• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 subat ay'i transfer olacaklar

Canım hayırlı olsun tedavin umarım gönlünce olur herşey. 2 defa yumurta toplandığını yazmışsın.Arka arkaya iki ay mı toplandı yoksa ilki toplanıp 1 ay ara verilip mi ikinci tedaviyi mi gördün?Yani ilk OPU’dan sonraki 2. Adetin ile mi tekrar tedavi görüp toplandı?
Benim çilem çok , 5 yıldır tüp bebekle uğraşıyorum.Enfeksiyon sebebiyle tüplerim alındı.Doğal yolla gebe kalamıyorum yani, tek çarem tüp bebek. Daha anneliği yaşamadım.
Şu an 6. Tüp bebek denememi yapıyorum. Daha önceki tedavimden kalan dondurulmuşlar bitti , yeniden başladım.Havuzlama yani senin gibi birden fazla yumurta toplatacağım. İlk OPU yeni bitti, 2 yumurtam döllenmiş , bilmiyorum gideceklermi 3. Veya 5. Güne ama, ikinci OPU için önümüzdeki adette değil bir sonraki adette gel dedi doktor.Onun için sordum seninki nasıl oldu diye?
Evet 2. Adette toplandi transfer icin gitmistim yani hazirligi icin ilk toplamadaki embriyom orta kalite olunca dr da istersen bunu transfer edelim ama suan yumurtanda var trende durmuyo gidiyo dedi (yastan bahsettib) istersen tekrar toplayalim dedi tamam dedim yani 1. Opudan sonra 2. Adette

Tüh kötü olmuş ya. Arkadaşlarım özel hastanede yaptırıp sonuçlarını 1 saat sonra aldılar hemen. Siz devlette mi yaptırdınız?
Evet devlette hic sorun olmuyodu hep 4 saatde cikiyordu hatta esim dun rahatsız diye test yaptırdı 3 saate çıktı sonuç demekki hayırlısı böyle canim :(

Merhaba arkadaşlar benimde inş ocak 31 yada şubat 1 transferim olacak 4 . Tüp bebek rabbim inş hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin cümlemize transfer aşamasında olanlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba

Canım hayırlı olsun tedavin umarım gönlünce olur herşey. 2 defa yumurta toplandığını yazmışsın.Arka arkaya iki ay mı toplandı yoksa ilki toplanıp 1 ay ara verilip mi ikinci tedaviyi mi gördün?Yani ilk OPU’dan sonraki 2. Adetin ile mi tekrar tedavi görüp toplandı?
Benim çilem çok , 5 yıldır tüp bebekle uğraşıyorum.Enfeksiyon sebebiyle tüplerim alındı.Doğal yolla gebe kalamıyorum yani, tek çarem tüp bebek. Daha anneliği yaşamadım.
Şu an 6. Tüp bebek denememi yapıyorum. Daha önceki tedavimden kalan dondurulmuşlar bitti , yeniden başladım.Havuzlama yani senin gibi birden fazla yumurta toplatacağım. İlk OPU yeni bitti, 2 yumurtam döllenmiş , bilmiyorum gideceklermi 3. Veya 5. Güne ama, ikinci OPU için önümüzdeki adette değil bir sonraki adette gel dedi doktor.Onun için sordum seninki nasıl oldu diye?
Merhaba, benimde iki tedaviyle yumurtalarım toplandı. İki OPUnun arasında bir ay var ve trisequens kullandım. Sanrırım doktorlar rahmi dinlendirmek istiyorlar. Onlara güvenmekten başka çaremiz yok. Umarım en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz🙏

MerhabalarBende araniza yeni katıldım benimde 28 ocakta yani bu cuma günü tranaferim yapılcak Allahın izni ile bnde çok heyecanlıyım

Merhaba arkadaşlar benimde inş ocak 31 yada şubat 1 transferim olacak 4 . Tüp bebek rabbim inş hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin cümlemize transfer aşamasında olanlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba
Merhaba, sanırım benim mart ayında transferim olacak. 2 tane dondurulmuş embriyom var. Bu ay adetimde lucrin oldum. Trisequens kullanıyorum. Önümüzdeki ay işin de estrofem ve progestan yazdı doktorum. Benim İlk denemem olacak. İnşallah yüzümüz güler. Sizin az kalmış. Siz neler kullanıyorsunuz?

Merhaba, sanırım benim mart ayında transferim olacak. 2 tane dondurulmuş embriyom var. Bu ay adetimde lucrin oldum. Trisequens kullanıyorum. Önümüzdeki ay işin de estrofem ve progestan yazdı doktorum. Benim İlk denemem olacak. İnşallah yüzümüz güler. Sizin az kalmış. Siz neler kullanıyorsunuz?
Hayirlsi olsun sizin hakkınızda da inş benim dün son muaynem vardı adetin basından beri estrofem ve aspirin kullandım bugün yeni ilaçlarıma da başladım allahın izniyle enox prolutex lutinus prednol ve transferden sonrada prograf ve proluton depot başlayacağız inş hayırlı sonuçlar allaim hepimizde cnm benim

Merhaba kizlar benimde transfer surecim basladi 20 ocakta regl oldum 21 ocakta eatrofem coraspim basladik yarin kontrolum var insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz 😊

Corona testini transfer islemi oncesinde mi istediler
Hayır adetin 3 günü istediler muayene ereceklerdi ilaç vericeklerdi yani tedavi baslicakti şubat 'ta iptal benim karantinadayım korona oldum şimdide valla aksilikler pesimi bırakıyo deliricem iyice ben ege üniversitesine gidiyorum her gitmede korona testi istiyolar işi yokuşa sürmek açıkçası:( ozaman sansima 2 gün sonra çıktı test arıza varmış hastanede başka yerdede yaptırmadım yetişmez diye

Merhaba kizlar benimde transfer surecim basladi 20 ocakta regl oldum 21 ocakta eatrofem coraspim basladik yarin kontrolum var insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz 😊
Merhaba ben de 19 ocakta regl oldum 20sinde aynı şekilde estrofem coraspin başladım, benim ilk kontrol 2 şubatta o zamana kadar estrofem devam. Bir önceki transferim adetin 21.günü olmuştu yine öyle olur diye düşünüyorum sizinle aynı günlerde transfer olacağız demek ki, hayırlısı olsun🤗

Hayır adetin 3 günü istediler muayene ereceklerdi ilaç vericeklerdi yani tedavi baslicakti şubat 'ta iptal benim karantinadayım korona oldum şimdide valla aksilikler pesimi bırakıyo deliricem iyice ben ege üniversitesine gidiyorum her gitmede korona testi istiyolar işi yokuşa sürmek açıkçası:KK43: ozaman sansima 2 gün sonra çıktı test arıza varmış hastanede başka yerdede yaptırmadım yetişmez diye
Hayırlısı olsun üzmeyin kendinizi. Vardır bunda da bi hayır. Şimdi iyileşmeye endeksleyin kendinizi. Şubat olmaz da mart olur. Ne kadar dinlensek o kadar iyi bence 😊

Merhaba ben de 19 ocakta regl oldum 20sinde aynı şekilde estrofem coraspin başladım, benim ilk kontrol 2 şubatta o zamana kadar estrofem devam. Bir önceki transferim adetin 21.günü olmuştu yine öyle olur diye düşünüyorum sizinle aynı günlerde transfer olacağız demek ki, hayırlısı olsun🤗
Evet ayni ilerleyecek gibi surecimiz insallah guzel haberler veririz sonunda hayirli olsun😍benim bugun kontrolum var bakalim ilaclarda degisiklik veya ekleme olacakmi

Back
X