olur mu acaba belimin altina yastik koydum 15 dakika yattim sonra
Bende bugün başladım. O kendisi kayıyor içeriye doğru merak etme. İnsallah görürsün faydasını.

Basladim canim ikindin 5 bucukta vurundum bisey olmadi simdilik ama olmaz ins.senin2 ampul birlikte vurulacakti degil mi ondan olmis olabilir belki canim
Belki de ondan olabilir, ben sabah vurundum başta bişey yoktu sonra ikindi sıraları başladı ağrımaya gitgide de arttı hala ağrıyo valla, sabaha geçer inşallah

Kızlar

17 ocak test günüm ne olur heyecanımı biraz olsun azaltmak istiyorum zaman geçmiyor bu sefer oluruna bırakıcam diyorum yine olmuyor eşime bir evlât vermeyi çok istiyorum Rabbim nasip eder inşallah
Inşallah canım pozitif sonuç alırsın

Kizlarr nasilsiniz transfer gunu yaklastikca heyecan basiyor beni transfer sonrasi testi beklerken napacam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…