Bende 2 kutu yazmış, ama eski tedaviden de kalma varCok tesekkurler. Kac paket almaniz gerekti?
Kontrole gittinmi canim.ben simdi ciktim endo 12.3mm olmus dedi tahlil verdim tahlil sonucuna gire kesin transfer gunu soyleyecegim dediRica ederim ne demek
Aynen ben de kan sonucumu bekliyorum, benim 8,3 olmuş gayet güzel dediKontrole gittinmi canim.ben simdi ciktim endo 12.3mm olmus dedi tahlil verdim tahlil sonucuna gire kesin transfer gunu soyleyecegim dedi
Basariyla transferi olan, suan saglikli hamile bir arkadasim sagolsun 2 paket iletti, ablamda baska sehirde 3 paket buldu iletiyor. Herhalde kafi olur.Evet doğru ben de birkaç eczane gezmiştim, bana 3 kutu yazdı en başta size de fikir olsun, sevgiler
Çıktım doktordan günde 1 prednol, 2 monodoks, estrofem de günde 4 devam dedi. Progestan iğnesini kalçadan verdi bu sefer yalnız, günde 1 kez 2 ampul bir arada vurunacakmışım. 8 Şubat transferKontrole gittinmi canim.ben simdi ciktim endo 12.3mm olmus dedi tahlil verdim tahlil sonucuna gire kesin transfer gunu soyleyecegim dedi
Benimde transfer gunume 8 subat dedi yine degistirmedi.progeston fitil gunde 3 defa,progestan igne kalcadan gunde 1 defa dedi birde estrofeme gunde 3 tane devam dedi.oscaparida transfer sonrasi basliyacakmisimÇıktım doktordan günde 1 prednol, 2 monodoks, estrofem de günde 4 devam dedi. Progestan iğnesini kalçadan verdi bu sefer yalnız, günde 1 kez 2 ampul bir arada vurunacakmışım. 8 Şubat transfer
Sen naptin canim seninde bugun kontrolun vardiBenimde yarın kontrol. Transfer 8 subat saattim bile belli :) Kontrolden sonra bir daha transfer için çağırıyor
Gayet iyi geçti çok şükür. İlaçlara devam dedi. Yarın progestan fitile başlıyorum Pazartesi yine kontrol salı günü transfer insallah sen naptın gittinmi senin nasılSen naptin canim seninde bugun kontrolun vardi
benimde iyi gecti cok sukur progestan fitil igne verdi 8 subatta trasnfer icin cagirdi.hayirli olsun insalah hepimiz icinGayet iyi geçti çok şükür. İlaçlara devam dedi. Yarın progestan fitile başlıyorum Pazartesi yine kontrol salı günü transfer insallah sen naptın gittinmi senin nasıl
Yazmıssın üstte görmedim. Çok sevindim. Sen varsın bitane daha Arkadaş var candyyyy 8 Şubat. 3 kişi olduk smdiden. Pazartesi konu acacagım 8 Şubat transfer olup bekleyenler diye :))Benimde transfer gunume 8 subat dedi yine degistirmedi.progeston fitil gunde 3 defa,progestan igne kalcadan gunde 1 defa dedi birde estrofeme gunde 3 tane devam dedi.oscaparida transfer sonrasi basliyacakmisim
Bende bugün başladım. O kendisi kayıyor içeriye doğru merak etme. İnsallah görürsün faydasını.Kizlar bu progestan fitili kullandiniz mi ben sanki cok ileriye itemedim gibi oldu vajinamin hemen icine koydum ileriye gitmedibu sekildede faydasi olur mu acaba belimin altina yastik koydum 15 dakika yattim sonra
Tesekkurler canim insallahBende bugün başladım. O kendisi kayıyor içeriye doğru merak etme. İnsallah görürsün faydasını.
Basladim canim ikindin 5 bucukta vurundum bisey olmadi simdilik ama olmaz ins.senin2 ampul birlikte vurulacakti degil mi ondan olmis olabilir belki canimK Kircicegiii canım naptın bugün iğneye başladın mı? Benim vururken ağrımadı ama 4-5 saat sonra ağrımaya başladı kalçam hatta belim de ağrıyor
Belki de ondan olabilir, ben sabah vurundum başta bişey yoktu sonra ikindi sıraları başladı ağrımaya gitgide de arttı hala ağrıyo valla, sabaha geçer inşallahBasladim canim ikindin 5 bucukta vurundum bisey olmadi simdilik ama olmaz ins.senin2 ampul birlikte vurulacakti degil mi ondan olmis olabilir belki canim
Presmiş ve monodoksta yan etki yaşadınız mı?Bende 12 Şubat transfer olacağım ve o gün başlayacaksın dedi doktor.Evet öyleymiş, tam hatırlamıyorum canım ya ama kısa süre kullandım 5-7 gün arası
Prednol:) demek istedimPresmiş ve monodoksta yan etki yaşadınız mı?Bende 12 Şubat transfer olacağım ve o gün başlayacaksın dedi doktor.
Inşallah canım pozitif sonuç alırsınKızlar
17 ocak test günüm ne olur heyecanımı biraz olsun azaltmak istiyorum zaman geçmiyor bu sefer oluruna bırakıcam diyorum yine olmuyor eşime bir evlât vermeyi çok istiyorum Rabbim nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?