• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 subat ay'i transfer olacaklar

Burası hep bursalıymışş, ben de bursadayım bahçecide tedavi görüyorum🙂
Ne kadar güzel ne asamadasiniz bende orayı gitmeyi düşünüyordum ama çok yoğun işten sıkıntı olur diye cesaret edemedim Aral beyinde bahçeci ile çalıştığı için tercih ettim

Ne kadar güzel ne asamadasiniz bende orayı gitmeyi düşünüyordum ama çok yoğun işten sıkıntı olur diye cesaret edemedim Aral beyinde bahçeci ile çalıştığı için tercih ettim
Ben şuan transfere hazırlanıyorum estrofem kullanıyorum bir haftadır. Hayırlısı olsun hepimiz için, haklısınız çalışanlar için zor olabilir bekleme süresi çok oluyor çünkü

Benim bir tane embriyom var sadece, 7 tane toplandı 1 tanesi 5.gün donduruldu ama diğerleri olmadı. Sana kaç tane olacak
Insallah o 1 tanesi sana sıkı sıkı tutunur kucaginizi doldurur hayirlisyla 🌸bize 2 tane transfer olacak galiba doktor o gun kesin karar verecek

Gittik canim ilaclara ayni sekilde devam dedi 2 subata kontrol dedi transferi sordum ortalama 8 subat gibi olur dedi.transfer sonrasini sordum 3 gun istirahat veririm sonra gunluk hayatina donersin dedi
Sizinle beraber transfer günümüz sanırım. Şubat 2 de kontrol Şubat 8 transfer Takip edelim birbirimizi 🌺

Merhaba canlar ben seda . Benimde 22. Sinde yumurta toplama işlemim yapıldı. Ultrasonda olgun 7 - 8 tane yumurta varken sadece 2 tane toplandığı söylendi. Tabi yıkıldım 😔 neyse ki bugün ikisininde 5. Güne ulaştığını öğrendim. Ancak tekrarlayan kimyasal ve dusuklerim olduğundan genetige gidecek . Yani daha uzun bir süreç var. Sizlerin olumlu haberlerini duymak bana da moral verecek. Hepinize sağlıklı gebelik haberleri diliyorum 🙏

Merhaba canlar ben seda . Benimde 22. Sinde yumurta toplama işlemim yapıldı. Ultrasonda olgun 7 - 8 tane yumurta varken sadece 2 tane toplandığı söylendi. Tabi yıkıldım 😔 neyse ki bugün ikisininde 5. Güne ulaştığını öğrendim. Ancak tekrarlayan kimyasal ve dusuklerim olduğundan genetige gidecek . Yani daha uzun bir süreç var. Sizlerin olumlu haberlerini duymak bana da moral verecek. Hepinize sağlıklı gebelik haberleri diliyorum 🙏
Benimde genetige gitti ngs yapildi 15 gun icinde gelmisti sonuclarimiz genetiktende guzel haberler alirsiniz insallah😊

Ay inşallah benimde erken gelir beklemek bu sürecin en zor yanı malesef... Sizin ne oldu sonuç ?
Bende bir kromozomda bozukluk cikmisti mozaizm teshisi vardi 5 embriyo gondermistik 4 tanesi iyi geldi cok sukur.insallah sizin icinde genetik sonuc guzel olur🌸.kesinlikle beklemesi cok zor sabir isteyen bir surec ama sonucunuz iyi gelirse transferiniz 1 ay sonrasinda olur insallah genetikten sonra cok beklemezsiniz.bizimde sehir disinda bir laboratuara gittigi icin 15 gun surdu belki sizinki tedavi gordugunuz segirde olursa daha cabuk sonuclanir

Herkese selam:)Benim aralık ayında yumurta toplamam oldu ve donduruldu embriyolarım.Ocak adetimden itibaren estrofem coraspin göbek iğnesi ve kalça bandı kullanıyorum.31 ocakta kontrolüm var sanırım gün belirlenecek.İlk transfer olacak hiçbir bilgim yok açıkçası tecrübelerinizi okumak çok iyi geldi :)

Bende bir kromozomda bozukluk cikmisti mozaizm teshisi vardi 5 embriyo gondermistik 4 tanesi iyi geldi cok sukur.insallah sizin icinde genetik sonuc guzel olur🌸.kesinlikle beklemesi cok zor sabir isteyen bir surec ama sonucunuz iyi gelirse transferiniz 1 ay sonrasinda olur insallah genetikten sonra cok beklemezsiniz.bizimde sehir disinda bir laboratuara gittigi icin 15 gun surdu belki sizinki tedavi gordugunuz segirde olursa daha cabuk sonuclanir
Ya ben Ankara da centrum tüp bebek merkezine gidiyorum onlar ya İstanbul yada İspanya ya yolluyordu. Benimki İspanya'ya gidecekmiş. Neye göre seciyolar bilmiyorum. Ama İstanbul'da İspanya'da ortalama süreç olarak aynı dediler. Beklicez artık :( sizin ne güzel temi gelmiş. Ne zaman transfer ? Birde sizin problem neydi ? Benim gibi tekrarlayan düşükler var mıydı ? Burda benim durumumda olanlar genetikte pek olumlu sonuçlar alamıyor diye gözlemliyorum. Ve çok üzülüyorum :(

Ya ben Ankara da centrum tüp bebek merkezine gidiyorum onlar ya İstanbul yada İspanya ya yolluyordu. Benimki İspanya'ya gidecekmiş. Neye göre seciyolar bilmiyorum. Ama İstanbul'da İspanya'da ortalama süreç olarak aynı dediler. Beklicez artık :KK43: sizin ne güzel temi gelmiş. Ne zaman transfer ? Birde sizin problem neydi ? Benim gibi tekrarlayan düşükler var mıydı ? Burda benim durumumda olanlar genetikte pek olumlu sonuçlar alamıyor diye gözlemliyorum. Ve çok üzülüyorum :KK43:
Benim daha once hic gebelik gerceklesmedi 7 yillik evliyiz defalarca klomen kullandim 1 asilama 1 tup bebek(taze transfer)olumsuz sonuclandi.gorunurde tek problem bendeki kromozom bozuklugu o yuzden genetige gonderildi.sıkma canini umutsuzluga kapilma insallah genetikten guzel sonuc gelir sana da bu defa olumlu sonuclanir ne mucizeler duyuyoruz icimizi ferah tutalim rabbim icin hersey cok kolay dua edelim insallah guzel sonuclansin hepimizin

Back
X